Prinsjesdag is normaal gesproken een dag waar flink wordt uitgepakt met kleding en sieraden. Ik verwacht dit jaar een minder uitbundige omlijsting vanwege het overlijden van prins Friso, maar de dresscode met lange japonnen zal ongetwijfeld zo blijven. Hoe Máxima en Laurentien zullen verschijnen is altijd weer een grote verrassing, want elk jaar zien ze er weer heel anders uit. Als je kijkt naar de creaties die Laurentien vanaf 2001 heeft gedragen, zie je heel verschillende creaties en juwelen. Naar welke creatie gaat jullie voorkeur uit en welke willen jullie liever niet meer terug zien?

2001: Aan deze jurk is goed te zien dat de mode heel snel veranderd. Ik verwacht niet meer deze jurk ooit terug te zien. 
2002: Hoewel deze jurk al ruim tien jaar geleden is gedragen, vind ik het nog steeds een erg mooie jurk. Met iets andere accessoires en een minder hooggesloten top zou ze het prima nog eens kunnen dragen. 
2003: Het idee achter deze jurk vind ik wel oke, maar de uitvoering vind ik daarentegen niet geslaagd. Ander materiaal zou al voor een heel ander en slanker plaatje zorgen. 

2004: Ik vind deze creatie van Laurentien erg leuk, omdat het goed past bij de eigenzinnige smaak van prinses Laurentien. Het kleurcontrast vind ik erg mooi en ook de keuze wat betreft juwelen vind ik erg geslaagd. Ik had verwacht dat Laurentien de mantel al wel een keer eerder zou dragen als dagkleding, maar dat is nog niet gebeurd. Wellicht een idee voor de toekomst? 
2005: Ook deze jurk, een creatie van Ronald Kolk, vind ik erg geslaagd. Hoewel Laurentien niet echt een hoedenhoofd heeft, vind ik deze hoed erg mooi. 
2006: De jurk die Laurentien in 2006 droeg vind ik haar erg mooi staan. De kleur, de hoed en het model van de jurk vind ik erg mooi. Korset vind ik iets minder mooi. 

2007: De creatie die Laurentien in 2007 droeg, vind ik de allermooiste. Prachtige kleur, mooi model en goede sieraden. Minpuntje vind ik de grote tas en ook een grote hoed staat haar beter dan een haarstukje voor op het hoofd. 
2008: De gebloemde creatie die Laurentien in 2008 droeg vind ik erg mooi, evenals de bijpassende hoed. Ik twijfel of de jurk chique genoeg is voor een gelegenheid als Prinsjesdag, maar hij staat haar in ieder geval wel fantastisch.
2009: De jurk die Laurentien in 2009 droeg, vind ik erg mooi en statig. Groot minpunt vind ik de hoed, die ik echt niet mooi vind. 

2010: Rood staat Laurentien erg prachtig en ik ben dan ook enthousiast over de kleur en het model van de jurk. Materiaalkeuze vind ik iets minder, het maakt de jurk wat zwaar. Ik zou het bijvoorbeeld mooier hebben gevonden als de jurk onder de mantel van een hele lichte en transparante stof zou zijn, zodat je een zwieriger effect krijgt. 
2011: Het idee achter deze jurk vind ik erg mooi, maar opnieuw denk ik dat een andere stof voor een mooier plaatje zou kiezen. Vanwege de vele kreukels komt het idee achter de jurk niet zo goed over en dat is zonde van het mooie ontwerp. Een strakker model kan Laurentien overigens prima hebben, evenals de prachtige halslijn. 
2012: Een prachtige jurk, maar helaas is de lingerie heel slecht gekozen. De BH is overduidelijk zichtbaar, wat heel jammer is. Deze jurk verdient absoluut een tweede kans met goede lingerie!

Foto's met dank aan: 
PPE 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Paula

Paula

dinsdag 15 sep 2015 - 14:59

Ohh kijk, die jurk uit 2004, wat beeld- en beeldschoon! Ze kán het wel! Wég met die oubollige 70+-jurken Laurentien. Je kleedt je veel te ouwelijk.

afbeelding van Stephanie

Stephanie

dinsdag 24 sep 2013 - 08:59

Wat mij opvalt is dat Laurentiens stijl steeds beter en modebewuster wordt.
Ga zo door prinses!

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

maandag 16 sep 2013 - 15:55

De overall beste Prinsjesdag outfit van Prinses Laurentien is die van 2010 (felrood). Mooie kleur rood, net kapsel, leuk haarstukje, prachtige jurk (met name erg leuk effect door de "gekreukelde" stof van de onderjurk, en de gladde stof van de jas).

Verder zijn de beste outfits, wat mij betreft:
- 2012 (aubergine), maar heeft betere onderkleding nodig (niet de eerste keer bij Laurentien!)
- 2005 (lichtblauw), gewaagd maar gekleed, een echte hoed voor haar doen, stond haar goed als geheel
- van de oudere outfits: 2002, zou nog best kunnen, alleen wellicht iets beter getailleerd

De rest vind ik, heel eerlijk gezegd, allemaal geen echte toppers....

afbeelding van kate

kate

maandag 16 sep 2013 - 13:08

Hoi Josine ,vind je echt een topper hoor ,dat je onder alle omstandigheden doorgaat met je site .
Wat ik ook ongelooflijk knap van je vind ,is dat je zo goed reageert op kritiek .
Er is maar een woord voor ....GEWELDIG .
En ga vooral door ,want dit is toch wel iets om dagelijks naar uit te kijken.
En ik geniet ervan ,ook trouwens van alle commentaren.
Josine heel veel succes .
P.s. als er nog eens een beste royalty site verkiezing komt ,dan stem ik JOU !!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 16 sep 2013 - 13:15

Dank je wel :) Ik kijk er ook dagelijks naar uit om weer aan mijn website te werken. En met + 100.000 bezoekers per maand blijft het ook steeds weer leuk om te duiken in alle informatie. Van harte welkom terug dus :)

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 16 sep 2013 - 09:52

Wat een lieve woorden, hartelijk dank. Ik waardeer het heel erg dat jullie van de website genieten en tegelijkertijd ben ik ook heel blij met bovenstaande kritieken omdat ze niet aanvallend maar opbouwend zijn :)

Ben ook heel benieuwd wat Laurentien gaat dragen. Ik hoop op een kleurtje omdat de vorige jurken wat minder kleurrijk waren.

afbeelding van XX

XX

maandag 16 sep 2013 - 07:14

Persoonlijk commentaar, schitterende overzichten, heel actueel en waar mogenlijk ook nog voorzien van extra informatie (bijv. over wie de ontwerper is) die niet eenvoudig te vinden is. Dat alles maakt dat deze site heel goed en trouw bezocht wordt. You go girl! Je doet het fantastisch!

afbeelding van Suzanne

Suzanne

zondag 15 sep 2013 - 21:56

Bijzonder overzicht en wat mij dan weer opvalt. Ze hebben 3 kinderen mogen ontvangen en geen enkele keer "zichtbaar" zwanger.

afbeelding van Marja

Marja

zondag 15 sep 2013 - 22:33

De kinderen zijn in maart en juni geboren, dan ben je of niet zwanger of nog niet zichtbaar zwanger rond deze tijd. En ze heeft bij alle drie de zwangerschappen redelijk bescheiden buikjes gehad. Er zijn mensen bij wie je met 25 weken nog niet duidelijk ziet dat ze zwanger zijn zeg ik uit ervaring.

afbeelding van Elsfiederels

Elsfiederels

zondag 15 sep 2013 - 21:12

Grappig, ik vind haar haar juist heel leuk, lekker pittig en fris! Zo zie je maar dat smaken verschillen. Ik ben met Josine eens dat less more is bij Laurentien. Kleur kan ze wel goed hebben. Ik vond haar zowel bij het diner op 29 april als bij de inhuldiging op 30 april er prachtig uitzien. Ze is mooi lang en slank.
Enne Josine, lekker zo door gaan, ik vind het fijn je blog te lezen en vooral lekker de plaatjes te bekijken.

afbeelding van Marja

Marja

zondag 15 sep 2013 - 21:09

2005 zou ik heel graag nog een keer willen zien. Die heb ik gemist wegens zeer belangrijke bezigheden die dag. (Bevallen ☺)

afbeelding van Magda

Magda

zondag 15 sep 2013 - 21:00

De jurken uit 2002-2005-2006-2007 en 2010 vind ik mooi.De mooiste vind ik uit 2007, zowel de kleur als het model. De jurk uit 2006 zou zonder veters veel mooier zijn, denk ik. De overige jurken hoef ik niet meer terug te zien. De hoeden van 2002 en 2006 staan wel goed, maar ook het toefje dat ze droeg bij de jurk uit 2010 staan leuk en zit op de goede plaats. Ik heb het al vaker vermeld een goede stylist zou Laurentien echt van nut kunnen zijn. Jammer dat ze daar geen gebruik van wil/kan maken. Het zou een veel beter totaal-plaatje geven.

afbeelding van Manon74

Manon74

zondag 15 sep 2013 - 20:53

Ze doet er het beste aan om soepel vallende, effen, niet te glimmende stoffen te kiezen voor dit soort lange jurken.Less is more...
Zo was bijvoorbeeld de rode jurk op 30 april een geslaagde keus en de jurk van vorig jaar op Prinsjesdag was op zich ook een goede keus, alleen dan idd jammer van de BH die erg zichtbaar is.

afbeelding van Nelleke

Nelleke

vrijdag 23 aug 2013 - 14:01

De creaties uit 2007 en 2010 vind ik mooi. Het heel korte kapsel vind ik Laurentien niet zo mooi staan. Wat langer zoals in 2010 past wat beter denk ik. De andere creaties echt afzichtelijk. Huur een fatsoenlijke stylist in. Al die poeha is niet nodig. Drukke patronen, accessoires etc. Eenvoud is krachtiger zoals in 2007 en 2010. Wanneer gaat Laurentien eens begrijpen dat ze zich niet te jeugdig moet kleden? Echt zonde.

afbeelding van Christel

Christel

dinsdag 20 aug 2013 - 23:46

Gelukkig is dit een blog (iemands mening)! Ga zo door hoor Josine.

Ik vind de meeste jurken niet zo geslaagd. Niet vergeten dat op andere foto's de jurken net weer even anders lijken. Ik vind het opvallend dat in 2008 Laurentien haar ordelint niet draagt. Weet jij dat Josine?

Ik vind zelf gala (lang en hoed) niet zo staan bij Laurentien. Ze zier er gewoon veel leuker uit in dagkleding. En haar haar gewoon zo houden! Ik vind dat hele gebleekte niet mooi, maar leuk dat vlotte model wat ze nu heeft. Een moderne vrouw kan gewoon kort haar dragen en dat doet ze prima. Het staat vaak iets minder prinses-achtig als een knot. En tja, ik heb soms met haar te doen. Je zal maar naast Maxima steeds staan. Een groter kledingbudget, latijns charisma en wel die klassieke look. Ik vind het top dat Laurentien gewoon bij een eigen stijl blijft.

afbeelding van Willem van Duin.

Willem van Duin.

dinsdag 20 aug 2013 - 22:56

De jurken van 2001 en 2008 hoef ik niet meer terug te zien. Wat mij betreft kan ze die beter bij de kringloopwinkel afgeven. De topper vind ik de jurk van 2007. En ik snap bij de outfit van 2004 de combinatie van lange rok en mantel niet. Als ze onder de mantel nog wat aanheeft dan kan wat mij betreft de mantel achterwege blijven. De andere jurken kunnen er wat mij betreft mee door. Ik vin die niet erg mooi,maar ook niet erg lelijk.

afbeelding van Esther

Esther

dinsdag 20 aug 2013 - 22:20

Chapeau dat je zoveel tijd in je blog steekt.
In jouw blog blijf bij jezelf.
Vraag: kun je iets meer vertellen over de ontwerpers van de jurken van Laurentien? Je noemde Ronald Kolk, maar ik zie niet in alle jurken zijn signatuur of zij wel alle ontwerpen van zijn hand?

afbeelding van Anna

Anna

dinsdag 20 aug 2013 - 21:49

Laurentien, zal ongetwijfeld veel capaciteiten hebben en haar taken goed uitvoeren. Maar mooi is ze inderdaad niet. Wel charmant waarschijnlijk als je haar IRL ontmoet.
Haar kleding vind ik over het algemeen niet mooi en wat zou ze "opknappen"als ze heur haar zou laten groeien. Toen ze trouwde had ze het zo mooi opgestoken ,nu lijkt het soms net of de ratten eraan gevroten hebben.Sorry, maar zo zie ik het nu eenmaal.
Josine, je blogs zijn interessant en ik geniet er erg van. Ga zo door!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 20 aug 2013 - 20:27

De jurken van 2002, 2004, 2005, 2010 en 2011 vind ik heel mooi. De jas uit 2004 mag ze zeker herdragen en de outfits uit 2002 en 2005 ook.
Laurentien heeft echt geen hoedenhoofd, maar de grote hoeden staan haar allemaal prachtig.
Ik vind haar kapsel de laatste tijd erg goed zitten. Als je wat oudere foto's ziet ( oa huwelijk in Denemarken) zie je dar haar wat langer (opgestoken) haar helemaal niet staat. Alleen mag ze wat mij betreft de kleine hoedjes achterwege laten: het lijkt juffrouw Saartje wel.

afbeelding van JessieBessie

JessieBessie

dinsdag 20 aug 2013 - 18:37

Vind alleen de kleding van 2005 en 2007 mooi staan...
Ben weer zeer benieuwd naar dit jaar, nog meer naar wat Maxima zal dragen..

afbeelding van Lizzy

Lizzy

dinsdag 20 aug 2013 - 16:51

Van 2005 vind ik de hoed echt een topper, al denk ik wel dat de hoed maxima veel beter zou staan.
Laurentien heeft inderdaad hele speciale hoeden nodig...
De jurk van 2007 is echt super, en die van 2012 is qua model ook echt een mooie jurk, wel jammer van de lingerie.
Glimstof draagt Laurentien veel, maar ik vind dat persoonlijk niet leuk bij haar staan, het wordt dan gelijk een heel gewaad..
Een hele mooie log Josine!

Dankjewel!

afbeelding van karpathos

karpathos

dinsdag 20 aug 2013 - 16:19

De creaties uit 2002, 2004 en 2009 vind ik geweldig. Met name de hoed uit 2004 mag ze nog wel een keer dragen.

afbeelding van Karin

Karin

dinsdag 20 aug 2013 - 16:07

Sorry ik bedoelde 2011 met die hoed.

afbeelding van Karin

Karin

dinsdag 20 aug 2013 - 16:03

Ik vind de jurk uit 2007 wel mooi, en de jurk uit 2012 ook wel, behalve die hoed.
Verder vind ik 2012 ook mooi......oeps wat lelijk dat je het ondergoed ziet zitten.

afbeelding van tessa

tessa

dinsdag 20 aug 2013 - 15:18

Waar is de gele sjerp in 2008?

afbeelding van Maike

Maike

dinsdag 20 aug 2013 - 14:40

De rode en de paarse jurk zijn top! Mits goede lingerie bij de laatste.
De eerste drie kunnen ook van Camilla zijn. Vreselijk ouwelijk.
De rest is carnavalesk.
Beste Laurentien, je visitekaartje kan zo veel beter, met zo'n prachtig figuur!
Haren niet te kort, in ieder geval niet zo veel laagjes. Maar dan ook niet zoals in 2009, te truttig. De blonde kleur is prima zo.
Nu ik dit schrijf, denk ik, wat een commentaar. doe ook maar lekker waar je je zelf het prettigst bij voelt.
Ik geniet erg van je artikelen Josine, dankjewel!!

afbeelding van Jacobiene

Jacobiene

dinsdag 20 aug 2013 - 14:20

Josine, ik geniet volop van je blogs...lees ze allemaal en vind je commentaar erbij ook leuk om te lezen; en gelukkig hoeven we het niet altijd allemaal met elkaar eens te zijn. En ik ben van mening dat je op je eigen blog je eigen commentaar mag geven, bovendien is je begeleidende tekst nooit beledigend dus hoop ik maar dat je gewoon je ding blijft doen.

afbeelding van ingeborg

ingeborg

dinsdag 20 aug 2013 - 13:55

op foto van 2009 heeft ze haar haar mooi!! als ze dat nou vaker zou doen en dan op een lengte, ziet er zoveel mooier uit, en op die manier gaat alle aandacht naar haar bijzondere kledingkeuze

afbeelding van Ria

Ria

dinsdag 20 aug 2013 - 13:37

Laurentie zal ongetwijfeld veel capaciteiten hebben en ze heeft een heel goed figuur, maar ze is beslist geen mooie vrouw. Ze ziet er graag apart uit, maar ik vind het vaak belachelijk en soms zelfs clownesk, zeker ook m.b.t. haar leeftijd.

afbeelding van marieke

marieke

dinsdag 20 aug 2013 - 13:54

nou dat vind ik ook Ria. ze zal er absoluut beter uit zien als een goede adviseur zou hebben (een familielid met smaak misschien...). En inderdaad Chantal, dat haar, dat afschuwelijke haar!! snap ook niet dat niemand haar daar een advies over geeft.

afbeelding van kate

kate

dinsdag 20 aug 2013 - 20:43

Ben het met jullie eens ,Ria en Marieke, en idd zou nooit iemand dat durven zeggen van dat haar ??
Eerlijk gezegd , er zullen best mooie jurken bij zijn ,maar die zouden beter uitkomen als ze wat aan die plukken zou doen.

afbeelding van Annelie

Annelie

dinsdag 20 aug 2013 - 13:00

Leuke en interessante log, Josine!
De jurken van 2001-2005 vind ik afschuwelijk. Die hoeft ze wat mij betreft nooit weer aan te trekken.
2006: Deze jurk vind ik erg mooi. Ook de hoed vind ik prachtig. Van mij mag ze dit nog wel eens dragen.
2007: Deze jurk vind ik mooi, maar de tas is helaas iets te groot. De schoenen vind ik niet mooi en het haarstukje vind ik afschuwelijk. Ik denk dat hij nog chiquer lijkt als ze er een hoed met een wat grotere rand bij draagt.
2008: Deze kleding vind ik ook niet mooi. Die jurk lijkt wel een positiejurk met dat touwtje/ceintuurtje onder de buste en die hoed past er qua model ook niet bij. De kleuren vind ik wel mooi, maar het model niet. Absoluut geen jurk voor Prinsjesdag.
2009: Dit vind ik een super mooie jurk, maar de hoed vind ik afschuwelijk. Ik hoop dat ze de jurk nog vaker gaat dragen.
2010: Mooie jurk, maar helaas niet de goede stof voor dit model. Het hoedje staat haar ook niet zo, maar het model ervan vind ik wel leuk. Hij zou prinses Margriet denk ik wel staan.
2011: Mooie jurk, maar de lengte van de rok vind ik een beetje raar. Als de rok onderaan iets meer uitliep en langer was, zou ik hem denk ik mooier gevonden hebben. De hoed vind ik lelijk.
2012: Dit vind ik ook een mooie jurk, maar wat jammer dat je haar ondergoed er zo goed doorheen ziet. Ik hoop dat ze hem nog een keer gaat dragen, maar dan met beter gekozen ondergoed. Het haarstukje vind ik ook leuk, maar hij zit niet echt op een mooie plek.

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

dinsdag 20 aug 2013 - 12:56

Ik vind de jurk uit 2005 het mooist. De jurken van de laatste 3 Prinsjesdagen gaan ook nog wel. Het corset vind ik afschuwelijk en totaal niet passend voor een dergelijke gelegenheid en sowieso niet mooi bij een lange japon. De bloemenjapon vind ik net een nachthemd en de rest vind ik gewoon niet mooi.

afbeelding van Tobbe

Tobbe

dinsdag 20 aug 2013 - 12:36

Ik vind hierin dat Julia gelijk heeft. Je geeft mooie overzichten maar het commentaar is vaak wat nietszeggend. Hoe bedoel je bijvoorbeeld dat een jurk past bij iemands 'mooie en bijzondere karakter', nog afgezien van het feit dat we het karakter van de leden van het koningshuis niet kennen. Je hebt het ook regelmatig over het idee achter een ontwerp en de al dan niet gelukte uitvoering hiervan; je logs zouden nog beter worden als je dan concreet beschrijft wat je bedoelt. En tot slot is vrijwel elke jurk erg mooi of prachtig ;-).

afbeelding van Sol

Sol

dinsdag 20 aug 2013 - 14:09

@Julia, @Tobbe: misschien is bijvoorbeeld de 'Huffington Post' of iets dergelijks meer iets voor jullie...........

@Josine: ik geniet dagelijks van de mooie logs, het onderzoek, de leuke vondsten, etc. de teksten zijn prettig, integer en niet kwetsend. Heel fijn. Keep on the nice work. We love it!!!!!!!!!!!!!

@Josien: chapeau, chapeau dat je ook de onwelvallige reacties plaatst en de moeite neemt om op te reageren.............

afbeelding van Tobbe

Tobbe

dinsdag 20 aug 2013 - 15:36

Het gaat me er niet om de logs af te kraken, maar om te verbeteren. In het antwoord aan Julia wordt het beeld van Laurentien al veel concreter gegeven. Ik weet bijvoorbeeld vaak niet wat het idee is bij een ontwerp of waarop gelet wordt bij het ontwerpen; dan is voor mij de daaropvolgende gedachtengang ook niet helder. En dat lijkt me niet de bedoeling van Josine. Vandaar dat ik het aankaart.

afbeelding van Julia

Julia

dinsdag 20 aug 2013 - 22:45

Precies zoals ik mijn eerste reactie het bedoelde. Niet om Josine af te kraken, maar omdat ik denk dat ze met haar expertise nog meer uit een blog kan halen.
Dank voor je antwoorden Josine, mooi aanvullend op je blog.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

dinsdag 20 aug 2013 - 12:58

Jammer dat je het commentaar vaak wat nietszeggend (au, haha) vind. Ik zal er op letten in de toekomst.

afbeelding van Julia

Julia

dinsdag 20 aug 2013 - 10:58

De jurken van Laurentien vind ik origineel en mooi. Grappig dat ze steeds iets totaal anders heeft gekozen.
Ik had eigenlijk iets meer verwacht van je beschrijvingen bij deze jurken, als modeblogger. Dit lijkt een beetje op 'de beste stuurlui staan aan wal'.
Jammer dat je alleen je mening geeft en deze niet duidelijk onderbouwd. Waarom vind je bepaalde stoffen niet goed? Welke stijl wilde de ontwerper overbrengen? Waarom staat iets haar wel of niet? Waarom vind je een bepaalde materiaalkeuze minder?
Je spreekt jezelf ook tegen. Eerst heeft Laurentien geen hoedenhoofd, daarna zeg je dat een hoedje voorop het hoofd haar niet staat (wat mij een vervanger lijkt van een grote hoed). Wat is het nou?

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

dinsdag 20 aug 2013 - 11:29

En wbt de hoeden: Máxima heeft een echt hoedenhoofd. Wat ze ook draagt, het staat haar allemaal prima. Laurentien heeft dat niet, maar dat betekent niet dat geen een hoed haar goed kan staan. Haarstukjes vind ik Laurentien ook prima staan, maar ik vind het niet zo mooi dat ze voor op het hoofd worden gedragen. Ik zou ze zelf iets meer naar achter dragen.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

dinsdag 20 aug 2013 - 11:24

Dank voor je kritische reactie, daar leer ik ook weer van. WBT de reactie 'beste stuurlui staan aan wal': is dat niet altijd zo bij een modeblog?

Wbt de stoffen: Ik vind dat Laurentien een mooie vrouw is, maar dat zij het beste rustige kleding en rustige stoffen kan gebruiken. Ik noem als voorbeeld even de creaties van DVF, die haar geweldig stonden. Glimmende stoffen vind ik al snel té worden, waardoor de schoonheid van Laurentien niet goed naar voren komt. Less is more geldt zeker bij Laurentien. Een jurk waarbij ze dit goed heeft begrepen is die van 2007. Als je die vergelijkt met die van 2012, die beiden vrij eenvoudig zijn en donker van kleur, vind ik die van 2007 met kop en schouders er boven uit steken. Daarbij moet Laurentien met glimmende stoffen ook rekening houden met het feit dat ze veel wordt gefotografeerd en de glimmende stoffen dan al snel in het nadeel werken.

afbeelding van Germaine

Germaine

maandag 16 sep 2013 - 18:16

Ik ben het er eigenlijk wel mee eens.

afbeelding van Christa

Christa

dinsdag 20 aug 2013 - 10:41

Ach, ik vind het allemaal niet echt slecht hoor! Mijn favorieten:
1: 2006, mooi vetercorset!
2: 2005, prachtige hoed en lijfverwerking, maar als ik een andere foto zie is het misschien niet zo mooi!
3: 2004, vanwege de eigenzinnige combi lange rok en korte mantel!

Daarentegen lijkt 2008 wel een nachthemd, maar 2011/12 zijn weer wel mooi vanwege de stofverwerking! Over de rest zwijg ik maar! ;-))

afbeelding van chantal

chantal

dinsdag 20 aug 2013 - 10:13

ja ben het met je eens MeRoyalty.
het zou ook misschien een suggestie zijn als ze haar haar liet groeien, niet lang maar gewoon tot op de schouders op 1 lengte, zoveel rustiger. en naar mijn idee zoveel mooier passend bij haar bijzondere kledingstijl.

afbeelding van Christa

Christa

dinsdag 20 aug 2013 - 10:55

Ja Chantal, dat vind ik ook! Ze heeft volgens mij heel mooi haar en lang en opgestoken staat nu eenmaal beter, zeker bij de galajaponnen, dan kort en steil/sprieterig! En misschien haar eigen kleur of mooi "barcode" gekleurd, niet dat uitgebleekte.....

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

dinsdag 20 aug 2013 - 09:44

Oef, eerlijk gezegd vind ik al deze outfits geen toppers. Laurentien ziet er in korte hippe jurkjes veel beter uit dan in deze verplichte lange gewaden. Als ik dan moet kiezen vind ik 2007 het mooiste...

afbeelding van Carmen

Carmen

dinsdag 20 aug 2013 - 10:14

Ik sluit me hier volledig bij aan.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?