Koningin Máxima heeft dinsdagmiddag 1 december in Nijmegen een werkbezoek gebracht aan de Stadsschouwburg en Concertgebouw De Vereeniging. Het bezoek stond in het teken van de impact van de coronacrisis op het ondernemerschap en de bedrijfsvoering van theaters en concertzalen.

Koningin Máxima sprak in het concertgebouw met het management en met medewerkers over de gevolgen van de coronamaatregelen voor de programmering, over de impact van de crisis op het personeel en over de verwachtingen voor de komende periode. Tijdens een rondleiding door De Vereeniging sprak Koningin Máxima met technici over nieuwe vaardigheden zoals streaming die zij zich de afgelopen maanden hebben eigen gemaakt. Met de rector magnificus, medewerkers en studenten van de Radboud Universiteit en met medewerkers van beide Nijmeegse podia ging Koningin Máxima in gesprek over de samenwerking tussen de organisaties in coronatijd. Ook kwam het gebruik van de verschillende ruimtes voor onderwijs en toetsen aan bod. In de Stadsschouwburg verzorgde de Nijmeegse singer-songwriter Ruben Schaap een kort optreden. Aansluitend volgde op het podium van de schouwburg een rondetafelgesprek met culturele partners uit de stad en uit de regio Arnhem-Nijmegen. In dit gesprek kwamen onder andere de initiatieven van podiumorganisaties om de crisis door te komen en de samenwerking in de regio op cultureel gebied ter sprake.

Mode 
Net als in november, begon Máxima de maand december ook weer met haar ruitjurk van NATAN. Maar dan wel, en dat maakt mij heel blij, met rode laarzen. Deze snuf pit en kleur had deze outfit net nodig! 

Máxima met de jurk in november 2020:

 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Juffrouw Annie

Juffrouw Annie

donderdag 03 dec 2020 - 11:40

Eens met Johannette, laarzen met van die brede schachten heb ik nooit mooi gevonden. Zelfs niet als ze 900 euro kosten. Ook eens met Siobhan: de stof van de jurk is te dun voor dit jaargetijde en voor dit meer winterse model jurk.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

woensdag 02 dec 2020 - 10:27

Zou het de jas kunnen zijn, die Maxima ooit tijdens een streekbezoek aanhad?

afbeelding van Suus

Suus

woensdag 02 dec 2020 - 10:05

Met deze laarzen is het hele plaatje gelijk veel beter. Goede keuze. De jurk zelf vind ik nog steeds niet geweldig, maar deze laarzen trekken aandacht dus dat leidt lekker af ;-). De rode tas en jas erbij vind ik iets teveel door gestyled, een bruine jas/tas had ik denk ik mooier gevonden. Al met al een prima plaatje zo.

afbeelding van Trixedo

Trixedo

dinsdag 01 dec 2020 - 23:42

Ben het met Josine, Jens en Anneke M compleet eens : deze prachtige, heel stoere én tegelijk heel chique bordeauxrode laarzen brengen kleur en pit aan de gehele outfit ! Jas en tasje helemaal in harmonie ermee ! Verheugend, inderdaad !!

afbeelding van Birchwood

Birchwood

dinsdag 01 dec 2020 - 22:03

Laarzen en jurk zijn een mooie combi! De jas had ik vandaag gewoon aangetrokken ;-)

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 01 dec 2020 - 21:45

Mooie kleuren-combinatie zo! Stof zou iets voller mogen zodat ie minder kreukt. Bovenkant heel mooi met sjaalkraag.
Het zou die oscar de la rente jas kunnen zijn...nee denk t toch niet, die is mega.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 01 dec 2020 - 21:45

-

afbeelding van Maria48

Maria48

dinsdag 01 dec 2020 - 18:52

Aha dat ziet er strak uit, Prachtig dat rood bij het geruite pak. Veel mooier dan op de andere foto. Goed gekozen Koningin!!

afbeelding van Jens

Jens

dinsdag 01 dec 2020 - 18:39

De jurk vraagt om een stoerdere look, heel fijn met deze laarzen en de rode jas en tas. Kennen wij de jas? En zou ze hem ooit dragen ;-)

afbeelding van Johannetta

Johannetta

dinsdag 01 dec 2020 - 17:43

Alleen met de rode tas had ik charmanter gevonden. De laarzen vind ik niet mooi, de schachten te breed. En het herhalen van dezelfde kleur in alle accessoires vind ik nooit zo verfijnd.Voor cowbowlaarzen (leuk idee) lijkt me de rok te lang. Dan toch maar de suède pumps. Eventueel een rood gebloemd mondkapje... deze is te serieus en maakt bleek.

afbeelding van oranjefan

oranjefan

dinsdag 01 dec 2020 - 16:44

Die rode accesoires erbij: super!

afbeelding van BleuStyle

BleuStyle

dinsdag 01 dec 2020 - 16:18

De klassieke ruit is helemaal in, dus wat wil een mens nog meer. Alle vintage items kunnen weer uit de kast!

Toch een kritische noot, want op onze leeftijd als de koningin en haar vele leeftijdsgenoten lijkt het al snel iets te klassiek (een beetje ‘ouds’ zelfs als ik zo vrij mag zijn).

Maak de ruit dus juist op deze leeftijd curky en geheel onverwacht met een vrolijke bloemenblouse als top bij een geruite rok.

Tot slot, niet deze laars die in elke modebeeld tevoorschijn komt, maar juist eens op deze leeftijd van mevrouw een mooie laars in cowboy stijl.

Lijkt me zeer leuk toe en zeker ook passen bij deze charmante eigenwijze dame. Even weg van de gebaande paden en wat het modebeeld ‘voorschrijft’ doet en brengt ons soms net wat meer ...

afbeelding van Tony

Tony

dinsdag 01 dec 2020 - 16:07

Ja dit maakt het totaalplaatje een stuk vlotter! Begin deze jurk nu bijna mooi te vinden:-)

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 01 dec 2020 - 15:29

Wat leuk. Met deze laarzen komt de jurk veel meer tot z’n recht.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?