Hare Majesteit Koningin Máxima heeft woensdag 3 april 2019 een werkbezoek gebracht aan zorgorganisatie Sensire in Varsseveld. Bij het bezoek stond zorginnovatie centraal.

Sinds 2017 krijgen chronische longpatiënten in Oost-Nederland de behandeling zo veel mogelijk thuis. Via de nieuwe dienst COPD InBeeld worden de patiënten op afstand gemonitord door het ziekenhuis en de thuiszorg. Het is een initiatief van het Slingeland Ziekenhuis, zorgorganisatie Sensire, zorginnovatiebedrijf FocusCura en zorgverzekeraar Menzis.

COPD InBeeld richt zich op zelfmanagement van patiënten. Via apps houden zij zelf hun gezondheid in de gaten. De waarden worden op afstand gecontroleerd door (long)verpleegkundigen van Sensire’s Medisch Service Centrum NAAST en het Slingeland Ziekenhuis. Indien nodig kan de patiënt nog dezelfde dag worden beoordeeld via beeldcontact in het Medisch Service Centrum van NAAST. Hierdoor kan sneller worden ingegrepen en gaan cliënten minder vaak naar het ziekenhuis voor controles en behandelingen. Menzis heeft de financiering van de zorg overgenomen van het Slingeland Ziekenhuis en Sensire. Daarmee wordt de innovatieve longzorg vergoed voor alle longpatiënten in de regio die er baat bij hebben.

Koningin Máxima sprak met de betrokken organisaties over de totstandkoming van Beeldzorg in de Achterhoek. Aansluitend bezocht zij het call center, waar het serviceteam in contact staat met cliënten. Koningin Máxima sloot haar bezoek af met een gesprek met verpleegkundigen en cliënten.

Outfit: eerder gedragen japon en jasje van Natan

 

 

 

Foto's ©SENSIRE/Wiebke Wilting

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Margriet76

Margriet76

vrijdag 05 apr 2019 - 19:35

@ Hennie64 ik deel jouw mening. Op vele foto's lijkt ze minder uitbundig dan anders. Dat is al een paar maanden gaande... Ik had ook al dat gevoel dat er iets speelt maar het blijft gissen. Er lijkt een bepaalde terughoudendheid te zien in foto's.

afbeelding van gambetta

gambetta

vrijdag 05 apr 2019 - 23:05

Ik heb dezelfde gedachten erover. Maar je weet ook niet hoe de twee verliezen die ze heeft geleden afgelopen tijd en de verhuizing kort geleden doorwerken. Bovendien: al die reizen voor de VN en andere reizen...nauwelijks tijd om te rusten lijkt het.. het is interpretatie, dat weet ik wel, maar toch...uiteindelijk is ze ook een vrouw van 'middelbare leeftijd' zo langzamerhand, (al lijkt dat niet zo), en dat kan ook wel een lastig zijn.

afbeelding van Maxi

Maxi

vrijdag 05 apr 2019 - 17:17

Dat blijft nog steeds zo, wat mij betreft;-) Ik vind het aantal optredens van deze week niet overweldigend.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 05 apr 2019 - 19:58

Nou, dan ga ik er zo nog maar 1 aan toe voegen. Maakt er dan toch al 3. Niet verkeerd, wat mij betreft ;).

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

vrijdag 05 apr 2019 - 13:01

Blauw bloed gezien met filmpje van Maxima.
over verzorging op afstand ,vond haar oprecht betrokken en erg vrolijk!!

afbeelding van Hennie64

Hennie64

vrijdag 05 apr 2019 - 11:43

Het geheel lijkt me de koningin toch echt niet lekker zitten hoor, trekkende, te! strak; nee en dan het veel te grote jas erover die ik de koningin absoluut niet vindt staan. Het haar.
... zo jammer. Ondanks haar uiterst innemende glimlach, lijkt het wel of ze niet lekker in haar vel zit. Of het haar niet veel meer uitmaakt, zo kijk ik er tegenaan hoor, laat ik hopen dat ik er naast zit.

afbeelding van Gerwi22

Gerwi22

vrijdag 05 apr 2019 - 17:02

Vind het heel knap dat je op een foto kan zien dat ze “niet lekker in haar vel zit”

afbeelding van Hennie64

Hennie64

vrijdag 05 apr 2019 - 11:46

Ik heb ook weleens eenn”bad hairday” maar het lijkt de laatste tijd qua kleding en haarstijl, haast gewoon te worden voor onze koningin, ook bij Bavaria, de jurk zat niet goed! Het haar slim weggemoffeld onder een te! grote hoed.

afbeelding van zara

zara

vrijdag 05 apr 2019 - 09:02

Ja! die oorbellen en ring zijn echt gaaf! Zulke nieuwe interessante details kunnen een outfit die we al kennen helemaal ophalen. Op zich vind ik de kokerrok met grijze voorkant en beige achterkant niet bijzonder mooi, maar heel gezellig-rommelig voor deze gelegenheid, vooral in combinatie met het bijpassende wijde model jasje. Juist door die combinatie van strak en wijd vind ik het figuur van Máxima heel mooi uitkomen. Het losse haar past er prima bij, zo is ze helemaal zichzelf!

afbeelding van 29novmode

29novmode

donderdag 04 apr 2019 - 21:16

Het jasje lijkt veel te groot en zit weinig model in. De combinatie met de rest vindt ik ook niet mooi. Haar kapsel erg slordig. Ze heeft het wel naar haar zin zo te zien, dat is eigenlijk het belangrijkste bij zo'n bezoek

afbeelding van elise1

elise1

donderdag 04 apr 2019 - 21:05

Erg mooie bellen maar het jasje vind ik een soort aardappelzak. Vreselijk model voor zover je van een model kunt spreken. De jurk kan ik niet beoordelen aan de hand van deze foto's. Haar humeur is opperbest zo te zien. Mooi!

afbeelding van Merel

Merel

donderdag 04 apr 2019 - 20:30

Geweldige hebberigmakende oorbellen, een ring die uit een chocolade surprise ei is gekropen, en eigenlijk een prima jurk (met koeienhuid top, ik bedoel, dan heb je me) en jasje, als het zou passen.

afbeelding van Marjet

Marjet

donderdag 04 apr 2019 - 20:18

De oorbellen vind ik erg tof! Die zou ik graag dragen naar een feest! De kleuren van haar outfit vind ik leuk bij elkaar staan juist omdat ze niet allemaal de zelfde kleurtonen hebben. Het jasje lijkt mij lekker zitten op zo'n wat regenachtige dag!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 03 apr 2019 - 21:42

Ik (her)ken die jurk niet. T jasje vind ik leuk. Past bij dit weer. Een neutrale outfit voor dit soort bezoeken.

afbeelding van Snijders

Snijders

woensdag 03 apr 2019 - 20:05

Ik vind dat Maxima er keurig uitziet. Het is een werkbezoek en geen opening of staatsbezoek enz.

afbeelding van Leana

Leana

woensdag 03 apr 2019 - 20:05

Maxima scoort een 10 voor uitstraling en persoonlijkheid! Ze blijft een prachtige vrouw. Helaas lijkt het erop dat ze haar vandaag weer heeft vergist in de kledingmaat. Niet geheel onverwacht, dat doet ze wel vaker, heb ik me laten vertellen. Ach als je zo een perfecte uitstraling hebt, dan is het misschien handig als je kleding niet zo perfect zit. Zeker als je met gewone Nederlanders omgaat, dan voelen ze zich misschien minder bedreigd (Zou kunnen toch LOL) Haar haar is natuurlijk niet meer bespreekbaar, dus ik laat het hierbij ;-)

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 03 apr 2019 - 21:10

Jawel joh, als jij d'r haar wilt bespreken, gewoon lekker doen! ;)

afbeelding van Margriet76

Margriet76

woensdag 03 apr 2019 - 19:54

Mooie kleuren, staan haar goed..de make is er ook prachtig op afgestemd.

Helaas zit de rok veel te straks. Het zandkleurige achtergedeelte vind ik niet charmant en vergroot een gedeelte wat geen enkele vrouw uitvergroot zou willen hebben;-) mits je Kardashian van je achternaam heet.

Het haar is een aanfluiting temeer omdat de halsbelijning van het jasje een paardenstaart of mooie lage knot verdient.

Een 6.5 wat mij betreft.

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

woensdag 03 apr 2019 - 19:27

Enthousiast is Maxima absoluut, wat dat betreft doet ze het natuurlijk perfect!!

Helaas weer een vreselijke outfit.Saaie kleuren en te zakkerig. Dit jaar heb ik nog maar een handvol outfits gezien die er goed uitzagen. Ik val in herhaling, maar haar kapsel kan echt niet: vandaag is het vreselijk XXL! Het verpest al haar outfits ;-(

afbeelding van Luisje61

Luisje61

donderdag 04 apr 2019 - 17:30

Op Newmyroyals, een site waar ik zomaar op belandde stond over het haar van Maxima: a royal mess......,
De reacties daar zijn niet al te positief over de kleding van hierboven en het haar.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 04 apr 2019 - 18:31

Misschien weet je het nog niet. Daarom herhalen we maar even dat we hier liever niet hebben dat er naar deze gehackte site verwezen wordt. Ik lees het de laatste tijd weer vaker van verschillende lezers. Dat de site gehackt is, is erg naar voor de eigenares van The Real My Royals, die de oorspronkelijke eigenares was...

afbeelding van Luisje61

Luisje61

donderdag 04 apr 2019 - 21:38

Ok, dat wist ik niet.

afbeelding van Jantje R

Jantje R

woensdag 03 apr 2019 - 19:01

Deze combi vind ik niet mooi, trekt wederom aan alle kanten. De kleuren op zich kan Maxima wel hebben en staan haar goed.
Het model van de jas vind ik ook vreselijk.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 03 apr 2019 - 17:52

Wat leuk al die werkbezoeken. Maar ik had zo gehoopt deze outfit nooit meer te zien.... De oorbellen en de ring vind ik super. En wat hebben we toch een leuke enthousiaste koningin!

afbeelding van Jens

Jens

woensdag 03 apr 2019 - 18:12

Wat hebben we toch een heerlijk spontane Koningin. Vandaag in een draak van een jurk, met geweldige oorbellen en bloemenring trouwens.En je zult als bewoner of personeelslid de hele dag tegen een paarse muur moeten aankijken.
Nog een vraag aan de kapsters onder jullie. Hoe krijg ik de kleur/kleuren haar van Máxima?

afbeelding van Margriet76

Margriet76

woensdag 03 apr 2019 - 16:31

Terwijl anderen schreven dat haar opkomsten in vergelijking met vorig jaar hetzelfde aantal hadden. Dat zou dus betekenen dat ze nu zichtbaarder is..heel fijn in ieder geval!

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 03 apr 2019 - 15:47

En sommige maar klagen dat we haar zo weinig zien. ;-)

afbeelding van orchidee

orchidee

woensdag 03 apr 2019 - 16:05

Inderdaad.
Zelf heb ik het vermoeden dat ze het bewust niet op de agenda op de site zetten, om toeloop van veel mensen te voorkomen. En als het een verrassingsbezoek is, kan dat natuurlijk ook niet.

afbeelding van Lina

Lina

woensdag 03 apr 2019 - 19:35

Ja hoor ze waren vast bang dat er rond alle snelwegen en in de dorpsstraatjes in Varsseveld kilometers file zouden komen te staan haha ;) :D

Nee, zal écht een andere reden hebben gehad.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 03 apr 2019 - 20:12

Bij bezoeken aan zorginstellingen wordt er toch echt vaak alleen een bericht achteraf vrijgegeven ivm de gevoeligheid van de onderwerpen die ter sprake komen. Het gaat dan echt om de inhoud en minder om de poespas eromheen :)

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 03 apr 2019 - 15:32

Op 9 april nog een activiteit, diner met het Corps Diplomatique.

afbeelding van Molly

Molly

woensdag 03 apr 2019 - 15:55

Zien we de koningin dan in avondjurk met tiara?

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 03 apr 2019 - 15:59

Yep. En Prinses Beatrix en Prinses Margriet worden ook verwacht, dus dat betekent meerdere tiara's en meerdere avondjurken.

afbeelding van Molly

Molly

woensdag 03 apr 2019 - 16:01

Ben benieuwd wat de koningin draagt. Denk zelf dat ze een eerder gedragen japon draagt. Dat doet ze wel vaker. Vindt het ook leuk om prinses Beatrix en prinses Margriet te zien. Vindt ze er goed uitzien voor 2 dames van hogere leeftijd.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?