Voor aanvang van de NSS-top in Den Haag hebben koning Willem-Alexander, koningin Máxima en prinses Beatrix diverse hoogwaardigheidsbekleders ontvangen op Paleis Noordeinde. Voor de gelegenheid koos de koningin haar smaragdgroene japon met peplum van modehuis NATAN, gecombineerd met de smaragden vlinder uit de kluis van de koninklijke familie. Ik moet zeggen dat ik zeer enthousiast ben over koninklijke look. Mooie juwelen, chique roklengte en een opgestoken kapsel. Top! Ze piekt op de juiste momenten.  

Op de NSS-top. Printscreen komt uit de livestream van de NOS, die te volgen is via http://nos.nl/nieuws/live/journaal24/.

Máxima met de outfit tijdens de uitreiking van het Prins Bernhard Cultuurfonds Prijs, november 2013. 

De vlinderbroche: 

Naast de vlinderbroche draagt Máxima ook de smaragden oorhangers uit haar eigen juwelenkistje. 

Foto's met dank aan: 

www.royalpress.nl via www.ppe-agency.com
www.dutchphotopress.com 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Agnes

Agnes

maandag 24 mrt 2014 - 23:34

Vanavond was het geen staatsbanket, dus logisch dat ze niet in het lang was met tiara op hoofd (wel jammer overigens :-)). De beide inhuldigingsjurken waren too much geweest. Gelukkig wist Maxima denk ik zelf wel wat de dresscode was en heeft ze zich netjes en zakelijk gekleed. Ik vind dat ze goed voor de dag is gekomen dit weekend.

afbeelding van Sjanine

Sjanine

maandag 24 mrt 2014 - 21:10

Heel erg mooi... Maxima kan die kleur groen, gewoon goed hebben.. Uitstraling is rustig maar heel stijlvol

afbeelding van Myrte

Myrte

maandag 24 mrt 2014 - 20:56

Zij (WA&M) staan bij het begroeten één trede hoger dan de gast (zie PPE). Hierdoor moeten zij neerkijken en gast opkijken. Waarom is dat?

afbeelding van Magda

Magda

maandag 24 mrt 2014 - 19:32

Maxima draagt een nieuwe jurk, kleur zacht roze denk. Je kunt de ontvangst rechtstreeks volgen via internet. Jammer dat ze het haar slordig heeft zitten. Voor zover ik kan zien ziet ze er wel leuk uit.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 24 mrt 2014 - 19:39

Qua kleur heeft ze dus goed geluisterd naar de adviezen op dit blog!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 24 mrt 2014 - 18:17

Wauw wauw wauw wat mooi! Deze outfit staat haar geweldig. Super stijlvol en zakelijk, perfect gecombineerd met de juwelen! Wat hebben we toch een mooie koningin en wat ziet ze er de afgelopen dagen mooi uit!

afbeelding van Annelie

Annelie

maandag 24 mrt 2014 - 17:48

Wat ziet ze er mooi uit zo! Echt top gedaan, Máxima. Precies goed voor de gelegenheid: roklengte, juwelenkeuze, kapsel, make-up, alles is gewoon goed.

afbeelding van Christel

Christel

maandag 24 mrt 2014 - 17:44

Mooie outfit zeg! Past goed bij de gelegenheid. Alleen die nagels.... vond ik de vorige keer bij de outfit een nude kleur mooier. Wat mij opvalt is dat Beatrix zo vaak aanwezig is bij bijeenkomsten. Toch nog niet echt met pensioen?
Die armbanden zijn toch wel een beetje raar. Dan heel veel om ongeacht wat voor gelegenheid of bijeenkomst en soms zijn ze af.

afbeelding van Henny

Henny

maandag 24 mrt 2014 - 18:31

@ Christel, Ik denk dat Beatrix het bijwonen van dergelijke bijeenkomsten meer als een "uitje" beschouwt en op die manier ook nog eens de vriendschappelijke banden kan onderhouden, etc. Zit ik zomaar even te bedenken, hoor.;-))

afbeelding van Christa

Christa

maandag 24 mrt 2014 - 17:50

Zou er misschien dan toch iemand in haar omgeving zijn die hier zo af en toe de commentaren leest.......;-))

afbeelding van Henny

Henny

maandag 24 mrt 2014 - 18:23

@Christa, jij zegt 't en ik dacht 't. Stiekem wel, denk ik ;-))

afbeelding van elise1

elise1

maandag 24 mrt 2014 - 17:33

Mooie kleur, mooi model, mooie juwelen, helemaal top! Jammer van de coupenaden die veel te hoog zitten. Maar het is Natan dus dan hoort dat erbij.
Ben ook benieuwd naar vanavond. Kan bij Maxima alle kanten op zoals de afgelopen dagen maar weer is gebleken: van echt super tijdens het staatsbanket, beetje erg veel stof tijdens de ontvangst op het vliegveld, ouwe damesjurk tijdens het bezoek aan de Keukenhof tot deze smaakvolle groene creatie!

afbeelding van fruitboom123

fruitboom123

maandag 24 mrt 2014 - 17:06

Nr .2 .3 en 11 ,Daar mag ze voor mij er een van kiezen voor vanavond.
De jurken van de inhuldigingsdag zullen we denk ik niet meer zien.dragen.

afbeelding van Kaatje

Kaatje

maandag 24 mrt 2014 - 16:43

Misschien nog even ten overvloede, maar ook ik ben tevreden over haar 'groene' look! Benieuwd wat er vanavond uit de kast/kamer gehaald wordt!

afbeelding van Henny

Henny

maandag 24 mrt 2014 - 16:40

Dat ze de abdicatie en inhuldigingsjapon nog ooit zal dragen ................ dat verwacht ik niet; zijn alleen voor die gelegenheid gemaakt, denk ik.
Ik weet het even niet, maar 2, 3 en 10 en ze heeft nog zoveel meer mooie jurken. (Ze zal wel in het lang zijn). Nummer 7 ken ik niet; die heb ik helaas gemist. Wat spannend weer. Vol verwachting klopt ons hart ;)))

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 24 mrt 2014 - 17:09

De jurk van de inhuldiging verwacht ik ook niet meer vanwege de cape, maar het zou mij niet verbazen als Máxima haar abdicatiejapon/koningsvaarts nog een keer draagt. Zeg nooit nooit bij Máxima ;) Beatrix droeg de japon van de feestavond een jaar later nog een keer tijdens een staatsbezoek, dus dat biedt perspectief.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

maandag 24 mrt 2014 - 17:18

Eens. Ik sluit ook niet uit dat ze de avondjurk van de abdicatie nog eens draagt. Maar niet zo snel voor een staatsbanket, denk ik; eerder voor een feest (huwelijk of zo).

afbeelding van Nelleke

Nelleke

maandag 24 mrt 2014 - 16:11

Ik vind de creatie idd ingetogen, maar haar kapsel vind ik er juist weer niet bij passen. Een lage knot zou ik mooier hebben gevonden.

afbeelding van Sofia

Sofia

maandag 24 mrt 2014 - 16:03

Ze ziet er prima uit.Ben geen fan van een peplum maar desondanks staat dit haar mooi.Tja ...die coupenaden he....zitten weer waar ze niet moeten zitten!

afbeelding van Nova

Nova

maandag 24 mrt 2014 - 15:44

Deze kleur staat haar prachtig! En heel mooi gecombineerd met de juwelen. Weinig is zoveel eleganter dan veel. Ook de kousen en schoenen toppie (?). Coupenaden.....need I say more? En dan nog een verzoek van mij persoonlijk, voor het geval ze het leest: ik vind haar in een deux-pieces, waar ze er veel van heeft, allemaal even leuk, nog het allercharmants, hoop daar ook weer eens wat van te zien.
Het kan niet genoeg gezegd worden: wat houdt ze zich geweldig in deze voor haar/hen zeer drukke tijd van enkel spotlights en vips, daar ben ik zo trots op!

afbeelding van Christa

Christa

maandag 24 mrt 2014 - 15:42

Ohh, niet die gouden jurk........de rest wel! Ben benieuwd!! Is het geen staatsbanket, zou best kunnen dat ze weer "voluit" gaat!!
;-))

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 24 mrt 2014 - 15:44

Die gouden jurk vind ik echt prachtig en zou ik graag nog eens zien :) De rode Taminiau van Koningsvaart is inderdaad ook een goede optie als ze voor diner a la staatsbanket gaan, maar ik vraag het me af....

afbeelding van Iris

Iris

maandag 24 mrt 2014 - 16:32

Ik vind die gouden jurk ook echt heel mooi, kan Maxima goed hebben! Mezelf kennende vind ik zo'n jurk eigenlijk ordinair, maar omdat Maxima heel slank is vind ik hem niet ordinair staan. Ik denk als je vetrolletjes zou zien zitten het dan een ander verhaal zou zijn. Maar hij is niet geschikt voor vanavond, dat dan weer niet! ;-)

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 24 mrt 2014 - 15:25
afbeelding van marinde

marinde

maandag 24 mrt 2014 - 17:28

Wat zag ze er vandaag mooi uit.
En Josine: de opties die je laat zien zijn wat mij betreft allemaal goed!

afbeelding van car

car

maandag 24 mrt 2014 - 16:40

ohhh hoop zo nummer twee Josine., hou van die look!!! :)

afbeelding van jeanine68

jeanine68

maandag 24 mrt 2014 - 15:59

Ooooh, Josine, van mij mag het de jurk van de abdicatie zijn!!!! Zou echt super zijn!!!!!

afbeelding van Anouk

Anouk

maandag 24 mrt 2014 - 16:03

ik denk dat we die helaas niet meer te zien krijgen behalve op beeldmatriaal en bij tentoonstellingen ;) de jurk die Beatrix droeg tijdens haar inhuldiging heeft ze ook nooit meer aangedaan en ik geloof dat hetzelfde geldt voor de inhuldigingsjurk van Juliana ;)

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 24 mrt 2014 - 16:46

Maar de jurk die Beatrix 's avonds droeg, droeg ze al vrij snel erna weer :)

afbeelding van Willie

Willie

maandag 24 mrt 2014 - 15:54

Nummer 1 en 2 zou ik fantastisch vinden, vraag me af of het lang zal zijn maar wie weet. Ik denk wel dat er tijd is om te verkleden. Om 18.00 komt de G 7 bijeen in het Catshuis, dus nog voor het diner. Dan is de bijeenkomst met alle leiders dus al afgelopen. Ze heeft dus nog wel een paar uur om te verkleden volgens mij, hoop het in ieder geval.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

maandag 24 mrt 2014 - 15:43

Voor het diner vanavond? Ik neem aan dat er wel tijd is om om te kleden, want ze zal heus niet in de groene peplum-jurk aan het diner gaan!

Oh, ik hoop de blauwe Caroline Herrera!!

afbeelding van Anouk

Anouk

maandag 24 mrt 2014 - 15:36

ik kan niet kiezen.... ik vind ze allemaal wel geschikt om te dragen vanavond haha :D of de wijnrode prachtige jurk van JT van de koningsvaart :)

afbeelding van Henny

Henny

maandag 24 mrt 2014 - 15:24

Maar toch mis ik iets .............., en dit vind ik nou echt jammer ;)). Is het jullie niet opgevallen? LOL

Prinses Beatrix ziet er ook prachtig uit. Blauw- en paarstinten flatteren haar bijzonder goed.

afbeelding van Willie

Willie

maandag 24 mrt 2014 - 15:58

@ Henny. Prinses Beatrix ziet er inderdaad ook prachtig uit maar paars zie ik volgens mij niet. Volgens mij blauw/grijs/zwart

afbeelding van Henny

Henny

maandag 24 mrt 2014 - 16:03

@ Willie. Klopt, hoor. Maar ik wilde alleen maar aangeven welke kleuren haar mooi staan ;))
Wat ze nu aan heeft flatteert haar ook.
Bedankt. Had ik weer een reden om nog eens even te kijken;)

afbeelding van Sol

Sol

maandag 24 mrt 2014 - 15:37

@Henny - Ik zeg ook de bruine mantel, lol, lol. Ga ik nu door voor de koelkast? lol

afbeelding van Henny

Henny

maandag 24 mrt 2014 - 15:45

Hahaha. Sorry, te laat....... Die is al vergeven aan Carmen. Verder heb ik niets meer om weg te geven. Ja crisis hè. Volgende keer beter :)))

afbeelding van Sol

Sol

maandag 24 mrt 2014 - 15:47

@Henny - Nou mooi is dat, lol, ik zal nog eens keer meedoen met de Max-quiz van Henny... ?! lol

afbeelding van Carmen

Carmen

maandag 24 mrt 2014 - 15:32

Een bruine mantel over haar schouders misschien?? LOL :D

afbeelding van Henny

Henny

maandag 24 mrt 2014 - 15:37

Carmen, in één keer goed! Jij mag nooit meer raden ;)))

afbeelding van Carmen

Carmen

maandag 24 mrt 2014 - 16:08

Hahahahaha :D

afbeelding van Kaatje

Kaatje

maandag 24 mrt 2014 - 16:40

:)))))

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 24 mrt 2014 - 15:35

Hahahaah! De tranen lopen over mn wangen hier :P

afbeelding van Anouk

Anouk

maandag 24 mrt 2014 - 15:33

een hoed of fascinator :P ik heb geen idee henny haha

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

maandag 24 mrt 2014 - 14:51

Prachtig!!! Wat mooi die losse lok van het kapsel. Super juwelen ook.

afbeelding van fruitboom123

fruitboom123

maandag 24 mrt 2014 - 14:47

Dit is helemaal mooi!!!
Zou niet weten wat ze beter had kunnen dragen dan dit jurkje ,vooral voor deze gelegenheid
Zakelijk .chique, elegant, en koninklijk door de fantastische sieraden..
Wacht met spanning op vanavond, maar gezien de creatie,s van de afgelopen dagen zijn mijn verwachtingen hoog gespannen!

afbeelding van Krissi

Krissi

maandag 24 mrt 2014 - 14:46

Toppie een koningin waardig, klassevol

afbeelding van Krissi

Krissi

maandag 24 mrt 2014 - 14:46

Toppie een koningin waardig, klassevol

afbeelding van Magda

Magda

maandag 24 mrt 2014 - 14:40

Ze ziet er TOP uit. Heel stijlvol en precies goed voor zo'n bijeenkomst.

afbeelding van Christa

Christa

maandag 24 mrt 2014 - 14:39

Helemaal TOP!! Kapsel net leuk nonchalant, schoenen helemaal geweldig, eindelijk geen peeps/plateau en de japon en sieraden erg mooi en zakelijk!!
Complimenten!!
;-))

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?