Er werd al jaren over gesproken, maar vanmiddag is het eindelijk zover: Amalia wordt plechtig binnengeleid in de Raad van State. Hier lees je alles over de gebeurtenis en de mode. 

Eerst over de inhoud: 

De Raad van State is een Hoog College van Staat en telt zeventig staatsraden. De Raad is onafhankelijk adviseur van regering en parlement over wetgeving en bestuur en de hoogste algemene bestuursrechter van Nederland. Deze taken worden door twee afzonderlijke afdelingen uitgevoerd: de Afdeling advisering en de Afdeling bestuursrechtspraak. De Prinses van Oranje krijgt als beoogd troonopvolger vanaf haar achttiende verjaardag, dus op 7 december 2021, 'van rechtswege' zitting in de Raad van State en in de Afdeling advisering. Dit is zo geregeld in de Grondwet. De beoogd troonopvolger kan zich zo voorbereiden op haar toekomstige taak als Koning door onder andere de benodigde kennis van wetgeving en het staatsrecht op te doen. De Grondwet bepaalt dat de Koning voorzitter is van de Raad van State. Dat is een ceremoniële functie, want de dagelijkse leiding ligt bij de vicepresident. Koningin Máxima heeft sinds oktober 2004 zitting in de Raad en in de Afdeling advisering. De Prinses van Oranje mag straks, net als Koningin Máxima, deelnemen aan vergaderingen van de Afdeling advisering. In de praktijk hebben zij geen inhoudelijke betrokkenheid. Ook hebben zij geen stemrecht. Vanwege de renovatie van het Binnenhof vindt de buitengewone vergadering plaats in Paleis Kneuterdijk en niet in de Volle Raadzaal van de Raad van State aan het Binnenhof. Om de gelegenheid te markeren plant de Prinses van Oranje op uitnodiging van de Raad van State aansluitend een koningslinde in de Franse tuin van Paleis Kneuterdijk.

Wil je het hele gebeuren volgen? Zet dan om 13.40 je tv aan, NPO1. 

Mode 

Amalia's jurk is een ontwerp van LaDress: 

Op de officiële portretten die gisteren werden vrijgegeven draagt de prinses ook de Naomi-jurk van LaDress, maar dan met een andere stof. 

De koning draagt zijn Amalia-das: 

Koningin Máxima draagt een robe manteau van felrode wollen crêpe. Het betreft een (beeldschoon, maar heel prominent) ontwerp van Natan. 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Adeline

Adeline

donderdag 09 dec 2021 - 14:20

Amalia droeg een heel geschikte jurk, waarbij de split nog wat zwier aan het geheel gaf. Gelukkig geen hoed.
Leuk dat Maxima er zo vrolijk uitzag, een terecht trotse moeder.

afbeelding van Johanfrederik

Johanfrederik

donderdag 09 dec 2021 - 17:52

....inderdaad had een klein hoofddeksel, in de vorm van een kleine pillbox of mooie haarband uit Mama's collectie, het geheel wat officieler doen overkomen. Maar, zoals reeds gezegd, tijden veranderen.

afbeelding van lavs

lavs

woensdag 08 dec 2021 - 21:43

Heel mooi en statig gedaan, prinses Amalia!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 08 dec 2021 - 20:12

Nu kijk ik de beelden terug, vanmiddag wel haar speech in de auto gehoord. Zonder beeld klonk ze wat zekerder ....
Nu ben ik ook ontroerd zoals meerdere dat hier aangeven.
Ik moet denken aan mn eigen dochter toen ze 18 was. Wat zijn ze dan nog jong en net puber af.
Bravo voor onze kroonprinses!
Waarschijnlijk 20 outfits vanochtend gepast en duizend schoenen. En dan maar kiezen voor iets rustigs. Goede keuze! Goede speech en beantwoording van de vragen.

Heerlijk dat onze Maxima gewoon Maxima was maar wel met strakke schouders van de stress dat je eigenlijk nooit meer bij haar ziet. Mooi pak. En die cape komt ook weer goed van pas!

afbeelding van Anouk

Anouk

woensdag 08 dec 2021 - 19:37

Het zal ook zoeken zijn naar nieuwe verhoudingen, nu Amalia meer bij de officiële momenten aanwezig zal zijn. Bovendien, welke moeder houdt op met moederen als haar kinderen 18+ zijn? Godbetert, zelfs mijn oma bemoedert haar kinderen als ze de kans krijgt, sommige reacties...enfin.

Ik verwacht juist ingetogenheid van Amalia, omdat haar positie anders is dan die van haar moeder staatsrechtelijk gezien. Bij Amalia zal haar kleding later als koningin meer een uniform zijn en wellicht minder fluctueren dan bij Maxima nu. Net als Beatrix en the Queen, zal zij zich een vast silhouet misschien gaan aanmeten die enkel met het verstrijken van de tijd zich zal aanpassen.

Iemand die gewend is om op de voorgrond te treden, heeft het niet makkelijk zich in de schaduw te bewegen. Iemand die gedijt in de schaduw, zal het licht van de voorgrond minder makkelijk vinden om in te bewegen. Iets milder zijn mag in deze. Trotse ouders, een zenuwachtige puber die het verrekte goed heeft gedaan. Wie van ons had dit op deze leeftijd gekund? Ga er maar aan staan. En Amalia: vooral aantrekken waar jij je veilig en verzekerd bij voelt ;-)

afbeelding van Anniek

Anniek

woensdag 08 dec 2021 - 19:49

wijze woorden Anouk, maar toch, maar toch, kijk naar Zweden, België, enz. Het kan denk ik best minder ingetogen voor een kroonprinses.

afbeelding van Anouk

Anouk

woensdag 08 dec 2021 - 22:27

Maar dat zal denk ik ook moeten passen bij haar als persoon. Ze is nog jong, dus lekker laten ontwikkelen en wie weet gaat ze ons op modevlak wel verrassen. Voor nu stel ik geen hoge eisen cq. hoge verwachtingen, ze komt letterlijk net pas kijken ;-)

afbeelding van Chiara

Chiara

woensdag 08 dec 2021 - 19:13

Misschien hebben Amalia en Maxima samen gewinkeld en samen besloten wie wat zou aantrekken. Wie zijn wij om daar een oordeel over te geven. Ik vind de robe manteau prachtig. Amalia is wel heel verstandig een medisch mond/neusmasker te dragen. Van al die stoffen mondmaskers wordt wel eens gezegd " het is net kippengaas voor muggen".

afbeelding van Anniek

Anniek

woensdag 08 dec 2021 - 19:33

een robe manteau van Natan even "scoren" op een dinsdagmorgen tijdens een paar uurtjes winkelen? Lijkt me niet voor de hand liggend.

afbeelding van Chiara

Chiara

donderdag 09 dec 2021 - 07:03

Ik heb het niet over dinsdagmorgen even winkelen. Dat winkelen voor de kleding voor deze dag hebben ze uiteraard al veel eerder gedaan.

afbeelding van Wiekie2004

Wiekie2004

woensdag 08 dec 2021 - 18:58

Tjonge, ik kan mij echt niet vinden in sommige oordelende commentaren. Feestelijke dag, feestelijke kleding. Ieder op zijn/haar eigen manier. Maxima beschermt misschien zelfs wel zo ook haar dochter.

afbeelding van Anniek

Anniek

woensdag 08 dec 2021 - 18:54

Helaas een voor mij totaal onbegrijpelijke kledingkeuze van Amalia. Een zomerjurkje (!?) En ook de verdere styling was vreselijk saai en veel te ouwelijk.
Er is zoveel meer mogelijk. Ik vind het ook niet flatteren. Maxima is zoals ik al een tijdje vrees niet van plan om Amalia meer ruimte in de schijnwerpers te gunnen. Totaal misplaatst om zich niet aan te passen aan haar rol vandaag. Ik denk dat er best wel eens een pittige discussie is binnen de paleismuren. Maar buiten dat het voor vandaag niet de gepaste kleding is, zag Maxima er wel weer geweldig uit. Hopelijk gaat Amalia toch een beetje van haar flair oppikken. Wel zo leuk voor ons

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

woensdag 08 dec 2021 - 18:53

Pfff, wat zou ik enorm zenuwachtig zijn! Amalia zo te zien ook, maar ze heeft het heel goed gedaan. Met de jaren komt de ervaring en gaat ze zich vast zekerder voelen in haar rol. Ze speecht al heel goed :)

De kleding vind ik erg geslaagd. Maxima ziet er mooi uit, maar qua kleur pakt ze wel beetje teveel aandacht

afbeelding van Assepoester

Assepoester

woensdag 08 dec 2021 - 18:19

Prinses Amalia heeft het zo goed gedaan. Zij lijkt zoveel op prinses Beatrix.
En is de bloemcorsage op de hoed van Maxima niet uit de haarband die zij onlangs droeg bij de tentoonstelling over Frida Kahlo?

afbeelding van Johanfrederik

Johanfrederik

woensdag 08 dec 2021 - 17:58

....enkele commentaren in deze rubriek zijn bet-weterig. Men hoeft zich slechts te verplaatsen in de positie van de, met recht,
zeer trotse ouders. De Kroonprinses deed het geweldig, de positie van de ouders was op de tweede plaats, behalve het voorzitterschap van Papa. De smaakvolle kleding van de Koningin hoeft niet negatief ter discussie te staan, hoogstens het kapsel. Loshangend haar met hoed ziet er enigszins onverzorgd uit . Wellicht is het gisteravond wat later geworden?! Had bij Amalia ook een hoed (b.v. kleine pillbox), verwacht, zoals destijs bij Prinses Beatrix. Maar de tijden veranderen.

afbeelding van Birchwood

Birchwood

woensdag 08 dec 2021 - 17:27

Ik was onder de indruk van Amalia. Ze deed het, ondanks dat ze wat gespannen was (begrijpelijk), heel volwassen en waardig. Ze heeft een mooie, duidelijke stem. Toen het persgesprek wat langer duurde kwam er meer ontspanning en ik vond het mooi te zien dat ze ook steun zocht bij d’r ouders.
Jurkje iets te zomers en hakken iets te hoog. Wel mooi rustig plaatje.
Máxima prachtig!

afbeelding van Jacolien

Jacolien

woensdag 08 dec 2021 - 17:13

Wat een historisch moment voor Amalia.
Jarenlang op de achtergrond en dan nu zo'n speech houden. Vind dat ze het, wat ik heb gezien knap gedaan heeft.
Wat een mooi gebaar, die stropdas van WA!

afbeelding van Juffrouw Annie

Juffrouw Annie

woensdag 08 dec 2021 - 17:08

Ik heb geen bewegend beeld gezien en dus ook de speech niet gehoord of het persmoment na afloop beluisterd. Of Maxima daar te prominent aanwezig was kan ik niet beoordelen.
Ik vind het echter wel meevallen met de knalkleur van haar kleding. Stel je voor dat ze alle drie in bleekblauw waren gekomen, dan was het vast ook niet goed geweest! Nu hebben we leuk de Nederlandse driekleur. Nederlanders, altijd wat te zeuren zeg ik maar.
Maxima is een Zuid-Amerikaanse warmbloedige vrouw en in Nederland heet het dan direct dat je te prominent aanwezig bent. Waarschijnlijk was ze stikzenuwachtig voor haar dochter en uit zich dat bij haar in wat ongemakkelijke momenten. Tja, we zijn allemaal mensen.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 08 dec 2021 - 17:24

Helemaal eens.. we hebben zo snel ons oordeel klaar en het gaat nog steeds over mensen…

afbeelding van Marjanneke

Marjanneke

woensdag 08 dec 2021 - 17:05

Je zult er maar staan als 18-jarige. Wel met je ouders, maar toch een interview geven met vragen die wellicht niet van te voren konden worden bestudeerd en voorbereid. Ze heeft het er goed van af gebracht wat mij betreft.
Over Maxima ben ik wat minder positief. Haar kleding is op zich heel mooi, maar voor deze gelegenheid vind ik het minder geschikt. Ze is in het rood te prominent aanwezig en teveel de blikvanger, een iets minder opvallende kleur had m.i. beter gekund.

afbeelding van Hennie64

Hennie64

donderdag 09 dec 2021 - 00:15

De vragen moesten van de rvd afgelopen maandag zeer gedetailleerd ingeleverd worden, de antwoorden waren ingestudeerd. Maar dat geeft nu helemaal niet. Ze was meer gespannen bij het interview dan in de vergaderzaal.

afbeelding van oranjefan

oranjefan

woensdag 08 dec 2021 - 16:58

Ik heb het programma nog niet gezien, maar ik dacht bij het zien van de foto's ook gelijk: wat jammer dat Maxima zo opvallend gekleed is. Het gaat toch om Amalia! Ze hadden beter van kleding kunnen ruilen!

afbeelding van Magda

Magda

woensdag 08 dec 2021 - 17:28

Qua kleur trok Maxima de aandacht, maar ik had toch de indruk dat alle aandacht was gericht op onze mooie prinses Amalia. Maxima kwam niet veel in beeld tijdens de installatie. Het persmoment heb ik niet gezien. Maar gezien eerdere optredens probeert Maxima wel altijd op de voorgrond te treden. ( Zoals o.a. bij de laatste Koningsdag) . Het ging om Amalia. Prachtig zag ze er uit, tikkeltje gespannen, maar ze deed het voortreffelijk. We mogen blij zijn met deze jongedame.

afbeelding van Jens

Jens

woensdag 08 dec 2021 - 16:55

Ik was echt geroerd, wat een mooi moment. Een merkbaar trotse vader, een mooi statement van Amalia. Uiteraard ben je als ouders nerveus als je dochter haar eerste echte persmoment heeft.
Al die wisselende journalisten vond ik wat rommelig, misschien was Amalia daardoor ook wat afgeleid/zenuwachtig.
Maar ze heeft het keurig gedaan en haar ouders zijn terecht trots. Ik wens haar een fantastisch tussenfase buiten de gouden kooi.

afbeelding van Jens

Jens

woensdag 08 dec 2021 - 19:58

En zou de Amalia stropdas nu in de kast gaan tot haar trouwdag? Zo leuk dit gebaar.

afbeelding van Jens

Jens

woensdag 08 dec 2021 - 19:59

X

afbeelding van Jens

Jens

woensdag 08 dec 2021 - 20:01

Wat een geneuzel over de kleding en het gedrag van Máxima zeg. Kom op mensen, zonde van zo’n mooi moment.

afbeelding van Anouk

Anouk

woensdag 08 dec 2021 - 22:30

Zo eens! En eerlijk gezegd, de focus lag heel duidelijk op vader en voornamelijk dochter.

afbeelding van BleuStyle

BleuStyle

woensdag 08 dec 2021 - 17:04

Chapeau voor de prinses van Oranje. Dit geldt voor zowel haar speech in de Raad van State als het interview. Over kleding ga ik niet schrijven! Immers, deze site gaat over Maxima en haar kleding.

Wat ik wel doe is zoals gister een tip geven over de jurken van de prinses. Wie ze ook graag zou willen hebben, er staan twee op Vinted te koop. Hoe leuk!

Dan Maxima. Haar outfit is prachtig! Tegelijkertijd wil ik graag opmerken dat rood een wel heel prominent aanwezige kleur is. Technisch gezien heeft deze kleur naast een positieve betekenis ook een schaduwzijde waarop je bedacht moet zijn. Bedacht op welke (imago) associaties er rondom deze kleur ook bestaan.

Graag blijf ik even bij het ‘prominent aanwezige’. Wie niet alleen vanmiddag, maar ook vaker haar non-verbale gedrag observeert, ziet dat ze in woord en gedrag een heel sterk aanwezige persoon is. Denk aan: iemand onderbreken, terwijl een ander aan het woord is. Tot mijn spijt schreeuwt ze soms zelfs als onderbreken niet helpt. Het is niet alleen op basis van vanmiddag een conclusie, maar door veelvuldig en heel zorgvuldig observeren van meerdere momenten.

Samenvattend (over rood gesproken): de rode draad die buitengewoon begint op te vallen en zelfs storend kan werken, zal ik optekenen met enkele voorbeelden:
- zit tijdens de speech niet achterin haar stoel met rug in leuning, maar ver naar voren gebogen. Wie valt door deze houding los van de signaalkleur rood teveel op?
- het gevolg: is dat de overige leden in het verlengde van haar de sprekers niet kunnen zien. Immers, wie zit ervoor?
- vervolgens het interview. Helaas, kent mevrouw haar plaats niet. Is ook wat zoekende zie ik. Gelukkig, meldt haar man ‘kom maar’. Een goed teken van omgevingsbewustzijn wat voor haar nog leerdoelen en kansen mogen zijn. Mevrouw neemt teveel de regie. Dit hoeft niet, want het is haar rol op dat moment niet. Het gaat in deze middag om de koning en de prinses. Ze kan echt minder hard gaan werken door juist niets te doen. In dit geval op de achtergrond treden. Gewoon gaan volgen en staan. Niets zeggen. Niets doen. Dat is de regie hebben.
- tot slot over het interview, zo had ze bijvoorbeeld in de setting juist aan de andere kant van haar man kunnen staan. Wat moest ze naast de prinses? Die kan het prima aan zonder ‘moeders’. De spelers met de hoofdrol vooraan is dan de juiste setting. Het ‘gevolg’ stelt zich vervolgens achterop in de setting.
- bij het vertrek na het interview wil ik schrijven over het stemgebruik, het tempo en de intonatie. Wie zegt wat en met luide stem. Juist ja!

Wat ik de koningin gun is meer bewustzijn en reflectie op de verbinding van het innerlijke en het uiterlijke. Op beide fronten prominent de regie is in imagotechnisch opzicht teveel van het goede.

Kortom: de rode outfits van onze koningin vind ik samen met haar behoorlijk aanwezige stijl van communiceren ‘to much’. Als tip zou ik geven te leren reduceren. Te leren werken met subtiele zaken die juist het grote verschil maken. Kijk, de koning en zijn das. De das die hij droeg toen de prinses is geboren. Dat is leuk om zo een boodschap te verstoppen. Het verbindt het uiterlijke met het innerlijke.

De koningin kan kansen pakken door te leren reflecteren op wie de hoofdrol(len) spelen en hoe zij daarop inspeelt met subtiele accenten. Bij een uitgesproken kleur zoals rood is het dan bijvoorbeeld de subtiele uitdaging om in woord en gedrag minder op te vallen. Immers, dat doet de kleur al.

Overigens, aardig om te lezen dat er meer moderators zijn die ‘iets’ dergelijks opvalt. Ik beantwoord u allen bij deze door het even op te noemen.

afbeelding van Lizzy

Lizzy

donderdag 09 dec 2021 - 12:51

Wat een ontzettend onaardig commentaar. Zo'n trotse moeder, inderdaad bah.

afbeelding van Babs74

Babs74

woensdag 08 dec 2021 - 20:05

Lekker kort ook.

Bah.

afbeelding van Jens

Jens

donderdag 09 dec 2021 - 08:55

LOL

afbeelding van Senna

Senna

woensdag 08 dec 2021 - 18:45

Wat jammer dat je zo weinig positiefs weet te vermelden in zo'n lang verslag.

afbeelding van marinde

marinde

woensdag 08 dec 2021 - 18:36

Wat ongelooflijk veel oordelen.

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

woensdag 08 dec 2021 - 16:55

Maxima was super blij met haar dochter en kleedde zich naar die gelegenheid ,ze was heel happy en dat uitte ze zo ,het is feest en dat liet ze blijken in haar super feestelijke kledingstijl Amalia gefeliciteerd met deze grote stap vandaag en ook mijn hartelijke felicitaties voor de koning

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

woensdag 08 dec 2021 - 16:27

Maxima overschaduwd Amalia en Willem-Alexander. Grote hoed, knal kleur. Prima voor een werkbezoek maar niet bij de eerste staatkundige en officiële presentatie van je dochter, de toekomstige troonopvolger. Ze hoeft er echt niet als grijze muis bij te lopen maar iets meer op de achtergrond was gepaster.

Amalia haar stijl, vind ik wat te degelijk, ik mis wat pit. Maar het plaatje is verzorgd, representatief en geschikt voor de gelegenheid. Amalia gaf in haar speech aan een leerling te zijn en dan past het ook om je rustig en degelijk gekleed te presenteren. Dat zie je eigenlijk ook wel op de foto's gisteren. Ik hoop dat ze ook durft te gaan experimenteren. En iets meer informatie over wat ze al gedaan heeft,.de afgelopen maanden was leuk geweest. Maar ik snap de terughoudendheid. Het is privé en het is coronatijd. Het zou hoe dan ook commotie geven als ze verteld waar ze wat gedaan heeft. Kun je maar beter zwijgen.

afbeelding van BleuStyle

BleuStyle

woensdag 08 dec 2021 - 16:40

Dag, ik had uw bericht nog niet gelezen alvorens mijn bericht te plaatsen. Ik lees het nu en schrijf graag dat ik het met uw eerste alinea geheel eens ben.

Hartelijke groet!

afbeelding van Ton Angers

Ton Angers

woensdag 08 dec 2021 - 15:53

Iedereen zag er prima uit. De Koningin hield zich afzijdig en ik vond de mooie robe-manteau echt prima passen in het geheel!

afbeelding van Ton Angers

Ton Angers

woensdag 08 dec 2021 - 15:53

Iedereen zag er prima uit. De Koningin hield zich afzijdig en ik vond de mooie robe-manteau echt prima passen in het geheel!

afbeelding van JAusten

JAusten

woensdag 08 dec 2021 - 15:50

A big day for this young lady, warmly surrounded by rather proud mama & papa

afbeelding van zita

zita

woensdag 08 dec 2021 - 15:31

De jurk vind ik mwah. Zomerjurkje in december is wat onlogisch. En ze is in vergelijking met Máxima wel erg underdressed. Had stiekem gehoopt op een hoed, omdat Máxima ook een hoed draagt.
Outfit van Máxima vind ik mooi, maar niet zo passend voor de gelegenheid waarin Amalia de hoofdpersoon is. Deze rode outfit trekt wel erg de aandacht. Hij lijkt - opnieuw - iets te krap te zijn.
Amalia deed het dichtgetimmerde gedeelte prima. Haar toespraak kwam er mooi uit. Bij de persconferentie vond ik haar niet zoveel zeggend en af en toe erg kortaf. Tjonge zeg, je kunt toch wel íéts zeggen over dat gap-year... Ik hoef niet zoals bij Eloise ieder onbenulligheidje te weten, maar meer dan niets was wel plezierig geweest.

afbeelding van Maria48

Maria48

woensdag 08 dec 2021 - 15:08

Met Doro eens. Prinses Amalia is bijna een afspiegeling van prinses Beatrix op die leeftijd. Ik kan mij de toenmalige prinses Beatrix nog zo goed herinneren, ( dat is het voordeel als je wat ouder geworden bent) De houding, het vrolijke, en toch serieus, het statige, en toch weer een lieve uitstraling. Ik hoop voor de prinses dat ze mag genieten van jaren die voor haar liggen, en tegelijk de leermomenten vasthouden die haar Grootmoeder Beatrix ongetwijfeld meegeeft.....en ook haar vader Willem-Alexander zal haar daarbij behulpzaam zijn..

afbeelding van Senna

Senna

woensdag 08 dec 2021 - 17:50

Wat zagen ze er allebei prachtig uit, ik vind Maxima er feestelijk uitzien en Amalia wilde misschien wel een wat rustigere kleur omdat alle aandacht toch al naar haar ging, ze zullen dit vast wel overlegd hebben. En wat ze deed het goed.
Terecht hele trotse ouders.

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 08 dec 2021 - 14:56

Wat deed Amalia het fantastisch, ze is een begenadigd en makkelijk spreekster. Heel knap!

De outfit. Daar had ik veel meer van verwacht. Dunne zomerse stof en korte mouwen en een wegwerp maskertje.

afbeelding van Tony

Tony

woensdag 08 dec 2021 - 14:41

Wat een mooi plaatje! Trotse ouders en terecht! En wat zien Amalia en Maxima er fantastisch uit!

afbeelding van jeanine68

jeanine68

woensdag 08 dec 2021 - 14:34

Prachtig! Wat een trotse ouders!
Mooie toespraak van onze kroonprinses!
Kippenvel moment!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 08 dec 2021 - 17:26

Wat ziet ze er mooi uit en wat heeft ze het goed gedaan. Je zag de spanning voor haar toespraak maar wat deed ze het goed en zelfverzekerd. Ook mooi de emotie van Willem Alexander te zien tijdens Amalia’s toespraak.
Máxima’s robe manteau is ook erg mooi, past helemaal bij haar!

Ik hoop dat ze nu, na alle aandacht van gisteren en vandaag, weer heerlijk haar 18 jarige zelf kan zijn en van haar tussenjaar en straks haar studie gaan genieten.

afbeelding van Hennie64

Hennie64

woensdag 08 dec 2021 - 14:27

De koningin mooi, maar het kapsel in combinatie met de hoed en daarop weer een grote corsage staat niet fijntjes. Echt chique zou zijn als het haar opgestoken zou zijn geweest en de hoed zonder corsage. Amalia; lijkt mij wat frisjes in december met die korte mouwtjes, wel vlotte jurk.

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?