Nog een paar uur en dan weten we hoe de Madeleines trouwjurk van modehuis Valentino eruit ziet! Tot die tijd moeten we het doen met de beelden van gisteravond, die ons ook mooie avondjurken en juwelen tonen. Helaas waren prins Constantijn en prinses Laurentien dit weekend al bezet en is het Nederlandse koningshuis niet vertegenwoordigd, maar de beelden van de Zweedse royals maken een hoop goed. De jurk van Madeleine, ontworpen door Elie Saab, vind ik prachtig en passend bij haar figuur en prachtige bos krullen, die nu de aandacht trekken. Opvallend is de keuze voor de Libanese ontwerper Saab, die steeds meer een plek veroverd in het hart van menig prinses. Naast Natan en Valentino levert hij een groot deel van de koninklijke avondkleding en wat mij betreft doet hij dat super! Naast aandacht voor de Zweedse royals ook een foto van de Luxemburgse Stephanie, die mij voor het eerst blij maakt met haar kledingkeuze. Een lage knot moet ze zeker vaker doen, het maakt haar gezichtje vrouwelijker en zachter.

De schitterende jurk van Elie Saab is niet speciaal voor de prinses ontworpen, maar gelukkig liet Madeleine het riempje achterwege. Minpunt van de outfit vind ik de afschuwelijke schoenen van Oscar de la Renta.

De schoenen van Oscar de la Renta in het rood:

De sieraden van de prinses trekken erg de aandacht. De prachtige oorhangers van Madeleine zagen we eerder tijdens de verloving, al waren de aquamarijnen toen vervangen door parels. Minpunt vind ik Madeleines keuze voor het fluoriderende katoenen bandje, dat met name op de eerste foto in deze blog erg de aandacht trekt.

Koningin Silvia koos voor een rode jurk met laagjes en diverse materialen, die goed stond bij haar donkere haar. Ook het collier staat prachtig bij de jurk. Ondanks dat de koningin eind dit jaar zeventig wordt, straalt ze op de rode loper. Complimenten!

Victoria's jurk is ontworpen door Jenny Packham, die ook prachtige jurken heeft ontworpen voor Catherine. Ik vind deze jurk niet zo heel bijzonder, maar ik vind het wel heel netjes van Victoria dat ze gekozen heeft voor een onopvallende en bescheiden jurk, zodat Madeleine alle aandacht krijgt. Zo hoort het!

Sofia, de vriendin van Carl Philip, koos voor lichtgeel. Een kleur die haar fantastisch staat en ook het model van de jurk staat haar goed. Helaas heeft ze geen rekening gehouden met haar enorme plateauzolen (juk!), waardoor de jurk de grond niet aantikt.

En, zoals gezegd, aandacht voor Stephanie. De Luxemburgse erfgroothertogin maakte het afgelopen jaar de ene na de andere modeblunder en moet duidelijk haar stijl nog vinden. Ik hoop dat deze jurk een eerste stap is richting haar nieuwe stijl!

Jurk van Elie Saab:

Ik ben heel benieuwd welke jurk jullie het mooiste vinden. Ik ga voor die van Madeleine, al zou ik die van Stephanie ook graag een keer willen dragen.

Foto's: 
PPE DPP

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Lauren

Lauren

donderdag 18 dec 2014 - 21:13

Ik vind de jurken van koningin Silvia en Stephanie de mooiste

afbeelding van Royaltykids

Royaltykids

woensdag 26 jun 2013 - 20:25

Ik vind de schoenen ook niet echt geweldig. Het riempje staat gewoon niet bij een avondjurk. Al had het haar denk ik wel gestaan! Ik vind de sieraden van Madeleine deze keer niet zo geweldig. Die oorbellen staan niet leuk met dit los krullend haar. Ze had nu knopjes moeten doen. De jurk van Silvia is echt uitstekend, al ziet zij er altijd perfect uit. Ik vind de jurk van Victoria niet mooi. Die split zou er eigenlijk niet bij moeten, dat maakt al veel goed. Ik vind dat de jurk van Sofia een beetje erg diep uit gesneden is. Maar ja, dat is haar eigen keuze;) Ik vind de jurk van Madeleine het leukst. De jurk van Stephanie vind ik echt helemaal niets. Maar ja, iedereen heeft zijn eigen smaak!

afbeelding van Mary

Mary

dinsdag 25 jun 2013 - 20:38

Ik twijfel tussen jurk van Madeleine of van Stephanie (tja.. zijn alle 2 van Elie Saab). Jurk van Victoria en Silvia ook mooi!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?