Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima hebben dit weekend samen met andere leden van de Koninklijke Familie (zie deze log voor de activiteiten van gisteren) deelgenomen aan NL Doet. NL Doet is 1 van de grootste vrijwilligersacties van Nederland, die uitgaat van het Oranje Fonds. De Koning en Koningin zijn beschermpaar van het OranjeFonds.

 

 

Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn zaterdag aan de slag gegaan bij speeltuin- en buurtvereniging Vreugdeoord in Alphen aan den Rijn. Deze buurt- en speeltuinvereniging bestaat al sinds 1951 en is dé ontmoetingsplek voor de buurt. De Koning en Koningin hebben meegewerkt aan het kruien van nieuw zand naar de zandbak en het reinigen van de speeltoestellen. 

- advertentie -

 
De Koning en Koningin droegen beiden jeans. Maxima met een bruine twinset (top met vest), Willem-Alexander met het witte shirt met korte mouwen van NL doet onder zijn fleecevest. Maxima droeg over haar bruine top een brede riem. Ook droeg ze zwarte enkellaarzen. En, natuurlijk ontbrak bij beiden de Bodywarmer van het OranjeFonds/NL Doet niet!
 
 
 

Foto's ©OranjeFonds, Bart Homburg, screenshots uitzending ©BlauwBloed

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Sofia

Sofia

maandag 14 mrt 2016 - 12:31

NL doet is een prima initiatief! Zou graag zien dat ze Amalia hier ook eens in betrekken.Zo'n jonge meid kan ook al prima boenen en schrobben.

afbeelding van Gerdien

Gerdien

maandag 14 mrt 2016 - 09:19

Volgens mij zit het kapsel van de dag ervoor er nog half in , ze is zo gaan liggen en daarna weer opgestaan. Lol . Van mij mag het voor een keer . De koning heeft het er warm van zo te zien. Ik ben vond het zaterdag nog best fris. Hij is natuurlijk druk bezig geweest.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zondag 13 mrt 2016 - 16:55

Watjekouw dese informele kleding. Hoe tof staat een skinny jeans bij Maxima. Ik snap niet dat ze niet wat vaker voor een wat strakkere broek kiest bij officiële optredens. Vind dit veel mooier dan de broeken met wijde pijpen...
Het twinset is nog steeds leuk. Dat zou ik ook wel willen hebben ...

afbeelding van Henny

Henny

zondag 13 mrt 2016 - 17:45

Vind ik ook. Op zich vind ik wijde broeken wel mooi, maar dan wel van deze tijd en niet een jaren 80 model, zoals Maxima vaak draagt.

afbeelding van Helena

Helena

zondag 13 mrt 2016 - 14:57

Sorry, John McEnroe

afbeelding van Paula

Paula

zondag 13 mrt 2016 - 12:41

Ik vind 't knap om je zó te kleden terwijl je de avond ervoor als een koningin hebt geschitterd. Dat is toch wel even omschakelen hoor. Leuke foto's en ik vermoed dat Maxima haar haar eigenlijk altijd het liefst heel makkelijk heeft. Het zit nu lekker alle kanten uit!

afbeelding van Merel

Merel

zondag 13 mrt 2016 - 19:03

Knap? Zou ze het niet juist heerlijk hebben gevonden om lekker comfortabele kleding en schoenen (!) aan te mogen vandaag? Ik wel hoor, na een feestje!

afbeelding van Iris

Iris

zaterdag 12 mrt 2016 - 23:41

Nou, dat heb je goed gevonden Karpathos! Leuk om te weten! Thnx!

afbeelding van MrQQQU

MrQQQU

zaterdag 12 mrt 2016 - 22:59

Doorschuiven... hahaha werkoutfit!
En wat een mooi haar had ze toen!

afbeelding van Janna

Janna

zondag 13 mrt 2016 - 15:02

@MrQQQU - you say: "En wat een mooi haar had ze toen!" As John McEnroe said: "You must be joking"!

afbeelding van Mary

Mary

zaterdag 12 mrt 2016 - 21:03

Super dat ze zelf het goeie voorbeeld geven voor NL Doet!

afbeelding van Doro

Doro

zaterdag 12 mrt 2016 - 20:44

leuk dat ze er zijn inderdaad, maar ik denk dat dat ook juist de achtergrond van deze actie is: een stapje extra zetten ondanks je drukke agenda. Zet je in voor anderen, niet alleen als je tijd of zin hebt, maar gewoon omdat het verbindt!

leuke spijkerbroek en laarzen, heel leuk met dat bruin. die enorme riem vind ik het idioot bij staan, maar misschien moeten dan de hamers en beitels wel aangehangen worden ;)). dat is echt zonde.

het rommelige haar vind ik leuk, alleen ziet het een beetje 'ongedoucht' uit na zo'n galanacht en vlucht.

afbeelding van Merel

Merel

zondag 13 mrt 2016 - 18:59

Helemaal eens Doro! En als je geen zin hebt moet je voor je eigen bestwil zin maken, want het is zo leuk, en niet alleen tijdens NLdoet!

En natuurlijk zijn ze er. Noblesse oblige, nietwaar.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 12 mrt 2016 - 20:19

Even nog wat leuke screenshots uit Blauw Bloed toegevoegd!

afbeelding van MrQQQU

MrQQQU

zaterdag 12 mrt 2016 - 20:13

Ja, ik herinner me nog goed hoe ze vorig jaar terug kwamen net uit Duitsland. Er zat toen een schrikbarende foto tussen en het haar van Maxima was vreselijk, zo nog in de krul alleen zonder de clip ins. Vandaag zit het beter en nog lkkr vol volume en leuke foto's zo in de wind. Skinny jeans en laarzen... velen smachten daarop! :-)
Wel geweldig dat ze er weer zo staat na dagenlang op pad te zijn geweest. Ik had een irritant iemand met een spa op z'n hoofd geslagen. Ja, ze gaat hard. Knap. Een echte aanpakker!

afbeelding van Iris

Iris

zaterdag 12 mrt 2016 - 20:28

Ja, ik kan me dat van vorig jaar ook nog herinneren (met haar kapsel), maar kwamen ze toen terug uit Duitsland? Ik dacht uit een ander land, maar misschien vergis ik me hoor, maakt verder ook niet uit.

afbeelding van zara

zara

zaterdag 12 mrt 2016 - 19:17

Stoer! En wat een inzet en energie!

afbeelding van jeanine68

jeanine68

zaterdag 12 mrt 2016 - 19:16

Leuk dat ze er toch weer staan!!
Wat een actie! Leuk dat WA samen met die kinders bezig is!!

afbeelding van Helena

Helena

zaterdag 12 mrt 2016 - 19:04

Helemaal mee eens,Marga, ze doen het toch maar weer.

afbeelding van Suzanne

Suzanne

zondag 13 mrt 2016 - 10:05

Ik ook hoor, heb ook staan verven voor een verzorgingstehuis! Mijn haar was ook piekerig, er kwam verf op mijn jas, wij hadden geen leuke bodywarmer, maar de bewoners vonden het super gezellig dat we er waren!

afbeelding van Marga

Marga

zaterdag 12 mrt 2016 - 18:54

Wat een inzet van beiden weer!! Top. Dan maar af en toe wat minder modieus of piekende haren, maar ons op velerlei vlak regelmatig verrassen en het land goed vertegenwoordigen, daar gaat het mijn inziens om.

afbeelding van Maxi

Maxi

zaterdag 12 mrt 2016 - 20:07

Kom, kom, we hebben hen ook weken niet zien optreden..

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zondag 13 mrt 2016 - 16:53

Ik denk dat ze de afgelopen weken zo maar heel druk zijn geweest achter de schermen met Alexia en haar gebroken been....

afbeelding van Doro

Doro

zondag 13 mrt 2016 - 17:15

En voorbereiden staatsbezoek! Vergt ook de nodige kunde en aandachtnnn

afbeelding van Eftichia

Eftichia

zondag 13 mrt 2016 - 17:40

Lief al die uitleg maar dat moest toch niet nodig zijn? Ik vind het zo flauw dat hier, zodra Maxima maar even uit beeld is, er van die vreemde op-en aanmerkingen over gemaakt worden, we weten toch dat ons Koningspaar een heel druk leven leidt en dat daar veel meer bij komt kijken dan wij ons ooit kunnen voorstellen, dat kunnen wij toch op onze vingers natellen?

afbeelding van Henny

Henny

zondag 13 mrt 2016 - 17:42

Ik denk dat er veel meer bij komt kijken (ook achter de schermen) dan we vermoeden. Wat ben ik blij dat ik niet in hun schoenen sta. Ieder z'n vak. :-)

afbeelding van Eftichia

Eftichia

zondag 13 mrt 2016 - 17:59

Dat is toch logisch, er komt al heel wat voor kijken om ons eigen dagelijks leventje draaiende te houden, laat staan dat van hen! Ook al heb je alle hulp van de wereld, je bent altijd zelf de eind verantwoordelijke!

afbeelding van Chiqui65

Chiqui65

zondag 13 mrt 2016 - 09:08

Als ze niet in het openbaar gezien worden wil dat niet meteen zeggen dat ze niet werken...

afbeelding van Jens

Jens

zondag 13 mrt 2016 - 02:02

Maxi wat ben je weer lekker zuur, zo kennen we je weer!

afbeelding van Maxi

Maxi

zondag 13 mrt 2016 - 12:56

Ik noem het nuchter, Jens, maar je mag het zuur noemen;-)

afbeelding van Henny

Henny

zondag 13 mrt 2016 - 13:50

Ben het met Chiqui eens. Het is erg kort door de bocht om te stellen dat ze niets doen als ze geen publieke optredens hebben. Tenzij je zeker weet dat ze achter de schermen niets uitvreten.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 12 mrt 2016 - 18:47

De Koning heeft 'de zomer in z'n bol' ! Maar het was dan ook heerlijk weer vandaag. Fijn dat ze vandaag hier aan mee deden. Net als vorig jaar direct na een staatsbezoek (Denemarken), gevolgd door een officieel bezoek (Duitsland). Fijn dat ze het toch maar ieder jaar weer doen!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?