Hare Majesteit Koningin Máxima opent maandagochtend 25 maart in het Rat Verlegh Stadion in Breda de negende editie van de Week van het geld. De Week van het geld vindt plaats van 25 tot en met 29 maart met als thema ‘Ben jij een held met je geld?’

Tijdens de Week van het geld worden er op basisscholen in heel Nederland ruim 5.000 gastlessen en workshops gegeven over omgaan met geld. Onder het motto ‘jong geleerd is oud gedaan’ wil platform Wijzer in geldzaken basisscholieren voorbereiden op financiële zelfstandigheid in de toekomst. Koningin Máxima opent de Week van het geld waarna basisscholieren met elkaar in debat gaan over omgaan met geld. Ook woont Koningin Máxima enkele gastlessen bij en spreekt zij met vertegenwoordigers van de gemeente Breda, voetbalclub NAC Breda en leerlingen van de NACADEMY over het stimuleren van financiële vaardigheden op lokaal niveau.

Koningin Máxima is erevoorzitter van platform Wijzer in geldzaken. In deze functie vraagt zij aandacht voor financiële educatie en verstandig omgaan met geld. In het platform werken partners uit de financiële sector, de wetenschap, de overheid en voorlichtings- en consumentenorganisaties samen aan het bevorderen van verantwoord financieel gedrag in Nederland. Platform Wijzer in geldzaken is een initiatief van het ministerie van Financiën.

 

Outfit:

Nieuw:

Rode top met strik op schouder van Natan.

Eerder gedragen:

Rode mantel van Natan - o.a. in 2015 bij Nieuwjaarsontvangst.

Rode oorhangers van Fahoma - voor het eerst gesignaleerd in 2008 (zie deze log).

Beige pumps met strik van Salvatore Ferragamo.

Ringenset van Pomellato (zie deze log).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This outfit madbrussels #natancouture #natan

Een bericht gedeeld door Maison Natan (@natancouture) op

Afbeeldingsresultaat voor ferragamo site:modekoninginmaxima.nl

Ringen van Pomellato:

 

Oorhangers van Fahoma:

Foto's met dank aan ©Josee Zwaga, ©Koninkljike foto's - Jacobien

 

Noot: Ivm het zwangerschapsverlof van Josine is The World of Royals tijdelijk haar vervangster. U kunt contact met haar opnemen via theworldofroyals@hotmail.nl.

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Marga

Marga

vrijdag 29 mrt 2019 - 07:08

Heerlijk vlotte outfit, haren lekker los, prima om je zo tussen de kinderen in te kunnen mengen.

afbeelding van Sjanie

Sjanie

dinsdag 26 mrt 2019 - 18:00

Goede foto's nu , echt veel beter .

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 26 mrt 2019 - 18:12

Met dank aan 2 lieve hobby fotografen! Heel fijn dat ze hun foto's wilden delen met ons.

afbeelding van Carolina

Carolina

dinsdag 26 mrt 2019 - 14:43

Ze ziet er vooral erg rommelig uit. En ze straalt eigenlijk altijd, prima verder dat dat altijd genoemd moet worden, maar dat is nu eenmaal haar normale manier als ze een 'optreden' heeft en dat is leuk om te zien. Ik begrijp best dat ze haar haar graag los draagt, maar soms vereist het decorum toch een iets netter kapsel. Een gewone staart is vaak al genoeg.

afbeelding van gambetta

gambetta

dinsdag 26 mrt 2019 - 17:22

Helemaal mee eens (helaas). Het is toch wel tenenkrommend als je sommige foto's ziet, slordig zelfs en inderdaad rommelig. Waarom moet dan nou? Waar kijken we naar? Naar een koningin die nauwelijks de moeite neemt er verzorgd uit te zien voor
de mensen die ze zal ontmoeten.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

dinsdag 26 mrt 2019 - 17:39

En waarom kan ze haar kapsel in buitenland wel verzorgen, maar in Nederland stapt ze zo naar buiten, zonder er ook maar iets aan te doen.. Jammer. Ze kan er zo leuk uitzien, al is het inderdaad maar een staart.

afbeelding van Petra_68

Petra_68

dinsdag 26 mrt 2019 - 14:40

Leuke jas, de kleur staat Máxima ook heel goed. Maar de wijde broek daaronder kan zo in de zak van Max. Ik zou haar graag eens zien met een strakke broek onder deze jas. Mooie sieraden ook.

afbeelding van NikkiRianne

NikkiRianne

dinsdag 26 mrt 2019 - 13:26

Ze ziet er mooi uit, fijn om haar weer te zien!

afbeelding van Merel

Merel

dinsdag 26 mrt 2019 - 08:34

Mooie kleurcombinatie, mooie schoenen, mooie ringen, mooie oorbellen, en eigenlijk ook mooie kleding (die jas, ja graag, de top vind ik een twijfelgeval... misschien op een kokerrok, en zelfs de broek zou ik met een aansluitend oranjerood kasjmier truitje of jasje, ok vinden), maar allemaal bij elkaar is het beetje rommelig. Maxima vind ik mooier als tenminste 1 kledingstuk een beetje 'past'.

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

maandag 25 mrt 2019 - 23:21

Ik kan me niet voorstellen dat ze iets aan haar voet heeft gehad, als je ziet hoe ze op deze schoenen loopt! Daar zou ze echt wel langer last van gehad hebben.
Dit is geen speculatie maar gewoon een constatering.
Verder vind ik haar er stralend uitzien, vooral door de kleur. Her wijde model jas ben ik niet weg van, zeker niet met ook nog een wijde broek er onder. Maar dit is haar eigen smaak denk ik. Net als haar kapsel.

afbeelding van Suus

Suus

maandag 25 mrt 2019 - 23:09

Fijn om Maxima weer te zien! De kleur van de mantel
vind ik prachtig, het model is me wat te futuristisch. De broek vind ik niet mooi: deze kleur doet niets voor Maxima, ook al draagt ze de kleur niet tegen haar gezicht.

afbeelding van Babs74

Babs74

maandag 25 mrt 2019 - 22:02

Wat een bijzondere mantel. Ik zou deze zelf nooit dragen, maar vind 'm bij haar erg mooi staan.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 25 mrt 2019 - 21:56

Hartelijk dank aan Josée en Jacobien voor de mooie foto's!

afbeelding van Margriet76

Margriet76

maandag 25 mrt 2019 - 21:45

Moeilijke overjas.....ik denk alleen in 'balans' met een Skinny eronder maar niet wijd op.wijd. De kleuren combinatie vind ik haar prachtig staan..ze straalt ervan..

En in reactie op een eerdere reactie:
Juliana zag er inderdaad prachtig uit vandaag met Letitia samen. Mooie vrouw vind ik die Juliana.

afbeelding van Arianne

Arianne

maandag 25 mrt 2019 - 21:34

Persoonlijk houd ik niet van dit soort kleding. De kleuren zijn wel mooi. En wat Josine vaak zegt: ik zie de top graag in een andere combinatie met opgestoken haar.

afbeelding van Luisje61

Luisje61

maandag 25 mrt 2019 - 21:20

Kleur staat haar prachtig, én de Pomellato ringen vind ik top.
Broek niet mooi

afbeelding van Doro

Doro

maandag 25 mrt 2019 - 21:09

Ze ziet er stralend uit en ik erger me over het gespeculeer over haar gezondheid! Laat haar!

afbeelding van Maaike

Maaike

maandag 25 mrt 2019 - 21:28

Mee eens, Doro.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 25 mrt 2019 - 21:22

Ik ben het eigenlijk wel met je eens. Zie er ook niet zo het nut van in om bijv. te gaan schrijven dat ze misschien wel prednison gebruikt. Dat vind ik wel wat neigen naar speculatie (niet persoonlijk bedoeld uiteraard, weet nu al niet meer wie het schreef). Voor hetzelfde geld vertekent de foto het beeld. Dus laten we er maar een beetje over ophouden please. Ze zullen het ons echt niet vertellen.

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

maandag 25 mrt 2019 - 20:32

Ik ben blij haar weer te zien. Dat ze nu wijd op wijd draagt en ik beige niet mooi vind, vergeet ik maar even. Ze is er weer! Aan de ene kant snap ik dat gezondheidsproblemen privé zijn, maar je ontkomt niet aan speculatie als ze zo weinig zichtbaar is, regelmatig rust moet houden het laatste jaar, darmklachten had en haar echtgenoot wat loslaat over een operatie. In het verleden zijn ze open geweest over Inez, haar vader, haar nierbekkenontsteking etc. Waarom dan nu niet zeggen wat er scheelt? En als ik naar haar gezicht kijk, vind ik het wat opgeblazen en dat doet me aan het gebruik van prednison denken.

afbeelding van Daan01

Daan01

maandag 25 mrt 2019 - 19:48

Ik heb hey niet zo met natan denk dat ik het daar ook maar bij laat

afbeelding van Frederike

Frederike

maandag 25 mrt 2019 - 19:53

Wat een bijzondere en mooie kleur jas! Leuk hoe ze weer haar eigen smaak volgt daarin. De knallende jas heeft ook het voordeel dat de aandacht naar boven geleid wordt en minder naar haar voeten, die door de wijde broek tot op de grond aan het zicht worden onttrokken. Halles valgus (= knobbel aan zijkant voet) is me bij Máxima nooit opgevallen. Hamertenen wel.... https://www.modekoninginmaxima.nl/sites/default/files/mp-132887.jpg
en daarmee hoef je na behandeling niet in het gips. En misschien zitten we er wel helemaal naast. Hoe dan ook... ze staat er toch maar weer.

afbeelding van Sjanine

Sjanine

maandag 25 mrt 2019 - 19:32

Owh no... Weer een wijde pantalon en nu 2x zo wijd als voorgaande keren..
En wijd op wijd maakt het geheel ook geen succes!
Het is alleen de kleur rood die maxima goed staat.
En kapsel hebben we het maar niet over .
Maxima moet maar wat vaker met Juliana Awada gaan babbelen, die zag er prachtig uit vandaag tijdens het ontvangst van het koningspaar van Spanje.

afbeelding van 29novmode

29novmode

maandag 25 mrt 2019 - 19:21

Leuke jas en mooie kleur. De broek is te lang en de pijpen te wijd. Niet mooi, de kleur wel. De top kleurt er ook mooi bij, Leuke oorbellen en ze straalt weer.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 25 mrt 2019 - 19:17

Wat fijn Máxima weer te zien! Leuke outfit, goed voor de gelegenheid., de kleur staat haar heel mooi. De top lijkt me ontwerp van Natan, Heeft ze de blouse al niet eerder gedragen? Leuk om de mooi gekleurde Pomellato ringen wee eens te zien.
Waarschijnlijk zullen we de reden an de operatie nooit weten, maar hopelijk voelt ze zich beter dan ervoor.

afbeelding van Jantje R

Jantje R

maandag 25 mrt 2019 - 19:09

De kleuren combi vind ik Maxima prachtig staan maar de modellen vind ik niet mooi.
Dat Maxima aan haar voet geopereerd is lijkt mij sterk want bij die ingreep zit je eerst in gips

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 25 mrt 2019 - 19:01

Log is aangevuld. Verder is er van 12 - 14 juni een Staatsbezoek aan Ierland gepland. Slim, met het oog op de Brexit.

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

maandag 25 mrt 2019 - 19:01

Als je bij Robin Utrecht op zn site kijkt zie je idd haar hakken van Ferragamo.

Wat een zakkerig outfit zeg, verschrikkelijk. En een wijde top, en een wijde broek en een wijde jas; bij elkaar veels te oversized allemaal. O ja dan vergeet ik haar wapper haar nog en de enorme oorbellen. Totale flater dit.

afbeelding van Alida

Alida

maandag 25 mrt 2019 - 18:11

Margot, ik was net aan het typen denk ik toen jouw bericht geplaatst werd. Sorry, dus 2 keer dezelfde conclusie.

afbeelding van Alida

Alida

maandag 25 mrt 2019 - 18:09

Volgens mij heeft ze toch echt hakken aan. De pumps van Salvatore Ferragamo met strikje. De broek is wel erg lang, lijkt me erg lastig.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

maandag 25 mrt 2019 - 18:51

Klopt, die pumps zag ik ook.
Dit model jas heeft ze ook in het blauw, als ik het goed zie. Heel leuke bloes met die strik op haar schouder. Broek mag weg van mij.

afbeelding van karpathos

karpathos

maandag 25 mrt 2019 - 18:12

Het zijn inderdaad de blokhak schoenen met strikje van Ferragamo. Bij Belga Images is een foto geplaatst van de schoenen.

afbeelding van Margot van de poelepetaten

Margot van de p...

maandag 25 mrt 2019 - 18:04

Volg. mij zag ik op NMR dat ze de strikjes schoenen met blokhak (Ferramo meen ik) onder de wijde pantalon aanhad. Uit mijn omgeving weet ik dat zo’n voetoperatie nogal wat klachten na de operatie geeft dus ik houd het op iets interns wat je ook liever niet deelt. Zo’n voetoperatie was ws wel bekend gemaakt.
Ik vind haar er leuk uitzien, de top lijkt op die met het vaatdoekje maar door de kleur doet hij daar niet aan denken. Ook de felle ruime jas vind ik prima makkelijk aan en uit trekken zonder dat je staat te hannesen naast de auto.

afbeelding van Sjanie

Sjanie

maandag 25 mrt 2019 - 18:04

Ja ik dacht ook platte schoenen te zien ..

afbeelding van Merel123

Merel123

maandag 25 mrt 2019 - 16:52

Hier nog een filmpje
https://mobile.twitter.com/blauwbloedtv

Lekkere frisse kleur, dat oranje.

Voor iemand die net aan haar voet is geopereerd, zoals door RTL boulevard beweerd, loopt ze wel erg makkelijk.;-)

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

maandag 25 mrt 2019 - 17:36

Maar wel platte schoenen en dat doet ze normaal gesproken niet. ..

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 25 mrt 2019 - 20:06

Hoge hakken, maar dat zie je bijna niet door de lange pantalon.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?