Op vrijdag 10 oktober 2014 werd de jaarlijkse Dag van de Duurzaamheid gehouden. Prinses Laurentien deed uiteraard mee met 1 van de activiteiten. De Prinses was aanwezig op de Daltonschool Neptunus in Amsterdam. Ze las hier voor uit haar eigen boek 'Mr. Finney en het raadsel in de bomen'. 

Prinses Laurentien ging ook in gesprek met de kinderen tijdens een dialoogsessie. Het onderwerp tijdens de Dag van de Duurzaamheid was dit jaar 'De waarde van de natuur'. Laurentien sprak met kinderen en volwassenen over het belang van de natuur. 

Prinses Laurentien droeg een zwarte broek met witte print. Als iemand weet van welk merk deze is hoor ik het graag! Op de broek droeg ze een zwart jasje en een groene sjaal. De sjaal droeg ze wat mij betreft prima, en weer eens op een andere manier. Wel jammer dat ze er ook nog een ketting bij draagt. Dat wordt mijns inziens weer een beetje druk.

Overigens droeg de Prinses ook de ring uit de collectie van Prinses Margarita weer! Erg leuk, en het is denk ik wel duidelijk dat de ring echt van haarzelf is (en niet geleend, zoals hier eerder gesuggereerd werd). Ik ben benieuwd of ze naast de oorbellen en de ring nog meer items van deze sierradencollectie heeft!

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals - Kids Clothes, die op deze website over de mode van prinses Laurentien schrijft. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier.

Foto's Prinses Laurentien met toestemming ©Albert Nieboer, Royal Press Europe

 

 

 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Henny

Henny

donderdag 16 okt 2014 - 12:17

Echt Laurentien. Ik vind het heel leuk, ook de broek. De ketting had ze beter achterwege kunnen laten. Is too much. De oorbellen vind ik erg mooi en kunnen er goed bij.
Zwart bij haar gezicht kan haar een minder zachte uitstraling geven, daarom vind ik het zo leuk dat ze het afstyled met een (zachte) accent kleur. Heel goed gedaan.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 13 okt 2014 - 20:14

Oh wat jammer... Ketting, lange oorbellen, sjaal, drukke print... Typisch Laurentien maar ik vind het niet mooi, te veel prints en accessoires bij elkaar. De broek kan ik echt niet waarderen...
De ring van Margarita vind ik echt super mooi! Die zou ik ook wel willen hebben.

afbeelding van Imke

Imke

maandag 13 okt 2014 - 20:08

Op en top Laurentien. Ik dacht eerst 'Goh, ze houdt het rustig vandaag', tot ik naar beneden scrollde en de aparte broek zag... Die broek is niet mijn smaak en de ketting had ze wat mij betreft ook weg mogen laten, maar toch een prima outfit voor haar. Het leuke van Laurentien vind ik de creativiteit: zwart-wit is een standaardcombinatie, maar ze kiest én voor een opvallende zwartwit-print én maakt het af met een zachtgroene sjaal die er prachtig bij kleurt, waardoor het net even anders wordt.

afbeelding van elise1

elise1

maandag 13 okt 2014 - 19:39

Leuke broek en mooi gecombineerd met de groene sjaal. De ketting had ze thuis kunnen laten. Die maakt het geheel net 'too much'. Maar verder leuk en fris en echt Laurentien.

afbeelding van Els

Els

maandag 13 okt 2014 - 13:19

Vraag me af waarom Laurentien altijd de print (en daarmee de nadruk) op haar broek of rok draagt en nooit op de top.
Een print op de top met een effen broek legt meer nadruk op het gezicht en dan zijn sjaal of drukke ketting in de hals ook niet meer nodig. En een effen broek is met veel meer items te combineren, nu moet je altijd rekening houden met de print van de broek. Overigens komt deze broek erg vormloos over. Een broek met wat strakkere pasvorm op het been lijkt me, zeker met deze print, veel beter staan..

afbeelding van Emmy

Emmy

maandag 13 okt 2014 - 11:59

Ik vind ook de broek leuk. Helemaal Laurentien.
Ik heb de meeste moeite met de ketting. Ik denk dat het haar beter staat wanneer zij een lange ketting draagt (die niet in haar hals zit, maar veel dieper).
Ik bewonder haar bevlogenheid ten aanzien van de thema's waar zij zich mee bezighoudt in het openbaar en dat ze een 'gewone', toegankelijke, spontane en frisse uitstraling heeft. Leuk mens.

afbeelding van Lisanne

Lisanne

maandag 13 okt 2014 - 11:00

Leuke jas en sjaal, maar de rest kan me gestolen worden, de kleur ketting staat voor geen meter en de broek vindt ik ook niks... Jammer!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?