Tijdens het avondprogramma van de tweede dag van het staatsbezoek aan Japan verrast koningin Máxima ons opnieuw met een japon van de Nederlandse (!) ontwerper Jan Taminiau. De creatie komt uit de couturecollectie van 2014. 

Japon met wybertjespatroon van Jan Taminiau:

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Carolina

Carolina

vrijdag 31 okt 2014 - 20:10

Oh, die indruk heb ik helemaal niet van Maxima, integendeel eigenlijk. Ik denk ook dat ze gewoon erg mooi oud zal worden. De opmerkingen over botox en andere hulpmiddelen neem ik altijd met een korreltje zout, ik geloof daar helemaal niets van. Ik vind het juist geweldig knap hoe goed ze kan lopen op die (mooie) hoge hakken, zou ik ook nog wel willen, maar helaas.

afbeelding van Sofia

Sofia

vrijdag 31 okt 2014 - 12:10

Robin Utrecht heeft nu ook PRACHTIGE foto's op zijn site!

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

vrijdag 31 okt 2014 - 12:23

Wow. Wat een koninklijk paar! Geweldig!

Dit zijn dezelfde schoenen als ze aan had onder de "poppy jurk" van Jan Taminiau, naar mijn mening.

afbeelding van Maria

Maria

vrijdag 31 okt 2014 - 13:25

Hoe moe zullen die voeten zijn? Ik zou het in schoenen met hoge hakken niet eens 1 dag uithouden.

afbeelding van hendrikje

hendrikje

vrijdag 31 okt 2014 - 14:34

Ze kiest zelf voor die voetonvriendelijke schoenen! Daar heb ik geen greintje medelijden mee. Máxima wekt de indruk grote moeite hebben met het ouder worden. Jammer, ze zou een goed voorbeeld van mooi oud worden kunnen zijn.

afbeelding van Mijtje

Mijtje

vrijdag 31 okt 2014 - 21:18

Het zou wat zijn als ze op d'r Birkenstocks aan komt sloffen.... Overigens denk ik niet dat ze veel botox etc laat doen (op diverse foto's zie je duidelijk lach rimpels rond de ogen en expressielijnen op voorhoofd) wel denk ik dat ze hele goede schoonheidsspecialiste/visagiste laat komen die haar goed adviseert.

afbeelding van Sofia

Sofia

vrijdag 31 okt 2014 - 12:33

Inderdaad Royal Ellen.Dus perfect van kleur bij het jurkje!

afbeelding van elise1

elise1

vrijdag 31 okt 2014 - 11:33

Hoe het ook zij, botox of niet, extentions of niet: ze ziet er goed en stralend uit. Daar kan Nederland in Japan mee voor de dag komen. Wel een Natan-dagje (vind ik jammer, zoals jullie weten) maar de blauwe kleur van de jurk tijdens het concert vind ik echt geweldig. Zo mooi ook met de juwelen die ze er bij draagt. Alleen jammer van die vreselijke lampenkappen.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

vrijdag 31 okt 2014 - 11:49

Mag ik vragen waar jullie de blauwe jurk tijdens het concert zien?

afbeelding van Iris

Iris

vrijdag 31 okt 2014 - 12:03

Ik zie het op anpfoto.nl

afbeelding van MrQQQU

MrQQQU

vrijdag 31 okt 2014 - 11:28

Haar haar zit prachtig zo los bij het concert! En idd, te mooi om te geloven dat er niet gebruik gemaakt is van een beetje hulphaar :-)
Misschien heeft ze ook wat hulp voor haar huid... maarre... dat kan ook iets anders zijn dan botox toch? Er zijn allerlei soorten behandeling.

afbeelding van Imke

Imke

vrijdag 31 okt 2014 - 10:43

De outfit van dag 3 vind ik wel aardig. Het is een prima jurk die goed staat (ik vind haar trouwens wel slank op het filmpje) en qua kleur goed is gecombineerd met de baret. Ik weet niet helemaal wat ik van de combinatie van baret en het van boven bol gefohnde kapsel vind, het wordt wel wat veel volume aan de bovenkant. Wat me vooral opvalt bij de foto's van PPE, sorry dat ik het zeg, is dat haar uitstraling minder naturel is geworden door het effect van botox. Haar lach ziet er soms verstard uit en soms staan de ogen onnatuurlijk Barbie-achtig wijd open. Gelukkig heeft ze zoveel expressie van zichzelf dat ze nog steeds een mooie vrouw blijft, maar ik vind het jammer. Ik begrijp het wel, ze lijkt hierdoor jong voor haar leeftijd en ziet er fantastisch uit op portretfoto's. Maar toch vind ik het zonde, ik zie liever Máxima dan een Barbie-kloon.

afbeelding van Sofia

Sofia

vrijdag 31 okt 2014 - 12:04

Royal Ellen.Helemaal met je eens.Heb gisteren nog met iemand gesproken die haar ook zo onnatuurlijk vindt.Ik maakte toen ook het vergelijk met een barbiepop.

afbeelding van Imke

Imke

vrijdag 31 okt 2014 - 10:57

Als ik die foto's bekijk zou dat ook heel goed kunnen. Het is dan overigens wel mooi en subtiel gedaan, maar dat is het bij Máxima ook. Maar bij Máxima valt het me op (niet alleen nu, maar vaker) hoe haar uitstraling subtiel anders is geworden omdat ik haar veel langer ken - van foto's dan natuurlijk. Van Letizia zou ik niet weten of dit haar natuurlijke lach is of niet...

afbeelding van Kaatje

Kaatje

vrijdag 31 okt 2014 - 10:24

Dag 3: Goede zakelijke look, zeer geschikt voor de gelegenheid. Ook door de kleuren. Leer en flitsen werkt niet in haar voordeel. Misschien dat het er in het echt wat beter uitziet?

afbeelding van Anouk

Anouk

vrijdag 31 okt 2014 - 10:19

Heb zojuist een filmpje bij vorsten gezien van de contraprestatie! Maxima draagt het "lampenkapjurkje" van Natan mèt los haar prachtig gestijld dus het lijkt me niet dat er een bos nep haar onder de hoed zat gestoken..

afbeelding van Sofia

Sofia

vrijdag 31 okt 2014 - 10:43

Anouk.Het is geen bos "nep"haar .Het is een rij extentions die onder het eigen haar bevestigd worden.

afbeelding van Anouk

Anouk

vrijdag 31 okt 2014 - 11:21

Ik denk eerder eens een keer goed gebruik gemaakt van een stijltang ;) als ik een keer zo'n tang gebruik is mijn haar aan het einde ook rechter ;) enfin het maakt niets uit maar zodra maxima haar haren recht heeft gestyled wordt meestal van extensions gesproken (bij de duitse mediaprijs bv was dat idd het geval aangezien het ook langer was) terwijl dat gewoon niet zo hoeft te zijn. Maar goed dat is mijn mening ;)

afbeelding van elise1

elise1

vrijdag 31 okt 2014 - 11:11

Ook prima toch?? Staat in ieder geval verzorgd.

afbeelding van Magda

Magda

vrijdag 31 okt 2014 - 10:40

Bij het blad Vorsten, Anouk? Ik kan daar niets vinden? Ook niet bij BB.tv

afbeelding van Anouk

Anouk

vrijdag 31 okt 2014 - 11:13

Ja via de fb pagina van vorsten ;)

afbeelding van hendrikje

hendrikje

vrijdag 31 okt 2014 - 10:20

Mooie, bijzondere jurk die haar goed staat. Het hoeft niet allemaal zo strak om het lichaam te sluiten. De zoom ziet er bij het model perfect uit, het lijkt wel of bij Maxima de zoom te warm gestreken is.
Wat het loopje betreft: Máxima is helemaal niet zo slank als jullie denken. Ze is van zichzelf nogal fors gebouwd en draagt om slanker te lijken (met 1 cm meer kun je 1 kg zwaarder zijn) zulke torenhoge hakken en plateauzolen. Dat zijn schoenen waarmee je niet kunt lopen, zie je bij iedereen. Maar ze zou er bij het staan wel op moeten letten dat ze niet zo onelegant wijdbeens staat (valt hier trouwens mee). Dat stoort me meer dan een wat rommelige zoom.
Het haar met de lok vind ik kinderachtig staan. Het haar wat meer uit haar gezicht maakt haar veel mooier.

afbeelding van orchidee

orchidee

vrijdag 31 okt 2014 - 10:09

Elise en Sofia, wat een negatieve reactie.
Is het haar eens recht, moet het zo nodig nep zijn.
Waardeer het eens positief.
Wanneer je, zoals ik, eens een tijd kaal bent geweest, is elk haar, nep of echt, heel fijn om te hebben. Het is zo bepalend voor je uiterlijk.

afbeelding van Sofia

Sofia

vrijdag 31 okt 2014 - 10:37

Beste orchidee.Ook ik bedoel het niet negatief.Gebruik zelf zo vaak haarstukjes. Niet meteen zo in de verdediging schieten.

afbeelding van elise1

elise1

vrijdag 31 okt 2014 - 10:11

Nee, ik bedoel het helemaal niet negatief! Prima om de natuur zo een handje te helpen. Ziet er een stuk verzorgder uit, ook bij Maxima!

afbeelding van Sofia

Sofia

vrijdag 31 okt 2014 - 09:58

Ze heeft mooiere jurkjes. Er saai .Onelegant met dat leren tussenstuk.Ziet eruit of ze een dikke buik heeft ,maar daar is vorige keer al heel veel over geschreven. Gelukkig heeft ze een haarstuk onder het hoedje.Hebben de lengtes nog enigszins volume.

afbeelding van elise1

elise1

vrijdag 31 okt 2014 - 10:10

Vind het niet zo slecht hoor. Mooie kleuren, perfect gecombineerd met de juwelen en schoenen, leuke hoed en de natuur een beetje geholpen met wat extra haar. Verzorgde en mooie look zo. Alleen de coupenaden zitten een beetje te hoog zie ik op sommige foto's van Robin.

afbeelding van orchidee

orchidee

vrijdag 31 okt 2014 - 09:24

Wat me op dag 3 vooral opvalt: het haar lijkt geknipt, is niet meer zo piekerig. Mijn voorkeur heeft het half losse niet, maar het ziet er heel verzorgd uit!
Hoewel de outfit wel netjes is, vind ik het ook erg saai.

afbeelding van elise1

elise1

vrijdag 31 okt 2014 - 09:39

Zou zo maar een forse bos nephaar kunnen zijn wat er onder de hoed vandaan komt. Dat denk ik eerlijk gezegd wel. Want ze heeft zelf inderdaad veel piekeriger haar.

afbeelding van BeccaD

BeccaD

vrijdag 31 okt 2014 - 08:57

Avond 2: ik vind puur de bovenkant best leuk/bijzonder maar de onderkant en vooral de zoom vind ik echt helemaal niks.. Ik scroll vaak even (klinkt heel onaardig) maxima's hoofd weg, dan zie je pas echt de jurk zelf.. Met maxima's sprankelende persoonlijkheid en prachtige make up en kapsel denk je anders al snel oh best leuk eigenlijk.. Maar nee, idd zoals iemand al schreef een soort knutselwerkje..

Dag 3: idd erg oncharmant loopje, maar misschien waande ze zich even onbespied ;-) jurk zeg ik niks meer over behalve dat ik vind dat ze tientallen andere meer geklede jurkjes heeft!
Waarom nou njet de blauwe taminiau met strik?

afbeelding van BeccaD

BeccaD

vrijdag 31 okt 2014 - 09:54

Dubbel

afbeelding van zara

zara

vrijdag 31 okt 2014 - 07:16

Erg bijzondere jurk, waar je inderdaad meerdere keren naar moet kijken om hem te kunnen waarderen. Heel mooi, die gazen bovenkant met borduur en opgezette bloemen, en wat een prachtige subtiele kleuren roze. Het is natuurlijk wel iets heel anders dan het model jurken van Natan waar we aan gewend zijn. Ik vind het wel opvallend dat Máxima het 'aandurft' om niet 'sexy' te zijn: geen korte rok, geen strak en geaccentueerd silhouet, maar een hooggesloten en een verhullend 'zak-model'. Haar kapsel en make-up vind ik fantastisch mooi hierbij passen. Ik weet niet wat het is, misschien haar scheiding, die zij rechts draagt, of het ontbreken van de gebruikelijke uitgroei, maar ik vind deze nieuwe look heel geslaagd, en damesachtig op een leuke elegante manier.

afbeelding van Julielovemaxima

Julielovemaxima

vrijdag 31 okt 2014 - 06:59

O ja alweer , ik vind het persoonlijk niet het mooiste jurkje wat ze heeft met dat leer en die kleuren
Ik heb het wat ze vandaag draagt ;)

afbeelding van Bea

Bea

vrijdag 31 okt 2014 - 08:39

Oops wat beweegt ze zich hier uuuh 'onelegant'... was me nooit zo opgevallen, maar misschien komt dat omdat ik normaal alleen foto's zie.

afbeelding van Maria

Maria

vrijdag 31 okt 2014 - 13:20

Wat me opviel was dat er 1 persoon met de koning aan het praten was, dan kwamen er 2 anderen die gericht zijn op de koning, en dan pas Maxima, die als laatste bij het 'kringetje' komt te staan, waar eigenlijk nog ruimte voor haar moet worden gemaakt. Heel veel ruimte om 'elegant' te wezen was er niet en zij had geen 'klankbord'/gesprekspartner om zich een houding te geven. Ze bungelt er in dat korte stukje video maar een beetje bij.

Lijkt me moeilijk, dat 'bij bungelen'. Het gebeurde regelmatig tijdens deze dagen.

Wat me ook opviel, bij de aankomst met de auto bij de keizer, dat de koning uitstapt en al handen staat te schudden met de keizer, terwijl Maxima nog uit die reuzachtige auto moet komen. Het is een heel natuurlijk gebeuren, want je gaat niet staan wachten tot je partner uit die auto is, om dan pas naar de gastheer te lopen. En ik heb me gerealiseerd dat het, wanneer Max als eerste uitstapt, dus ook natuurlijk is om door te lopen en niet op WA te wachten. Ik denk niet dat dat iets met voorop willen lopen te maken heeft. Logisch trouwens ook dat de koning in Japan als eerste uitstapt om de keizer te begroeten.

afbeelding van Wilma

Wilma

vrijdag 31 okt 2014 - 09:20

Heb het filmpje net gezien en je hebt gelijk,Bea!
Misschien komt het door het model tas...als je een enveloppe model draagt,doe je dat vaak onder de oksel en geeft dat een rechtere houding,nu liep ze net zo van ik moet weer en stond ze er niet netjes met gesloten voeten bij...kan ook een moment opname zijn en zich inderdaad onbespied voelen....
Kleding op zich is wel mooi,maar niet mijn favoriet.
De blauwe strik jurg van JT had ik veel chiquer gevonden....

afbeelding van jeanine68

jeanine68

vrijdag 31 okt 2014 - 09:30

Misschien draagt ze de blauwe jurk wel tijdens het concert...? Of moet/zou ze dan in het lang komen?

afbeelding van Julia23

Julia23

vrijdag 31 okt 2014 - 00:01

um nee hier word ik niet blij van. Ik ben normaal dol op Taminiau maar dit lijkt wel een knutselwerkje van de basisschool.
En de kleur van de schoenen kan ik ook niet helemaal volgen. Wat voor kleur is het eigenlijk oker/bruin? Dan had ik denk ik de bordeaux/paarse schoenen van de ochtend mooier gevonden. Make-up, haar en oorbellen zijn wel beeldig.

afbeelding van Bea

Bea

donderdag 30 okt 2014 - 23:28

Mooie jurk, kan het niet helemaal uitleggen, maar het heeft zeker een link met Japan, de stoffen, dat gedeeltelijk 'doorgestikte' ..... een plus voor Maxima!

afbeelding van Trixedo

Trixedo

donderdag 30 okt 2014 - 22:51

Vraag is wat de Japanners ervan vinden; zelf vind ik de jurk heel mooi qua design en kleur, maar die opgenaaide 'bloemen' had ik liever weggelaten gezien. Het kapsel lijkt me dan weer heel geslaagd

afbeelding van Fina

Fina

donderdag 30 okt 2014 - 21:59

Wat een bijzondere japon en het staat haar geweldig. Ook mij valt de zoom op dacht eerst dat het flitslicht was maar inderdaad het oogt wat rommelig.
De kleur is ook erg mooi. De schoenen kan ik niet goed zien.

afbeelding van Emma

Emma

donderdag 30 okt 2014 - 21:55

Wauw, eerst even wennen, zo van: wat heeft ze NU weer aan? Maar na een minuutje begon ik de jurk steeds mooier te vinden (prachtig, die bloemen) en de kleur - ze kan het gewoon HEBBEN! Ik vind ook het kapsel super super gaaf, het staat haar zo goed.
Mooie make-up! Ik ben benieuwd wat ze morgen weer draagt!

afbeelding van Anouk

Anouk

donderdag 30 okt 2014 - 21:49

Hmm nee het model van de jurk vind ik niet mooi. De wybertjes en de bloemen maken het druk. De kleur vind ik welmooi en staat haar goed ;) de rest zoals het haar en de schoenen (die dan wel weer matchen met de bloemen) zijn mooi :) benieuwd weer naar morgen ! :)

afbeelding van marinde

marinde

donderdag 30 okt 2014 - 21:46

Ook ik moest even wennen aan de jurk. Heb een paar keer de foto's van Robin Utrecht bekeken en waardeer de outfit nu. Mooie kleur bij Máxima. Jammer van de zoom. Kapsel vind ik mooi. Ze straalt!

afbeelding van Wilma

Wilma

donderdag 30 okt 2014 - 18:43

Heel erg mooi en zeer verzorgd kapsel,daar ben ik zo blij mee!
Wat zou een boblijn haar super staan en kan ze toch nog veel mee doen.
Ben zeer tevreden!!!!
Japon is weer eens wat anders en daardoor slim gekozen.....even wennen,maar na verschillende keren goed kijken toch geslaagd met vlag en wimpel.....

afbeelding van karpathos

karpathos

donderdag 30 okt 2014 - 18:34

Wat een prachtige jurk en wederom van Nederlandse bodem. Máxima draagt aan haar linkerhand de Kunzite ring met diamanten. Zelfs aan haar oorbellen zijn Kunzite pendants bevestigd. Om haar linker pols draagt ze één van de diamanten armbanden met daarop een diamanten bloemetje waarin ook een roze steentje is verwerkt.

Josine, ik hoop dat je van de sieraden nog close-ups kunt bemachtigen.

afbeelding van Imke

Imke

donderdag 30 okt 2014 - 18:35

Ik vind het een beeldig ensemble, echt prachtig met die applicaties. Het is wel waar dat het door de wijde top een tikje breed maakt, in vergelijking met een getailleerde jurk of pakje. Maar hoewel niet het best flatterende model voor haar figuur kan het toch prima in mijn ogen. In het echt is het ensemble volgens mij nog veel mooier dan op een foto, door de mooie verwerking van verschillende materialen. Van dichtbij (zie de foto's van Robin) zie je ook beter de top en rok afzonderlijk, waardoor het minder massief oogt. De schoenen vind ik mooi, hoewel ze iets te gelig lijken qua kleur. Wel een mooie zijdeglans, lijkt het. De zoom van de rok is inderdaad een minpunt. Kapsel en makeup vind ik ook mooi, al heb ik bij die losse lok wel de gedachte 'blijft dat wel zitten?' Maar al met al tevreden, en weer eens heel wat anders dan al die keurige Natanjurkjes.

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?