Of prinses Amalia het praktische heeft van haar vader of het stijlgevoel van haar moeder moeten we rustig afwachten, maar feit is wel dat Amalia dol is op echte prinsessenjurkjes. Koningin Máxima vertelde immers tijdens een interview dat Amalia het liefste jurkjes draagt en haar nagels -net als haar moeder- graag wil lakken. Dat belooft veel goeds! Ook wordt dankzij haar moeder haar al wat voorliefde bijgebracht over de betere ontwerpers uit de modewereld. Tijdens de fruitcorso in Tiel zagen we Amalia namelijk met een jurk van Oscar de la Renta, die ook aan Máxima diverse creaties verkocht. Ongetwijfeld hangt Máxima's keuze samen met de overstap van de ontwerpster Monteiro van het merk Papo d'Anjo (dat tot hun stop het favoriete merk was van Máxima voor kinderkleding) naar Oscar de la Renta. Amalia's jurk komt uit de eerste kindercollectie van Oscar de la Renta en is wat mij betreft een schot in de roos! 

De jurk in de catalogus:

Foto's met dank aan: 

DPP 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 01 jul 2013 - 16:11

Bij de fotosessie in Apeldoorn :)

afbeelding van Molly

Molly

dinsdag 02 jul 2013 - 19:09

Heb ik iets gemist? Welke fotosessie was dat? Kom net terug van vakantie namelijk.

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

dinsdag 02 jul 2013 - 22:33

Haha..je hebt niets gemist, hoor. Dat interview heeft al een hele tijd geleden plaatsgevonden. Wanneer precies weet ik niet meer. Hopelijk heb je een fijne vakantie gehad.

afbeelding van Molly

Molly

maandag 01 jul 2013 - 16:10

In welk interview heeft Maxima over Amalia gesproken?

afbeelding van Anoniem

Anoniem

zondag 30 jun 2013 - 21:45

Overigens wordt dure kleding ook in China en andere lage lonen landen vervaardig, tenzij je duurdere Italiaanse kleding koopt. Dat wordt meestal in Italië vervaardigd, maar dat laatste wordt ook al rap minder.

afbeelding van Germaine

Germaine

zondag 30 jun 2013 - 17:48

Leuk, eenvoudig jurkje. Als je zo rijk bent als de familie van Oranje, dan ga je toch ook zeker geen HEMA of C&A jurkje voor je dochter kopen?

afbeelding van Nelleke

Nelleke

zondag 30 jun 2013 - 18:05

Ik zou niet weten waarom niet?

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

zondag 30 jun 2013 - 19:39

Nelleke, je weet toch dat veel grote, goedkope modeketens hun productie laten vervaardigen in ontwikkelingslanden zoals de Filippijnen en Bangladesh? Je weet toch ook dat er werelwijd commotie is ontstaan over kinderarbeid en uitbuiting van mensen die in die fabrieken werken? Stel je voor dat Máxima haar dochters een jurkje van H&M aantrekt, hoe denk je dat de pers zal reageren? Zie je de krantenkoppen al voor je?
Blijkbaar doen ze het nooit goed in de ogen van alle mensen. Ik denk niet dat ze hun dochters verwennen, ook niet als ze nu en dan een duurder jurkje voor ze kopen dan wat wij, lezers van Modekoningin Máxima, ons kunnen veroorloven.

afbeelding van Nelleke

Nelleke

maandag 01 jul 2013 - 17:03

Ja, hoor dat weet ik maar dan nog zijn het non argumenten. Zoals iemand hier al schreef laten ook duurdere merken hun kleding in dergelijke landen vervaardigen. Ik ben tegen kinderarbeid en uitbuiting van de arbeiders aldaar. Dat los je niet op door kleding die in die landen wordt vervaardigt te boycotten. Stagneert de hele economie daar. Ik vind, ook al is dit een modeblog en heb ik het hier niet voor het zeggen, dat je best kritisch over het koningshuis mag zijn. Ik vind het printje van het jurkje leuk maar niet passen bij het imago dat ons koningspaar ("we zijn zo gewoon") zo graag wil uitstralen. En hoe leuk het jurkje ook is en of de kids zakgeld krijgen of niet; ik vind het nog steeds ongepast. Dat is dan even mijn bescheiden mening.

afbeelding van Nelleke

Nelleke

zondag 30 jun 2013 - 14:44

Ik dacht dat WA en Maxima hun kinderen een normale opvoeding wilden geven. Wat denk je een kind van 9 te leren door er peperdure designerkleding voor te kopen?

afbeelding van sofia

sofia

zondag 30 jun 2013 - 09:27

Prachtig jurkje.Schouders zijn niet te smal wat vaak wel bij een goedkoper jurkje het geval is.Gevoerd ook dan valt het veel mooier.

afbeelding van S175

S175

zaterdag 29 jun 2013 - 23:33

Ech een héél leuk jurkje! :D
Snap wel dat Máxima dit jurkje voor haar oudste, en destijds bijna zevenjarige dochter! Grappig dat ze gewoon haar ijsje op haar jurk legt om te klappen, ondanks haar designer-jurkje! :)

afbeelding van Willem van Duin.

Willem van Duin.

zaterdag 29 jun 2013 - 23:00

Voor een prinses van die leeftijd vind ik het een leuk jurkje,maar als ze wat ouder is dan vind ik dat ze deze jurkjes niet meer kan dragen.

afbeelding van RoyalJuus

RoyalJuus

zaterdag 29 jun 2013 - 22:38

Helaas, vind het jurkje totaal niet eigentijds/modieus !

afbeelding van jeannine

jeannine

zaterdag 29 jun 2013 - 22:16

ik vind dit echt goed bij haar passen mooie print en kleuren

afbeelding van Annelie

Annelie

zaterdag 29 jun 2013 - 16:39

Wat een leuk jurkje is dit! Lekker vrolijke print! Ik ben benieuwd wat voor smaak Amalia later heeft.

afbeelding van Krissi

Krissi

zaterdag 29 jun 2013 - 13:08

Staat haar heel goed en leuk wat wil je met zo een mama.

afbeelding van Krissi

Krissi

zaterdag 29 jun 2013 - 12:34

Geniet van de zoo en mooie weer

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

zaterdag 29 jun 2013 - 11:11

Heel leuk jurkje, simpel model met een mooi motief. Leuk is dat wanneer dochters graag willen lijken op hun moeder. Mijn kleindochter van 4 jaar loopt graag achter de poppenwagen met mijn hoge hakken aan...Prachtig. Maar Amalia blijft ook met een jurkje van Oscar de la Renta toch een gewoon kind wat in haar enthousiasme het ijsje maar even op haar jurkje legt...haha.

afbeelding van Marjanneke

Marjanneke

zaterdag 29 jun 2013 - 10:46

Leuk jurkje van Amalia. Eigenlijk is het model erg simpel, maar de mooie kleurrijke stof zorgt ervoor dat het er zo leuk uit ziet!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 29 jun 2013 - 10:05

We krijgen straks een familie vol modekoninginnen. Leuk.
Super leuk jurkje! Geweldige stof.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?