Het is rustig rondom het koningspaar, maar gelukkig zijn er vandaag wel nieuwe foto's vrijgegeven van de koning, koningin, prof.mr. Pieter van Vollenhoven en prinses Margriet. Gezien de kleding denk ik dat ze (de foto's dan ;-)) gemaakt zijn tijdens de nieuwjaarsontvangst van 14 januari. 

De koning draagt op de foto's zijn uniform: een donkerblauw pak, een wit overhemd en een das van Hermès. Een paardendas dit keer. 

Koningin Máxima draagt haar japon van brokaat en snijgarens. Ontwerper: Natan. In haar oren zien we bekende oorhangers van diamant en kunziet en uiteraard ontbreekt haar horloge van Cartier ook niet. Haar Fitbit heeft ze voor het poseren wel even afgedaan. 

Prinses Margriet draagt een camelkleurige japon met overslagtop en plooien bij de taille. Een ontwerp van Addy van den Krommenacker. (Ps.Zo wil ik ook wel oud worden!)

Prof. mr. Pieter van Vollenhoven (geef die beste man toch eens een titel!) draagt net als de koning ook een donkerblauw pak, gecombineerd met een speldje van een Margriet (een ode aan zijn vrouw) en een das + manchetknopen van de luchtmacht. 

Copyright foto's: RVD/Martijn Beekman

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 07 feb 2020 - 19:13

Margriet zier er heel fris en fruitig uit. Jammer dat ze Camel draagt. Dit is een kleur die voor haar helemaal niets doet. Trouwens voor de meeste mensen niet. Nu heb niets met bruin en Camel tinten. Maar dat is een kwestie van smaak, zullen we maar zeggen,
Margriet is veel mooier in koele kleuren. De manier waarop ze het sjaaltje draagt vind ik erg stijfjes. Jammer. Maar verder een heel representatieve foto. En wat heeft ze voor haar leeftijd toch een mooi figuur!
De koning vind ik er heel statig opstaan, zoals een koning betaamt. Mooi en strak in het pak ook.
Máxima ook erg mooi. Ik zie niet dat ze er uitgeblust uitziet. We moeten voorzichtig zijn met speculeren. Een foto blijft een momentopname. Hier wordt er vaak op gewezen om niet te speculeren ..........
en toch gebeurt het............

Pieter van Vollenhoven. Mijn favoriet. Hij staat erop zoals hij is. Inderdaad, de pasvorm van zijn pak kan veel beter, maar och het is altijd wat. De ene keer is het het haar van Máxima, dan haar (te) strakke kleding, dan weer de tanden van de koning, dan weer zijn pak, en ga zo maar door..

Laat ze maar lekker mens zijn.

afbeelding van Margot van de poelepetaten

Margot van de p...

vrijdag 07 feb 2020 - 10:52

Linda ik vond het ook zo grappig toen ik vanochtend las dat Beatrix gezegd zou hebben ‘ik ben tevreden met de bestaande beelden’. Zou ze op een afstandje hebben staan kijken en gedacht hebben dat gaat me er niet professioneel genoeg aan toe? Ik vind de foto die Lina toevoegde van de koning wel iets beter qua scherpte en belichting.

afbeelding van gambetta

gambetta

donderdag 06 feb 2020 - 23:46

Wat heeft de koning een mooi passend pak aan zeg. Hij ziet er goed uit zo.

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

donderdag 06 feb 2020 - 22:55

Ik vind de foto van onze koning erg mooi, die van Maxima vind ik niet zo. Ze straalt niet zoals normaal. Foto van Pieter van Vollenhoven vind ik zoals hieronder al is geschreven niet heel professioneel overkomen door de spiegelende glazen. Maar who cares als je er net zoals Margriet nog zo goed en fit uitziet op die leeftijd! Jurkje van Margriet is van Addy van den Krommenacker schreef hij zelf op social media. Al met al vind ik het geen denderende portretten wat ik ergens wel raar vind, want de fotograaf Martijn Beekman heeft nogal wat op zijn naam staan. Heb het gevoel dat ze snel genomen zijn en dat Maxima er niet erg veel zin in had. Als het echt waar is dat Beatrix er niet op staat omdat ze er geen zin in had, vind ik dat hilarisch. Als prinses kan je je toch meer permitteren dan als koningin :P

afbeelding van oranjefan

oranjefan

donderdag 06 feb 2020 - 17:44

De koning: mooie foto. Een statige koning! Koningin: jurk te klein, verder prachtig. Pr. Margriet: jurk is geen mooie kleur, beter de rode kleur van het sjaaltje. Mr. Pieter: houding niet mooi voor een officiële foto.

afbeelding van Margot van de poelepetaten

Margot van de p...

donderdag 06 feb 2020 - 16:45

Hoewel de koning er het mooiste opstaat vind ik alle foto’s matig qua belichting, qua positie in de ruimte en nog zo wat. Ms. iemand die foto’s van de gasten in ontmoeting met de koninklijke leden heeft gemaakt en dit erbij heeft gedaan?
Ik vind die afgehakte benen niks, lichtweerkaatsing in de bril van Pieter, een wegvallend ornament achter de koning etc. allemaal een gemiste kans van deze fotograaf.
En tsja Maxima ik heb die jurk ook toen hij nog beter paste altijd al een gordijn gevonden en nu lijkt de jurk zijn plaats gevonden te hebben tussen andere gordijnen. Misschien is Max wel minder zichzelf door het onverwachte foto moment. Geef mij maar leuke foto’s met een kleurrijke ambassadeur van een of ander land zoals in België worden gemaakt.

afbeelding van Hennie64

Hennie64

donderdag 06 feb 2020 - 17:27

Ha ha moet beetje lachen om jouw afgehakte benen, tja ik plaatste hieronder ook een oppmerking over de veel te strake jurk van Maxima, maar wat ik nu zo fijn vind is dat ze er op de een of andere manier allemaal echt als zichzelf en ontspannen, tevreden opstaan, zonder scrupules. Ze stralen allemaal een soort van een tevredenheid, rust uit. Afgehakte benen’ of verkeerde flitstoestanden, ik zie wat je bedoeld maar toch wil ik in dit geval naar de mens zelf kijken en dan zeg ik: mooi en ook fijn dat ook Margriet en Pieter er bij staan. Lijkt mij dat het koningsechtpaar achter de schermen, heel veel aan dit lieve oudere echtpaar hebben.

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 06 feb 2020 - 23:38

Zit nu nog eens te kijken maar wat mij opvalt is dat Máxima minder krachtig en trots overkomt dan ‘normaal’. dat trots bedoel ik overigens als positief punt, ik vind het mooi als mensen trots -n iet te verwarren met arrogant- in de lens kijken. De Koning heeft dat wel.

afbeelding van Meike

Meike

donderdag 06 feb 2020 - 22:35

Ja, ik vind ook dat de koningin een beetje hulpeloos kijkt!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 07 feb 2020 - 10:11

Ik maak me al weken zorgen om haar. In november/december een paar weken bijna buiten beeld, veel bezoeken die pas achteraf bekend worden gemaakt, etc. En ze sprankelt minder dan normaal.

afbeelding van Carolina

Carolina

vrijdag 07 feb 2020 - 14:17

Ben je bang dat ze ziek is?

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 07 feb 2020 - 14:20

Het zou mij niet verbazen als ze niet lekker in haar vel zit. Ze ziet er uitgeblust uit.

afbeelding van Carolina

Carolina

vrijdag 07 feb 2020 - 18:14

Ja dat vind ik eigenlijk ook wel. Hoop dat we het fout hebben.

afbeelding van Jens

Jens

vrijdag 07 feb 2020 - 14:37

Heel raar die lege agenda en dan toch onverwachts opduiken, vandaag weer in Rotterdam. Zou ze niet fit zijn of vrije tijd ingepland hebben ivm een van de dochters of haar moeder? We zullen het waarschijnlijk nooit te weten komen.

afbeelding van Birchwood

Birchwood

donderdag 06 feb 2020 - 15:07

Mooie foto’s. Een power koningskoppel en Pieter en Margriet zeer charmant.

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

donderdag 06 feb 2020 - 13:56

Mooie foto s,koning en koningin beiden zeer ontspannen hele mooie japon Maxima,verzorgd kapsel.
Ook Margriet in mooie japon frisse uitstraling,Pieter ziet er ook heel happy uit

afbeelding van elisah.

elisah.

donderdag 06 feb 2020 - 13:47

Prachtige foto,s , zonder veel bling bling.
De stof van de jurk van Maxima is heel mooi, krijgt nu echt de aandacht die het verdient, met opgestoken kapsel was de halslijn met de snijgarens nog beter uitgekomen.
Trots op onze koning, wat een leuke man is het toch .
Pieter en Margriet , precies zoals we ze kennen, keurig verzorgd ,smaakvol , en lijken geen dag ouder te worden .

afbeelding van Jens

Jens

donderdag 06 feb 2020 - 13:26

Doro ik sluit me geheel bij jou aan. Terzijde, wat is Máxima toch een prachtige vrouw. Met en zonder glimplekken.

afbeelding van Hennie64

Hennie64

donderdag 06 feb 2020 - 12:12

Ik vind de koning echt gegroeid in zijn functie. Inderdaad goed geportretteerd.
Een minpunt is dat de jurk van Maxima duidelijk niet lekker zit. Te strak en de mouwen zijn te kort.

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 06 feb 2020 - 12:13

De (foto van) de koning is prachtig, krachtig zo! Hele omgeving heel mooi in kleur.
Máxima: de jurk is waanzinnig in combinatie met de omgeving en op zich een heel mooi beeld, maar het is ontzettend storend en echt lelijk dat de jurk veel te strak zit. Ook veel glimvlekken op haar gezicht. Jammer. Het haar was misschien mooi geweest als ze het had gedaan zoals indertijd bij staatsbezoek aan Argentinië
Margriet zo jong en fris! Wel saaie kleur jurk en dat sjaaltje zo ingevouwen vind ik ook mwah
Pieter helemaal zoals we hem ‘kennen’ in een ietwat slechtzittend pak en saaie das maar het is zo’n olijke man dat maakt t goed.
Vraag me af waarom er ook niet nieuwe foto’s zijn van de anderen?

afbeelding van Johanfrederik

Johanfrederik

donderdag 06 feb 2020 - 11:52

...bij deze fotosessie is slechts Z.M. de Koning goed geportretteerd. Met staatsiefoto's hebben deze opnamen niet veel te doen.

afbeelding van Babs74

Babs74

donderdag 06 feb 2020 - 11:24

Mooie foto's zeg! Pieter en Margriet staan er ook erg mooi op. Complimenten voor de fotograaf.

afbeelding van Daan01

Daan01

donderdag 06 feb 2020 - 11:22

Mooi zo met dat blauw !! Vind vooral die van de koning erg krachtig

afbeelding van Maria04

Maria04

donderdag 06 feb 2020 - 10:48

Schitterende foto's. Mooie belichting, niet overdadig omhangen met sieraden. Ik vind ze erg mooi! Mag ik ze opslaan Josine en gebruiken in de nieuwsbrief van het verzorgingshuis hier op het dorp?

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?