Koningin Máxima heeft in de afgelopen weken heel wat nieuwe aanschaffen laten zien. Door drukte hebben we helaas niet alles kunnen plaatsen of achterhalen, dus vandaar vandaag een verzamelblog met alle gevonden items en UFO's (Unidentified Fashion Objects).

Laten we bij het begin beginnen: 11 januari. Tijdens een werkbezoek in Rotterdam droeg de koningin nieuwe creolen van een onbekende ontwerper. 

Op 12 januari kregen we vervolgens nieuwe spinbroches te zien.  Waar koopt ze in vredesnaam die enge dingen? 

In Davos kregen we een paarse lammy coat te zien en nieuwe oorhangers. Van beide items is de ontwerper nog onbekend. 

Ook een nieuwe pantalon en gilet van Max Mara kwamen in beeld in Davos. 

Terug in Nederland kregen we eind januari een nieuwe tas van Valentino te zien. (Hebben, hebben, hebben! <3)

 

En we zijn er nog niet, want in februari kregen we ook heel wat nieuws te zien. Onder andere ballerina's met studs en rode neus. Gevonden: ballerina's van Louboutin! 

Naast de nieuwe ballerina's draagt Máxima ook nieuwe kleding van Sandro Paris en een opvallend collier. Ik ben heel benieuwd waar ze dit sieraad heeft weten te scoren! 

De dag na de verjaardag van prinses Beatrix verscheen Máxima opnieuw op nieuwe schoenen. Ditmaal enkellaarsjes met plateauzool van Sergio Rossi. Ook zie ik op de foto een nieuwe tas van Chanel en een nieuwe pantalon, top en mantel van Max Mara. 

Op deze close-up zijn de oorbellen beter zichtbaar. Je raadt het al: ook nieuw. 

Alexia is ook in het nieuw en draagt een top à €9,99 van de H&M. Ik vind het heel leuk om te zien hoe de prinses creatief omgaat met betaalbare confectiekleding. Ik zet mijn punten in op Alexia als het gaat om een stijlicoon voor de toekomst. 

In China zagen we Máxima in eerste instantie op nieuwe en praktische schoenen...

...maar als snel werden de flatjes omgewisseld voor nieuwe pumps van Gianvito Rossi. 

In China wist Máxima ook te verrassen met haar make-up en kapsels. Ik gok dat haar vaste kappers niet beschikbaar waren, want de stijl is anders dan anders. Zo zien we Máxima zelden met blauwe oogschaduw en ook een Grace Kelly-rol is meer dan tien jaar uit beeld gebleven. 

In Korea zagen we Máxima voor het eerst publiekelijk op hippe sneakers. Van Fila, net zoals de rest van haar outfit. 

Last but not least zijn we ook nog aan het speuren naar Máxima's midirok met vogelprint en haar wijdvallende top. Tips zijn altijd welkom! 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Doro

Doro

vrijdag 16 feb 2018 - 15:53

Op het goed geld gala: Marilene in een prachtige blouse! Helaas de broek te kort anders was het helemaal af geweest.
Laurentien was weer bijzonder in haar keuze: zo jammer. Nu schoonzussen en vriendinnen en stylisten en haar man er niets van zeggen vestig ik alle hoop op dochter Eloise..Speak up!

afbeelding van Els

Els

vrijdag 16 feb 2018 - 15:46

Het nieuwe jaar is pas zes weken oud, en dan al zoveel nieuw aangeschaft (of wellicht al eerder, maar ze toont de aankopen nu pas). Het betreft echter heel veel accessoires en niet zo zeer kleding. Het beige pak kan mij niet bekoren, maar het rode pak en mantel staat geweldig. Daar staat ook nog bij On Sale, dus Maxima houdt ook van uitverkoopjes, net als het overige Nederlandse volk met onze gierige aard. De accessoires zijn niet mijn stijl, maar als ze daar nu van houdt. Laat haar toch.

afbeelding van Maxi

Maxi

vrijdag 16 feb 2018 - 13:24

Ha Josine, de nieuwe praktische schoenen, zoals jij ze omschrijft, lijken me mooie veterschoenen. Wat zou ik graag willen dat Maxima (bijna) altijd dit type schoenen droeg. Oneindig minder tuttig dan naaldhakken en we houden zo ook een gezonde koningin!

afbeelding van elise1

elise1

vrijdag 16 feb 2018 - 09:44

Ik vind de ballerina's enig en ook de nieuwe pumps zijn beeldschoon (wel slecht voor je voeten haha). De rest vind ik geen aanwinst. En het tasje van Valentino is een ouwe beppen tassie.

afbeelding van Doro

Doro

vrijdag 16 feb 2018 - 09:15

ben zo benieuwd wanneer ze die ballerina's droeg? ze hebben ook iets Laurentienerigs

afbeelding van amaliaatje

amaliaatje

vrijdag 16 feb 2018 - 10:26

Op 3 februari, aankomst verjaardagviering prinses Beatrix

afbeelding van Doro

Doro

vrijdag 16 feb 2018 - 15:50

o dank je! dat was een hip dagje met dat lammmy leren jack, trui en deze schoenen heel heel gaaf

afbeelding van amaliaatje

amaliaatje

vrijdag 16 feb 2018 - 17:16

Graag gedaan Doro!

afbeelding van jeannine

jeannine

vrijdag 16 feb 2018 - 06:18

Ik denk dat er bij deze nieuwe items veel cadeautjes bij zijn die ze gekregen heeft bij bezoeken aan andere landen , ik denk niet dat Maxima deze keuze zou maken sommige ( vb de schoentjes met rode punt zijn zelfs een beetje exotisch) of wat Dubai achtig.ik denk dat het geschenken zijn van vriendschap relatie's.

afbeelding van Doro

Doro

vrijdag 16 feb 2018 - 09:15

dat zou zomaar kunnen. Die gouden hark vind ik ook wat minder geslaagd geloof ik. maar als het een vierkant is (wat ik niet op de foto kan zien) is het wel weer cool vind ik!

afbeelding van Merel

Merel

donderdag 15 feb 2018 - 17:39

De ketting met de groene hanger, de rode MM jas, en de paarse lammy vind ik fantastisch. De Valentino tas ook, maar ik houd niet van dure merktassen, te statussymbolerig.

afbeelding van annie

annie

donderdag 15 feb 2018 - 14:22

ik vraag me af of die zwarte loafers niet van louboutin zijn? (zwarte met zwarte studs)

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

donderdag 15 feb 2018 - 16:19

Zou heel goed kunnen, dank je wel! Ik ga op zoek naar betere foto's van Máxima.

afbeelding van petra

petra

donderdag 15 feb 2018 - 14:03

Wat leuk gedaan Josine ....mooi overzicht en wat grappig die spinbroche.. de tas van Valentino (gaaf !!!!!!!)
ha ha (hebben..hebben)

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 15 feb 2018 - 13:21

Hahah moet lachen Josine je schrijft ' waar koop ze die engen dingen'... en denkt misschien ook stiekum; waarom koopt ze die enge dingen...

Prachtig overzicht! Wanneer droeg ze die geweldige ballerina's met studs?

afbeelding van Maribrune

Maribrune

donderdag 15 feb 2018 - 13:12

Het zijn mi vooral de talrijke accessoires die storend kunnen zijn. Mooie pakken in mooie stoffen stralen ook duurzaamheid uit.

afbeelding van Maribrune

Maribrune

donderdag 15 feb 2018 - 13:15

Mooie stoffen stralen duurzaamheid uit.

afbeelding van Frederike

Frederike

vrijdag 16 feb 2018 - 21:03

‘Duurzaamheid uitstralen’ en ‘duurzaam met kleding omgaan’ is een groot verschil. Dat laatste vind ik bij Máxima bepaald niet het geval: op enkele items na draagt ze haar kleding zelden vaker dan 1, 2 of 3 keer. Dat is zeker niet duurzaam, eerder verspillend (van grondstoffen én geld).

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

zondag 18 feb 2018 - 12:55

Ik begrijp wat je bedoelt en ben het dan ook met je eens Frederike.

afbeelding van orchidee

orchidee

vrijdag 16 feb 2018 - 21:55

Dat ben ik niet met je eens. Volgens het jaaroverzicht droeg ze afgelopen jaar 23 keer iets nieuws. Dat betekend dat ze het dus echt vaker dan 3 keer draagt, anders loopt ze veel dagen in de nieuwe kleren van de keizer :)

afbeelding van Maribrune

Maribrune

donderdag 15 feb 2018 - 12:15

Maxima doet in ieder geval het geld goed rollen.....
voor een koningin die met alle lagen van de bevolking om moet is dit naar mijn gevoel te opzichtig. Iedereen weet dat de koning vermogend is en dat moet niet extra geetaleerd worden.
geef mij maar de "beatrix" stijl.

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

donderdag 15 feb 2018 - 12:48

Ik denk niet dat Beatrix zuiniger is dan Máxima ;) Een stof van Valentino kost al snel 350 euro per meter en heel wat pakjes zijn daarvan gemaakt. Tel daar al de uren bij van de coupeuses en je komt denk ik dicht in de buurt van Máxima's budget. Maar bij Máxima valt het wel meer op omdat er meer variatie in haar garderobe is.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 15 feb 2018 - 19:41

inderdaad. de kosten van t het laten maken zijn niet zichtbaar. Vroeger ook lastig de prijs van couture kleding te achterhalen. Nu veel transparanter.

afbeelding van Merel

Merel

donderdag 15 feb 2018 - 17:34

Naar een Nederlandse couturier gaan en daar in redelijke discretie iets laten maken (en vermaken) is meer oud geld; bij net-a-porter shoppen, waar alle prijzen openbaar zijn, is meer nieuw geld. Het is eerste is wellicht toch wat sjieker. En dat vind ik voor een koningshuis wel wat hebben, sjiek. Net als van Bach en opera houden ipv René Froger. We hebben een wat nouveau riche koningshuis. Je kan dat waarschijnlijk ook modern noemen. En mij ouderwets.

afbeelding van Babs74

Babs74

vrijdag 16 feb 2018 - 11:25

Och, je kunt kleding laten maken door een Nederlandse couturier..maar dat is dan toch een beetje je kop in het zand steken vind ik, want iedereen weet toch dat daar ook een flink prijskaartje aan hangt?

En chique ....dat kun je toch ook zijn als je van Rene Froger houdt? Ik snap dat nooit zo goed dat onderscheid tussen klassieke en andere soorten muziek. Net alsof het een minder is dan het andere. Maar goed...zo zie ik dat.

afbeelding van Carolina

Carolina

vrijdag 16 feb 2018 - 10:58

Noem mij dan ook maar ouderwets...WA en Maxima handelen duidelijk als nieuw geld, weinig chique allemaal.

afbeelding van Meike

Meike

donderdag 15 feb 2018 - 12:42

Te opzichtig, maar het is dat dit rijtje zo staat, want degene ( en dat zijn heel veel mensen denk ik ) die daar niet zo naar kijken zien toch niet dat dat allemaal nieuw is?

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 15 feb 2018 - 11:10

Wat een leuk overzicht! De outfits van Max Mara staan haar super, die mag ze vaker dragen. En zijn de spinnen niet uit de Tamniau collectie?? Ze lijken erg op haar grote kevers. Ik vind ze super! Succes met speuren!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?