Koning Felipe en koningin Letizia van Spanje brengen vandaag een bezoek aan Nederland en zijn zojuist ontvangen door ons koningspaar op Paleis Noordeinde. Voor de gelegenheid heeft onze koningin tweedelig ensemble met peplum van modehuis NATAN en een bekende hoed van de Belgische modiste Fabienne Delvigne.

Nieuwe clutch van NATAN. 

Máxima's collier is een echt statement piece en is eveneens van modehuis NATAN. 

De breedgerande hoed is een favoriet model van koningin Máxima en zagen we eerder in 2013 en 2014. 

De Belgische koningin Mathilde heeft overigens het ensemble van modehuis NATAN ook in haar kast hangen, maar koos wel voor een andere kleur. 

Foto's met dank aan:

Vorsten 
www.royalpress.nl
www.monarchypress.com

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Nelleke

Nelleke

maandag 20 okt 2014 - 21:51

Ik vind Maxima persoonlijk erg overdressed. Letizia kleedt zich ingetogener en ik ben meer fan van haar manier van kleden (wel erg jammer van de vele cosmetische ingrepen wbt haar gezicht), make-up en kapsel. Zij lijkt beter aan te voelen wat gepast is en wat niet. Ik krijg steeds meer bevestiging van wat ik altijd al heb gedacht mbt de uitbundige Maxima.

afbeelding van marinde

marinde

zaterdag 18 okt 2014 - 17:43

Mooie outfit van Maxima en wat een geweldig halssieraad.

afbeelding van Jacobijn van de Meent

Jacobijn van de...

donderdag 16 okt 2014 - 16:29

Wow,wat een leuke gave ketting1Hip! Zou hm ook wel willen hebben

afbeelding van Kate

Kate

donderdag 16 okt 2014 - 17:35

Ik ook -;)

afbeelding van Maxi

Maxi

donderdag 16 okt 2014 - 14:56

Eerlijk gezegd vond ik Maxima te pompeus en te ouwelijk gekleed; ze lijkt ook erg op Beatrix te gaan lijken!
Hoed vond ik op zichzelf bezien best mooi, maar ik vind het overdreven en ouderwets om er überhaupt een op te hebben bij een gelegenheid als deze, wat de etiquette ook zegt. De ketting vind ik afgrijselijk.
Hoewel ik de kraag van Letizia persoonlijk te sportief vind, zag ze er naar mijn mening wel moderner en jonger in uit dan onze koningin. De laatste droeg ook te fijne schoenen bij het grove, opvallende pak. Zeker gezien de omvang van haar benen.
En zie ik het goed dat Maxima weer aan de botox is? Jammer, erg jammer..

afbeelding van jeanine68

jeanine68

donderdag 16 okt 2014 - 14:28

Ik ben enthousiast over de outfit van onze koningin! Super! Alleen de ketting vind ik iets te veel.
Hele mooie kleur van deze peplum! Mooie hoed, prachtig kapsel, mooie schoenen, mooi tasje!
Letizia is echt veel te mager! En dan toch een strakke jurk! Als Maxima van zulke dwarse plooien zou hebben in haar rok, zou iedereen het te kwaad hebben dat haat jurkje te strak is......
1 minpunt voor beide dames: veel te veel make-up! Ik denk dat ze beiden zo dik aangebrachte make-up absoluut niet nodig hebben!

afbeelding van JoJo

JoJo

donderdag 16 okt 2014 - 14:18

Maxima ziet er geweldig uit!
Jammer dat Letizia haar haren niet mooi heeft gedaan o.i.d.
Ben toch blij met onze Maxima met d'r mooie haren (soms :p) en leuke hoeden!

afbeelding van Anouk

Anouk

donderdag 16 okt 2014 - 11:24

Ik vond Maxima prachtig uitzien! Voor de rest niks meer aan toe te voegen :D
Letizia ziet er ook prachtig uit, maar op de een of andere manier altijd zakelijk. Rood staat haar goed en de borduursels zijn heel mooi. Ben het met de meeste eens over het achterwege laten van een hoed, je past je aan aan de gastvrouw ;) We hebben hier altijd wel iets te zeggen over het losse haar van Maxima en dat het niet kan etc. et.c, maar bij Letizia heb ik dat idee ook (ondanks dat het altijd keurig is!) Een staart of knotje zou haar zeker niet misstaan :)

Ik heb trouwens een link gevonden waarop live de bijeenkomst in Rome is te zien, ik weet alleen niet of Maxima al gesproken heeft http://www.fao.org/webcast/ ;)

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

donderdag 16 okt 2014 - 10:42

Prachtige outfit, echt een Koningin ! Heel gepast voor de ontvangst van een collega-koninklijk paar. Ze ziet er geweldig uit.

Persoonlijk zou ik de ketting nooit kiezen, maar ik vind hem bij deze kleding prima staan. Hij is erg uitbundig, maar omdat het allemaal monochroom is, komt het toch heel chique over. Misschien dat ze niet te veel koninklijke juwelen wilde dragen, omdat Letizia normaal gesproken zo weinig juwelen draagt, maar een vlinder-diamant-broche of iets vergelijkbaars had ook heel goed gekund.

De rok is iets te krap naar mijn mening; komt misschien ook erger over omdat de stof zo glimmend is (in tegenstelling tot bijvoorbeeld de groen peplum die hier ook al genoemd is).

Letitizia ziet er prima uit. Het rood laat haar er echt positief uitspringen. Alleen jammer dat het mooie jurkje zo'n polo-shirt kraagje heeft.... Dat doet er wel iets afbreuk aan.

Maxima heeft een schitterend kapsel, hoed en oorbellen. Ik ben enthousiast!!

afbeelding van Gea

Gea

donderdag 16 okt 2014 - 10:39

Ik vind dat Maximà er fantastisch uitziet! Het haar mooi verzorgt en opgestoken, prachtige mooie make-up en de ketting staat haar gewoon goed. Zij kan het hebben, als Letizia het zou dragen zou de verhoudingen zoek zijn, maar Maximà kan heel veel hebben. Heel mooi plaatje en de kleur staat haar héél goed. Ik ben er blij mee.

afbeelding van Yoeri1983

Yoeri1983

donderdag 16 okt 2014 - 09:09

Ik vind de outfit van Koningin Maxima mét statement piece gewoon FABULOUS!

afbeelding van marie28

marie28

donderdag 16 okt 2014 - 07:39

En alleen Maxima kan dit veranderen, zij kiest voor Natan, ik denk ook dat ze niet van plan Natan te laten vallen !

afbeelding van Kate

Kate

donderdag 16 okt 2014 - 07:30

Enorm veel reacties ,het merendeel positief !
Ben gaan tellen ,gestopt bij 20 complimenten.
Zelfs degene die bij Mathilde het model wel gezien hadden ,zijn nu positief .
Het punt waar ik commentaar op hebt ,is de aankoop in Belgie .
Ik vind het het de zoveelste gemiste kans ,om bv weer in de Belgische krant te lezen dat de Nederlandse vorstin in Belgisch ontwerp verschijnt !

afbeelding van Julia23

Julia23

woensdag 29 okt 2014 - 00:20

wauw wat zie maxima er mooi uit. Mooie kleur, echt iets voor de herfst. Prachtige grote hoed, daar hou ik van. Mooie ketting ook, die blauwe wil ik wel hebben :-)
En de schoenen zijn dezelfde als bij de outfit in 2013 toch?

@Josine even een hele andere vraag. Is het mogelijk om bij oudere foto's (zoals die van 2013) een link te plaatsen naar het artikel waar die foto uit komt?? Ik ben nu namelijk benieuwd welke schoenen ze toen aan had... maar ik weet zo niet waar ik dat artikel kan vinden.

afbeelding van Sofia

Sofia

woensdag 15 okt 2014 - 23:09

Ik kan niet anders zeggen....Wat een flair heeft Maxima.Er STAAT iemand! Ik ga verder niet zitten zeuren over te strak ,coupenaden,kleuren die niet helemaal op elkaar afgestemd zijn enz....dat weten we zo langzamerhand wel.
Letizia...och valt niet zoveel over te zeggen.Netjes.

afbeelding van Julielovemaxima

Julielovemaxima

woensdag 15 okt 2014 - 19:56

*letizia droeg een jurk inplaats van een jurk met een jas ..... Oeps

afbeelding van Julielovemaxima

Julielovemaxima

woensdag 15 okt 2014 - 19:54

Mooi outfit , de ketting is erg grappig .
Fijn dat ze iets nieuws uit de kast heeft getrokken .
Wat bertreft letizia , weer geen hoed dat is jammer evanals dat het outfit wat velig is .
Een jurk met een jas schoenen , clutches klaar .
We kennen allemaal letizia"s stijl maar toch .
Zo een ketting of een spannende pump was iets beter geweest .

afbeelding van Imke

Imke

woensdag 15 okt 2014 - 19:49

Meer foto's bekeken, en nog steeds overwegend positief over Máxima. Wat de tint van de hoed betreft, het lijkt inderdaad wel of die iets meer naar paars neigt. Lastig te beoordelen, van een afstandje lijkt het wel goed gematcht met het pakje. De ketting vind ik erg geslaagd, kan ze heel goed hebben en maakt het net wat minder braaf. Enige echte minpunt is dat Máxima's dijen nogal aftekenen in de glimmende stof van de rok. Dat zie je pas als het licht erop valt. Wat dat betreft kan ze beter voor een matte stof kiezen bij een strak model rok.
Letizia's jurk vind ik wel mooi staan maar maar iets te weinig gekleed ogen voor de gelegenheid. Het zal vast een hele dure jurk zijn, maar door de doorknoop-top en de kraag krijgt het iets van business chic, beter geschikt voor een werkbezoek. Een jurk met een open halslijn, gecombineerd met een mooi halssieraad en eventueel een hoed, had haar beter gewaagd gemaakt aan Máxima.

afbeelding van Suzanne

Suzanne

woensdag 15 okt 2014 - 19:21

Prachtige combinatie. Helemaal Koningin. Wat mij op viel was dat Maxima niet meer met de benen wijd stond. Ze had 1 knie netjes gebogen. Waardoor het er beter uitziet

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 15 okt 2014 - 19:30

Ja, inderdaad! Staat veel galanter :)

afbeelding van karpathos

karpathos

woensdag 15 okt 2014 - 18:21

De hoed, het kapsel en de tas van Máxima vind ik prachtig. De ketting is er echt eentje voor Laurentien, maar dan de blauwe versie. Het glimmende pakje van Natan kan mij niet bekoren. De roklengte is goed, maar bij de heupen is de rok te strak. De dijbenen van de koningin zijn hierdoor goed zichtbaar. Wellicht komt dit door de glimmende stof. Links en rechts boven de borstpartij is teveel ruimte in het bovenstuk, terwijl het bij de borstpartij weer te strak zit.

Het groene peplumpakje zit duidelijk beter. Volgens mij is dát gemaakt van een rekbare stof. Elders zag ik een foto van vandaag, waarop te zien is dat Máxima haar huwelijksarmband draagt. Een kostbaar juweel! Ik begrijp niet zo goed waarom ze dan een halssieraad draagt van (waarschijnlijk) plastic.

afbeelding van Maria 1981

Maria 1981

woensdag 15 okt 2014 - 18:00

Ik vind dat die ketting er juist een gave touch aan geeft aan het toch enigszins stijve pakje. Verder is het een prachtig plaatje mooie warme kleur

afbeelding van Maria 1981

Maria 1981

woensdag 15 okt 2014 - 17:50

Wat is die Letizia dun zeg! Vind ik echt niet mooi, dan zie ik veel liever Maxima alhoewel die volgens mij ook al is afgevallen of lijkt dat maar zo? Leuke blog trouwens:-)

afbeelding van elisah.

elisah.

woensdag 15 okt 2014 - 20:05

Helemaal mee eens Josine en volgens mij draagt Maxima ook betere lingerie, het zit allemaal wat beter, of anders gezegd ,;het hangt niet meer zo; ........
Het jurkje van Letizia zou met een andere halslijn al veel mooier zijn geweest, kleur en borduursels zijn prachtig, maar dit bovenstukje maakt het gewoon te simpel.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 15 okt 2014 - 17:40

Wat ik trouwens opvallend vind: tot 29 oktober (staatsbezoek Japan) staat er niks in de openbare agenda van koningin Máxima. Zou ze weer (zoals gebruikelijk) naar Washington afreizen volgende week?

afbeelding van AR1991

AR1991

woensdag 15 okt 2014 - 18:41

Ze is morgen geloof ik in Rome...

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 15 okt 2014 - 18:54

Rome? Heb ik wat gemist? :)

afbeelding van Bea

Bea

woensdag 15 okt 2014 - 21:11

Leuk programma in Rome morgen!

afbeelding van elise1

elise1

woensdag 15 okt 2014 - 19:16

En dan door wellicht naar Griekenland. Met het regeringsvliegtuig op kosten van ......

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 16 okt 2014 - 09:34

Gisteravond is ze met KLM naar Rome gevlogen :) Op Twitter vind je berichtjes van medereizigers.

afbeelding van JoJo

JoJo

donderdag 16 okt 2014 - 14:17

Waar vind jij zulke dingen toch altijd Josine? Ik vindt nooit wat, haha!
wil je een linkje sturen?

afbeelding van Lisanne

Lisanne

donderdag 16 okt 2014 - 10:39

Wil je ff nlinkje sturen?

afbeelding van karpathos

karpathos

woensdag 15 okt 2014 - 18:06

Josine, volgens mij hebben de drie dochters van WA en Máxima volgende week herfstvakantie. Wellicht dat Máxima dan een weekje thuis blijft.

afbeelding van Mar

Mar

woensdag 15 okt 2014 - 17:13

Prachtig en eigenzinnig hoe Maxima eruit ziet. Een vrouw met een sterke uitstraling. Letizia ziet er ook mooi uit, maar jeetje, wat is ze mager. En van mij had ze haar haar wel mogen opsteken.

afbeelding van Elsfiederels

Elsfiederels

woensdag 15 okt 2014 - 17:06

Hoe langer ik naar Letizia kijk hoe mooier ik het vind. De keur de borduursels, de matching lippenstift... Mooi hoor!

@josine, weet jij welke oorbellen Maxima precies draagt? Als dat echte diamanten zijn, dan zijn het flinke knoeperds!

afbeelding van Wilma

Wilma

woensdag 15 okt 2014 - 16:53

Heb net de foto,s op My Royals gezien en op met name de eerste foto vind ik de ketting niet mooi...veel te veel van het goede.
Een mooie broche had mooier gestaan,vind ik.

afbeelding van Helena

Helena

woensdag 15 okt 2014 - 16:51

De ketting vind ik vreselijk, al zijn veertjes helemaal in. De kleur is prachtig van het ensemble, een elegant geheel.
Jammer dat de andere koningin er zo in het niet valt.

afbeelding van Fina

Fina

woensdag 15 okt 2014 - 16:48

Heb vele reacties gelezen, ik vind Maxima zeker niet to much.
Het enige minpuntje vind ik dat het jammer is dat ze niet iets aan heeft van een Nederlandse ontwerper......
Ze draagt een prachtig ensemble in een warme herfstkleur, doordat haar ketting in dezelfde tint is vind ik het niet te groot.
Natuurlijk draagt ze een hoed, zou het raar vinden als zij dat niet zou doen doordat die ook in de zelfde kleur is vind ik het niet te opvallend al zou ik daar ook geen moeite mee hebben.
Letitizia vind ik echt lelijk hoe mager ze is wanneer zij er niks aan kan doen ben ik er een voorstander van dat ze wijdere kleren draagt, in ieder geval niet nauwsluitend.

afbeelding van Emma

Emma

woensdag 15 okt 2014 - 16:42

Wauw, prachtig, wat een stijl heeft onze Koningin toch!
Die ketting -ik moet er even aan wennen- maar het STAAT haar gewoon, ze kan het zo goed hebben, en dan toch gewoon in zo'n neutrale kleur, echt klasse!
En daarnaast vind ik dat Letizia eigenlijk ook een hoed had moeten dragen, volgens mij hoor je je namelijk aan te passen aan de gastvrouw.. Net zoals dat Máxima in Spanje, Zweden en Noorwegen geen hoed droeg, en in Denemarken en Luxemburg wel..

afbeelding van Julia

Julia

woensdag 15 okt 2014 - 16:42

Ik heb het idee dat ik een beetje uit de toon val maar ik vind dat Máxima er echt heel mooi uitziet.
Een hele mooie herftstige kleur, haren verzorgd, haren netjes en elegant in een knot, een mouwtje en geen ordinaire peeptoes.
De ketting maakt het geheel hartstikke hip!
Ik vind het een heel chique en verzorgd totaalplaatje!

afbeelding van Fina

Fina

woensdag 15 okt 2014 - 16:49

Helemaal mee eens!

afbeelding van Emmy

Emmy

woensdag 15 okt 2014 - 16:42

Ik denk eerlijk gezegd dat de hoed van Letizia kapot ging toen ze vanochtend in de auto stapte. Hij bleef hangen tussen de deur en vervolgens ging er nog een glas rode wijn overheen.

Oké, een beetje flauw.... ;-)

Wat ik wil zeggen: wellicht is er een eenvoudige reden voor het verschil tussen kleding en accessoires van de beide dames. Mogelijk niet, maar zij zullen de enigen zijn die het weten.

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 15 okt 2014 - 16:38

Nog eens even kritisch naar de kleur van de hoed gekeken. Prachtige hoed, maar hij past bijv. beter bij het groene pak dan bij deze jurk. Of de kleur moet exact hetzelfde zijn als de jurk of een heel andere kleur, maar niet "net" niet de kleur.

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 15 okt 2014 - 16:31

Ik vind het een prachtige kleur en model. Al maakt de peplum haar wel beetje breed (zeker naast Letizia...). Grote hoed en grote ketting is beetje veel, maar goed, zo kennen we haar... Beide vind ik op zichzelf erg mooi. Mss is de hoed iets te paars bij het meer bruine pakje. Alleen die handschoenen, dat begin ik beetje bespottelijk te vinden. Ik hoop echt de ketting nog eens terug te zien, ik vind dat soort grote bijoux geweldig; heel krachtig en modern. Volgens mij hanteren ze niet van de strenge regels over hoeden enzo. Bij andere kennismakingsbezoeken zie je ook de een wel met hoed en de ander niet (Mathilde in Lux bv). Maxima is hier gewoon 'maxima', en dat stoort me in dit geval in geheel niet (itt behangen met juwelen naar een watertappunt in India, in een sexy jurkje naar de VN).

Letizia is erg mooi in rood, de felrode lippenstift staat haar ook goed. Mooi borduursel ook. Het kraagje vind ik echt niet mooi want maakt het beetje te sportief naar mijn zin; moet ze er maar af laten halen ;))) En iets op haar hoofd, al was het maar een soort wifi ontvangertje geweest, had het wel wat meer cachet gegeven.

afbeelding van elise1

elise1

woensdag 15 okt 2014 - 17:10

ha, ha zo'n spriet zeker, zoals Maxima ophad tijdens een staatsbezoek aan Polen. Neu, dan liever niets!

afbeelding van Merel

Merel

donderdag 16 okt 2014 - 07:29

Ik vond het wel hilarisch ;)

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 15 okt 2014 - 16:23

Persoonlijk vind ik Maxima's kleding tegenvallen. Van boven naar onder: de hoed is net iets afwijkend, en dat is een beetje jammer. Volgens mij is het mooier als het juist veel afwijkt of exact dezelfde kleur is. Ik snap het punt wat Kate niet wil schrijven: De 'naaister' van deze jurk (een coupeuse bij NATAN) heeft helaas bij de buste de naad niet goed genaaid, waardoor deze niet mooi rond loopt, maar in een punt. Dat is zo jammer, en ik zie het vaker bij NATAN. Zou niet moeten kunnen, als je zoveel betaald voor kleding. Persoonlijk zou ik het niet accepteren. Het gedeelte tussen buste en de peplum zit mijns inziens veel te strak. Ok, de kleur van het pakje vind ik prima voor de tijd van het jaar, evenals het kapsel. Ketting vind ik ook prima. Verder, nee, helaas, gemiste kans. Ze had beter voor Jan Taminiau kunnen kiezen denk ik.

afbeelding van Lisanne

Lisanne

woensdag 15 okt 2014 - 16:22

Mijn eerste reactie was: Oerlelijk! Iedereen en alles. Maar ik heb eerst nog maar wat meer foto's gekeken en nu begint mijn reactie wat te matigen. Broeken te kort of te lang, Maxima's ketting vindt ik gewoon oerlelijk en de kleur ook. Maar de vorm van het pakje vindt ik mooi. Bij Mathilde vindt ik het gewoon mooier, nou vind ik het ook gewoon een beetje to much bij Maxima. De hoed had bij maxima wat meer naar voren gemogen.. Als ze toch per sé iets van natan moet had ze niet beter dit aan kunnen trekken: http://natan.be/autumn-winter-2014/natan-couture/looks/?id=394 . Letizia steekt gewoon een beetje teveel af, jammer..

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?