De vaste bezoekers van deze website zullen ongetwijfeld wel weten dat ik erg positief ben over de kapsels van prinses Mabel. Altijd erg verzorgd, origineel en passend bij de kleding die ze draagt. Maar niet alleen haar opgestoken kapsels zijn mooi, ook wanneer de prinses haar haren los draagt ziet het er erg mooi uit. Het haar wordt voornamelijk licht gekruld en geblondeerd, waarbij er zelden uitgroei te zien is. De laatste tijd is de haarkleur van Mabel wat lichter en ook is het langer dan ooit. Een keuze die ik erg mooi vind. Ik ben heel benieuwd waar Mabel haar kapsel altijd laat doen als ze in Londen is én of ze weer langs gaat bij Hervé in Den Haag tijdens haar verblijf op Huis ten Bosch. 

Korter haar in de periode 2004-2010. 

Mooi gekruld:

Al iets langer in 2010-2011:

In Stockholm stijl haar:

En dat stijl niet een synoniem is voor onverzorgd bewijst Mabel in Italie:

Sinds 2012 is het haar van Mabel langer en nog steeds erg mooi. Op de foto's in Florence is een lichte uitgroei te zien (uiteraard te begrijpen in zo'n heftige periode), waaruit de echte haarkleur van Mabel blijkt. 

Ik vermoed dat het haar van Mabel bij publieke evenementen licht wordt gekruld, maar dat de prinses ook van zichzelf een lichte slag heeft. 

Aangezien Mabel op onderstaande foto vrijwel geen make up draagt, verwacht ik ook niet dat ze is langs geweest bij de kapper. Als dat zo is, is haar kapsel ook zonder kapbeurt prima geschikt voor een publiek optreden. 

Wat vinden jullie van de kapsels van Mabel? Ik ben heel benieuwd of jullie even enthousiast zijn als ik! 

Foto's met dank aan: 

DPP 
PPE 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Marcella

Marcella

dinsdag 15 sep 2015 - 18:51

niets bijzonders losse haren .

afbeelding van Lauren

Lauren

dinsdag 17 mrt 2015 - 17:13

Mijn voorkeur gaat uit naar het kapsel dat Mabel had tijdens het huwelijk in Florence, maar ze zijn eigenlijk allemaal mooi

afbeelding van Lisha - Ann

Lisha - Ann

zaterdag 17 aug 2013 - 11:16

De foto's hier boven van Mabel zijn mooi!
De haardracht ook! Zeker mooier als Maxima (piekhaar is niet koninklijk).
Ook op de begrafenis van haar man had Mabel het haar heel mooi
opgestoken, met heel passend daarbij de zwarte hoed.

afbeelding van Emmy

Emmy

dinsdag 13 aug 2013 - 14:40

goh, zo heb je het over het haar van Mabel en zo lijkt dat nergens meer over te gaan. Sinds de laatste bijdrage op het forum is Friso overleden. Mabel sterkte met het verlies!

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

zondag 11 aug 2013 - 14:37

Haar kapsel oogt altijd heel verzorgd. Ze heeft mooi haar. Kan het zowel los als opgestoken dragen en eruitzien als een lady. Mabel is een zeer intelligente dame met een missie. Hoop nog veel van haar te horen en te zien. Maar Viktor en Rolf zijn wat mij betreft passé.

afbeelding van regina

regina

zaterdag 10 aug 2013 - 11:34

Prinses Mabel is de meest Hollandse van alle prinsessen, ze zou zo van een schilderij van Vermeer kunnen komen:licht haar, lichte ogen, lichte teint.

afbeelding van Sjanine

Sjanine

zaterdag 10 aug 2013 - 10:40

Ja mooi en verzorgd.. Totaal plaatje in Italie en onder het kopje "al iets langer in 2010-2011.'zit verzorgd en toch eenvoudig. Mooi.. Knap josine dat je leuke onderwerpen weet voor je site.. nu de royals op vakantie zijn en we voorlopig even 'niets' van ze zien!!

afbeelding van Annej

Annej

vrijdag 09 aug 2013 - 23:16

Prachtig mens, prachtig haar!
Los of opgestoken, altijd verzorgd.
Klasse, Mabel!

afbeelding van Willem van Duin.

Willem van Duin.

vrijdag 09 aug 2013 - 22:41

Ik vind dit een mooi kapsel maar ik ben meer weg van opgestoken kapsels bij Mabel.

afbeelding van Christa

Christa

vrijdag 09 aug 2013 - 20:55

Ik vind het allemaal heel prima! Het filmsterrenkapsel uit 2010-2011 vind ik helemaal TOP! Maar Mabel heeft heel mooi haar, mooie kleur ook!

afbeelding van Christel

Christel

vrijdag 09 aug 2013 - 20:22

Ik vind het haar van Mabel zelden mooi zitten. Merendeel van bovenstaande foto's ook slordig of over gestyled als een soort filmster.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 09 aug 2013 - 20:20

Ik vind dit niet heel bijzonder. Het haar zit goed, maar geef mij mar de apart opgestoken kapsels. De foto uit 2010 - 2011 vind ik wel heel mooi.

afbeelding van elise

elise

vrijdag 09 aug 2013 - 20:07

Tja, mooie kapsels, maar ik denk dat ze van nature gewoon prachtig dik haar heeft. Dan is ook mooi als ze niet zo veel tijd heeft. Dit in tegenstelling tot Maxima, die heeft dun piekhaar en dat oogt al snel onverzorgd.

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

vrijdag 09 aug 2013 - 19:55

Ik vind haar kapsel altijd mooi, ook als ze het los draagt! Het kapsel in 2010-2011 met dat zwarte mouwloze jurkje en zonnebril vind ik erg mooi en zeker voor herhaling vatbaar!

afbeelding van Annelie

Annelie

vrijdag 09 aug 2013 - 18:20

Ik ben het helemaal met je eens, Josine! Het zit zowel opgestoken als los erg mooi! Ik denk ook dat ze van haarzelf wel een lichte slag in haar haren heeft. Ideaal voor het krullen:)
Ik vind dat haar haar mooi zit op de foto onder het kopje 'Al iets langer in 2010-2011'. Ik ben benieuwd of we haar zo nog een keer zien.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?