Nu we masssaal thuis zitten vanwege het Coronavirus, lijkt het me een goed idee om het aantal berichten en de sfeer op deze website nog wat meer op te schroeven. Daarom blik ik de komende drie weken dagelijks terug op de topstukken uit Máxima's garderobe. Met vandaag: een fuchsia ensemble van Gucci. 

Kort na de inhuldiging woont Máxima een diner bij die in het teken staat van hlbt-rechten wereldwijd. Haar outfit sluit perfect aan bij de gelegenheid, want de koningin verschijnt op de blauwe loper in een fuchsia ensemble van Gucci. 

Het ensemble bestaat uit een rechte pantalon met vouw + een lange, rechte top met drielaagse klokmouwen, die bij elke beweging met de koningin meebewegen. 

Let ook even op de prachtige knot met veel volume. Juist door de statige, ietwat tuttige uitstraling van het kapsel vind ik het totaalplaatje zowel modern als koninklijk overkomen. En dat is best een prestatie voor een roze bonbonlook.  

Normaal gesproken draagt Máxima haar outfits drie of vier keer, maar wel met een paar maanden tussentijd. Bij het deux-pièces van Gucci is het anders, want slechts een maand later duikt hij opnieuw op. Dit keer met een getoupeerd kapsel, maar de accessoires zijn verder wel hetzelfde. 

Wat mij betreft zou ze dit pak nog veel vaker mogen dragen, maar dan wel bij een gelegenheid waar net wat meer mag qua kleding. Het Holland Festival bijvoorbeeld, of een concert in het Koninklijk Concertgebouw. 

Benieuwd welke outfits eerder aan bod kwamen? 
Máxima's zachtroze rozenjurk van Valentino 
- Máxima's zachtroze avondjurk van Taminiau
-Máxima's felrode jumpsuit van Valentino
- Máxima's koningsblauwe inhuldigingsjurk van Taminiau 
Máxima's groene volantjurk van Lanvin
- Máxima's leren jurk van Natan
- Máxima's strapless avondjurk van Valentino
- Máxima's capejurk van Jan Taminiau 

Op de planning: 
- Máxima's kanten avondtoilet van Claes Iversen
- Máxima's spijkerjasje van Natan 
- Máxima's avondtoilet met witte rok van Natan
- Groene avondjurk van Valentino 
- Máxima's verlovingsjurk 
- Kanten robe manteau van Claes Iversen 
- Zachtroze capejurk van Taminiau
- Roze Prinsjesdagjurk 2003
- Rode prinsjesdagjurk 2002 
- Máxima's bloemenmantel van Barbara Bui
- Koningsdag 2014 
- Koningsdag 2016 
- Máxima's wybertjesjurk van Taminiau (Luxemburgse huwelijk)
- Avondjurk Taminiau staatsbezoek VK
- Koninginnedag 2008
- Prinsjesdag 2017 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Trixedo

Trixedo

dinsdag 24 aug 2021 - 14:03

Schitterend, dit fuchsia Gucci-pak, ongemeen chic !! Bijzonder mooi ook de foto naast die oldtimer ! Een absolute topper !!

afbeelding van Birchwood

Birchwood

woensdag 25 mrt 2020 - 19:25

Super mooi pak! Beide kapsels geven een iets andere look, maar ik vind het allebei mooi. Minpuntje zijn inderdaad de schoenen.
Snel herdragen zou ik zeggen.

afbeelding van Ella

Ella

woensdag 25 mrt 2020 - 11:08

Prachtige kleur en mooie stof, mooi kapsel en fantastische oorbellen. Maar voor mij te veel (klok)mouw en te weinig taille. Maar waar hebben we het over? Een prachtige en koninklijke look!

afbeelding van Maxfan

Maxfan

woensdag 25 mrt 2020 - 07:02

Prachtig pak juist omdat broek en top in dezelfde kleur zijn. Als je dit combineert met zwart of wit wordt het hard. Eventueel Met een eekhoornkleurige of zandkleurige pump maar dan precies in de goede kleur, zou ook mooi zijn. Stralend en nog steeds verliefd, leuk is dat!

afbeelding van Suus

Suus

dinsdag 24 mrt 2020 - 21:57

Heel mooi en gek genoeg bij mij nog onbekend, en dat terwijl het mijn lievelingskleur is. Veel te mooi om in de kast te laten hangen, en ook weer helemaal van nu met alle gekleurde pakken voor dames.

afbeelding van Maxfan

Maxfan

dinsdag 24 mrt 2020 - 20:20

Prachtig pak juist omdat broek en top in dezelfde kleur zijn. Als je dit combineert met zwart of wit wordt het hard. Eventueel Met een eekhoornkleurige of zandkleurige pump maar dan precies in de goede kleur, zou ook mooi zijn. Stralend en nog steeds verliefd, leuk is dat!

afbeelding van Doro

Doro

dinsdag 24 mrt 2020 - 18:21

Jaaa leuk Josine dank je wel!
Vind het nog steeds prachtig hoewel ik denk dat t nog mooier was als de broek langer was geweest. Maar verder fantastisch!

afbeelding van Marjet

Marjet

dinsdag 24 mrt 2020 - 17:06

Prachtig pak! De kleur vind ik haar echt goed staan en de stof zelf is ook erg mooi! Vind het opgestoken kapsel (de tweede keer) en de oorbellen erbij ook van grote klasse! Dit outfit doet mij ook een beetje denken aan een Bond girl look met veel pit :)

afbeelding van Senna

Senna

dinsdag 24 mrt 2020 - 16:36

Prachtig pak in een mooie kleur en twee super kapsels

afbeelding van Carolina

Carolina

dinsdag 24 mrt 2020 - 16:36

Mooi pak! Tweede kapsel vele malen leuker dan het eerste. De schoenen zijn dan weer jammer. Het blijft leuk om foto's van hen samen te zien en te zien hoe ze naar elkaar kijken.

afbeelding van Maria04

Maria04

dinsdag 24 mrt 2020 - 16:27

Een hele keurige verschijning, het kapsel past daar uitstekend bij. Top

afbeelding van Jansje

Jansje

dinsdag 24 mrt 2020 - 16:22

Ik vindt het teveel 1 kleur, maar het wel mijn favoriete kleur. Ik zou de broek in combinatie met een vrolijke jas of blouse willen zien bv wit of zwart en de blouse zou ik graag op een leuke rok willen zien. Toevallig maakt mn moeder deze kleur in een rok, kheb er witte sneakers onder. Jammer genoeg zien we de koningin niet met sneakers, maar zou onder deze broek leuk staan

afbeelding van Hennie64

Hennie64

dinsdag 24 mrt 2020 - 16:20

Alles top behalve ..... de schoenen! Ze ziet er zo chique uit totdat.... je haar schoenen ziet, echt alsof je een emmer koud water over je heen krijgt. Wannneer stopt ze nu eens met de o.... schoenen, come on zeg, het staat toch vele malen chiquer met een prachtige gesloten zwarte pump of een pump in dezelfde kleur van het pak eronder?!?!!! Ik heb soms wel eens het gevoel dat zij die verfijnde touch niet helemaal snapt/kent/weet/begrijpt/aanvoelt.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 24 mrt 2020 - 16:07

Wat een super tof pak is dit! Kleur, model, schoenen, kapsel en oorbellen.: alles is TOP! Van mij mag ze dit heel snel weer herdragen.

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

dinsdag 24 mrt 2020 - 14:47

Toppie,wanneer word het weer. opnieuw gedragen?
Alles klopt!

afbeelding van Eyecatcher

Eyecatcher

dinsdag 24 mrt 2020 - 15:42

Als je die klokken eraf haalt, dan mag ze hem van mij dragen. Maar ik hou er zowiezo niet van, klokmouwen. En weer die foute schoenen: je ziet de hele voet behalve één teen, haha. Weggooien! Of door de papierversnipperaar.

afbeelding van Margot van de poelepetaten

Margot van de p...

dinsdag 24 mrt 2020 - 13:30

Prachtig pak, zo mooi gesneden, kijk ook eens naar die achterkant op die tuttige stoel. Niets trekt, de mouwen vallen ook van achter mooi. Persoonlijk vind ik het wat lossere kapsel leuker. Hoewel ik niet zo van goudkleur en sandalettes hou, is het nu wel mooi. Zwart en fuchsia wordt al gauw o.......Met een nude kleur zou de durf van het pak wat dood geslagen worden. Bellen ook leuk.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 24 mrt 2020 - 13:01

Een topper!
Hoop dat deze set weer snel wordt gedragen!

afbeelding van oranjefan

oranjefan

dinsdag 24 mrt 2020 - 12:59

Een mooie, frisse look, beide keren het kapsel ook geweldig.
Bij de laatste foto zie je de echte kleur het beste. Gedurfd, maar wauw voor Maxima!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?