De jaarvergadering van de Verenigde Naties zit er voor Máxima alweer op. Ik ben benieuwd of de koningin nog doorvliegt naar Argentinie, want de eerste afspraak in haar officiele agenda is pas op 28 september. Hoe dan ook hebben we de komende werk tijd genoeg om even terug te blikken op de mode-achtbaan van de afgelopen weken. En daar hoort ook dit nieuwtje bij. Máxima staat namelijk in de 'Best & Worst dressed List' van een Nieuw-Zeelandse krant. De begeleidende tekst: 

"Queen Maxima of the Netherlands looking truly striking (she is actually Argentinian but met a Dutch prince when on holiday in Spain. Jammy). The bold, patterned silk dress with built-in statement necklace is by Cypriot designer Afroditi Hera. This dress isn't 'fashun' and you're unlikely to see it on a Jenner, but it's timeless and will look as natural on the red carpet in 20 years as it does today. Also, it's refreshing to see a queen with a hairdo that doesn't look so chemically treated with hairspray that it would feel like dry penne pasta to the touch"

Wie ModekoninginMáxima.nl dagelijks leest, weet dat Máxima's jurk van vorige week vrijdag helemaal niet van  Afroditi Hera komt. Maar daar draait het gelukkig ook niet om. Ik vind de nominatie wel een mooi bewijs van de internationale aandacht voor Máxima's kleding. 

 

~Advertentie~


~einde advertentie~

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

zaterdag 23 sep 2017 - 14:02

De jurk is helaas niet ontworpen door Afroditi Hera. Ik heb contact met haar via Facebook en zij weet ook niet wie de jurk heeft gemaakt.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 23 sep 2017 - 15:17

Gezien het model en de stof zou je dan wel denken dat de japon is nagemaakt van haar ontwerpen. Zou het niet door Maxima's naaister gemaakt zijn?

afbeelding van Helena

Helena

vrijdag 22 sep 2017 - 13:18

Elise en Paula, mooi verwoord en ik ben het met jullie eens.
Ze koopt, wat ze op dat moment leuk vind. Alleen bij avondkleding denkt ze goed na.
Lekker mens, toch.

afbeelding van Paula

Paula

vrijdag 22 sep 2017 - 12:12

Toch vind ik het knap dat ze niet is zoals Letizia of Kate. Dat gepolijste en saaie. Als Maxima een stijl heeft dan is het dat het haar niet zo boeit wat ze draagt, afgezien van de juwelen. We zien outfits die gewoon écht niet kunnen (rode culotte bijvoorbeeld) en die gewoon nog een keer terugkomen. Maar ook supermooie avondkleding waarin alles weer klopt. Geldt ook voor haar kapsels: van verwaaid piekhaar tot prachtig verzorgd. Alles zien we in haar openbare optredens. Ze is alles behalve gepolijst.

afbeelding van Babs74

Babs74

vrijdag 22 sep 2017 - 11:45

Ach en wat zegt dit? Een Nieuw Zeelands nieuwswebsite die een lijst maakt met goed en minder goed geklede mensen...tja...ik vind dat nogal een hoog 'Dag allemaal'- of Story-gehalte hebben....

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

vrijdag 22 sep 2017 - 11:24

Nee, dit kan ik niet serieus nemen. Stond ze voor deze outfit bij de "worst dressed" dan...? :)

Beetje hetzelfde als de wekelijkse parade in de roddelbladen, waarbij ze de outfits van de bekende Nederlanders bij een event beoordelen...

En dan dat commentaar! Deze jurk "timeless and will look as natural on the red carpet in 20 years as it does today"; ik dacht het niet... Het commentaar over haar kapsel, dat is toch gewoon ironie?

afbeelding van Magda

Magda

vrijdag 22 sep 2017 - 12:31

Zo heb ik het ook gelezen: ironie ten top!

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

vrijdag 22 sep 2017 - 12:42

Oh, gelukkig, dan ben ik niet de enige die dit echt niet serieus neemt! Echt roddelbladen-niveau...

afbeelding van Mieke 47

Mieke 47

vrijdag 22 sep 2017 - 11:38

Bizar! Sarcasme wellicht? Kan ik me toch amper voorstellen ...

afbeelding van Doro

Doro

vrijdag 22 sep 2017 - 10:59

In het artikel dat hierboven staat en ik josine had toegestuurd staat vermeld wie de ontwerper is van de jurk AnnekeM

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

vrijdag 22 sep 2017 - 13:55

Ze noemen Afroditi, maar die heeft ze jurk niet ontworpen. Ik heb dit hier gesuggereerd en vervolgens is het door heel wat sites overgenomen. Deze info klopt echter niet.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 22 sep 2017 - 10:24

Helemaal terecht deze nominatie!! Je kunt misschien haar keuzes niet altijd even mooi vinden, maar ze durft wel en is kleurrijk. Ik vind haar zeker een stijlicoon en het is juist leuk dat ze zich zo divers kleedt. Gecombineerd met haar warme interesse en enthousiasme verdient ze zeker een prijs.

En ik hoop dat we nog eens kunnen achterhalen van wie deze kleurrijke jurk is. Het doet me ook een beetje denken aan de Afrikaanse ontwerpen waarvan ze eerder een rok droeg. Je zou toch denken dat de ontwerper overloopt van trots en het op Social Media deelt...

afbeelding van elise1

elise1

vrijdag 22 sep 2017 - 13:53

Haha, die is grappig. Maxima genomineerd voor haar stijl. Eigenlijk heeft Maxima helemaal geen eigen stijl of het moet zijn dat ze zo veranderlijk is als een blad aan de boom!
Ze draagt tuttige Natanpakjes en -jurkjes die (volgens mij) eigenlijk helemaal niet bij haar flamboyante persoonlijkheid passen en ze gaat soms heerlijk boho-chique los (zie boven).
Ze heeft soms prachtig verzorgd haar, vaak ook een 'laat maar waaienkapsel' met uitgroei en enorme pieken.
In de winter draagt ze jurkjes zonder mouwen, in de zomer soms winterse outfits.
Soms is ze werkelijk tot in de puntjes verzorgd, soms lijkt het alsof ze gewoon gepakt heeft wat er voor in de kast op of de stoel hing.
Kortom: 'never a dull moment', niemand zo onvoorspelbaar als Maxima. Wat mij betreft krijgt ze daar een prijs voor!

afbeelding van Carmen

Carmen

vrijdag 22 sep 2017 - 12:43

'She has a 'let it wave hairdo' with outgrow and enormous peaks' :D:D:D

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

vrijdag 22 sep 2017 - 09:38

Van A tot Z met je eens.

afbeelding van Maxi

Maxi

vrijdag 22 sep 2017 - 21:44

Geheel met jullie eens. Ben verbaasd over haar nominatie. Maar we kunnen allemaal wel een prijs uitreiken, natuurlijk.

afbeelding van Maxi

Maxi

vrijdag 22 sep 2017 - 21:42

Geheel met jullie eens. Ben verbaasd over haar nominatie.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?