Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima brengen vandaag een bezoek aan de Duin- en Bollenstreek. De streek kenmerkt zich door veelzijdigheid en contrasten, die centraal staan tijdens het bezoek.

De Duin- en Bollenstreek ligt in het noorden van de provincie Zuid-Holland en is vooral bekend van de bollenteelt. Er wonen ruim 190.000 mensen verspreid over vijf gemeenten: Lisse, Teylingen, Hillegom, Katwijk en Noordwijk. Het is een streek met contrasten, waar traditionele bedrijven maar ook innovatieve ondernemingen en sectoren zijn. Inwoners zijn trots op de streek en tegelijk gehecht aan het eigen dorp en de gemeenschap daarbinnen. Het landelijke karakter gaat samen met de economische pijlers en iconen met wereldwijde bekendheid, zoals de Keukenhof en het spacecluster.

Lisse
Het Koninklijk Paar wordt ontvangen door de Commissaris van de Koning, Jaap Smit, bij voetbalclub FC Lisse. Maar liefst zeven clubs uit de streek spelen op het hoogste niveau van het amateurvoetbal, nergens anders in Nederland is dat aantal zo hoog. Inwoners van de diverse gemeenten zijn hier trots op en de clubs symboliseren de eigen gemeenschappen binnen de streek. De voorzitters van verschillende voetbalclubs spreken over het identiteitsgevoel van de clubs. Aansluitend vindt een gesprek plaats met de vijf burgemeesters over bestuurlijke ontwikkelingen en de samenwerking tussen de gemeenten, bijvoorbeeld op het gebied van regionale economie.

Teylingen
Het bezoek in Teylingen staat in het teken van de bollenteelt. Na een rondleiding bij een telersbedrijf, met onder andere een broeierij en teelt op de velden, vindt een gesprek plaats met vertegenwoordigers uit de bollenteelt. De sector is een wereldspeler, maar staat tegelijkertijd voor uitdagingen om haar positie te behouden en te versterken. Binnen het samenwerkingsverband Greenport Duin- en Bollenstreek werken de ondernemers aan modernisering, innovaties en nieuwe verdienmodellen, onder meer door samenwerking met universiteiten.

Hillegom
In Hillegom bezoeken Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima een ondernemer die op een slimme manier de bollenvelden met toerisme verenigt. Zo is een speciaal tulpenveld aangelegd, met een wandelpad en fotogenieke objecten. Toeristen kunnen hier terecht om foto’s te maken, wat voorkomt dat de reguliere tulpenvelden te veel worden belast.

Katwijk
Het Koninklijk Paar wordt in Katwijk ontvangen bij de unieke parkeergarage die is gebouwd onder het duin. Zij spreken daar kort met de voorzitters van de vier Oranjeverenigingen uit de kustplaats. Aansluitend bezoeken zij een strandhuisje en vindt in een strandpaviljoen een gesprek plaats over toerisme met vertegenwoordigers van de sector uit de hele streek. Samen werken zij aan een sterk toeristisch netwerk. Dit moet ervoor zorgen dat toeristen tijdens hun bezoek meerdere highlights van de streek aandoen: van de kust, de bollenvelden en de Kagerplassen tot ruimtevaartmuseum Space Expo in Noordwijk en historische steden in de omgeving.

Noordwijk
In Noordwijk bezoekt het Koninklijk Paar de plek waar een Space Campus wordt ontwikkeld. Ze ontmoeten hier startups die werken aan toepassingen van kennis en technologie uit de ruimtevaart in andere sectoren, zoals landbouw, veiligheid en zorg. Tenslotte vindt een gesprek plaats met vertegenwoordigers uit het spacecluster, over hoe de ontwikkeling van de campus kan worden gestimuleerd en het cluster zich verder kan versterken.

Mode
Ik ben met het koningspaar mee. Zodra ik in de persbus zit van Lisse naar Teylingen, zal ik de website updaten. (Halverwege de ochtend). 
Wil je eerder op de hoogte worden gebracht? Volg me dan op Twitter. @josineevers 

De Koningin draagt een donkerblauwe japon met witte geborduurde bloemen, een ontwerp van Oscar de la Renta. De pillbox zagen we eerder bij het kennismakingsbezoek van Koning Filip en Koningin Mathilde aan Nederland in 2013, een ontwerp van Bettina Thomas.

De pillbox heeft is eerder gedragen tijdens het kennismakingsbezoek van Koning Filip en Koningin Mathilde aan Nederland in 2013.

Afbeeldingsresultaat voor belgie taminiau site:modekoninginmaxima.nl

De donkerblauwe mantel komt van Natan, en is o.a. eerder gedragen door Prinses Amalia, bij het binnentreden bij de Raad van State in december 2021. Ook Koningin Maxima zagen we al eerder met de mantel.

 

 

Voor vandaag is code geel aangekondigd. Weersomstandigheden zijn geen reden om een koninklijk bezoek af te zeggen. Welke omstandigheden wel? Dat lees je hier. 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Juffrouw Annie

Juffrouw Annie

maandag 11 apr 2022 - 10:14

Ik vraag mij af of Maxima niet gehoopt had op beter weer. Ik denk namelijk dat deze zeer elegante jurk veel beter tot zijn recht was gekomen zonder (al dan niet geleende) mantel eroverheen.
Ik vind de jurk niet heel memorabel maar hij zit goed, is elegant, en met de geborduurde bloemen wordt een leuke hint naar de bollenstreek gegeven.
De pillbox vind ik met al het donkerblauw een beetje stewardessen-achtig overkomen, ik krijg met al dat blauw en de tulpen direct KLM associaties. Maar een kniesoor die daarover valt, ze ziet er verzorgd uit en het haar zit ook mooi (zelfs met de wind).

afbeelding van Jens

Jens

zondag 10 apr 2022 - 11:03

Ik vind het niet meer zo gezellig hier :-(

afbeelding van Senna

Senna

zondag 10 apr 2022 - 18:47

Dat vind ik helaas ook:-(

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zondag 10 apr 2022 - 17:43

Tijd voor PK020 om weer een half jaar pauze te nemen ?

afbeelding van Maribrune

Maribrune

zaterdag 09 apr 2022 - 19:07

Wil er dit nog over kwijt : officiele bezoeken zijn voor de royals synoniem voor werken en vertegenwoordigen. De kledij is hierbij een vorm van "herkenbaarheid". Als de kledij onder elkaar uitgeleend wordt dan verdwijnt deze " herkenbaarheid" al kan het ook zijn dat dit de bedoeling is ....

afbeelding van PK020

PK020

zaterdag 09 apr 2022 - 21:09

Scherp Maribune, we zullen het niet snel te weten komen ofwel nooit weten.

afbeelding van Babs74

Babs74

zaterdag 09 apr 2022 - 18:54

Sorry hoor, maar wat een geneuzel over het lenen van kleding. Moest ik ff kwijt. Fijn weekend allen!

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

zaterdag 09 apr 2022 - 18:45

Ik vind het alleen maar leuk dat de koningin en de prinsessen onderling kleding en accessoires uitwisselen. Ik vraag me af of bepaalde items specifiek van iemand zijn, of gewoon voor algemeen gebruik in de kast/aan de kapstok hangen. Ik hoop dat mijn dochters dat later ook willen, in ieder geval als zussen onderling. Van onderbroeken snap ik dat je ze niet uitwisselt, bij vrijwel alle andere jurken zie ik geen enkel bezwaar. (met nadruk op vrijwel alle, want als Alexia opeens de inhuldigingsjurk van Máxima draagt, kijk ik wel even vreemd op haha.)

afbeelding van PK020

PK020

zaterdag 09 apr 2022 - 21:37

Josine wat vind je van deze? Als je de kroonprinses van Nederland bent - zelfbewust, positief, krachtig, betrokken, warm en autonoom overkomend - wat is dan de toegevoegde waarde om een jas te lenen uit de kast van je moeder? Of vice versa? Zussen onderling begrijp ik goed wat betreft uitwisseling kleding & accessoires, MAAR generatie-overstijgend begrijp ik alleen uitwisseling qua juwelen, accessoires, taal (Amalia maakt prachtig verbinding met haar grootmoeder Beatrix tijdens haar installatie in de Raad van State = Compliment ) incl historische verhalen en momenten - de bloed/lijn van de Oranjes....
Koningin Maxima en kroonprinses Amalia zijn natuurlijk/e en overduidelijk verschillende personen, eer ze ajb vanuit hun eigen rol en perspectief!
Dus als er opmerkingen zijn - Amalia "kies je eigen jas" - is dat niet negatief bedoeld maar vooral stimulerend: Doe je EIGEN DING!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

zondag 10 apr 2022 - 12:40

Hoi PK20,

Wat ik denk nav jouw reactie: wat maak je een stampij om niks. Misschien klinkt dat wat gek uit de mond van een modejournalist, maar het is maar een jás. Het is niet Maximas inhuldigingsjurk waar ze mee rondwandelt. Ik denk dat als iedere Nederlander moest stemmen over deze situatie, dat 16.9 miljoen het nieteens was opgevallen. 0.1 miljoen wel, met positieve reacties als gevolg. Blijven er nog een stuk of 10 mensen over die het armoedig vinden of wat dan ook, maar dat is toch geen reden om het dan maar niet meer te doen?

Ik heb trouwens vandaag een haarband op van m'n dochter, maar dat terzijde. Hij kleurde goed bij m'n jurk en er hoefde geen notaris aan te pas te komen voor ik hem mocht lenen, dus tadaaa.

afbeelding van Maribrune

Maribrune

zaterdag 09 apr 2022 - 18:44

Lijkt me toch een verschil om kledij te lenen van een oudere dan van een puber.... komt ook bij mij ietwat hypocriet over van iemand die over een budget beschikt waarmee de top 10 van grootste kledij budgetten gehaald wordt om dan voor officiele gelegenheden kledij te lenen van een dochter -tenminste als dat zo zou zijn . Prive kan dit mi, maar niet voor officiele gelegenheden ... Mss even extrapoleren : kunt u zich voorstellen om prinses beatrix , prinses irene of prinses margriet officieel te zien in van elkaar geleende kledij ... ?

afbeelding van PK020

PK020

zaterdag 09 apr 2022 - 21:39

Mee eens!

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

zaterdag 09 apr 2022 - 18:59

Ja, die doen dat ook. Dus dat kan ik me wel voorstellen ;-)

afbeelding van Babs74

Babs74

zaterdag 09 apr 2022 - 23:25

Dat je hier nog op reageert... laat het los!!!!!

afbeelding van PK020

PK020

zaterdag 09 apr 2022 - 21:45

Er zijn meer dan overduidelijke verschillen Josine, indien ze mogelijk onderling leenden zoals jij aan ons laat weten. Prinses Irene was toentertijd overduidelijk de p/krachtig/ste/e Europese prinses "zum haben'.... Zij volgde meer dan overduidelijk haar eigen pad - niet alleen qua mode - en dat wens ik onze kroonprinses ook meer dan toe. "Tips" aan Amalia moeten hier op deze website niet continue geïnterpreteerd worden als "kritiek".

afbeelding van Lizette

Lizette

zaterdag 09 apr 2022 - 14:21

Met het lenen van kleding lijkt mij helemaal niks mis mee.
Ik zie ook de dochters van prinses Mary en prinses Mette Marit kleding dragen van hun moeder en vice versa. En ook koningin Letitia is al gespot in kleding van haar dochter en ze heeft zelfs al (gala)japonnen gedragen uit de inloopkast van haar schoonmoeder, koningin Sofia.
Zo uitzonderlijk is het ook weer niet zie je wel.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 09 apr 2022 - 21:17

Klopt, en Estelle draagt jurkjes van Victoria, Leonore draagt ze van Estelle, Victoria draagt nu nog jurken van haar moeder (zelfs tijdens het Nobelprijsbanket), Estelle draagt mantels van Ingrid-Alexandra (waar ze niet eens familie van is), Mabel droeg zelfs de verlovingsjurk van Beatrix, Aimee droeg de positiegalajapon van Maxima, Annette droeg met Koningsdag een groene jurk van Prinses Margriet enz. Ik vind dat gaaf, en zie het in bepaalde gevallen ook als een soort eerbetoon aan de eerdere draagster.

afbeelding van PK020

PK020

zaterdag 09 apr 2022 - 21:50

Eerbetonen zijn respectvol & mooi, positie en functie zijn anders. Uit uw bericht geniet ik het meest van prinses Mabel in de verlovingsjurk van prinses (koningin) Beatrix; beide waren smashing èn zonden een boodschap uit toen Mabel 'het zwaar had'....

afbeelding van elisah.

elisah.

zaterdag 09 apr 2022 - 09:10

Dit is toch prachtig? Zo willen we toch onze koningin zien?
Het hele plaatje klopt, en de jurk is zoooo mooi.
Ik hoop hem zeker nog eens terug te zien.

afbeelding van oranjefan

oranjefan

vrijdag 08 apr 2022 - 20:49

Amalia volgt haar eigen weg. Ze is nog in de verkennende fase, ook wat betreft mode.

afbeelding van P J Hoogeveen

P J Hoogeveen

zaterdag 09 apr 2022 - 10:06

De jurk in deze link vind ik toch echt te strak, plooit/kreukt overal, van romp top rok, dan staat deze nieuwe creatie toch veel beter, rok wat langer, en mooi passend! Perfect plaatje!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 08 apr 2022 - 19:15

Ik vind die zeker ook mooi! Ik weet niet hoe de lengte is als ze rechtop staat. Dus misschien volgens de huidige modenormen wat te kort? Maar ik zie m graag terug!
De De La Renta jurk is ondanks de langere lengte (waar ik eigenlijk niet van houd) door het model dat op haar lijf geschreven is, zo vloeiend dat t een topper wordt. Net als die knalroze. Voor mij de winnaar van t jaar....nou ja...deze maand dan...nou ja...koningsdag nog te gaan...

afbeelding van oranjefan

oranjefan

vrijdag 08 apr 2022 - 11:44

Weten jullie dat de koning een hele toepasselijke stropdas om heeft? Met tulpjes!

afbeelding van Maria48

Maria48

vrijdag 08 apr 2022 - 10:53

Wat een uiteen lopende reacties, dan kan de mijne er ook wel bij. Máxima is heel mooi gekleed, donkerblauw is uitermate geschikt om de de gekleurde bollenstreken te bezoeken., en dat de mantel ook door haar dochter is gedragen, wat maakt dat uit. Niks niet armoedig, weet je wat er armoedig is?.... Dat je als moeder van studerende kinderen, zelf geen geld hebt om een broodnodige winterjas te kopen. Ik droeg die tijd afdankkers van mijn dochters. ...waar ik reuze blij mee was. Het is allemaal goed gekomen. Ik bedoel maar!

afbeelding van P J Hoogeveen

P J Hoogeveen

vrijdag 08 apr 2022 - 12:28

over t algemeen vind ik dat ze t leuk afwisseld, de ene keer wat nieuws, dan weer iets wat we al vaker gezien hebben bij haarzelf of dochters, niet in ieder Koningshuis wordt kleding meermaals gedragen of gedeeld, als t altijd nieuw zou zijn is t ook weer niet goed, wel? Volgens mij heeft ze zelfs wel n's een jurk aan haar moeder geleent toen die er op Prinsesjesdag('18?)een keer bij was, prima toch! overigens is er van dit streekbezooek ook al een filmreportage, wellicht geluid niet zo best, maar toch: https://youtu.be/cBwaRDWzQxY

afbeelding van Jacolien

Jacolien

donderdag 07 apr 2022 - 21:39

Ik vind dat ze er mooi verzorgd uit ziet. Ze hebben een druk programma deze week !
Het model jurk is prachtig

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 07 apr 2022 - 21:25

Wat een super mooie jurk. Ik vind grijs, blauw en zwart te hard voor Máxima, maar dit is een hele positieve uitzondering. Heel mooi ook haar haar in een paardenstaart. We hebben Máxima deze week echt weer op haar best gezien!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 07 apr 2022 - 21:00

Heerlijk zo n 'traditionele' MKM week met officieel ontvangst, galadiner, en mini-koningsdag.
Weer genoeg meningen, en vooral weer genieten van outfits in haar meer formele rol.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 07 apr 2022 - 22:14

Fijn, weer behoorlijk als vanouds. Kun je ook zo genieten van het feit dat het leven allemaal weer wat normaler is? (Tuurlijk, er is nog ellende genoeg, maar toch)

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

donderdag 07 apr 2022 - 20:53

Ik was er de hele dag bij en zit nu met zere voeten op de bank. Let wel: ik droeg heerlijk praktische stampers. Hoe de koningin het volhoud op hakken van 10 centimeter is me echt een raadsel. Dus allereerst daarvoor mijn welgemeende complimenten. De overeenkomst met de roze Oscar de la Renta zie ik niet zo. De techniek was anders (borduurwerk versus guipure kant), de plaatsing van de applicaties was anders, de kleur was anders, dus de enige overeenkomst is eigenlijk het model van de jurk zelf. Nou, daar zie ik eerlijk gezegd geen probleem in.

afbeelding van Suyari

Suyari

vrijdag 08 apr 2022 - 17:41

Ja die hakken....ik kijk altijd met verbazing naar hoe ze loopt. Ik zou subiet omvallen

afbeelding van PK020

PK020

donderdag 07 apr 2022 - 21:23

Ik zie ook geen probleem #Josine, maar ik ervaar wel een te gemakkelijke keuze ofwel 'twee voor de prijs van één?' = Hollandse zuinigheid; dus ja, onze koningin vertegenwoordigt echt Nederland ;-)

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 07 apr 2022 - 22:16

Het model is hetzelfde, maar het open'gewerkte' gedeelte is anders, de bloemen zitten op een andere plaats en zijn anders, de kleur is anders. Ik vind dit zeker niet 2 voor de prijs van 1 eerlijk gezegd. Bovendien, hoeveel kleding heeft ze niet. Daar zijn er zonder twijfel meer van die veel meer op elkaar lijken.

afbeelding van PK020

PK020

donderdag 07 apr 2022 - 23:38

Mee eens, dus majesteids keuze is te gemakkelijk, vind ik ... .Jammer, bergen geld....

afbeelding van Ella

Ella

donderdag 07 apr 2022 - 20:48

Ik hou hier heel erg van. Normaal gesproken hou ik niet zo van blauw en grijs bij Maxima, maar dit is prachtig. En het samen doen met kleding vind ik juist leuk. En nuttig, met het oog op duurzaamheid, alhoewel dat laatste niet heel erg het motief lijkt ben ik bang

afbeelding van oranjefan

oranjefan

donderdag 07 apr 2022 - 20:31

Ja, een broekpak zou ook kunnen, toch vind ik dat dan beter dan een spijkerbroek.
Ik vind ook dat toen Amalia naar de Raad van State ging zij er wat betreft outfit meer uit had mogen springen dan haar moeder.
Nu was het andersom. Het was tenslotte Amalia's dag.

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 07 apr 2022 - 19:43

Best wel een mooie outfit- maar meer voor een staatsbezoek ofzo. Bij de bollenstreek en dit weer zou een stralend broekpak naar mijn idee mooi zijn geweest

Met betrekking tot de cape… zou het welllicht zijn dat Amalia de jas van mamma droeg? In dat geval vind ik dat jammer: niets nieuws voor zo’n iconisch moment van de kroonprinses .
Maar ach wie het weet mag het zeggen!

Ben ook heel benieuwd naar jouw jurk Josine bij het staatsbanket

afbeelding van PK020

PK020

donderdag 07 apr 2022 - 20:12

Oké, ipv een spijkerbroek een hip broekpak, mee eens Doro!

Ps: Ik vermoed dat je misschien gelijk hebt, kroonprinses Amalia draagt een jas van haar moeder... idd, tijdens zo'n iconisch moment. Maar dat vul ik nu in natuurlijk, Amalia wordt waarschijnlijk geen fashion queen 'vrees' ik. Dat hoeft ook niet maar toch, , trek je eigen plan Amalia, maar kleed je ajb als een - erg - jonge energieke vrouw! Dit mis ik helaas, kijk maar om je heen, naar jonge energieke positieve vrouwen.

afbeelding van Senna

Senna

vrijdag 08 apr 2022 - 13:00

Zullen we Amalia haar eigen pad laten volgen, er wordt nu al over haar gezegd: ze is geen mode Queen en ze moet naar Kate kijken. Dat is nogal wat en ze is nog maar 18 ze heeft dus alle tijd om haar eigen stijl te ontwikkelen.

afbeelding van Babs74

Babs74

vrijdag 08 apr 2022 - 13:26

Inderdaad. Laat haar alsjeblieft haar zelf zijn. En fashion queen... ik hoop niet dat ze deze oppervlakkige titel ambieert....

afbeelding van PK020

PK020

vrijdag 08 apr 2022 - 21:37

"....Maar dat vul ik nu in natuurlijk, Amalia wordt waarschijnlijk geen fashion queen 'vrees' ik. Dat hoeft ook niet maar toch, trek je eigen plan Amalia, maar kleed je ajb als een - erg - jonge energieke vrouw! Dit mis ik helaas, kijk maar om je heen, naar jonge energieke positieve vrouwen. "

Ik citeer mezelf: 'Trek je eigen plan Amalia, maar kijk ook eens om je heen, naar andere energieke, positieve vrouwen ) net als jij)..."
Ik vergelijk onze kroonprinses niet met Kate, brrrr, 'lang leve Amalia!'

afbeelding van Anniek

Anniek

vrijdag 08 apr 2022 - 12:03

helemaal mee eens. Ik vind het echt heel jammer. Koningshuis is voor mij toch glamour. Als ik de andere koningshuizen zie dan springen wij er in de toekomst niet al te best uit vrees is. Amalia ik zou zeggen kijk eens naar Catherine. Heel stylisch en altijd zeer gepast.

afbeelding van Jens

Jens

vrijdag 08 apr 2022 - 14:35

Neeee, niet kijken naar Catherine aub. Een hele andere leeftijd, een hele andere cultuur en een heel ander figuur. Amalia is net zo modebewust als haar moeder. Kijk maar naar de aankleding qua schoenen, sieraden, haardracht. En wie wiens mantel heeft geleend, wat maakt dat nu toch uit lieve mensen. Wat een oordelen zeg. Het gaat er toch om hoe ze er uit zien? Ik vind de leden van ons Koningshuis er altijd prima uitzien en heel vaak goed gekleed voor de gelegenheid. Daarbij zijn ze nog eens hartelijk en spontaan ook. Count your blessings zou ik zeggen en voor iedereen: een fijn weekend gewenst!

ps Ook ik ben erg benieuwd naar jouw kleding tijdens het staatsdiner Josine.

afbeelding van marinde

marinde

donderdag 07 apr 2022 - 21:37

Wat hebt u veel oordelen......

afbeelding van PK020

PK020

donderdag 07 apr 2022 - 23:40

Ik oordeel niet,ik reageer op de reactie van Doro. Mag men niet vanuit een eigen perspectief reageren? Lees mijn reactie nog eens, zorgvuldig, dank U! Oordeel zelf niet, aub!

afbeelding van Doro

Doro

vrijdag 08 apr 2022 - 13:24

Hoho…. Ik heb niets geschreven over het fashion pad van Amalia!!

afbeelding van Celeste

Celeste

donderdag 07 apr 2022 - 22:39

Dat valt mij ook op.

afbeelding van Birchwood

Birchwood

donderdag 07 apr 2022 - 19:31

Leuke jurk en fijn dat er eens elders geshopt is. Ik ben zelf dol op donkerblauw en vind het Máxima ook mooi staan.
Het is alleen geen outfit dat mij lang bij zal blijven denk ik.

afbeelding van Wiekie2004

Wiekie2004

donderdag 07 apr 2022 - 19:17

Mooie jurk met dat opengewerkte kant. Idd een zusje van de rose. Dat was een fijn weekje zo. @Josine, jouw week moet heel tof geweest zijn!

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?