Wat een heerlijk weer is het vandaag! Hoogste tijd om met een goed boek en fijne tuinstoel op te zoeken, want morgen is het alweer afgelopen met de zomerpret. In deze blog deel ik het nieuwste leesvoer van dit moment. 

Op nummer 1 staat Glans van Oranje. Een absolute musthave voor iedere oranjefan, want het boek is groot, mooi en gevuld met meer dan 150 foto's. Als je er doorheen bladert, zie je Máxima transformeren van Argentijnse girl next door tot koningin van Nederland. De bijschriften zijn van Simone Lamain, de eindredacteur van Royalty. 

Simone laat even zien hoe groot het boek is:

Een impressie van de binnenkant:

Hier koop je hem: 

Door naar boek twee: Om de liefde, voor de troon. Opnieuw een imposant boekwerk, maar dan wel een boekwerk voor de geschiedenisfanaten onder ons. De auteur, Daniela Hooghiemstra, neemt haar lezers mee naar de jaren zestig, paleis Soestdijk en Spanje. Tot in het kleinste detail wordt uit de doeken gedaan hoe prinses Irene viel voor Carlos Hugo, hoe het paar de strijd om de Spaanse troon begon, en wie er allemaal betrokken waren bij de politieke en religieuze gebeurtenissen van dat moment. Ik moet zeggen dat ik het boek moest doorworstelen, maar ik kan me voorstellen dat de mensen die dol zijn op geschiedenis en daarbij verder kijken dan Nederland en de Oranjes, het boek wel zullen verslinden. 

Hier koop je hem: 

Volgende maand aan de beurt: 
- Bernhard zakenprins 
- Máxima: meer dan Majesteit  

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Margreet

Margreet

donderdag 01 apr 2021 - 22:23

Mogen het ook hints zijn over “oudere” boeken betreffende royalty, Josine?

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 01 apr 2021 - 18:55

En jij Josine, ook een boek vanwege Maxima s 50ste verjaardag?

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 01 apr 2021 - 20:37

Nee. Ik ben elke week weer verbaasd dat ik alle deadlines kan halen, dus ik waag me voorlopig niet aan een boek. Zodra Elle over twee jaar naar school gaat, gaat het vast weer borrelen. Maar tot die tijd geniet ik liever van al haar schattigheden en m'n werk in de avonduren.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 02 apr 2021 - 13:47

Groot gelijk en zo houd je t ook nog exclusief!

afbeelding van Tony

Tony

woensdag 31 mrt 2021 - 16:15

Wat een heerlijke ‘leesvoer’ tips!! Mijn verjaardag komt eraan dus ik zal hier en daar eens wat hints geven:-)

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?