Vorige week werd op Paleis op de Dam de Prins Claus Prijzen uitgereikt door prinses Constantijn. Bij het feestelijke moment waren ook prinses Beatrix, prinses Laurentien en prinses Mabel aanwezig. In het oog sprong prinses Beatrix vanwege haar oranje mantelpakje, maar ook Laurentien en Mabel zagen er prachtig uit. Een terugblik op de koninklijke outfits, die werden gecompleteerd met schitterende kapsels. 

Prinses Beatrix in een oranje mantelpakje, dat versierd werd met juwelen van vuuropaal. 

Eerder gedragen tijdens Bevrijdingsdag 2013:

Prinses Laurentien koos voor een paarse outfit met bloemdetail aan de bovenkant. Ik weet vrijwel zeker dat ik deze outfit eerder heb gezien, maar helaas heb ik die foto niet opgeslagen in mijn archief. Iemand enig idee wanneer dat was? Wat mij overigens ook opvalt is het kapsel, dat prachtig gestyled is. Complimenten! 

Prinses Mabel koos voor een ingetogen zwarte japon met leren bies. Een prachtig ontwerp, dat zo mijn kast in mag. Ook het kapsel verdient een groot compliment. Mabel is toch wel degene die wat mij betreft de mooiste kapsels heeft van de prinsessen. Top! 

Foto's met dank aan:

DPP

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 21 mrt 2014 - 23:43

Laurentien droeg dit jurkje eerder op 12 november 2012, toen ze president werd van de FFI (Flora & Fauna International).

The World of Royals

afbeelding van Maxi

Maxi

vrijdag 20 dec 2013 - 11:17

Het is overigens een pakje dat versierd werd. Niet een pakje die. Zie inleiding.

afbeelding van elisah.

elisah.

donderdag 19 dec 2013 - 21:05

Mabel is de laatste tijd heel mooi en ingetogen gekleed, haar kapsels zijn prachtig en met die mooie jurkjes en pakjes is ze een echte prinses.
Zie haar liever zo dan de overdreven creaties die ze wel eens eerder droeg, dat was soms to much!!!
Laurentien ziet er hier ook heel goed uit, hopelijk blijft ze deze stijl volgen, less is more, dat blijkt maar weer!

afbeelding van Maxi

Maxi

donderdag 19 dec 2013 - 16:30

Aanvankelijk was me niet opgevallen dat er ook een foto van Maxima bijzat. Wat een raar kort rokje had ze aan; niet flatteus en een beetje ongepast, zeker in aanmerking genomen het feit dat ze er ook nog mee moest zitten. De toeschouwer wordt dan wel erg afgeleid!

afbeelding van jeanine68

jeanine68

donderdag 19 dec 2013 - 18:44

Helemaal mee eens!!

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 19 dec 2013 - 17:07

@Maxi. Mee eens.

afbeelding van Christa

Christa

donderdag 19 dec 2013 - 15:01

De Dames zien er prachtig uit, maar Mabel vind ik weer het mooist, op alle fronten helemaal goed gedaan! Denk toch aan V&R en niet Esprit! ;-))
Laurentien's haar is veel te licht en ze moet echt opletten want zo wordt het toch snel ordi! Het haar moet veel donkerder/warmer ivm de wenkbrauwen die, volgens mij, haar eigen kleur zijn! Japon is leuk, mooie kleur en goed gecombineerd met de zwarte accessoires!

afbeelding van Els

Els

donderdag 19 dec 2013 - 22:29

Heb ook niet geschreven dat de jurk van Mabel van Esprit is, alleen dat zij soortgelijke kleding met een leren bies in de collectie hebben.

afbeelding van Els

Els

donderdag 19 dec 2013 - 14:27

Bedankt Josine, dat je mijn verzoek gehonoreerd hebt.
De dames zijn alledrie prachtig qua kleding en kapsels.
Laurentien zou de lakriem misschien achterwege kunnen hebben laten, nu krijgt ze een vrij kort bovenlijf met hele platte boezem. Maar zonder riem valt de jurk misschien weer te wijd. Hele mooie kleur, leuk de band van fluweel en het chiffon aan de bovenkant. Ze zou haar wenkbrauwen misschien ook iets lichter kunnen verven, maar het is wel haar handelsmerk :-)
@Royal Ellen: Het merk van de jurk van Mabel weet ik niet, maar Esprit.nl heeft dit soort kleding met leren bies ook in de collectie (zoek onder leer).

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

donderdag 19 dec 2013 - 14:16

Mabel en Laurentien zien er hier allebei prachtig uit. Voor Laurentien is dit nu echt een perfect voorbeeld van "net even iets anders maar toch niet té". Paars staat haar geweldig.

Het zwarte jurkje van Mabel vind ik echt prachtig. Zo chique met de zwarte bies. Weet iemand van welk merk het is? Ik ben het er natuurlijk ook helemaal mee eens dat haar kapsel schitterend is.

Beatrix is netjes verzorgd, als altijd, maar het is niet mijn smaak... Deze outfit is niet de beste voor haar qua kleur. Als ik terugkijk naar de foto van Bevrijdingsdag (ook al niet de beste outing voor Maxima...yikes!), vind ik het ook echt niet mooi gecomineerd met de kleur van de mantel en de grijze schoenen (dat lijken wel een soort open tenen... yikes!).

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 19 dec 2013 - 16:12

Oh, wat zijn ze alle drie prachtig. Dat haar van Mabel is zó prachtig, vrouwelijk en nog veel meer. Helemaal mee eens dat Mabel de mooiste kapsels heeft van de prinsessen. Ook als ze het haar los heeft hangen. Ook het zwarte jurkje, dat zo mooi is afgebiesd, is helemaal top met daaronder prachtige pumps en een mooie dichte kous. Ze heeft overigens heel mooie slanke benen, dus de lengte kan ze heel goed hebben.
Beatrix, ja .... valt helemaal niets op aan te merken; onberispelijk mooi. Laurentien heeft een heel mooi gestyled kapsel. De paarse jurk staat haar goed, alleen de ceintuur had ze, wat mij betreft, achterwege kunnen laten. Is too much i.v.m. de bloemendetail aan de bovenkant. Mabel springt er voor mij het meest uit.

afbeelding van Magda

Magda

donderdag 19 dec 2013 - 08:31

Klasse , zoals Beatrix en Mabel eruit zien. Zo mooi dat haar van Mabel. Leuk om te zien dat Maxima het ook wel eens zo heeft (natuurlijk gekopieerd van haar schoonzus). Gelukkig ziet Laurentien er nu ook eens mooi uit. Ik ben het helemaal met Paula eens.

afbeelding van Paula

Paula

woensdag 18 dec 2013 - 22:57

Prinses Beatrix kun je toch ook werkelijk nooit op een vreemde outfit betrappen. Ook nu weer: wat een schitterende jurk, volgens mij is het met een Paisley-motief. Het staat haar geweldig, flatteert haar, zit als gegoten en ga zo maar door. Accessoires ook helemaal tóp. Ik had alleen een andere kleur schoenen erbij gekozen, donkerbruine of zo.

Hiephoi: Laurentien draagt weer een soepele stof en gelijk vind ik het haar weer staan. Mooi dat velourse/fluwelen (?) stuk in de jurk. Maar zonder de zwarte riem had ik het geheel wel mooier gevonden.

Het kapsel van Mabel is zoals het hoort te zijn. Gewoon waanzinnig. Zó vrouwelijk, zó stijlvol, ik ben er weg van!

afbeelding van marinde

marinde

woensdag 18 dec 2013 - 21:33

Ik ben erg gecharmeerd van de kledingkeuze van Laurentien.
Mabel ziet er gewoon ook weer goed uit.

afbeelding van Dianne

Dianne

woensdag 18 dec 2013 - 20:59

Mabel en Beatrix vindt ik erg mooi,
Laurentien wat minder.
zonder die riem was het denk ik al heel wat leuker geweest.
het haar van Mabel zit echt heel mooi!!

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

woensdag 18 dec 2013 - 17:39

Het haar en de jurk van Mabel vind ik het mooist. Zij ziet er altijd heel verzorgd uit wat haar haardracht betreft. Ik vind haar kledingkeuze niet altijd geweldig maar heel vaak wel. Laurentien heeft zichzelf overtroffen want meestal vind ik haar kledingkeuze niet getuigen van enig gevoel voor stijl. Haar kapsel zit prima maar is te licht in vergelijking met de kleur van haar wenkbrauwen. Beatrix ziet er altijd onberispelijk uit maar mijn smaak is het niet.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 18 dec 2013 - 17:28

Mijn favoriet bij deze gelegenheid is Mabel: simpel en chique, echt heel mooi! Het haar van LaurentIen zit prachtig en de jurk vind ik erg mooi, maar waarom nou weer zo'n rare lakriem hierbij?
Prinses Beatrix blijft koninklijk mooi! Ook zij straalt in oranje!

afbeelding van BeccaD

BeccaD

woensdag 18 dec 2013 - 17:26

Mooi, maar.. Vorige week was er toch iemand die het had over een kort bezoekje aan mozambique? Ik dacht dat WA ook bij de prins Claus prijs aanwezig zou zijn? Zouden ze dan toch even een pitstop hebben gemaakt??
Maakt me toch wel nieuwsgierig:-)

afbeelding van BeccaD

BeccaD

woensdag 18 dec 2013 - 17:26

Mooi, maar.. Vorige week was er toch iemand die het had over een kort bezoekje aan mozambique? Ik dacht dat WA ook bij de prins Claus prijs aanwezig zou zijn? Zouden ze dan toch even een pitstop hebben gemaakt??
Maakt me toch wel nieuwsgierig:-)

afbeelding van Willie

Willie

woensdag 18 dec 2013 - 17:36

De uitreiking van de prins Claus prijs was vorige week woensdag. De koning zou daar in eerste instantie bij aanwezig zijn maar ivm overlijden van Mandela was hij in Zuid-Afrika. Hij liep die woensdag langs de baar van Mandela. Maxima was op dat moment op werkbezoek in Tanzania. Allebei Afrika maar niet Mozambique. Maxima was tot en met vrijdag daar en WA heeft gisteren de nieuwe commissaris vd koning in Zuid-Holland geïnstalleerd. Weinig tijd om in Mozambique te verblijven lijkt mij zo.

afbeelding van BeccaD

BeccaD

woensdag 18 dec 2013 - 17:41

Kijk! Altijd fijn dat hier mensen zijn die de agenda's helemaal in hun hoofd hebben;-)

afbeelding van Willie

Willie

woensdag 18 dec 2013 - 22:24

Gewoon het nieuws volgen via, krant of internet;-)

afbeelding van Annelie

Annelie

woensdag 18 dec 2013 - 17:04

Wow, wat zien ze er alle drie top uit. Echt leuk om te zien.
Idd de kapsels van Mabel zijn vaak wel het mooist.
Ik vond haar kledingstijl nooit echt mooi, maar sinds ik me verdiep in de royals krijg is toch steeds meer waardering voor haar. Met name voor haar prachtige kapsels en af en toe draagt ze ook best mooie kleding!

afbeelding van Carmen

Carmen

woensdag 18 dec 2013 - 14:24

Wauw, de drie dames zien er tip top uit! Mijn extra, welgemeende complimenten aan Prinses Laurentien, zo vind ik haar echt prachtig!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?