Koningin Máxima had vanmiddag twee afspraken in haar agenda staan, en er zijn ook nog foto's opgedoken van het paleissymposium van woensdag. 

Activiteit 1: opening nieuw pand Hesselink Koffie in Winterswijk
Hesselink Koffie is in 1885 gestart vanuit de kruidenierszaak van de overgrootvader van de huidige eigenaar. Toen kleine kruideniers plaatsmaakten voor supermarkten, ging het familiebedrijf koffie produceren voor de regionale horeca. Hesselink heeft meerdere vestigingen in Nederland en een vestiging in Duitsland en levert aan onder andere particulieren, winkels en bedrijven en verzorgt hiernaast koffieworkshops en baristacursussen.

Tijdens een rondleiding door het koffielaboratorium en de koffiebranderij kreeg Koningin Máxima uitleg van medewerkers over onder meer het verwerken van koffiebonen, de verschillende stadia van het brandproces van de bonen en het verpakken van vers gebrande koffie met behoud van het aroma. Koningin Máxima ging met klanten en leveranciers van Hesselink in gesprek over actuele ontwikkelingen in de distributieketen van koffie en over duurzaamheidsprojecten in landen die koffie produceren. Aansluitend plantte Koningin Máxima ter gelegenheid van de opening een klimaatboom in de tuin van het pand.

Acitviteit 2: werkbezoek aan melkveehouderij in Lettele voor schuldhulpverlening
Koningin Máxima sprak met de eigenaren, met andere betrokkenen en bestuurders over oorzaken van schuldenproblematiek op het platteland, de inzet van schuldhulporganisaties en het belang van financiële gezondheid.

Outfit activiteit 1 en 2
Tijdens de opening en het werkbezoek droeg Máxima de outfit van Koningsdag 2019. Lees: een top en culotte van zandkleurig linnen, gedecoreerd met oranje applicaties. Ontwerper: Vermeulen van Natan. 

Máxima met de outfit op Koningsdag 2019. 

Met de outfit in Indonesië, 2020. 

De culotte komt van A Bag with a Story. 

Activiteit 3: Paleissymposia
Twee keer per jaar organiseren de koning en koningin een symposium over een actueel thema. Het thema van woensdag: COVID. 

Outfit activiteit 3 
Tijdens het symposium droeg de koningin een nieuwe jurk van Johanna Ortiz. (Gevonden door Heaven, waarvoor dank) Het kledingstuk is gemaakt van 100 procent zijde, dus draagt heerlijk koel. 

Pumps van Gianvito Rossi. 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Luna

Luna

donderdag 10 jun 2021 - 11:55

Zo leuk deze outfits! Ik vind de eerste outfit echt heel leuk met die culotte en dan dat linnen wat zo kreukt. Dat maakt linnen zo heerlijk charmant vind ik. En die tweede jurk is echt amazing! Wil ik ook wel in mijn kast hebben. Heel tof.

afbeelding van Suus

Suus

maandag 07 jun 2021 - 20:53

Die jurk is gaaf! Staat prachtig ook qua kleur bij haar zo te zien. Ben benieuwd naar meer foto’s

afbeelding van Merel123

Merel123

zondag 06 jun 2021 - 06:27

Josine, wat draag jij een gave jurk ik Blauw Bloed, die wil ik ook wel.
Dus eigenlijk is mijn vraag welk merk en waar heb je hem gekocht ;-)

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

dinsdag 08 jun 2021 - 18:50

Wat leuk om te horen, dank je wel! Hij is van Only via Zalando :)

afbeelding van Merel123

Merel123

donderdag 10 jun 2021 - 08:13
afbeelding van Anniek

Anniek

zaterdag 05 jun 2021 - 20:20

en weer de culotte. tja..... en het geheel past ook niet mooi meer, niet goed gewassen/gestoomd? Vond het met de platte schoenen nog wel leuk.
jurk tweede deel is prachtig, hoop op nog meer foto's

afbeelding van Catherine

Catherine

vrijdag 04 jun 2021 - 22:34

Wat ik kwijt wil is dat dit blog jammer genoeg verder afdrijft van mode, smaken en inzichten verschillen en dat is alleen maar goed. Wat me steeds vaker opvalt is het ongegeneerd oprakelen van lichamelijke plussen en minnen, tot aan de lingerie aan toe. Hoe zou een aantal van jullie het vinden om zo aan de vleeshaak gepind te worden? Hou ook eens rekening met iemands persoonlijke integriteit.

afbeelding van Suus

Suus

vrijdag 04 jun 2021 - 23:34

Deels mee eens! Ben zeker niet tegen verschillende meningen en een kritische blik. Wat zou het anders saai zijn. Maar dan wat mij betreft wel graag over de mode en niet over iemands uiterlijk. Begrijp me niet verkeerd: iets schrijven over de pasvorm en of het flatteert hoort er wel echt bij met mode. Maar tot in detail plussen/minnen noemen van iemands uiterlijkheden mag van mij overgeslagen worden, niet alleen hier maar in de hele (digitale) maatschappij ;-) Worden we allemaal gelukkiger van denk ik.

afbeelding van Marja

Marja

vrijdag 04 jun 2021 - 12:40

Wat doet onze koningin dat toch knap. Een mwah outfit eerst dragen om dan daarna een geweldige outfit te tonen. Dan komt die 2e nog beter tot zijn recht ook al is het een eenvoudig model met een mooie stof en eenvoudige pumps (geen plastic ornamenten)

Na de blauwe jurk van eerder vandaag zou ik deze Ortiz ook zo in mijn kast willen hebben.

afbeelding van Jantje R

Jantje R

vrijdag 04 jun 2021 - 12:32

De top zit te strak. Je ziet er alles in , misschien beter voor Maxima een voorgevormde beha te dragen. De combi van kleuren is wel mooi dat beige en oranje. Die pumps met dat plastic vind ik vreselijk lelijk.
De jurk en schoenen andere combi prima

afbeelding van Juffrouw Annie

Juffrouw Annie

vrijdag 04 jun 2021 - 09:43

Deze culotte vind ik dan wel weer mooi. Hij oogt wat stijlvoller dan die van gisteren. (Fel)oranje staat bijna niemand, maar Maxima heeft het hier slim verwerkt op haar kleding.
Maar de jurk van het paleissymposium is nog veel leuker!

afbeelding van Luna

Luna

donderdag 10 jun 2021 - 11:58

Leuk dat jij de culotte ook mooi vindt. Heel grappig dat dit model broek zoveel tegenstanders kent en af en toe voorstanders. Maar ik ben wel benieuwd, waar je op baseert dat (fel)oranje bijna niemand staat? Ik draag met heel veel plezier en liefde oranje, mits het in de juiste kleurtint is van je huidskleur kan je bijna elke kleur wel dragen.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

vrijdag 04 jun 2021 - 08:49

De outfit van Koningsdag 2019 ziet er verbazingwekkend hetzelfde uit als in Indonesië 2020 :)

afbeelding van orchidee

orchidee

vrijdag 04 jun 2021 - 08:56

Zelfs politie en publiek zijn hetzelfde, en zelfs op dezelfde plaats. LOL

afbeelding van Tony

Tony

vrijdag 04 jun 2021 - 09:31

Ha, ha, zie het ‘verschil’ nu pas:-)

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 04 jun 2021 - 10:46

Oeps, haha. De warmte sloeg toe ;)

afbeelding van jeanine68

jeanine68

zaterdag 05 jun 2021 - 15:10

Haha, kan gebeuren!
Nog meer last van de warmte...
Bij haar tasje staat: de culotte komt van A Bag with a Story....

afbeelding van orchidee

orchidee

zaterdag 05 jun 2021 - 10:27

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

afbeelding van Doro

Doro

vrijdag 04 jun 2021 - 08:42

Outfit nummer 1, Máxima is verdwenen onder de saaie beige kleur. Toch gek dat ze zelf niet ziet of voelt dat die top niet meer past.

Outfit nummero duo! Ja heel mooi, fris en goed passend. Máxima staat weer aan!

afbeelding van 29novmode

29novmode

vrijdag 04 jun 2021 - 01:14

De top met de oranje rozetten vindt ik heel leuk en fleurig. De culotte is niet mijn smaak. De oranje pumps kleuren er mooi bij.Hoed en kapsel helemaal goed!
De geel met bruine jurk is helemaal top.!

afbeelding van Marjet

Marjet

donderdag 03 jun 2021 - 22:20

We worden echt verwend nu Maxima weer zoveel in beeld is. De Koningsdag- outfit geeft een frisse afwisseling qua stijlen (we hoeven ons zeker niet te vervelen ;)) maar echt mooi vind ik hem niet zitten. De Johanna Ortiz jurk vind ik wel prachtig! Mooie tropische print en hij zal vast heerlijk zitten. De pumps en de oorbellen passen er daarnaast goed bij!

afbeelding van Anna68

Anna68

donderdag 03 jun 2021 - 21:39

Sorry, maar dit vind ik de meest vreselijke outfit die Máxima ooit heeft gedragen. Ik begrijp het idee erachter helemaal niet, behalve dat er een oranje touch aan zit. Geef mij maar de prachtige turquoise jurk van Natan die ze droeg bij het uitreiken van de appeltjes van Oranje onlangs

afbeelding van Birchwood

Birchwood

donderdag 03 jun 2021 - 20:27

Ochtend outfit is niet mijn favoriete outfit. De jurk van vanmiddag vind ik helemaal geweldig, mooi met de pumps, maar ook ik ben nieuwsgierig naar bewegend beeld. We worden weer verwend de laatste dagen ;-)

afbeelding van Maria48

Maria48

donderdag 03 jun 2021 - 18:55

Een schitterende jurk, met een feestelijke uitstraling. Top!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 03 jun 2021 - 18:51

Wat worden we deze dagen getrakteerd op fijne outfits! Ik vind het pak met de culotte echt super leuk, staat haar geweldig met die haarband.
De jurk van Johanna Ortiz is mooi, maar vind ik niet heel bijzonder.
Wat ze ook draagt; super fijn dat we haar weer zoveel te zien krijgen!

afbeelding van Tony

Tony

donderdag 03 jun 2021 - 18:38

Het linnen pak is op zich leuk alleen past de top niet meer helemaal goed en een culotte is ook niet mijn favoriet maar wel mooi qua kleur. De Ortiz japon maakt weer alles goed voor vandaag: werkelijk schitterend! De kleur combinatie, het model en prachtige schoenen erbij, heel mooi plaatje!

afbeelding van oranjefan

oranjefan

donderdag 03 jun 2021 - 18:22

De eerste outfit vind ik niet zo geslaagd. De bovenkant zit strak, de culotte is wijd en het kreukt. De grote hoofdband vind ik ook niet zo staan. Eigenlijk is alleen de tas heel leuk.
De jurk van J.O. is prachtig, ook mooie kleur pumps erbij.

afbeelding van Maria48

Maria48

donderdag 03 jun 2021 - 17:40

Een mooie kleurige koningin op een stralende zomerdag. Een culotte heb ik nooit mooi gevonden. Hoedjes ,tasjes en pumps zijn prachtig.

afbeelding van Johanfrederik

Johanfrederik

donderdag 03 jun 2021 - 23:43

....kleding ochtend bezoekjes foei lelijk. Rommelig en gekreukt, logisch met linnen, dus niet geschikt voor een Koningin in funktie.
De geel/bruine middagjapon in het paleis op de Dam was prachtig, zie foto's op Twitter. Prinses Beatrix zelfs in een lange broek.
Beslist hoog interessant thema.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 03 jun 2021 - 20:12

Wat leuk dat we haar weer veel zien!
En ook weer nieuwe outfits. Benieuwd naar beter beeld van de paleis-bijeenkomst. Lijkt mooi kleurig!
De ochtend outfit is de bovenkant mooi, de culotte wordt niet mijn favoriet.
2e outfit mooi, nu nog wachten op foto in staande positie!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?