Na twaalf maanden modegeweld is het tijd om te stemmen op Máxima's mooiste outfit van 2017. Het is onmogelijk om alle outfits op een rij te zetten en te verwerken in een poll, dus daarom heb ik de twaalf winnaars van de maandpolls op een rij gezet en hierbij extra informatie gegeven. 

Januari 
De winnende look van januari komt van het Belgische modehuis Natan en bestaat uit een japon met plooien en een matchende mantel met een rand bont. 

Februari 
In februari won opnieuw een outfit van Natan. Dit keer een fuchsia japon met aangerimpelde rok en omgeslagen manchetten. Met name de kleurencombinatie cognac en fuchsia viel in de smaak, zo getuigen de reacties onder de poll. 

Maart 
Na twee keer Natan is het in maart de beurt aan Taminiau. Tijdens het staatsbanket voor de Argentijnse president droeg Máxima van zijn hand een adembenemende sprookjesjurk met borduurwerk in degradé. 

Afbeeldingsresultaat voor staatsbanket argentinie site:modekoninginmaxima.nl

Close-up van het borduurwerk:

April 
In april zagen we Máxima meerdere keren in gala, maar toch gingen de meeste stemmen uit naar de gebloemde Natan-jurk die Máxima droeg in Berlijn.

Mei
In de maand mei was er sprake van een overduidelijke winnaar. Voor de verjaardagsfeest van het Noorse koningspaar liet Máxima  een nieuwe top maken voor bij haar rok van Prinsjesdag 2017. De tweedelige combinatie van Claes Iversen is gemaakt van goudkleurige zijde en donkerblauw guipure kant met pailletten. 

Juni 
Tijdens het staatsbezoek aan Italie schotelde Máxima ons heel diverse looks voor, maar de winnende outfit is opnieuw een klassiek ensemble van Natan. Ik moes hier stiekem wel een beetje om lachen. Van tijd tot tijd is er behoorlijk wat kritiek op de kleding en stijl van het Belgische modehuis, maar blijkbaar valt het toch goed in de smaak ;-)

Juli 
In de maand juli zagen we Máxima slechts vier keer in beeld, dus de keuze was niet zo reuze. Uiteindelijk kwam de zwarte japon, gedragen tijdens de herdenking van de MH-17, als winnaar uit de bus. 

Augustus
Een heel andere winnende look kregen we te zien in augustus. Bij een werkbezoek aan het 60-jarig Kansfonds droeg Máxima een overhemdjurk met kleurrijk dessin van modehuis Natan. 

September
Geen maand was ooit zo afwisselend qua mode als september 2017. De zwart-witte jumpsuit van Roland Mouret kwam als winnaar uit de bus. 

Oktober 
In Portugal droeg Máxima tijdens de contraprestatie een japon met aangenaaide cape vanuit de schouderlijn. Ontwerper: Jan Taminiau. Mede dankzij de diagonale lijnen kwam de japon als winnaar uit de bus, al was niet iedereen even blij met het robijnen collier. Less is more, zelfs als je Máxima heet. 

November 
In de nieuwe wintercollectie van Natan zijn volop snijgarens te zien. Als trouwe klant van het Belgische modehuis heeft Máxima ook meerdere japonnen met de 'bontvervanger', waaronder een japon van brokaat en donkerblauwe snijgarens. Blijkbaar valt het in de smaak, want de look won de poll van november 2017. 

December 
Met slechts een paar stemmen verschil is Máxima's gele japon met poederroze kant  van Natan de laatste winnaar van de maandpolls geworden. 

De winnende looks op een rij:

De poll: 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Paula

Paula

donderdag 28 dec 2017 - 09:50

Ik heb de roze Dior-look van juni gekozen. Zó feestelijk, zo vrouwelijk en de glans, ja de glans van de rok doet 't 'm weer. Maar wel op de voet gevolgd door de donkerblauwe outfit van november! Die schoenen, die jas, de brokaten (?) jurk, wow...

afbeelding van Marja

Marja

woensdag 27 dec 2017 - 20:24

Januari kan natuurlijk echt niet als winnaar uit de bus komen, met bont kun je niet meer gezien worden. Het is zo fout.

Ik heb gestemd op september, mooie lijnen, weer eens iets anders als een japon en het staat gewoon geweldig.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 26 dec 2017 - 15:16

moeilijk... door deze manier van ranking vallen sommige mooie outfits (de aankomstoutfit in Lissabon bv) weg in een actieve maand en scoren sommige outfits als maandfavoriet in stille maanden die anders weg zouden vallen. Maar ik zou ook geen andere handige methode weten.....
Ik vind februari supermooi qua kleurencombi en als queen hoewel op zich een eenvoudige jurk. Mei is waanzinnig mooi maar gedeeltelijk al in een ander jaar gezien...november en december mooi... voor mij niet de vlagjurk... dus mijn stem gaat dit maal naar de jongmakende outfit de jumpsuit van sept.

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

dinsdag 26 dec 2017 - 14:30

Less is more gaat perfect op voor september! Prachtig broekpak.

@Josine misschien leuk om vanaf 2018 ook een poll voor minst geslaagde outfit te plaatsen?

afbeelding van Carolina

Carolina

dinsdag 26 dec 2017 - 10:21

Oef! Wat een Natan's! Ik ga voor september. Perfect, niet te veel blingbling en de broek valt keurig en last but not least, het staat haar geweldig.

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

woensdag 27 dec 2017 - 21:03

Mei en oktober heb ik toegevoegd. Juli is waarschijnlijk van Natan, maar dat durf ik niet met zekerheid te zeggen.

afbeelding van Bea

Bea

woensdag 27 dec 2017 - 23:57

Dank je. Wilde je niet aan het werk zetten Josine, je doet al zoveel! Bedoelde alleen dat het hierdoor nog meer 'Natan' leek :)

afbeelding van Maxi

Maxi

dinsdag 26 dec 2017 - 01:25

Ik wil kiezen voor mei en september!

afbeelding van jeanine68

jeanine68

maandag 25 dec 2017 - 22:35

Mei!! Heel mooi!!

afbeelding van Carmen

Carmen

maandag 25 dec 2017 - 22:16

Ik ga voor september!

afbeelding van Margriet76

Margriet76

maandag 25 dec 2017 - 19:00

Wow! Stuk voor stuk zijn het toppers maar voor mij toch de maand april. Ik vind het leuk om een doordeweekse look te laten winnen omdat gala vaak al mooi van zichzelf is. Zucht..had ik maar zo'n garderobe!

afbeelding van Babs74

Babs74

maandag 25 dec 2017 - 18:43

Februari vind ik echt prachtig. Daar heb ik dan ook op gestemd.

afbeelding van Johannetta

Johannetta

maandag 25 dec 2017 - 17:16

Leuk om dit overzicht te hebben. Wat een verschillende stijlen! Ik kan me nu nauwelijks voorstellen dat het zwarte kreukelgeval de winnende outfit van januari was! Ik kies voor de japon van Claes Iversen die eigenlijk alles in zich heeft: stijlvol, jong, goede pasvorm. Fijne kerst iedereen! Dit was even mijn ontspanningsmoment...

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 25 dec 2017 - 17:26

Wat een mooi overzicht weer. Hoewel ik de japonnen van Claes Iversen van mei en Taminiau van maart geweldig vind, gaar mijn stem toch naar de geweldige zwart witte jumpsuit van september. Wat een trendy chique outfit!
Heel jammer dat de groene en paarse Taminiau japonnen niet in het rijtje voorkomen. Ook tijdens de staatsbezoeken aan Portugal en Italië heb ik veel moois langs zien komen. Hopelijk worden we in 2018 weer verwend met mooie outfits en herdraagt ze deze mooie kleding nog vaak.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?