Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima brengen op uitnodiging van bondspresident Frank-Walter Steinmeier een staatsbezoek aan de Bondsrepubliek Duitsland. Het bezoek vindt plaats van 5 tot en met 7 juli 2021. Het bezoek aan Berlijn vormt de afronding van een reeks deelstaatbezoeken die het Koninklijk Paar sinds 2013 aan Duitsland heeft gebracht.

Het staatsbezoek is een bevestiging van de intensieve en goede betrekkingen tussen beide landen, zowel op politiek, economisch, wetenschappelijk als cultureel vlak. Duitsland is als buurland de belangrijkste handelspartner van Nederland, een bondgenoot in de Europese Unie, de Verenigde Naties en de NAVO. Tijdens dit staatsbezoek wordt de diversiteit van de samenwerkingsverbanden belicht. Tevens krijgt de deelstaat Berlijn bijzondere aandacht. 

Vandaag staat Berlijn als hoofdstad en deelstaat centraal. Er is speciale aandacht voor de thema’s wetenschap, vrijwilligerswerk, sociale cohesie en de positie van Berlijn in de wereld.

Mode
Outfit: zeegroene japon met bloemprint en cape 
Materiaal: georgette zijde 
Label: Natan 
Eerder gedragen: Ja, in Indonesië (2020) 
Accessoires: Oorhangers van Ole Lynggaard, meer info volgt 
Hoofddeksel: relevé van Fabienne Delvigne 


Foto's: PPE/Nieboer

Een zichtbaar aangeslagen koningspaar: 

Met de outfit in Indonesië:  (Oh, wat is die hoed toch mooi!)

Outfit van Natan: 

Via prinses Mary kwam Máxima een aantal jaar geleden in contact met Ole Lynggaard. Haar oorhangers komen uit de Gipsy-collectie van deze Deense juwelier. Wat mij betreft behoren de juweeltjes door de prijs (ruim 11000 euro) en de materialen (geel- en roségoud met topaas, rookkwarts en 12 diamanten á 0.2 karaat) wel tot de top van Máxima's fantasiejuwelen. 

Het prachtige kapsel ook in beeld: 

Voor zover ik nu kan zien draagt de koningin ook haar riem van Max Mara. 

Foto's: PPE/Nieboer

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van 29novmode

29novmode

woensdag 14 jul 2021 - 20:44

Mooie stof en print, maar het model vindt ik bij de hals wat tuttig. De ceintuur die ze deze keer om heeft vindt ik veel mooier staan..Prachtige oorbellen, passen goed bij de jurk.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zaterdag 10 jul 2021 - 21:19

Ik bekijk nu pas de NPO samenvatting van t staatsbezoek.
Wow wat een soepel opererend koningspaar.
Máxima nog mooier in bewegend beeld dan op foto's.
En alle outfits, kapsels en make up klopten!

afbeelding van Fina

Fina

vrijdag 09 jul 2021 - 19:32

Die oorbellen wonderschoon!

afbeelding van Patricia Gerssen

Patricia Gerssen

donderdag 08 jul 2021 - 14:28

Prachtige outfit.
Ik vind deze hoed veel mooier staan dan de bijzondere hoed in Indonesie.
Mooie oorbellen ook!

afbeelding van Estetica

Estetica

donderdag 08 jul 2021 - 11:26

De zeegroene robe is qua kleur en materiaal van prachtige stof gemaakt.Ik ben het met de kritiek hier eens dat coupe zoals je dat vroeger noemde bij Natan te wensen overlaat. Kleding zit vaak te strak, het ontwerp is niet goed afgestemd op de kenmerken van de stof. Een draperie kan niet goed vallen van stijve stof. Ook hier kloppen ontwerp en stof niet.. Het materiaal is zacht, transparant en heel licht. Prachtig. Geef die stof dan ook de mogelijkheid te zweven op ieder zuchtje wind. Jammer dat Maxima er een ceintuur om heen doet, die dat effect, hoe koninklijk zou het zijn, voorkomt. En dan al die overigens prachtige accessoires. Te veel. Maar het kapsel is prachtig. Dat weer wel.
Beatrix heeft wel oog voor dit soort aspecten qua stof en coupe. Haar kleding is altijd volmaakt op maat. Misschien haar beeldhouwers oog?

afbeelding van Birchwood

Birchwood

woensdag 07 jul 2021 - 21:06

Hoe mooi weer! Ik vond dit in Indonesië al mooi, maar nu met de iets andere accessoires is dit ook een plaatje. Het geheel oogt nu wat rustiger.

afbeelding van Birchwood

Birchwood

woensdag 07 jul 2021 - 21:06

Hoe mooi weer! Ik vond dit in Indonesië al mooi, maar nu met de iets andere accessoires is dit ook een plaatje. Het geheel oogt nu wat rustiger.

afbeelding van Magda

Magda

woensdag 07 jul 2021 - 19:30

Heel mooi. Een heel andere look dan in Indonesië.

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

woensdag 07 jul 2021 - 19:22

Het valt me op dat Maxima haar Tank niet omheeft tijdens dit bezoek, zou die toe zijn aan een nieuw leren bandje:) persoonlijk vind ik Philippe Patek ook meer bijzonder voor een koningin! Voor de rest, jurk is van hele mooie stof, maar vind het model niet super bij Maxima staan.

afbeelding van Wiekie2004

Wiekie2004

woensdag 07 jul 2021 - 18:41

Met deze riem en hoed en oorbellen is t een heel andere jurk. Ik vind t allebei mooi. Ik ben ook blij dat Maxima vaak geshopt heeft in haar eigen kledingkast dit staatsbezoek.

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 07 jul 2021 - 18:28

D I E O O R B E L L E N ! Looooooove them

afbeelding van Trixedo

Trixedo

woensdag 07 jul 2021 - 23:46

Onvoorstelbaar prachtig, uiterst geraffineerd, past helemaal bij de zachte japon ! Heeft iets Chinees van design, vind ik.

afbeelding van Tony

Tony

woensdag 07 jul 2021 - 18:57

Ja schitterend!!!

afbeelding van Hennie64

Hennie64

woensdag 07 jul 2021 - 14:52

Ja wellicht bekend maar ik ben vanuit proffesioneel oogpunt absoluut geen fan van Natan, ik zie slordigheden, afgeraffeldheden die de meesten van u niet opvallen, helaas de koninigin ook niet, en kan daardoor nooit het perfecte plaatje zien als zij een Vermeulen draagt, erg jammer want de stoffen zijn vaak prachtig. Maar goed, heb wel genoten van de juwelen en de eerste avondjurk van Jan.

afbeelding van Merel123

Merel123

woensdag 07 jul 2021 - 14:27

Wat ziet de koning er vlot uit in dit pak.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 07 jul 2021 - 14:25

Met deze hoed zijn de proporties wat meer in balans, maar oogt het totaalplaatje ook wat zwaarder. Mijn voorkeur gaat, mede door de kloppende jaren 30-styling uit naar de Indonesië-look.

afbeelding van NikkiRianne

NikkiRianne

woensdag 07 jul 2021 - 13:48

En wederom ziet ze er fantastisch uit! Met deze hoed nog mooier! Jammer dat dit de laatste dag is

afbeelding van Marjanneke

Marjanneke

woensdag 07 jul 2021 - 13:14

Hoewel ik de stof van de japon erg mooi vind, ben ik niet weg van het model. De hooggesloten voorkant vind ik niet zo passen bij onze normaal stralende koningin. De hoed vind ik wel heel veel beter dan in Indonesië.
Jammer dat er door de gebeurtenissen van gisteravond nogal wat schaduw is komen te liggen over deze laatste dag.

afbeelding van Merel123

Merel123

woensdag 07 jul 2021 - 12:56

Ook vandaag weer een mooie outfit.

Vind hem nu vele malen mooier dat in Indonesië.
De kleur van de accessoires, de hoed en het weglaten van de ketting maakt het net wat rustiger.

afbeelding van Hennie64

Hennie64

woensdag 07 jul 2021 - 14:59

Hoewel ik ook geen fan ben van dit hoedenmodel, is het 1000x beter dan dat rare malle “tongetje” of waar het voor door moest gaan, wat ze in Indonesie droeg op het hoofd. Dat vond ik zo mal staan.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

woensdag 07 jul 2021 - 12:21

Heel mooi geheel dit. Ik vind het persoonlijk mooier dan hoe het in Indonesië gedragen werd. Echt geslaagde combinatie voor deze gelegenheid: elegant, gekleed, en niet overdreven. Ben hier heel enthousiast over.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 07 jul 2021 - 12:13

Weer een goede keuze; zeer mooi met deze hoed. Vond m in Indonesië al een topper.

En wat een goede reactie van WA. Uit t hart.
Ja allemaal geschokt in NL. Nee, overschaduwt t staatsbezoek niet.

Mooi programma met mooie outfits en goede woorden van vriendschap.

afbeelding van Ton Angers

Ton Angers

woensdag 07 jul 2021 - 12:04

Een waardige afsluiting van een staatsbezoek in een mooie (herdragen) japon die haar gewoon erg goed staan, met mooie oorbellen en kapsel erbij, liefje wat wil je nog meer. Ik vind ook dat juist het herdragen van kleding heel goed past in deze tijd - en de koning heeft de juiste woorden kunnen vinden mbt tot de aanslag op Peter R. de Vries - ook hier in Berlijn is het belangrijk te zeggen dat dit een aanslag is geweest op ons rechtenstelsel.

afbeelding van Tony

Tony

woensdag 07 jul 2021 - 11:53

Met deze hoed en ceintuur vind ik de japon veel mooier overkomen dan de vorige keer dat ze hem droeg. Goede keuze! Zoals alle kledingkeuzes dit staatsbezoek, en je kunt best ook op dit niveau kleding herdragen, mooi dat ze dit laat zien!

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

woensdag 07 jul 2021 - 11:06

Van top tot teen: prachtige outfit! De kleur, het kapsel, de hoed, en niet te vergeten die prachtige oorbellen! Geweldig.

afbeelding van oranjefan

oranjefan

woensdag 07 jul 2021 - 11:04

Een mooie jurk, goed gecombineerd met de accessoires, vooral de sierlijke oorbellen. Fijn dat ze zo hun meeleven betuigen, ze zijn dan wel in het buitenland, maar hun gedachten zijn bij Nederland.

afbeelding van Maria48

Maria48

woensdag 07 jul 2021 - 10:49

O wat mooi dat zachte groen, het geeft zo'n rustig, ingetogen uitstraling. Haar gezicht speelt daarin ongetwijfeld ook rol. Het past bij dit moment. Deze look zal besproken worden, en gaat geschiedenis schrijven. Ik vind het zo mooi dat de koningin hiervoor gekozen heeft, al zal dat vooraf niet bedacht zijn. "Het heeft zo moeten zijn". Het koningskoppel mag terug zien op een geslaagd staatsbezoek, al zal de aanslag het bezoek overschaduwen.

afbeelding van Ella

Ella

woensdag 07 jul 2021 - 10:45

Prachtig met deze riem, oorbellen en hoed! Mooi kapsel en make-up.
Maar vooral een dikke 10 voor een staatsbezoek vol duurzame keuzes.

afbeelding van car

car

woensdag 07 jul 2021 - 10:39

Het Haar zo te zien erg mooi! Hoed vind ik leuker dan die bananenschil, mooie print, maar te hooggesloten en wat ouwelijk naar mijn bescheiden mening!
Of coursee is een glimlach de helft van haar outfit en is deze niet te zien door het nare bericht wat betreft peter r de vries , ook in hun positie is bewaking en aanslag een soort van realiteit! Je moet sterk in je schoenen staan om te vertrouwen op de beveiliging en zo te leven en je over te geven, en je toch vrij te bewegen in de beperkte kaders die je hebt. Ik wil niet ruilen eigenlijk! Respect voor ze

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 07 jul 2021 - 10:39

Wat een prachtige outfit weer vandaag. Echt een favoriet en nog mooier met deze riem en prachtige oorbellen.
Maar vooral heel goed te zien hoe aangedaan ze zijn. Fijn een koningspaar dat zo meeleeft en betrokken is. Mooie woorden ook die WA spreekt over Peter R de Vries. Blijft bizar en onwerkelijk deze aanslag…

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?