Gekleed in een appelgroene creatie van modehuis Natan heeft koningin Máxima samen met haar man het Droomboek in ontvangst genomen. Het is niet de eerste keer dat we Máxima met de outfit zien, ze droeg hem al eerder tijdens het kennismakingsbezoek aan buurland Duitsland. Ditmaal werd het ensemble gecombineerd met een mooie grote flaphoed, die ongetwijfeld bij veel bezoekers van deze website in de smaak valt. Ook Máxima's oorbellen van juwelier Bodes en Bode zien we terug.

Máxima met de outfit in Duitsland:

Outfit van Natan:

De hoed - een ontwerp van Fabienne Delvigne- zagen we eerder in Duitsland:

Oorbellen van Bodes en Bode:

Foto's met dank aan:
PPE
NOS 
Natan  

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Maike

Maike

dinsdag 10 sep 2013 - 13:16

Onderkant niet flateus, zowel de vorm van de rok, als de schoenen met bandjes laten doen onnodig niet veel goeds.
Bovenkant erg charmant, hoed, top met corsage en oorbellen, prachtig!

afbeelding van Germaine

Germaine

zaterdag 07 sep 2013 - 20:50

In Maastricht, in de wijk St. Pieter, is ook een erg goede winkel met tweedehands dameskleding van de duurdere merken, Prada etc.

afbeelding van Christa

Christa

vrijdag 06 sep 2013 - 20:32

Ik vind het weer helemaal geweldig!! Ze leest echt deze website want hadden we het er laatst niet over dat de grote hoeden haar veel mooier staan?? ;>))

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

vrijdag 06 sep 2013 - 13:54

Mooie hoed, leuke outfit ondanks de te krappe top. Had liever schoenen gezien in de kleur van de hoed.

afbeelding van Karin

Karin

vrijdag 06 sep 2013 - 11:09

Wat een prachtige kleur. Het staat haar goed. Normaal hou ik niet zo van 'gematchte' schoenen, oorbellen in dezelfde kleur maar door de mooie grote hoed in een andere teint kan dit prima. De roklengte vind ik mooi. Te lang is echt nog niet nodig. Dat kan nog als je benen toch wat in verval raken;-)

Wat ik jammer vind is dat Willem Alexander nog steeds de klassieke pakken draagt. Ze lijken eigenlijk een beetje te ruim. Het staat hem goed maar het is wel een beetje saai.

afbeelding van Christel

Christel

vrijdag 06 sep 2013 - 10:25

Mooi ensemble. Fijn deze mooie hoed. Over de jubeltenen kan ik maar steeds niet enthousiast zijn. Ik vind sandalen echt lelijk. Top is wat krap idd. Deze roklengte op de knie is goed! Op de foto waar ze zit zie je wel dat het dna omhoog kruipt, maar dat is niet zo erg vind ik.
Alleen die oorbellen vind ik niet zo passen. In Duitsland zonder hoed, prima maar met hoed te druk.

afbeelding van Elly

Elly

vrijdag 06 sep 2013 - 09:11

@ Rob:misschien zit je op de verkeerde site? Onze koningin is puur natuur en werkt hard. Jouw commentaar laat zien dat je hier niets van af weet. Hopelijk heb je met de inhuldiging gewoon gewerkt en ga je vooral nooit niet naar buiten op koning(inne)dag. Ik zou een crisisforum zoeken en daar fijn gaan klagen

afbeelding van BeccaD

BeccaD

vrijdag 06 sep 2013 - 13:27

Nou... Puur natuur vraag ik me toch echt af, kijkend naar maxima's gebit en huid zal ze toch wel een beetje geholpen zijn.. Maar bij botox heb ik ook mijn vraagtekens..

afbeelding van Iris

Iris

vrijdag 06 sep 2013 - 13:40

Nou, haar gebit is niet perfect hoor. Een van haar tanden in haar rechterbovenkaak staat enigszins naar achteren. Als ze echt wat aan haar gebit had laten doen had ze dit waarschijnlijk ook wel laten aanpassen.

afbeelding van BeccaD

BeccaD

vrijdag 06 sep 2013 - 16:50

Nee maar dat is ook juist mijn punt, ze gaat denk ik niet voor perfect want dat ziet er niet natuurlijk meer uit.. Maar ze heeft er ongetwijfeld aan laten sleutelen, bleken etc..Daarom twijfel ik ook bij die botoxverhalen..

afbeelding van Anoniem

Anoniem

vrijdag 06 sep 2013 - 22:21

Ja dat geloof ik ook, laten we nuchter zijn ,waar vind je iemand die met het ouder worden ,een gladdere huid krijgt en wittere tanden ?
Dat is natuurlijk onzin ,maar het zal heus geen botox zijn ,er zijn nog genoeg andere middelen die je er wat jonger /frisser uit laten zien . Maakt mij ook niet uit hoor,ze staat bijna dagelijks in de schijn werpers .
Duizende doen het ,en gaan juist voor een wat natuurlijker look,niet direct zichtbaar.

afbeelding van Jadau

Jadau

vrijdag 06 sep 2013 - 08:41

Groene pakje staat leuk. Met haar figuur kan ze deze roklengte en de strakkere modellen wel hebben. Maxima wordt tijdens haar bezoeken constant gefotografeerd en dan valt de kleding wel eens even anders dan wanneer je alles recht trekt voordat je poseert. Ook hebben alle natuurlijke stoffen de eigenschap dat ze sneller kreuken dan syntetische stoffen. Ook de schoenen vind ik heel mooi.

afbeelding van Anoniem

Anoniem

vrijdag 06 sep 2013 - 10:23

Precies...en omdat ze vaak wordt gefotografeerd moet ze er juist rekening mee houden en zorgen dat de kleding niet te strak te kort of gekreukt is.

afbeelding van Annet V.

Annet V.

vrijdag 06 sep 2013 - 08:14

Nou Rob, even reagerend op jouw opmerking over 'plastic fantastic'. Maxima was afgelopen week op bezoek in Zeeland en naar aanleiding daarvan stond de volgende dag een close-upfoto van haar in de PZC. Op die foto is heel duidelijk te zien dat Maxima geen botox of iets dergelijks gebruikt. Puur natuur!

afbeelding van Germaine

Germaine

zaterdag 07 sep 2013 - 20:54

Maxima heeft absoluut niets aan haar gebit of gezicht laten versleutelen.

afbeelding van BeccaD

BeccaD

vrijdag 06 sep 2013 - 06:59

Tweede foto vind ik echt prachtig! Ik vind dit soort hoeden echt heel chique staan! Wel eens idd, top zit te strak, maar idd de ontwerper kan er weinig aan doen als maxima het blijkbaar zo wil.. Zou ze haar haar half hebben opgestoken onder de hoed? De voorste plukjes lijken best kort. Aan de achterkant hangt dan weer zon lange sliert haar. Ik zou net iets korter haar wel mooier vinden..

afbeelding van Joske

Joske

donderdag 05 sep 2013 - 23:28

Nee, dit topje is niet fraai. het zit gewoon veel te strak. ik vind toch dat een vrouw van haar leeftijd (42 is ook niet meer zo piep) niet meer moet verschijnen in te strakke kleren, te korte rokken en blote armen. Op een gegeven moment moet je naar een ander segment. maar goed, het blijft maxima: geweldige uitstraling, spontane lach en mooi gezicht.

afbeelding van Willem van Duin.

Willem van Duin.

donderdag 05 sep 2013 - 23:15

Dit is een leuke outfit van Maxima die goed gekozen is voor dit weer. En ook de hoed vind ik goed gekozen omdat de hoed beschermd tegen de zon. En ik blijf het zeggen dat ik die schoenen niet mooi vind,maar misschien komt dat omdat ik een jongen bent. Maar ik blijf zeggen dat ik die schoenen niet mooi vind.

afbeelding van Fina

Fina

donderdag 05 sep 2013 - 22:14

Geweldige kleur voor haar en de rok vind ik niet te kort. Ik had liever beige schoenen gezien eronder vind ik dan mooier staan bij de hoed. Deze hoed is mooi maar ik vind zeker ook de modellen van afgelopen dagen leuk zou er niet aan moeten denken dat ze alleen maar dit soort hoeden draagt

afbeelding van Mary

Mary

vrijdag 06 sep 2013 - 09:48

Altijd deze hoeden zou saai worden (Mary van Denemarken draagt bijv. heel vaak hetzelfde model) en Fabienne Delvigne maakt mooie dingen, maar die van v/d week in Hortus in Leiden staat bij mij echt onderin het rijtje bij de flops.

afbeelding van MirjamV

MirjamV

donderdag 05 sep 2013 - 20:37

Mooie kleur met dit zonnige weer en die corsage maakt het echt feestelijk. Goede keuze deze hoed erbij en helpt gelijk een beetje tegen de felle zon.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 05 sep 2013 - 20:26

Super leuke outfit, helemaal Máxima!
Goed deze outfit al weer snel te zien. Ik vind het met de kreukels erg mee vallen, dat zit gewoon in de stof. De bloemen corsage staat Máxima erg leuk en de schoenen zou ik ook wel willen hebben.
Wat ziet Willem Alexander er goed uit vandaag. Goed pak, mooi haar. Top.

afbeelding van karpathos

karpathos

donderdag 05 sep 2013 - 19:56

Deze kleur groen staat Máxima geweldig mooi. De hoed staat haar ook super goed. Helaas zit het topje te strak, dat mag een maatje meer. Door de plooien in de rok en de strepen in de stof die horizontaal lopen, lijkt Máxima breder in de heupen. Foutje van Natan! Als ik Máxima was zou ik de rok laten vermaken tot een strakkere rok zonder plooien.

afbeelding van Iris

Iris

vrijdag 06 sep 2013 - 10:58

Ik ook, ik haat dit soort vormeloze, kreukelige rokken.

afbeelding van Carmen

Carmen

donderdag 05 sep 2013 - 23:05

Helemaal met je eens.

afbeelding van Mary

Mary

donderdag 05 sep 2013 - 19:38

Inderdaad mooie hoed bij leuk kleur kleding. Vooral topje en corsage erg mooi!

afbeelding van Elly

Elly

donderdag 05 sep 2013 - 19:01

Wat ziet ze er weer prachtig uit. Mooie hoed. Bijzonder hoe de foto's bewerkt zijn, de oude foto's laten een echt appelgroene jurk zien, de foto's van vandaag laten een heel ander soort groen zien. Ik vind de schoenen enig, weer een geslaagde combi.

afbeelding van Anne Sophie

Anne Sophie

donderdag 05 sep 2013 - 21:53

Oh, zit het hem daarin.... Ik was al bang dat ze toch gebotoxt was, daar in Duitsland...

afbeelding van Krissi

Krissi

donderdag 05 sep 2013 - 18:33

Prachtige kleur voor haar, hoed perfect haar type, schoenen ben ik minden fan met die bandjes zoals eerder vermeld, verzwaard de benen enorm,verder prachtig plaatje,ze mag er best wezen.

afbeelding van Germaine

Germaine

donderdag 05 sep 2013 - 18:20

Prima hoed!
Zou op zich leuk zijn als de koningin haar haren ietsje korter, op een lengte, zou dragen, denk ik.

afbeelding van Eleonore

Eleonore

donderdag 05 sep 2013 - 17:49

Wel een mooie kop, zo met de hoed....

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 05 sep 2013 - 18:35

Kop of top? :P

afbeelding van Eleonore

Eleonore

donderdag 05 sep 2013 - 19:44

Een mooie kop xx

afbeelding van Eleonore

Eleonore

donderdag 05 sep 2013 - 17:48

Te gekreukt en rare schoenen. Wel verzorgd...

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

donderdag 05 sep 2013 - 17:42

Mooie outfit. Losse lokken bij deze tempraturen; prima! De hoed is en blijft prachtig!

afbeelding van sofia

sofia

donderdag 05 sep 2013 - 17:34

Staat haar goed deze groene kleur. Maar o jee....weer te krap,gekreukt en de rok te kort. Wanneer gaat Edouard haar nu eens beter adviseren.Moet toch niet zo moeilijk zijn om aan te geven dat iets te krap zit en dat een rok 5 cm langer veel mooier staat.Prachtige hoed! Staat haar fantastisch.

afbeelding van Marja

Marja

donderdag 05 sep 2013 - 21:41

Te kort? Ik vind dit een prima lengte. Ze is nog maar 42 en hoeft zich echt nog niet te kleden als een dame van middelbare leeftijd. Dit is een heel normale roklengte in het zakelijke leven.
Ik vind de kleur haar erg mooi staan en de schoenen zijn echt geweldig, die zou ik zelf ook graag willen hebben. Een mooi zomers plaatje zo met de hoed en de losse haren.

afbeelding van Sofia

Sofia

vrijdag 06 sep 2013 - 10:10

Voor alles boven de knie moet je wel bijzonder mooie knieen hebben!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 05 sep 2013 - 22:04

Helemaal eens!!!

afbeelding van willie

willie

donderdag 05 sep 2013 - 19:43

Wie zegt dat hij dat niet doet? Bij andere royals zit het toch wel goed? In de laatste Royalty staat een interview met Vermeulen waar hij één en ander verteld over hoe het er aan toe gaat. Hij zegt o.a. over een creatie dat Maxima die korter heeft laten maken en dat hij dat eigenlijk jammer vindt.

afbeelding van Manon74

Manon74

donderdag 05 sep 2013 - 17:18

Leuk dat ze d'r haar los heeft, kan prima zo met deze hoed, die overigens erg mooi is. En groen staat haar erg goed. Mooi plaatje ook samen zie ik bij ANP.

afbeelding van Annelie

Annelie

donderdag 05 sep 2013 - 16:55

Wat super gecombineerd! Zeg dat wel, dit is een echte hoed. Ik denk ook net als jij, Josine, dat het om die hoed gaat. Qua kleur past hij er super goed bij. Ook de sieraden zijn goed gekozen.
Ik vind die schoenen ook zo mooi. Weet jij ook van wel merk ze zijn, Josine?

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 05 sep 2013 - 18:35

Schoenen zijn van Natan :)

afbeelding van elise

elise

donderdag 05 sep 2013 - 16:41

Mooi geheel en nu dan een echte hoed. Zeg nu zelf, dat staat stukken beter dan zo'n raar ding op het hoofd. Vind de schoenen alleen niet zo mooi met die bandjes om de enkel. Maakt plomp. Maar verder top!

afbeelding van Jet

Jet

donderdag 05 sep 2013 - 15:51

Is de hoed nieuw?

afbeelding van Jet

Jet

donderdag 05 sep 2013 - 16:04

Ja, daar dacht ik ook aan... de hoed kwam me bekend voor iig

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?