Na al het Máxima-nieuws van de afgelopen weken vandaag aandacht voor de van Vollenhovens en prinses Annemarie. We zouden bijna vergeten dat de overige prinsessen ook prachtige kleding dragen, die zeker de moeite waard zijn om te bekijken! Prinses Aimee, die altijd perfect verzorgd voor de dag komt, is op dit moment hoogzwanger en grijpt graag terug op haar positiekleding van haar vorige zwangerschappen. Dat zagen we ook op 1 mei, toen de prinses bij de koninklijke brunch was op Paleis op de Dam. Maar Aimee was niet de enige die koos voor eerder gedragen kleding, ook prinses Annemarie koos voor een bekend jurkje. Als laatste aandacht voor Marilene, die tijdens de fotoshoot van Elegance een prachtige blouse droeg van het merk Sage & Ivy.

Links: Aimee met de mantel tijdens Koninginnedag 2009. 
Rechts: Koninklijke brunch n.a.v. inhuldiging op 1 mei 2013.

 

De zwangere prinses Annemarie - ze is eind november uitgerekend- koos voor haar jurkje van Natan, die ze eerder droeg tijdens de doop van Eliane. (rechts) De kans is groot dat de print je bekend voorkomt: Máxima heeft meerdere outfits met deze print.

Marilene koos voor het merk Sage & Ivy tijdens de fotoshoot met tijdschrift Elegance. Ze draagt de top met de naam Arnemetia op een witte broek en draagt vrij opvallende schoenen, die duidelijk favoriet zijn bij de prinses.

De top bij een model:

We zagen Marilene al verscheidene keren met de prachtige schoenen, waarvan de ontwerper helaas onbekend is. Iemand enig idee?

Foto's met dank aan: 
Nieboer via PPE 
Elegance 
DPP
Josee Zwaga

Ps. Eind van de middag komt er nog een log online, waarin je twee van mijn favoriete outfits van de koningin ziet! Ik geef vast een hint: paars ;)

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Helene

Helene

maandag 16 feb 2015 - 18:18

Ik vind vooral de mantel van Aimee zo leuk!
Het maakt haar langer, en het staat nog eens koninklijk ook!

afbeelding van Magda

Magda

donderdag 27 jun 2013 - 15:48

Welke log bedoel je, Josine?

afbeelding van Royaltykids

Royaltykids

woensdag 26 jun 2013 - 20:29

Het jasje van Aimee vind ik de tweede keer leuker doordat de achtergrond minder druk is. Zo krijg je meer effect op haar jas. Het jurkje van Annemarie stond haar de eerste keer echt beter. Doordat wit/crème jasje krijgt het jurkje niet zoveel functies meer! Het topje van Marilene is echt geweldig! Marilene heeft echt een goede kleding stijl! Ik vind de schoenen van Marilene goed bij haar staan. Helaas weet ik ook de ontwerper niet voor je! Tijdens het huwelijk van Caroline droeg ze echt een fantastisch jurkje!! Die zou ik ook wel willen hebben;)

afbeelding van Magda

Magda

woensdag 26 jun 2013 - 10:56

Leuk jurkje dat Annemarie hier draagt. Ze heeft dus wel smaak. Want wat zag ze er vreselijk uit tijdens de inhuldiging op 30 april. Dat kan toch wel veel beter of heeft ze geen advies gevraagd aan deze of gene.
Ik heb daar over nog geen recensies gelezen..toch....

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?