Koning Willem-Alexander en koningin Máxima bezoeken wekelijks enkele organisaties die zich inzetten voor de strijd tegen het coronavirus. Daarnaast pakken ze ook regelmatig hun tablet erbij om een videogesprek te voeren. En van dat laatste teken van betrokkenheid zijn vandaag foto's vrijgegeven. En vooral Máxima's bril valt daarbij op. 

Máxima's leesbril met vlindermontuur komt van Tom Ford, model FT5456 052 welteverstaan. Online koop je hem voor 166 euro.

Máxima's vrolijke maxi-jurk komt van een label waar we haar nog niet eerder mee hebben gezien: Rixo. 

Op de kamer van de koning staat ook een nieuwe gezinsfoto: 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Birchwood

Birchwood

dinsdag 21 apr 2020 - 18:58

Wat leuk dat deze foto’s met ons gedeeld worden! Een leuk kijkje achter de schermen van paleis Noordeinde.
Ons koningspaar is lekker thuis aan het werk, leuke casual kleding en een te gekke bril van Máxima. Ik vind haar die bril heel goed staan!

afbeelding van Jantje R

Jantje R

dinsdag 21 apr 2020 - 16:48

De bril staat Maxima goed. De jurk ook maar ik houd er niet zo van. Ik vind het een beetje tuttig

afbeelding van Marly

Marly

dinsdag 21 apr 2020 - 16:31

Ontzettend leuk om te zien, gezellige kamers en mooi ingericht, de bril vind ik heel mooi staan en de jurk is ook prima, ze zou haar kapsel (gedeeltelijk) vast moeten steken, dat doe ik ook, het model valt dan niet meer uit de toon. Ze kan er zelf vast wel een kleurtje in gooien en haar kapster kan wel een mondkapje opdoen lijkt mij maar dat is dan weer zo leuk, het maakt haar niets uit en zo is het, ze moet niks. De koning is hip in z’n polo en blote voeten in z’n schoenen, een leuk eigentijds stel!

afbeelding van Jens

Jens

dinsdag 21 apr 2020 - 11:30

Ik vind de inrichting van haar werkkamer echt fantastisch, goed gedaan door haar vriendin. De inrichting van de kamer van WA is rustiger en mannelijker, ook heel mooi. Mooie close-up van de gezinsfoto Josine, jij weet vast te achterhalen welke jurk ze draagt. Ik krijg een associatie met de jas met de gouden ringen / banden langs de mouwen.
Ik heb de site even bekeken, had nooit gedacht dat ze deze jurk zou kiezen uit het grote aanbod. Er staan prachtige kaftan-achtige exemplaren tussen maar ook korte/glitter/glim-jurken die m.i. meer geschikt zijn voor ene verkleedparty. En ik had verwacht dat ze een hele andere leesbril zou dragen, bijvoorbeeld een rond Chloe model. Maar Máxima kennende heeft ze vast meerdere exemplaren. En WA in polo, niets mis mee.
Heel leuk dat we zo een inkijkje krijgen in het paleis.

afbeelding van Maria04

Maria04

dinsdag 21 apr 2020 - 09:18

De koningin thuis aan het werk, mooi dat ze de beelden met belangstellenden wil delen.Over de bril, de jurk, oorbellen heb ik niks op te merken.. Waarom zou Maxima thuis zich zelf niet mogen zijn terwijl ze aan het werk is .Houden zo koningin Maxima!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 21 apr 2020 - 09:02

Josine, de jurk op de familie-foto, is dat een bekende jurk?

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 21 apr 2020 - 08:48

Wat een leuke foto's! Mooi kijkje achter de schermen. Het grappigste vind ik ergens wel dat het wel duidelijk is dat ook zij allebei eigenlijk nodig naar de kapper moeten, net als veel andere Nederlanders. Blijkbaar geen voorkeursbehandeling ;). En das niet negatief bedoeld!

afbeelding van Doro

Doro

maandag 20 apr 2020 - 22:49

En wat heeft ze het toch getroffen he, zo te wonen!

afbeelding van Margreet

Margreet

maandag 20 apr 2020 - 23:20

Ja, mooi, dat zeker, maar ook heel groot! En nu moeten ze die ruimtes ook allemaal zelf schoon houden, net als wij, toch? Voor hen gelden immers dezelfde regels als voor ons. Mijn 97-jarige vader, die nog zelfstandig, maar alleen woont, mag zijn hulp ook niet meer in huis laten. Die moet nu opeens zelf zijn badkamer schoonmaken, zijn bed verschonen, enz. Dan is zo'n groot huis opeens wat lastiger...

afbeelding van Babs74

Babs74

dinsdag 21 apr 2020 - 09:45

Ze wonen zo groot, dat er prima schoonmakers aan de slag kunnen. Ze komen elkaar dan toch niet tegen. :-)

afbeelding van Margreet

Margreet

maandag 20 apr 2020 - 22:32

Kijk, als je dát doet/durft, als koningin, gewoon je praktisch ongeschminkte gezicht laten zien, in deze vreemde tijd, mét je leesbril op, dan ben je toch echt goed bezig! Ziet ze er zo mooier/beter uit? Dat lijkt haar niet te interesseren en zo moet het ook zijn, nu, eventjes, tenminste.
Los daarvan, mooie werkkamers, allebei!

afbeelding van Margot van de poelepetaten

Margot van de p...

maandag 20 apr 2020 - 22:26

Oei, oh oei wat vind ik dat binnenkijken leuk. Ik let dan op alles, kleding, meubels, bloemen, en in deze tijden ook ICT van de royals.
Ons koningshuis ging nog veel op bezoek en via video verscheen slechts een beeld waarbij Maxima te dicht bij de I-pad zat zo te zien (ik schrik ook steeds wanneer ik mezelf zie op zo’n videogesprek).
Mogelijk hebben ze gewacht op de standaards. Qua kleding gewoon leuk, op een andere foto had de koning blote voeten. De kamer van Maxima is fotogeniek. Wat mist is een bosje tulpen (Victoria die al dit verkeer in de eetkamer doet, loopt steeds maar met een vaas van de ene naar de andere kamer).
Qua bril houd ik zeer van dit soort monturen hoewel deze volgens mijn opticien echt niet meer kunnen. Ik denk echter wel dat hij iets te breed voor de koningin is.

afbeelding van Doro

Doro

maandag 20 apr 2020 - 22:06

Leuke foto’s
Grappig ook al die foto’s ter herinnering aan hun Britse uitje vorig jaar!

afbeelding van Marjet

Marjet

maandag 20 apr 2020 - 21:43

Leuk om even binnen te kijken tijdens de dagelijkse werkmomenten. De kleine bloemetjes ten opzichte van de donkere kleur vind ik de jurk wat 'wollig/ tuttig' maken. Straalt huiselijke gezelligheid uit ;) De werkkamer vind ik echt prachtig ingericht, heerlijk werken lijkt mij dat!

afbeelding van Maggie

Maggie

maandag 20 apr 2020 - 21:22

Hou van de bril, hou van de jurk.mooie foto's

afbeelding van Babs74

Babs74

maandag 20 apr 2020 - 20:40

Wat staat die bril haar mooi! De jurk heb ik niet zo veel mee.

afbeelding van 29novmode

29novmode

maandag 20 apr 2020 - 19:56

De bril maakt haar gezicht streng. De jurk is wat tuttig, maar al die verschillende kleurtjes zijn wel heel leuk.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 20 apr 2020 - 19:52

Te leuk die bril! Staat haar echt geweldig!
De jurk vind ik wat minder. Beetje Holly Hobbie achtig. Maar het is nu mode en staat haar goed. De werkkamer is ook top. Dat behang!!!
Knap dat je zo snel gevonden hebt waar de bril vandaan komt. De familie foto ziet er erg leuk uit!

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

maandag 20 apr 2020 - 19:54

Met dank aan een opticien ;)

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 21 apr 2020 - 10:45

Goed gevonden. Volgens mij is het alleen een net iets andere uitvoering en draagt Máxima deze Tom Ford FT5424 052 dark havana

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

maandag 20 apr 2020 - 21:33

Droeg ze deze bril nu ook toen ze werd gefilmd en gevolgd door de Duitse tv?

afbeelding van NikkiRianne

NikkiRianne

maandag 20 apr 2020 - 18:55

Die bril staat haar geweldig! Kan alleen de jurk niet mooi vinden, maar daar gaat het in deze periode niet om. Ze zijn super goed bezig die 2, trots op ze!

afbeelding van oranjefan

oranjefan

maandag 20 apr 2020 - 18:29

Leuke inkijk op hun werkplek.
Mooie jurk.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

maandag 20 apr 2020 - 18:28

Wat een leuke foto's! En handig die standaards voor tablets.
Bril staat haar goed. En een leuke jurk voor thuis waar je met dit weer lekker op je terras koffie kunt drinken na de conference calls. En de bovenkant toch nog beetje zakelijks uitstraalt.

De site van Rixo heeft onderdeel 'working from home'. Geinig

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

maandag 20 apr 2020 - 18:23

Hele leuke foto's en mooi inkijkje van hoe hun werkplek eruit ziet (best rommelige en volle bureau's :D ) outfits van beiden erg leuk en ik vind de bril van Maxima ook tof. Jammer dat we Maxima haar schoenen niet kunnen zien. Zou ze pantoffels aan hebben of kekke laarsjes:p

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?