Wat een interessante royalty-dag is het vandaag! Niet alleen verscheen Máxima vanmorgen in prachtig Dolce&Gabbana tijdens het bezoek aan Denemarken, ook werden er zojuist 4 nieuwe foto's vrijgegeven van het koningsgezin. De meiden zien er schattig uit in hun eerder gedragen outfit van Pili Carrera en ook Maxima, in Natan, ziet er mooi uit. De foto van de koning is daarentegen vooral heel statig en stijlvol, mijn complimenten!

De top van de koningin is van dezelfde stof als de jurkjes van de drie prinsesjes tijdens de inhuldiging. Alleen de kleur verschilt. 

Boven en onder: Máxima in Natan. 

Top van modehuis Natan:

Onze koning mooi gefotografeerd:

De 3 meiden:

De meiden met de outfit op 29 april:

Van Pili Carrera:

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Caroline

Caroline

maandag 01 jul 2013 - 09:34

Helemaal leuk en wat mij betreft past outfit Maxima perfect in het totaalplaatje.

afbeelding van Willem van Duin

Willem van Duin

donderdag 27 jun 2013 - 23:19

Sofia,sorry voor het ontbreken van mijn naam.

afbeelding van Anoniem

Anoniem

donderdag 27 jun 2013 - 23:16

Sofia dat klopt wat jij daar zegt want dat Juliana nog koningin was hadden ze hoffotograaf Max Koot en die maakte bijna alle foto,s en ook nog eens goede en mooie foto,s.

afbeelding van jeannine

jeannine

donderdag 27 jun 2013 - 21:23

leuk om deze foto's te mogen zien inderdaad moet niet altijd perfekt zijn dat is zo statig dan
ik vind de legging mooi maar donker bovenaan is minder
ik zou het omdraaien

afbeelding van Sol

Sol

donderdag 27 jun 2013 - 11:44

Genieten doe ik zeker van deze plaatjes. Maar belangrijk is niet alleen kleding en haar maar ook houding! De beentjes horen bij elkaar.

afbeelding van Germaine

Germaine

woensdag 26 jun 2013 - 21:59

Zo dramatisch is het nou ook weer niet met de bovenbenen. Ik vind de nieuwe foto ook leuk. Er zijn inderdaad veel en veel flatteuzere foto's van Maxima gemaakt. Belichting is absoluut niet goed. Andere fotograaf?

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

woensdag 26 jun 2013 - 14:38

Heel leuke foto's hoor! Inderdaad ben ik het er wel mee eens dat het beter zou zijn geweest als de fotograaf even tegen Amalia had gezegd dat ze haar hand wat moest laten zakken in haar schoot. Maxima ziet er geweldig uit in de groepsfoto! Super kleding, zoiets zien we nu nooit bij haar. En die ballerina's: die wil ik hebben!!

De portret foto's helaas wat minder. Willem-Alexander staat er wel goed op, maar ik ben het met Manon74 eens dat de witte achtergrond niet goed is. De foto van Maxima vind ik de minste van allemaal. Saai!! Grijs. En teveel stof op de een of andere manier. Witte achtergrond is lelijk. En deze foto kon echt wel een broche gebruiken!
Vind het geen verbetering ten opzichte van deze:
http://www.koninklijkhuis.nl/foto-en-video/portretfotos/koningin-maxima/...

afbeelding van Els Th.

Els Th.

woensdag 26 jun 2013 - 14:35

De foto's zijn echte familie kiekjes. Ik zou ze niet gebruiken voor officiële doeleinden, maar gewoon als gezinsfoto's die je met kennissen of familie deelt. Het ziet er ontspannen uit, als leuk gezin. Zonde dat de fotograaf niet gelet heeft op de inkijk bij Amalia's benen.
Amalia is net haar oma, Beatrix, of pappa in zijn jonge jaren. Alexia is net haar moeder zoals ze er op jeugdfoto's uit ziet, en Ariane kan ik nog steeds niet plaatsen, maar is wel de mooiste van de drie. We mogen trots op dit gezin zijn als koninklijk familie!

afbeelding van Jacobiene

Jacobiene

woensdag 26 jun 2013 - 12:31

Wat jammer al dat commentaar....ik geniet enorm van zulke mooie foto's! Zo leuk en ongedwongen, brr...'t hoeft toch niet altijd zo perfect? Vind het heel mooi dat ze ons op deze manier mee laten genieten en ben daar dankbaar voor.

afbeelding van Christa

Christa

woensdag 26 jun 2013 - 13:16

Daar heb je gelijk in Jacobiene, dat is ook zo, daar ben ik ook dankbaar voor, maar de fotograaf moet er wel op letten dat iedereen er netjes bijzit! ;-)

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

woensdag 26 jun 2013 - 10:07

Leuke gezinsfoto`s..op een klein foutje na. Ik vind dat Alexia erg op de koningin lijkt maar Ariane wordt even elegant als haar moeder. Laten we niet vergeten dat deze foto`s gewoon zijn gemaakt om een blik op het gezinsleven te bieden. Ik vind de broek van Màxima leuk. Eindelijk eens geen wijde pijpen..Vreselijk vond ik die en altijd gekreukt. De top vind ik er leuk bij passen.
Op de grijze japon zou een mooie broche niet misstaan.
De kids en koning zien er gewoon leuk en relaxed uit.

afbeelding van Manon74

Manon74

woensdag 26 jun 2013 - 09:25

De portretfoto's zijn niet mooi, de witte achtergrond is slecht gekozen. Dat kan veel beter, gemiste kans van de fotograaf. De foto van het gezin en van de meiden zijn wel leuk, maar ook die kunnen fotografisch gezien veel beter.

afbeelding van Magda

Magda

woensdag 26 jun 2013 - 08:51

Op zich leuke foto's, maar de kleding van Maxima vind ik niets. Net of ze zo uit de tuin komt.De kinderen zien er leuk uit, maar wordt
het niet eens tijd dat ze hun eigen stijl gaan ontwikkelen ipv elke keer alle drie hetzelfde te dragen? De foto van Maxima alleen vind ik een echte misser.Saai en ze staat er niet mooi op! De koning...top! Leuk dat de hond er bij staat.

afbeelding van Anoniem

Anoniem

woensdag 26 jun 2013 - 00:17

Volgens de website van het Koninklijk Huis heet de hond Skipper .

afbeelding van Jeanette

Jeanette

dinsdag 25 jun 2013 - 22:58

Prachtig gezin, mooie koning, prachtige koningin, lieve meiden. Maar wat een onbegrijpelijke keuze die gezinsfoto! Alhoewel ik de outfit van de koningin wel leuk vind! Maar de koning zit er bij als een zoutzak en de houding van Amalia, veel te veel zicht op de bovenbenen! Kan het kind niets aan doen, fout vd fotograaf. jammer.

afbeelding van Sofia

Sofia

woensdag 26 jun 2013 - 08:19

Inderdaad Jeanette, dat viel mij ook op die benenpartij bij Amalia.Heel slecht gefotografeerd.Er zijn nog meerdere
" fouten" in deze foto's die een fotograaf gewoon niet mag maken. Vroeger had het koninklijk huis een goede hoffotograaf met kennis van zaken.

afbeelding van JAusten(FrenchGirl)

JAusten(FrenchGirl)

dinsdag 25 jun 2013 - 22:55

oh ! I didn't know that the family had a dog !
Very very beautiful family ! The 3 girls are soooo adorable ! Little Ariane is so cute.

afbeelding van Emmy

Emmy

dinsdag 25 jun 2013 - 21:26

Mooi stel!

afbeelding van Christa

Christa

dinsdag 25 jun 2013 - 21:04

Ik had ze nog helemaal niet opgemerkt maar wat een leuke en ontspannen foto's! WA met zijn hand op Maxima's knie en de hond erbij (hoe heet ie?) en de meiden staan er ook goed op! Ariane is echt een Maximaatje in het klein, heel elegant dat valt mij steeds zo op! Ik vind de foto van onze Koning echt helemaal geweldig, wat goed genomen, zo ontspannen heb ik hem echt nog nooit gezien! Complimenten voor de maakster! Die van Maxima vind ik ook heel goed, maar jammer, op de groepsfoto had ze wel iets anders aan mogen doen van mij. Is wel kleurig, maar toch.....
Ik denk overigens dat deze foto's niet ipv het fotomoment komen maar meer zijn voor o.a. buitenlandse journalisten ivm de bliksembezoekjes her en der!

afbeelding van Christa

Christa

dinsdag 25 jun 2013 - 21:15

Ik mis eigenlijk ook wel een mooi sieraad op de grijze top/jurk van Maxima.....een mooie parelbroche oid.....

afbeelding van RoyalJN

RoyalJN

dinsdag 25 jun 2013 - 21:04

Waarom altijd weer dezelfde kleding voor de meisjes en waarom in ieder geval als gezin de kleuren niet een beetje op elkaar afgestemd ?! Amalia die er net niet ladylike bij zit.... helaas wederom een gemiste kans, jammer ! Vind het portret van de koning overigens wel geslaagd!

afbeelding van Annelie

Annelie

dinsdag 25 jun 2013 - 20:21

Wat leuk zulke foto's! Ik hoop niet dat dit in plaats van een fotosessie komt, want ik vond dat ook altijd leuk. Wat schattig zien de prinsesjes eruit! De boek van Máxima vind ik lelijk. Moet ze niet meer aantrekken!

afbeelding van Sofia

Sofia

dinsdag 25 jun 2013 - 20:03

Leuke foto's . Zou het voor officiele foto's mooier vinden als de kleding op elkaar afgestemd zou zijn.De foto van Maxima is uitgesproken slecht genomen.Haar ogen kijken elk een verschillende kant op. Ariane is een elegant meisje. Ze zit altijd kaarsrecht en slaat de enkels over elkaar. Zit vast op ballet en denk dat ze daar ook heel goed in is zo te zien.

afbeelding van Mary F

Mary F

dinsdag 25 jun 2013 - 20:24

Inderdaad, dat was ons ook al opgevallen tijdens de troonswisseling. Ariane zit steeds heel ladylike op haar stoel! Grappig om te zien. Maxima valt uit de toon t.o.v. de rest. Alsof ze net in de tuin gewerkt heeft...

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 25 jun 2013 - 19:56

Wat een leuke foto's. Gezellig met de hond erbij!
Grappig dat Máxima ook meedoet ana de trend van broeken met print. Staat haar goed. Zouden deze foto's n de plaats komen voor het fotomoment Josine?

afbeelding van Jannemieke Den Besten

Jannemieke Den ...

dinsdag 25 jun 2013 - 19:44

Prachtige foto's!! Die broek van Máxima vind ik helemaal niets.

afbeelding van Anoniem

Anoniem

dinsdag 25 jun 2013 - 19:31

Wat een super leuke foto's! Maxima ziet er echt heel erg leuk in de hippe broek van Natan. En leuk om de hond des huizes te zien. Top gedaan weer!
We kunnen echt trots zijn op onze koninklijke familie!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?