Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben vrijdagmiddag 28 mei deelgenomen aan NLdoet van het Oranje Fonds in Cultuurhuis De Paulus in Oegstgeest.

NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland en vindt dit jaar voor de zeventiende keer plaats. Op vrijdag 28 en zaterdag 29 mei kan iedereen op ruim 5.500 plekken in Nederland een laagdrempelige manier kennis maken met vrijwilligerswerk en ervaren hoe het is om iets voor een ander te betekenen. Vanwege de uitbraak van het coronavirus vindt NLdoet in aangepaste vorm plaats. Activiteiten zijn vaak kleinschaliger en zijn waar mogelijk buiten. Ook heeft het Oranje Fonds extra geld ter beschikking gesteld voor beschermende middelen zodat iedereen veilig kan deelnemen aan de vrijwilligersklussen.

Cultuurhuis De Paulus huist in de voormalige Pauluskerk in Oegstgeest. In dit Rijksmonument worden allerlei activiteiten op het gebied van spiritualiteit, kunst en cultuur in de brede zin georganiseerd. Tijdens de voorjaarsschoonmaak gingen Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima en diverse vrijwilligers aan de slag met onder meer het lappen van ramen, het schoonmaken van het meubilair en het opruimen van de tuin.

Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn beschermpaar van het Oranje Fonds. Het Oranje Fonds bouwt aan een sociale samenleving, waar mensen er voor elkaar zijn en iedereen mee kan doen.


 

 


 

In Wassenaar en omstreken zijn damessneakers van Hogan erg populair. Máxima kan ze blijkbaar ook wel waarderen.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Anniek

Anniek

maandag 31 mei 2021 - 19:34

lelijke spijkerbroeken! en sneakers ook niet mooi. Er is zoveel moois, ook in jeans en sneakers, jammer

afbeelding van Marly

Marly

maandag 31 mei 2021 - 14:30

Beiden leuke en sportieve look, haar had wat mij betreft op staart gemogen, al was het alleen maar dat het niet in je gezicht valt met deze klus maar is geen kritiek, dit is Maxima

afbeelding van Tineke

Tineke

maandag 31 mei 2021 - 12:11

Leuke foto's, mooie sneakers, maar laten we eerlijk zijn , sneakers onder de gebloemde jas.....nee dat was het echt niet geweest, de schoenen die Maxima aan had liepen prima in het gras en daarna weer der mooie schoenen aangetrokken, top.

afbeelding van Birchwood

Birchwood

zaterdag 29 mei 2021 - 18:54

Leuke foto’s.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 29 mei 2021 - 17:11

Lekker bezig! En vlotte outfit, al vind ik deze sneakers nou niet echt mooi. Maar daar gaat het ook niet om. Top dat ze dit doen!

afbeelding van oranjefan

oranjefan

zaterdag 29 mei 2021 - 20:27

Ja, fijn dat ze ook nog mee kan doen, en het daarom ook doet.

afbeelding van AnjaxMario1991

AnjaxMario1991

zaterdag 29 mei 2021 - 09:14

Fantastisch dat ze het ieder jaar hier weer aan deelnemen en zeer zeker dat het nu na deze corona pandemie weer kan. Wel kunnen we zien dat ook de koning een buikje heeft gekregen. ( teveel eten/ bier drinken en weinig beweging) Alhoewel over dit laatste dat betwijfel ik, want in en om het paleis is er genoeg te doen voor het gezin.

afbeelding van Suus

Suus

zaterdag 29 mei 2021 - 20:23

Hoi Anjax,

Hoewel er inderdaad een (klein) buikje te zien is, vraag ik me af of het voor WA leuk is om dit hier te lezen. Je bedoelt er denk ik helemaal niks vervelends mee hoor. Maar ik denk als ik dit lees: zou ik het leuk vinden als ik een foto deel op bijvoorbeeld mijn familieapp en mijn schoonzussen dan zo’n reactie geven? ;-) Mijn goede voornemen voor 2021 is om tevreden te zijn met het lijf dat ik gekregen heb en ook zo naar anderen te kijken. Moeilijk wel hoor soms! Maar ik denk dat we dan een stuk gelukkiger kunnen zijn. Fijn weekend, geniet van de zon. Groetjes Suus

afbeelding van Doro

Doro

zondag 30 mei 2021 - 22:32

Hi Anja’s,
Je hebt helemaal gelijk natuurlijk dat we niet aan body-shaming moeten doenZ en knap dat jij daar O zorgvuldig in bent.
Ik vind het een het echter op deze site waar (ook door mij)Máxima het vaak te verduren krijgt, ook goed dat de koning eens kritisch bekeken wordt.

afbeelding van Doro

Doro

zaterdag 29 mei 2021 - 13:41

Een royale royal dus...

afbeelding van Maria48

Maria48

zaterdag 29 mei 2021 - 09:04

Leuke foto's. Ik denk dat het koningspaar zo'n klusje heel graag doen. Thuis wordt dat voor hen gedaan....nu kunnen ze meedoen, als dat niet verbindend werkt!

afbeelding van oranjefan

oranjefan

vrijdag 28 mei 2021 - 23:12

Heel goed dat ze eraan meedoen. Lekker casual gekleed, prima voor dit werk.

afbeelding van Doro

Doro

zaterdag 29 mei 2021 - 09:08

Leuk hoor!met eindelijk ook zon
Bijzonder dat Máxima de hogan sneakers past. Die gaan maar tot maat 41 en vallen niet echt ruim.

Deze spijkerbroeken met gebleekte strepen van beide vind ik heel lelijk . Ik ben dol spijkerbroeken dat is het punt niet maar deze brrr

afbeelding van Anne1974

Anne1974

vrijdag 28 mei 2021 - 20:36

Die sneakers zijn erg leuk, maar ook goed aan de prijs idd

afbeelding van Suus

Suus

vrijdag 28 mei 2021 - 19:26

Altijd mooi en goed initiatief. Even de handen uit de mouwen. Prima outfits ervoor.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?