Koningin Máxima houdt dinsdagochtend 26 mei een digitale toespraak bij de online platformbijeenkomst ‘#Financieelkwetsbaar in een (nieuwe) economische werkelijkheid’. Deze interactieve editie van de jaarlijkse bijeenkomst van platform Wijzer in geldzaken is voor professionals in de financiële sector en het maatschappelijk werkveld. Vanwege de economische impact van de coronapandemie hebben de thema’s ‘financiële kwetsbaarheid’ en ‘financiële weerbaarheid’ er een dimensie bij gekregen.

Aandacht voor financieel kwetsbare groepen is één van de prioriteiten uit de ‘Koers Wijzer in geldzaken 2019’ van het platform. Om meer inzicht te krijgen in de mensen om wie het gaat, heeft Wijzer in geldzaken door het Nibud begin 2020 een literatuurstudie laten uitvoeren en deskundigen geïnterviewd. De resultaten van dit onderzoek worden tijdens de online bijeenkomst gepresenteerd door Arjan Vliegenthart, directeur van het Nibud. Inzicht in de situatie van financieel kwetsbare mensen draagt bij aan adequate ondersteuning en hulpverlening. Vanwege de coronacrisis krijgt naar verwachting het grootste deel van de Nederlanders in meer of mindere mate te maken met negatieve veranderingen in hun financiële positie. Mensen die al financieel kwetsbaar zijn, lopen een groter risico.

Koningin Máxima gaat in haar toespraak onder meer in op het belang van financiële weerbaarheid en hoe mensen geholpen kunnen worden die op te bouwen. Daarnaast leveren de minister van Financiën, Wopke Hoekstra, ervaringsdeskundigen en experts uit het werkveld een bijdrage. Het doel van de online bijeenkomst is het delen van kennis en het geven van handvatten aan professionals om financieel kwetsbare mensen beter te kunnen ondersteunen.

Koningin Máxima is erevoorzitter van platform Wijzer in geldzaken. In deze functie vraagt zij aandacht voor financiële educatie en verstandig omgaan met geld. In het platform werken partners uit de financiële sector, de wetenschap, de overheid en voorlichtings- en consumentenorganisaties samen aan het bevorderen van financiële fitheid in Nederland. Wijzer in geldzaken is een initiatief van het ministerie van Financiën.

Update: later op de dag bezocht de koningin het OLVG. Daar zijn de foto's van het totaalplaatje van. 

De koningin draagt vandaag een jurk met ballonmouwen van H&M. Voor 49,99 scoor je hem hier

Oval Hoops van KMO Paris:

Shoppen à la Máxima
Hou jij net als Máxima wel van een volumineuze mouw, maar staat deze lastige kleur jou niet zo goed? Dan zou je ook nog kunnen gaan voor deze vrolijke jurk van Ba&Sh à 240 euro. 

Vind je de kleur juist wél leuk en de mouw wat minder, dan zou deze jurk à €74,90  een optie kunnen zijn. 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van elisah.

elisah.

woensdag 27 mei 2020 - 15:39

Zou het kunnen dat Maxima wat kleding betreft het een beetje kwijt is ?
Ik moet eerlijk zeggen dat ik, toen ik wat ouder werd , ook een tijdje niet meer goed wist hoe leuk en passend te kleden .
Misschien dat Maxima nu ook even zo.n periode heeft, ook al draagt ze haar haren graag los, het ziet er nu wel zeer onverzorgd uit
Misschien toch even in een dipje ? .

afbeelding van gambetta

gambetta

woensdag 27 mei 2020 - 14:10

Ahh, de jurk kan op zich best leuk staan, hoewel ik het geen uitschieter vind, maar alles staat en valt met hoe ze haar haar heeft.
Echt slordig (het spijt me) en een koningin onwaardig, ook al is het dan nu allemaal wat informeler.
Ik denk dat veel kleding echt mooier oogt in het totaal plaatje als ze haar haar eens fatsoenlijk zou laten knippen en verder goed verzorgen.
Heb het idee dat het haar niet zoveel meer kan schelen.

afbeelding van Marie...

Marie...

woensdag 27 mei 2020 - 11:44

H&M heeft best leuke dingen maar dit is een soort papieren zak....

afbeelding van HENDRIKABM

HENDRIKABM

woensdag 27 mei 2020 - 12:14

Volgens mij hou ik wel van papieren zakken.....vind het zo met riem een leuke combi....tja smaken verschillen

afbeelding van oranjefan

oranjefan

woensdag 27 mei 2020 - 08:15

Misschien had ze deze jurk beter in de andere variant kunnen nemen, dan was het in elk geval wat fleuriger geweest met de bloemetjes. Ik vind het zo jammer dat ze er bij de werkbezoeken zo uitziet. Op koningsdag en 4 mei vond ik haar er prachtig uitzien. Voor de rest is het maar saai eigenlijk. Maar wat ze doet is goed!

afbeelding van Birchwood

Birchwood

woensdag 27 mei 2020 - 07:57

Een gemiste kans gister. Op naar een volgend bezoek.

afbeelding van Suus

Suus

woensdag 27 mei 2020 - 07:03

Ik denk dat we de misser van 2020 te pakken hebben.

afbeelding van Elles

Elles

dinsdag 26 mei 2020 - 23:04

Wat een lef,riem maakt het wel apart,maar het lijkt wel een papieren zak,de kleur nogal flets,maar toch vind ik het wel iets hebben.

afbeelding van petra

petra

dinsdag 26 mei 2020 - 22:15

Nee, dit vind bij echt niet mooi,

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

dinsdag 26 mei 2020 - 22:10

Het totaalplaatje is beter met die riem, heel mooi. Maar je ziet gewoon dat het een goedkope, dunne stof is. Het valt niet mooi en het kreukt. En dat haar, tsja...

afbeelding van Hennie64

Hennie64

dinsdag 26 mei 2020 - 21:32

Wáár is m’n schaar, waar is mijn schaar, voor die jurk maar zeker voor het haar!! Oh my, Corona of niet, ondersteunend bezoekje of niet, goed bedoeld, lief leuk en aardig allemaal maar alsjeblieft; dóé er iets aan!! Ik weet nu al niet meer waar ze geweest is, zie alleen maar dat ... haar.

afbeelding van Johanfrederik

Johanfrederik

dinsdag 26 mei 2020 - 23:53

...waarlijk ongelooflijk, dat de Koningin van Nederland er zo bij wil lopen en op bezoek gaat bij
serieuze instellingen. Een vot van een jurk, die de naam niet verdient en polletje-peen haar. Wat
wil zij daarmee bewijzen ? !

afbeelding van Jens

Jens

dinsdag 26 mei 2020 - 20:24

Doe mij de tas, de riem en de oorbellen. Ik twijfel over de jurk. Ik denk dat hij in real life erg leuk is maar dat de kreukels op de foto wat prominent aanwezig zijn. Ik vind wel dat de sandalen van vorige week onder de witte broek hier beter bij hadden gestaan. Nu is het een beetje een te opgepimpt zomerjurkje.

afbeelding van Wiekie2004

Wiekie2004

dinsdag 26 mei 2020 - 20:23

Tjonge, dit ding is geen reclame voor de h&m......

afbeelding van Anniek

Anniek

dinsdag 26 mei 2020 - 20:17

Dit kan ik echt NIET mooi vinden sorry Maxima. Jammer en inderdaad onnodig, dan liever een eerder gedragen creatie (nog) voordeliger ;)
Makeup en kapsel ook niet goed. Volgende keer beter

afbeelding van JAusten

JAusten

dinsdag 26 mei 2020 - 20:06

She is spoiling us with new items Josine :) !

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

dinsdag 26 mei 2020 - 19:50

Wat een verschrikkelijk lelijk ding! Zo gekreukt en die kleur doet niks voor haar. 1x dragen en dan maar weer retourneren ;)

afbeelding van Ella

Ella

dinsdag 26 mei 2020 - 19:41

Niet te geloven zeg!. Ik kreeg er zo’n ouderwets kaftpapier/boterhamzakjes gevoel bij. Snel vergeten maar. Josine, gaan we gauw combi’s voor haar maken? Vorige week kwamen er al leuke basisstukken voorbij. Witte en Gucci blouse en die lichte pantalon, van mijn part ook die gele.
Die Gucciblouse op haar groene leren rok?

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 26 mei 2020 - 19:33

Ehhhhmmm... nee, die mouw, vreselijk (sorry voor degenen die deze jurk hebben of willen hebben). En ik heb notabene bij Natan zitten zoeken haha. Die heeft in de couture collectie ook wat van dit soort mouwen.

afbeelding van Marjanneke

Marjanneke

dinsdag 26 mei 2020 - 19:21

Sorry, maar sla mij maar over deze keer.
Vormloos model, te opzichtige mouwen die je bij een video call waarschijnlijk ook niet helemaal ziet.
Maar dit voegt niets toe aan haar garderobe.
Op naar de volgende ronde.

Wel krijgt Josine van mij een compliment. Leuk dat je met alternatieven komt, daarbij de informatie waar het te koop is. Vind ik heel erg leuk!

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

dinsdag 26 mei 2020 - 20:55

Dank je wel! Ik kreeg steeds vaker het verzoek en Linda heeft mij over de streep getrokken. Het is even wat zoekwerk en elke keer geef ik er zelf geld bij uit omdat ik iets zie, maar ik kan terugzien dat de items ook daadwerkelijk worden gekocht en dat vind ik leuk.

afbeelding van Anouk

Anouk

dinsdag 26 mei 2020 - 19:08

Ze is ook nog bij OLVG in Amsterdam geweest. Afgestyled met een brede zwarte riem, schoenen en handtasje meer in de kleur van de jurk. Volgens mij het handtasje die jij laatst online hebt geplaatst Josine als nieuw, waarvan ze dezelfde in een andere kleur heeft. (Ja ik weet het, lekker heldere omschrijving haha) En oorbellen!

afbeelding van Merel123

Merel123

dinsdag 26 mei 2020 - 19:28

De riem maakt het nog een beetje goed.

afbeelding van elisah.

elisah.

dinsdag 26 mei 2020 - 17:51

Ik durf bijna niet te reageren omdat er zijn die deze jurk hebben of willen kopen, maar ik vind het absoluut niet mooi, saaie kleur, vormloos model , ik kan een pofmouw zeker waarderen, maar niet deze..
Ik ben ook bang dat het een goedkope stofsoort is die kreukt.
Waar ik ook een beetje van schrok is de , bijna ,ordinaire oog make-up, veel te donker en te zwaar..
Dit heeft ze met haar uitstraling absoluut niet nodig

afbeelding van Anouk

Anouk

dinsdag 26 mei 2020 - 19:08

Laat mij denken aan avond make-up.

afbeelding van elisah.

elisah.

dinsdag 26 mei 2020 - 17:51

Ik durf bijna niet te reageren omdat er zijn die deze jurk hebben of willen kopen, maar ik vind het absoluut niet mooi, saaie kleur, vormloos model , ik kan een pofmouw zeker waarderen, maar niet deze..
Ik ben ook bang dat het een goedkope stofsoort is die kreukt.
Waar ik ook een beetje van schrok is de , bijna ,ordinaire oog make-up, veel te donker en te zwaar..
Dit heeft ze met haar uitstraling absoluut niet nodig

afbeelding van Sonja1964

Sonja1964

dinsdag 26 mei 2020 - 17:09

Ik vind het vreselijk...ik vind steeds meer dat ze zich minder goed kleedt! En dat heeft niets met de prijs of modeketen te maken. Paar leuke, opvallende sieraden erbij en voilaaa.... Erg jammer, ze is tenslotte het visitekaartje van Nederland. Kom op, Máxima, doe je naam eer aan en haal het MAXIMAle uit je!

afbeelding van AdrianavD

AdrianavD

dinsdag 26 mei 2020 - 16:42

Ik heb ook een beetje moeite met deze jurk. Zoals iemand anders eerder opmerkte: wat voegen al die Hennesjes en Zaraatjes toe aan haar omvangrijke garderobe? Waarom kiezen voor fast fashion als je zoveel moois in de kast hebt hangen? Zie werkelijk de meerwaarde niet in van deze jurk....als ie nog eens spectaculair was, maar helaas!

afbeelding van Marjet

Marjet

dinsdag 26 mei 2020 - 20:06

Ben het met je een Adriana! Ik snap het dat Maxima af en toe even wat 'on trend' wil dragen en zo nu en dan voor een goedkoper jurkje -wat ze waarschijnlijk weinig draagt- kiest. Om het te volgen via deze site vind ik het leuk maar moet ook toegeven dat ik het zo'n verspilling vind dat ze (mijn inziens) voor weinig duurzame stukken kiest. Ze lijkt weinig items veel te herdragen. Maar wie weet, dat ze sommige pakken/jurken daarna privé nog wel vaker herdraagt. Ik hoop stiekem dat ze via via af en toe stukken doneert of verkoopt via sites zoals thenextcloset zodat een aantal items een tweede leven krijgt. Zo veel beter voor het milieu!

De jurk vind ik echt niets hebben. De riem daar in tegen zou ik zo willen toevoegen aan mijn gaderobe! Super mooi!

afbeelding van Magda

Magda

dinsdag 26 mei 2020 - 16:19

Oh nee, die mouwen vind ik echt niet mooi.

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

dinsdag 26 mei 2020 - 16:15

Ik vind het net een vuilniszak. Ook geen model aan, zo recht. De 2 jurken die er onder aangegeven worden als optie vind ik leuker.

afbeelding van Marly

Marly

dinsdag 26 mei 2020 - 16:07

Sorry Josine, , Anneke en Maxima, het model vind ik niet mooi en dan vooral de mouwen niet maar wel leuk dat ze ook goedkoop shopt, ik betwijfel of H&M nog steeds kinderen laat arbeiden, maar hoe kan het dan zo goedkoop zijn zou je zeggen, ik shop er ook trouwens......

afbeelding van Shazelhoff

Shazelhoff

vrijdag 05 jun 2020 - 12:24

Los van het feit of ik het al dan niet een mooie jurk vind, is er veel meer aan de hand. Omdat Koningin Maxima een voorbeeldfunctie vervuld kan het gewoon niet dat zij een jurk draagt waar je je twijfels aan kunt hebben waar en door wie hij gemaakt is. Voor € 50,00 kan het haast niet anders dan dat deze jurk in een dubieus atelier gemaakt is waar we allemaal zo op tegen zijn. Dat is een fout voorbeeld wat ze hier geeft, echt jammer.

afbeelding van Jens

Jens

vrijdag 05 jun 2020 - 17:05

Ik begrijp je twijfel maar deze jurk komt uit de consious collectie waarover op de site te lezen staat: Al onze producten worden ontwikkeld met zorg en aandacht voor de mensen die ze maken en voor het milieu.
Ik kom er trouwens net vandaan en ze hebben een heel breed assortiment crème en, wit dus Máxima kan nog even vooruit.

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

dinsdag 26 mei 2020 - 20:49

Ik twijfel over de onderste jurk, niet over die van H&M. Máxima's jurk zou bij mij echt vreselijk staan. Heb een totaal ander figuur, haha.

afbeelding van Maria04

Maria04

dinsdag 26 mei 2020 - 15:52

Een beetje raar model, ik hou daar niet van, trouwens wat zeur ik, mijn leeftijd vraagt andere modellen, daar hou ik het maar op.

afbeelding van Doro

Doro

dinsdag 26 mei 2020 - 15:17

knap gevonden! ik dacht Cos, een beetje van dat glimmende katoen wat zij ook vaak hebben.
vind het geen mooie jurk (sorry AnnekeM). wel leuk weer een kijkje in haar mooie kamer

afbeelding van Celeste

Celeste

dinsdag 26 mei 2020 - 15:17

Wat erg, dat Maxima kleding draagt van HenM
Juist Maxima die zich in zet voor kwetsbare groepen!
De arbeidsomstandigheden zijn vrééslijk.

afbeelding van Shazelhoff

Shazelhoff

vrijdag 05 jun 2020 - 12:25

Helemaal mee eens dus!!

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

dinsdag 26 mei 2020 - 15:49

Ik vind het ook niet alles, maar beter van zo'n grote keten die erg onder de loep ligt en daardoor genoodzaakt is op dit vlak zijn best te doen (https://hmgroup.com/sustainability/fair-and-equal/working-conditions.html), dan heel goedkope kleding van een stuk anoniemer bedrijfje waarvan je vrijwel zeker weet dat die door kinderhandjes in elkaar is gezet.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 26 mei 2020 - 22:09

H&M is juist 1 van de bedrijven waar ze het wel goed doen en geen gebruik van kinderarbeid maken. Ik heb jaren voor de VN kinderrechten organisatie gewerkt en zij zijn juist 1 van de goede voorbeelden op dit gebied. Dus inderdaad beter voor H&M dan een andere grote keten kiezen.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 26 mei 2020 - 14:45

Met de achtergrond wordt t een beetje 1 kleur.
Goed als thuiswerkjurk en houden zo, want ze kan andere kleuren beter hebben. En die kan ze dan weer dragen als ze weer op werkbezoek gaat...
Maar zoals Oranjefan zegt, met sieraden kan ze er m verder stylen, bijvoorbeeld met knalroze of turquoise.
Goed pleidooi van onze queen: "Laten we nu systemen bouwen die echt werken, voor deze crisis en daarna. Samen hebben we een grote verantwoordelijkheid"

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

dinsdag 26 mei 2020 - 14:38

Ik vind het een leuke jurk, ik hou wel van die mouwtjes. Toch zou ikzelf voor de Morgan jurk kiezen uit dit rijtje, vind ik ook wel wat voor Meghan.

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

dinsdag 26 mei 2020 - 14:40

Ik zit er over na te denken om hem te kopen. Vind hem zelf ook heel tof, haha.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 26 mei 2020 - 20:29

Doen. Echt een topper!

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

dinsdag 26 mei 2020 - 15:50

:D

afbeelding van Babs74

Babs74

dinsdag 26 mei 2020 - 14:21

Wat een afschuwelijke jurk, net een hobbezak. Kan er niets leuks aan vinden.

afbeelding van oranjefan

oranjefan

dinsdag 26 mei 2020 - 13:45

Wat goed dat je dat ziet wat ze.aanheeft.
Met kleurige sieraden erbij misschien nog leuker.

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

dinsdag 26 mei 2020 - 14:05

Dank voor de tip! Draagt hij fijn?

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?