Koningin Máxima heeft dinsdag 25 mei een werkbezoek gebracht aan de Hogeschool Rotterdam Business School. Het bezoek stond in het teken van de impact van de coronapandemie op het hoger onderwijs, de ontwikkeling van ondernemerschapsonderwijs en de aansluiting van studenten op de arbeidsmarkt. Koningin Máxima is lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap.

Door de coronamaatregelen kunnen in Nederland circa 445.000 studenten van het hoger beroepsonderwijs maar beperkt naar de hogeschool. De meeste lessen zijn online gegeven, stages vinden vaak in aangepaste vorm plaats. De praktijklessen aan de Hogeschool Rotterdam zijn echter altijd doorgegaan en studenten met moeilijke thuisstudie-omstandigheden konden altijd op een locatie terecht. Koningin Máxima sprak tijdens het bezoek met studenten en medewerkers over hun ervaringen tijdens de coronapandemie en de voorbereiding op het nieuwe studiejaar. Bestuursvoorzitter en gastheer Ron Bormans gaf aan dat de hogeschool de ambitie heeft om de colleges en andere studieactiviteiten vanaf september weer ‘normaal’ op locatie aan te bieden. Hierin worden de positieve ervaringen van de afgelopen tijd meegenomen. Het onderwijs wordt bijvoorbeeld aangevuld met online lesmethoden.

Koningin Máxima nam aansluitend samen met Diederik Laman Trip, lid van het Comité, deel aan twee rondetafelgesprekken. Het eerste ging over de kansen en uitdagingen van ondernemerschapsonderwijs. De Hogeschool Rotterdam werkt hierin samen met O2LAB Rotterdam. Deze organisatie draagt bij aan het ontwikkelen en versterken van ondernemersvaardigheden van Rotterdamse studenten op alle niveaus en disciplines. Hiervoor zijn speciale lessen in ondernemerschap ontwikkeld die samen met docenten van de onderwijsinstelling worden gegeven. Daarnaast draagt O2LAB bij aan het versterken van de samenwerking binnen én tussen de Rotterdamse onderwijsinstellingen en het MKB in de regio. Koningin Máxima sprak met vertegenwoordigers van O2LAB en studenten met een eigen onderneming over hun ervaringen.

Bij het tweede gesprek lag de focus op de aandachtspunten en uitdagingen voor aansluiting van hoger onderwijs op de arbeidsmarkt. Vertegenwoordigers van de Vereniging Hogescholen, het Research Centrum voor Onderwijs en Arbeidsmarkt van de Universiteit Maastricht, MKB en VNO/NCW Rotterdam en ondernemers spraken met Koningin Máxima over onderlinge samenwerking en oplossingen om de aansluiting van studenten op de arbeidsmarkt verder te verbeteren.

Mode 
Outfit: jumpsuit van Natan 
Eerder gedragen: ja, tijdens videocalls 
Sieraden: nieuwe verjaardagsarmbanden, horloge van Cartier,
nieuwe oorbellen van Fraleoni en een bloemenring 
Tas: vintage bamboetas van Susan Gail 
Schoenen: zwarte pumps, ik vermoed van Natan 

 

Máxima's grote oorbellen komen van Fraleoni. 

Máxima's ring: 

Riem van ba&sh: 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Maria48

Maria48

donderdag 27 mei 2021 - 09:02

Zelf hou ik niet van zo'n outfit, maar Máxima trekt zich daar niks van aan, en zeker niet van onze meningen. Ik geef haar groot gelijk!

afbeelding van Bouwien

Bouwien

woensdag 26 mei 2021 - 18:54

Prachtige outfit! Het hoeft toch niet altijd chique te zijn?
Hip, dat is het zeker !

afbeelding van Wiekie2004

Wiekie2004

woensdag 26 mei 2021 - 18:15

Grappig hoe smaken verschillen. Ik vind m best leuk en goed passend. En ook best flatteus. Ik hou niet zo van ruitjes maar zo klein gaat t best wel

afbeelding van Anniek

Anniek

woensdag 26 mei 2021 - 12:56

nee niet flatteus, helemaal niet zelfs. Geen goede pasvorm, maar ja dat zijn we gewend bij Natan. Jammer en op naar de volgende gelegenheid (hopelijk geen Natan)

afbeelding van Jens

Jens

woensdag 26 mei 2021 - 13:19

Dag Anniek, waar vind je de pasvorm van deze jumpsuit niet goed? Ik ben gewoon even benieuwd.

afbeelding van Anniek

Anniek

donderdag 27 mei 2021 - 08:41

in dit geval met name het deel bij de bovenbenen en ik vind het onbegrijpelijk dat kleding in die prijsklasse zo kreukt.

afbeelding van Wiekie2004

Wiekie2004

woensdag 26 mei 2021 - 18:13

Ja, dat vraag ik mij ook af...... Ook gewoon benieuwd

afbeelding van Tony

Tony

woensdag 26 mei 2021 - 12:43

Ben niet zo’n fan van jumpsuits maar vind dit exemplaar eigenlijk best wel prima staan, niet haar mooiste outfit dat klopt en met accessoires in een andere, minder harde kleur, zou het beter overkomen maar al met al niet slecht!!

afbeelding van Johanfrederik

Johanfrederik

woensdag 26 mei 2021 - 11:50

...dit pak is ronduit onelegant. Inderdaad een tweedelig pak van dezelfde stof zou er veel beter hebben uitgezien.

afbeelding van Juffrouw Annie

Juffrouw Annie

woensdag 26 mei 2021 - 10:31

Ik denk dat dit een heel mooi pak was geweest als het had bestaan uit een blazer en een mooie broek. Ik kan het zo voor me zien. De keuze voor een jumpsuit vind ik helemaal bij Maxima passen, maar het pakt wat minder flatteus uit. De sieraden lijken van hout en zijn erg leuk!!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 26 mei 2021 - 08:55

Ik ben nog altijd op zoek naar t perfecte jumpsuit. Lengte, verdeling blijft een lastig punt. Ik vind deze bijzonder door de stof, dat zie je niet vaak. Ceintuurs zijn soms een goede oplossing, soms juist weer niet.
T staat onze queen lekker vlot !

afbeelding van Hennie64

Hennie64

woensdag 26 mei 2021 - 01:06

Ik hoorde en las overal dat Maxima iets speciaal, iets fonkelends voor haar 50-ste verjaardag zou krijgen, Overal werd al gespeculeerd, en laat ik nu even gedacht hebben: wat moet Alexander in hemelsnaam nog aan een vrouw geven die eigenlijk alles op dat gebied al twee, drie-, viervoudig heeft? Ik dacht eigenlijk een nieuw “eigen Máxima” diadeem/tiara, of eens een ander Cartier tankhorloge met briljantjes of een bruin bandje, maar begrijp ik het nu goed dat ze haar zoveelste armband heeft gekregen? Tjonge....het wordt steeds moeilijker kiezen voor haar iedere dag.
De stof van het pak vind ik leuk, past goed bij het weer, maar het zit niet mooi.

afbeelding van Jens

Jens

dinsdag 25 mei 2021 - 23:24

De bovenste foto is niet zo flatteus maar ik vind het eigenlijk een prima pak dat lekker wordt gelift door de (vele ;-)) accessoires. Waaronder de verjaardagsarmband die mij nogal intrigeert (zeer benieuwd naar een scherpe detailfoto).
Wellicht was de eerder gedragen groene, suède laars met stevige hak mooier geweest met eenzelfde kleur riem. Of bordeauxrode laars en riem, okergeel mag ook. En dan een lage paardenstaart.

afbeelding van Magda

Magda

dinsdag 25 mei 2021 - 23:13

Nou, ik ben niet enthousiast. De ring en oorbellen zijn mij te grof. Op naar het volgende.....

afbeelding van oranjefan

oranjefan

dinsdag 25 mei 2021 - 23:05

Ben ik de enige die de jumpsuit wel mooi vind? Ik zou alleen als accessoire-kleur bordeaux hebben gekozen.
En het haar opgestoken.

afbeelding van Doro

Doro

dinsdag 25 mei 2021 - 21:46

Toen ik even snel keek dacht ik dat het het pak was met dat jasje en broek in een Bordeaux klein ruitje, ze droeg het eens met een grote flaphoed.
Helaas is het dat niet...
De riem is te kort, dat is echt niet mooi. Maar ook de kleur snijdt haar door midden. Beter iets wat een beetje opengewerkt is waardoor het patroon optisch doorloopt.
Het pak zelf is ook niet perfect zittend.
zou het maar niet meer dragen..

De oorbellen droeg ze geloof ik ooot bij een van haar
Meest geweldige casual outfits, met die broek van Marc Jacobs bij de Olympische spelen. Geweldige outfit

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 26 mei 2021 - 10:58

Wbt de oorbellen: daar droeg ze inderdaad ook Fraleoni's. Zelfde oorsteker, maar dan gecombineerd met een blauwe hanger.

afbeelding van Anne1974

Anne1974

dinsdag 25 mei 2021 - 21:09

Niet Máxima haar mooiste outfit, qua kleur en model. Ze heeft idd veel mooiere jumpsuits.

afbeelding van Catherine

Catherine

dinsdag 25 mei 2021 - 21:01

Verkeerde stofkeuze, veel te stug en te krap aan de bovenkant. Dit is heel vaak bij Natan, strakke armsgaten en mouwen, waardoor het enorm gaat trekken. Vind ook een blote hals bij deze kleur en stof niet mooi, een kek geknoopt sjaaltje zou de hele outfit ophalen. En gouden oorbellen zouden ook warmer staan. De zwarte leren riem en pumps nog even vervangen door suede, dan oogt het allemaal wat zachter., maar ja...

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 25 mei 2021 - 20:30

Wat een leuke outfit. Alhoewel ik bruin heel mooi vind bij Máxima, ben ik wat minder enthousiast deze keer. Die ring is wel heel tof en ik hoop dat we die diamanten armband nog eens wat beter te zien krijgen.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

dinsdag 25 mei 2021 - 20:28

Een jumpsuit staat bijna niemand. Het is net alsof de naden schreeuwen: kijk, ik heb een buik. De accessoires vind ik wel heerlijk à la Máxima.

afbeelding van Birchwood

Birchwood

dinsdag 25 mei 2021 - 20:13

Mwah, geen toppertje.
Sieraden mooi, maar liever niet samen gedragen. Nu is het beetje rommelig.

afbeelding van Ella

Ella

dinsdag 25 mei 2021 - 20:06

Mwah. Niet de wowfactor qua kleur, noch model. Ze heeft veel mooiere jumpsuits. Bijv. die donkerblauwe. Die armband is echt prachtig

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?