Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Maaike

Maaike

zondag 13 mei 2018 - 09:31

Getwijfeld tussen 5 en 11. Omdat ik al eerder voor 11 gekozen heb, wordt het nu nr. 5. Deze kleur geeft haar een zachte uitstraling en vooral de top vind ik prachtig.

afbeelding van Paula

Paula

zondag 13 mei 2018 - 08:10

Omdat ik het zo'n enige foto vind heb ik gekozen voor nummer 12: de donkergekleurde jurk met de gewatteerde jas erboven en de aparte hakken. Het lijkt me zo behaaglijk zitten, plus: de jas lijkt getailleerd en dan kies ik er al snel voor. Dus dit keer een aparte keus van mij.

afbeelding van Frederike

Frederike

zaterdag 12 mei 2018 - 15:07

Ik was gisteren in Antwerpen. Dagje ‘kijken’ en shoppen. Ook even bij Natan naar binnen gewipt. Aardige verkoopsters, toegankelijke winkel zonder poeha. En ja, ook ik heb wel eens kritiek op de afwerking van Máxima’s kleding van Natan: op de naden, op meerdere punten te strak enz.
Maar als je dan in de winkel al dat moois bij elkaar ziet hangen, dan begrijp ik wél waarom ze voor de kleding van Natan valt. De stoffen, zo mooi van kleur en samenstelling, de originele manier van stofverwerking. En wat er hing was mooi genaaid, inclusief de voering en de plooien. De japonnen waren overigens in veel gevallen niet van zijde, maar katoen met een vleug (20%) polyester. Maar mss maken ze ze voor Máx van zijde? Ook mooie pantalons en de oranje-kobaltcombi’s die we wel eens bij Mathilde zien. Dat laatste (over stijl gesproken) daar zie ik mezelf bij wat voor gelegenheid zelf nog niet zo snel in lopen. In die zin is het ook wel echt bijzondere, exclusieve kleding en begrijpelijk dat onze koningin en die van België er voor vallen.

afbeelding van Doro

Doro

vrijdag 11 mei 2018 - 23:27

Ik ga nog iets zeggen over foto 9, de vliegtuigfoto. Die vind ik ergens zo lief. Je ziet daar opeens weer haar echte gezicht, een beetje zoals die foto van haar als jong meisje wanneer ze zo op de grond zit, met dat haarspeldje in. Ik vind het een mooie fot, want ze is hier niet de koningin maar echt zichzelf. Vind het dan ergens ontroerend, zo was ze nog een meisje en toen een jonge vrouw die verliefd werd op een prins en nu een vrouw, moeder en koningin die -en ik doe daar volop aan mee- van alle kanten gewogen en beoordeeld wordt...

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

zaterdag 12 mei 2018 - 11:45

“van alle kanten gewogen en beoordeeld wordt ..»
Dat is inherent aan haar baan. En natuurlijk ook aan zichzelf te danken, want ik ken geen royal die zoveel de wereld over vliegt, zoveel van huis is., het is haar eigen keuze. En het zit in de mens om anderen te beoordelen, en zelfs ook te veroordelen, ook al gaat het maar over kleding tasjes enz.

afbeelding van Doro

Doro

zaterdag 12 mei 2018 - 11:44

HendrikaB, En ik zeg het je: als ze binnenbleef en nooit ten tonele verscheen...dan zou de kritiek niet mals zijn. Hoe vaak wordt hier al niet negatief geschreven als ze even op vakantie is of enkele dagen niet in het openbaar verschijnt....

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

zaterdag 12 mei 2018 - 11:48

Daarom: het is inherent aan haar baan.

afbeelding van Doro

Doro

zaterdag 12 mei 2018 - 14:59

Maar is niet altijd even leuk natuurlijk.

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

zaterdag 12 mei 2018 - 16:07

Helemaal eens met je Doro maar ik denk dat ze dat goed weet, it is part of the ‘deal’. Ze lacht ook altijd, hoort er ook bij maar reken maar dat ze ook weleens binnensmonds vloekt hoor, :-)

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zaterdag 12 mei 2018 - 09:49

mooi gezegd Doro

afbeelding van Jannie

Jannie

vrijdag 11 mei 2018 - 18:15

Ik vind 5 wel mooi, rustig, stijlvol.
Zijn ze deze week in Griekenland of Argentinië of zo?

afbeelding van Maxi

Maxi

zaterdag 12 mei 2018 - 06:03

In Griekenland. Ze zijn er gespot in een antiekwinkel.

afbeelding van Merel

Merel

vrijdag 11 mei 2018 - 16:18

Heerlijke flamboyante vrouw in ditto jurk. Heerlijk, heerlijk, heerlijk. (Heeft Zara nog iets in zo’n print? Kan moeilijk mijn mans stropdassen... Inspiratie!)

Mode ontwerpers die volants toevoegen aan de ZIJkant van een jurk, van schouder tot knie, verdienen straf.

Ik vind deze wijde top leuk, houd van de vorm en van de structuur in de stof. Niet per se van de kleur. En als ik dit rokje op de foto hierboven zie... Een grijs flannel kokerrokje. Laat ik het zo zeggen: dan zou ik ook zeker mijn haar niet föhnen.

Kijk, zo kan een rode jurk ook. Prachtig model. Ik ben geïnspireerd door het rijgdraadje en de rood-paars kleurcombinatie: mooi. En door de wijze waarop Maxima de shawl draagt. Al is dat ook beetje jammer van de jurk die zo’n fabelachtige lijn heeft.

Tasje (inspiratie! Zie ook Uterque voor minaudieres) en oorbellen fantastisch en kleding heel erg onfantastisch. (Ontwerpers die wijde broeken maken van stijve meubelstof moeten ook straf krijgen, zelfs als ze al straf hebben.)

Zo’n heerlijk altijd-goed jurkje. Mooie print, kleuren, model. Zou ik ook pas wegdoen als de gaten erin vallen. En ook nog fun-bellen. Lekker.

Ontwerpers die gehaakte onderzetters lukraak op zwarte pyjama’s naaien verdienen straf, ook als ze etc.

Comfi doch keurig en niet vlekgevoelig want donker met print. Ideale vliegoutfit.

Ik moet het vragen: Als je zo’n fantastische jumpsuit kan maken, waarom maak je dan ook zoveel waar je straf voor verdient?

Ik houd van ruiten, en zelfs ik vind dit, sorry, mislukt. De ruit is saai, de kleuren muf, de jas te lang en de broek te kort.

Lekker jurkje: ivoorwit met felle gespiegelde bloemen. (Ik snap het niet; ik doe net alsof dit D&G is.)

De schoenen, de schoenen, de schoenen. De rest negeer ik. De schoenen.

De tiara dan maar (wat zal die doen op marktplaats?). De rest negeer ik.

Zo’n mooie jurk. Kunst. Niet het allermooist voor deze achtergrond en met deze ‘kille’ tiara. Met parels en dan in de donkere ruimte waar foto’s van WA werden gemaakt, nonchalant tegen het bureau leunend, mooi zacht strijklicht? Inspiratie!(Maak gewoon nog een afspraak met Erwin. Je mag ook mij bellen).

Wat een prachtige vrouw. Simpele kleding en dansende lokken (ja, ja, ik weet het, schoenen negeren), meer heeft ze niet nodig en vaak zelfs dat laatste niet (zie jumpsuit).

En dan dit. De jas met de baret, een paar stoere laarzen en een paardenstaart (en een grote shopper en hond): ja. (Inspiratie! Nu nog een hond...) De jurk met dit haar: ok dan als dat echt is wat je wilt. Samen: beetje, uh, vreemd.

afbeelding van Doro

Doro

vrijdag 11 mei 2018 - 13:35

Snap toch echt niet wat iedereen zo mooi vindt aan de Koningsdag outfit. De zoom van die jas is slecht, die alpino veel te klein en raar icm de jas en dan een soort glitterjurk eronder, ik blijf het echt een heel vreemde combinatie en outfit vinden. De alpino zoals ze indertijd in Groningen droeg was geweldig, maar dat was ook een andere look.

afbeelding van gambetta

gambetta

vrijdag 11 mei 2018 - 15:13

Mee eens; ik vond die combi op één of ander manier ook een sneue aanblik hebben, beetje zielig gezicht eerlijk gezegd. Kan het verder niet goed uitleggen; ik gun haar wat beters.

afbeelding van Doro

Doro

vrijdag 11 mei 2018 - 15:59

ja een beetje alsof ze van gekkigheid niet weet was ze aan moet trekken

afbeelding van Fina

Fina

vrijdag 11 mei 2018 - 12:53

Nummer 10 vind ik trouwens ook errug leuk, hoop dat ze die nogmaals gaat dragen.

afbeelding van JAusten

JAusten

vrijdag 11 mei 2018 - 12:10

I like very much the 4th & 9th & 11th : the items are very elegant, comfortable, for work time and protocole time as well, they highlight pretty nicely the silhouette. These are the three outfits I would be happy to have in my wardrobe.

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

vrijdag 11 mei 2018 - 08:27

Nee, ik laat dit keer voorbij gaan, niets bijzonders waarvan ik nu zeg : wauw dat is mooi! nee.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 10 mei 2018 - 23:34

ik stem graag op een mooie jas omdat ze die in vergelijking met andere royals weinig draagt. Dus nr 16 heeft mn steun maar die outfit maakt een grote kans om te winnen dus ik geef mn vote aan nr 10 maar dan alleen de jas. Die zie ik graag terug (net als de rode jas) . Ben denk ik de enige die voor nr 10 gaat.....
De jas nr 12 hoef ik niet meer te zien. Daar loopt de hele wereld mee...en niet gepast om als queen t paleis mee in te gaan. Dat kan beter.

afbeelding van Lina

Lina

vrijdag 11 mei 2018 - 00:05

Ik vind dan ook eigenlijk dat nummer 12 niet in het overzicht hoort want dat was in feite nog een privémoment en privékleding. Er werd pas omgekleed in het paleis voor het diner met het corps diplomatique.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 11 mei 2018 - 07:24

Wat een mooi overzicht weer. Ik heb heel hard getwijfeld tussen 5, 6 en 11. Normaal kies ik altijd voor nieuwe kleding, maar deze maand ben ik niet onder de indruk van de outfits. Het is na heel veel twijfelen 5 geworden, want 6 is ook geweldig. Ook outfit 15 vind ik erg leuk alleen die schoenen.... En de prachtige rode jaspanden outfit 16 mag ze van mij snel weer aan.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

donderdag 10 mei 2018 - 22:10

Ik wil eigenlijk ook altijd op iets nieuws stemmen, maar dat ging mij deze maand ook niet lukken. Ik ga voor nr 11. Zooo mooi staat dit jurkje!

afbeelding van Marga

Marga

donderdag 10 mei 2018 - 20:49

Wat een prachtige maand met zoveel uiteenlopende mooie outfits. Nummer 1, de rode jurken, de Etro jurk, de jumpsuit van Natan, de bloemenjurk, de jurk van Jan Taminiau op het staatsieportret en de outfit op Koningsdag, ik vind ze allemaal erg geslaagd. Als ik er ééntje moet kiezen, dan de outfit van Koningsdag. Een mooie bekroning op de rest van deze maand!!

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

donderdag 10 mei 2018 - 20:47

Gekozen voor nummer 11, maar 2 vind ik ook leuk. Komt denk ik ook omdat rood Maxima mooi staat.

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

donderdag 10 mei 2018 - 20:46

Outfit 13 heb ik helemaal gemist ?;)

afbeelding van elise1

elise1

donderdag 10 mei 2018 - 18:46

Nummer 1: Modern gewaagd, bijzonder. En toch koninklijk.

afbeelding van Snijders

Snijders

donderdag 10 mei 2018 - 17:37

Ik denk dat 1 stijl niet mogelijk is met zoveel verschillende activiteiten en functies. Een gala-avond vraagt een andere kledingstijl als een werkbezoek of activiteit voor VN. Vind dat ze dat goed doet. De ene keer koninklijk, dan weer zakelijk, dan weer meer casual.

afbeelding van Frederike

Frederike

donderdag 10 mei 2018 - 17:13

Kun je van iemand die met 16 heel uiteenlopende looks in 1 maand verschijnt zeggen dat ze ‘een heel eigen stijl’ heeft? Ik denk eerder dat je dan kunt zeggen dat de stijl dan júíst is dat ze géén heel eigen stijl heeft. Is het originaliteit, niet in een keurslijf willen passen, onvoorspelbaar zijn? Of is het niet de gave hebben om met vaste hand uit al dat moois dat voor je beschikbaar (betaalbaar) is, te kunnen kiezen, dus dan maar als een malle ‘alles’ te kiezen? Wat voor functie heeft al deze kleding, sieraden, hoeden, schoenen en tassen voor Máxima? Is het de beloning voor een leven zonder anonimiteit? Ach ik moet maar niet de psycholoog uithangen. Ik kies voor japon 11, omdat hij ‘klopt’: de verdeling van de bloemen, de kleurencombinatie, de verhoudingen (mouwen passen bij de jurk, lengte is goed) en hij staat haar goed: legt de nadruk op haar pluspunten. En ja, eerlijk is eerlijk, ik vind hem zelf ook héél mooi.

afbeelding van Dick Jan Peters

Dick Jan Peters

zondag 13 mei 2018 - 13:49

Wat een verademing...eindelijk een bericht dat wat dieper ingaat op de materie. Ik ben het helemaal eens met Frederike.....ik vind het ook jammer dat Maxima geen eigen stijl heeft ......; Het kan best zo zijn, dat alles wat zij draagt door haar ook echt leuk gevonden wordt, maar ik zou zeggen: doe dat dan in je vrije tijd. Het gevaar zit er namelijk in, dat een en ander niet geloofwaardig meer overkomt....., of anders gezegd: Dan wordt het een verkleedpartij. Maxima is toch geen Barbie? Ik vind die prachtige Taminiau-jurk van het statie portret heel erg mooi, en heel erg koninklijk, maar kennelijk is dat slechts 1 van de opties die Maxima draagt. vandaar dat ik ook echt even schrok met Koningsdag. Verdwenen was hier elke subtiliteit.......te veel rood, te rode nagels, te hoge hakken, te gekunstelde lok......dit was echt op geen enkele manier een koningin waardig. Ik mis dan echt de continuiteit, die Beatrix zo kenmerkte. Een beeldmerk. Bekijk nog eens de uitzending van Brandpunt, de avond voor de aankondiging van de abdicatie: Het merk Beatrix, waarin uitgelegd wordt hoe dit in elkaar zat. Het klinkt nu misschien onaardig naar Maxima toe, en ik wil graag 2 punten in haar voordeel noemen: zij is geen staatshoofd, en heeft dus meer vrijheid in keuzes, en bovendien straalt het van haar af, dat ze van kleding ( en juwelen !) houdt, en nederlandse ontwerpers promoot; Dat vind ik wel weer heel sterk. Maar iets meer consistentie, vooral bij echte, koninklijke optredens, zou ik wenselijk vinden......

afbeelding van JAusten

JAusten

vrijdag 11 mei 2018 - 14:18

in my opinion, what might help is a very nice silhouette, a solar personality, not to speak a bottomless budget .. but above all Maxima is the most confident woman that has ever walked on the royalty paths.

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

vrijdag 11 mei 2018 - 14:57

No I’am not agee with you on your last sentence.
I see many more confident queens and/or princesses. Maby they are more modest but they have an equal confident as Maxima.

afbeelding van Michel87

Michel87

vrijdag 11 mei 2018 - 11:04

Ik denk dat het voor ons juist fijn is dat ze een uiteenlopende smaak heeft. Als het altijd klopt en voorspelbaar is zou het saai worden. Ik lees vaak ook de meningen op dit forum en dan merk je dat teveel Natan of te vaak een relevé ook gaat vervelen. Kortom ze kan ons enorm verrassen, maar daardoor kan het soms ook een misser zijn.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 10 mei 2018 - 19:21

Interessante vraag. Ik moet zeggen dat ik zelf ook meerdere stijlen in mijn kast heb hangen. Klassiek/modern/hippie/stoer/sportief. Ik hou ervan om te varieren en kies mijn stijl afhankelijk van mijn humeur/gevoel en planning.

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

vrijdag 11 mei 2018 - 12:14

Nou als dat bij Maxima ook het geval is heb ik echt medelijden met de mensen die een prijs kregen van een koningin die met een badjas aan op teenslippers en een “regelrecht uit mijn bed” coupe wilde haren had! Als koningin hun je dat niet maken om je kledingstijl afhankelijk te maken van je humeur/gevoel. Qua planning staat er altijd een legertje hofdames om haar heen om te helpen met verkleden, hoeden te dragen en jurken te sjouwen, ja toch?!
Zelfs direct na de “aanslag” in Apeldoorn destijds kwam Beatrix op tv en begon met de bekende zucht, zij had zich direct omgekleed in een passende donkere jurk zonder hoed. Dat vind ik klasse hebben!

afbeelding van Frederike

Frederike

donderdag 10 mei 2018 - 21:24

Mee eens, dat doe ik ook, ‘t zou saai worden met maar 1 look. Toch is er in mijn kleding altijd wel een rode draad herkenbaar, als typisch voor mij. In winkels weet ik meestal meteen ‘ja’ of ‘nee’ of iets bij mij(n) stijl past. Ik ben daarin herkenbaar, ja, het is een deel van mijn identiteit. Zou ik (ahum) Máxima zijn, dan zou die groene Griekse ‘japon’ met de zwarte slippers daar niet in passen. Dat bedoelde ik te zeggen, niet dat je bijv. alleen maar rokken of broeken of ‘casual’ of wat dan ook zou kunnen dragen als 1 stijl.

afbeelding van Maxi

Maxi

vrijdag 11 mei 2018 - 16:28

Ik snap wat je bedoelt en ben het met je eens. Ik kan zelfs alleen kleren en tassen kopen die passen bij mijn stijl. In iets anders voel ik me niet prettig.

afbeelding van Fina

Fina

donderdag 10 mei 2018 - 20:08

Wat een goed antwoord Josine dat vind ik dus ook. De ene keer heb ik een spijkerbroek aan en de andere keer een kokerrok.
Ligt er maar net aan hoe mijn bui is.
Vind het eigenlijk ook wel saai als je maar één stijl hebt.

afbeelding van Lina

Lina

donderdag 10 mei 2018 - 21:18

Ik denk dat eigenlijk niemand maar 1 stijl heeft, je wisselt allemaal tussen de ene keer een jurk, andere keer een spijkerbroek, de ene keer degelijk en de andere keer wat meer sexy, etc.

Wat Maxima betreft, die heeft in haar officiële leven eigenlijk wel redelijk 1 stijl en dat komt omdat ze zoveel van Natan draagt en dat is meestal makkelijk te herkennen.

afbeelding van eddevoogd

eddevoogd

donderdag 10 mei 2018 - 15:36

Wat een lastige keuzes, het ene staat de Koningin nog mooier dan het andere. De Koningsdag 2018 outfit is toch de winnaar. De alpino pet vind ik echt geweldig!

afbeelding van Margriet76

Margriet76

donderdag 10 mei 2018 - 14:26

Ik ga voor 11. Frisse kleuren en mooie lengte. Trendy en classy Koningin op die foto

afbeelding van Fina

Fina

donderdag 10 mei 2018 - 14:10

Nummer 5. Prachtige stof en kleur. Het model is anders dan anders en daar hou ik wel van. Het is stijlvol.
Minpuntje heb ik ook, ik had het mooier gevonden dan de broek gestreken was met een plooi erin.
Nummer 16 vind ik ook geweldig, de jas is zó mooi met de plooien erin.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

donderdag 10 mei 2018 - 15:36

Ik vind de "stropdas-jurk" en de twee rode jurken Maxima erg goed staan. De japon van Jan Taminiau van de staatsie-portretten is uiteraard fabuleus. Het zwarte jumpsuit uit Washington ook heel prima. Normaal gesproken probeer ik altijd voor een nieuwe outfit te kiezen bij dit soort polls, maar dit keer moet mijn stem echt weer naar de bloemenjurk gaan die ze droeg bij het bezoek uit Mexico (nr. 11). Love that dress!

afbeelding van Snijders

Snijders

donderdag 10 mei 2018 - 11:39

Fijn dat ze deze maand zo veel kleding heeft herdragen. Ze heeft heel veel moois in haar kledingkasten hangen. Dus keuze genoeg. Ik vind rode kleding Maxima echt fantastisch staan. Daarom ook gekozen voor Koningsdag-outfit.

afbeelding van karpathos

karpathos

donderdag 10 mei 2018 - 11:34

Mijn stem is naar nr. 14 gegaan.

afbeelding van Michel87

Michel87

donderdag 10 mei 2018 - 11:25

5, 14 en 16 zijn mijn 3 favorieten voor April. Heb al eens op jurk 14 gestemd in een andere poll volgens mij dus op nummer 16 gestemd.

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

donderdag 10 mei 2018 - 11:07

Nr 11 vind ik het mooist

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?