Hierbij de log over de kleding van de overige prinsen en prinsessen. Tips zijn altijd zeer welkom! 

Prins Constantijn:

Prins Constantijn ging gekleed in een donkerblauw pak met lila overhemd en donkere stropdas.

Prinses Laurentien:

Laurentien draagt een japon van Missoni, een favoriet modehuis waar ook Máxima en Mabel graag shoppen. de japon is op twee manieren te dragen: met de v-hals aan de voorkant of met de ronde hals aan de voorkant!

Foto

Foto

Haar leren jack komt van Michael Kors Collection. Qua accessoires draagt ze onder andere pumps van Armani Collezioni. Haar complete outfit is gekocht bij Hardies in Den Haag.

Foto

Outfit Maurits:

Prins Maurits, als altijd de vrolijke charmeur, had er ook deze Koningsdag weer zin in! Hij ging gekleed in donkerblauw pak, een wit overhemd en een stropdas met cirkelpatroon.

Outfit Marilène: 

Prinses Marilene draagt een japon van Sage & Ivy. Ook haar lichtblauwe mantel komt van deze ontwerpster - Alexia van der Leegte uit Eindhoven), en is speciaal voor haar gemaakt. Marilene hebben we in het verleden al verschillende keren met kleding van deze ontwerper gezien!

Foto

Foto

-Advertentie- 

- Einde advertentie-

Foto

Outfit Bernhard:

Prins Bernhard koos voor een taupekleurig pak met eveneens een wit overhemd. Daarbij droeg hij een lichtroze tropdas. 

Outfit Annette:  

Prinses Annette draagt een nieuwe mantel van Ted Baker: een merk waar ze wel vaker officiele kleding heeft gekocht. Zo droeg ze op Koningsdag 2016 ook al een japon en mantel van dit merk, terwijl we haar schoonzus Marilene op Koningsdag 2015 met een outfit van dit merk zagen. 

Foto

Annette's kapsel:

Outfit Pieter-Christiaan:

Prins Pieter-Christiaan draagt een donker pak met een wit overhemd een beige stropdas.

Outfit Anita:

Prinses Anita gaat gekleed in een geborduurde japon met mouwen van Oso Couture. Daarop draagt ze een okergele mantel en bijpassende sjaal:

Foto

Foto

Foto

 

Outfit Floris:

Prins Floris ging gekleed in een donkerblauw pak met een wit overhemd en een roze stropdas.

Outfit Aimée:

Prinses Aimée draagt  -zoals verwacht- een creatie van Addy van de Krommenacker. We zien haar de laatste jaren met Koningsdag (en daarvoor met Koninginnedag) altijd met een outfit van deze ontwerper.

Foto's met dank aan:

©Royalduo - Jannemieke den Besten en Rick Reparon

©RoyalPhoto - Gert-Jan de Wit www.royalphoto.nl

screenshots livestream NOS, video Vorsten

Graag willen we onze trouwe fans tijdens deze speciale dag heel hartelijk bedanken! Wat fijn dat we altijd gebruik mogen maken van jullie foto's! Wij genieten er van!

Deze log is gezamenlijk geschreven door Josine en TWoR (http://theworldofroyals.weebly.com/ en http://royalfashionblog-theworldofroyals.weebly.com/)

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Mary

Mary

zaterdag 29 apr 2017 - 09:10

Meestal ben ik geen fan van de kledingkeuzes van Laurentien maar dit staat haar erg goed. Een gedeelde 1e plek met Anita, want haar vind ik er ook erg mooi uit zien.
Aimee... voor deze dag niet de goeie keus. Komt volgens mij vooral door de stola.

afbeelding van Jens

Jens

vrijdag 28 apr 2017 - 10:52

Ik verwacht het dat de kinderen van Constantijn meer in de schijnwerpers en bijbehorende belangstelling komen te staan zodra hun ouders als reserve koningspaar gaan optreden. Wie anders zouden dat kunnen doen in hun plaats?

afbeelding van Paula

Paula

vrijdag 28 apr 2017 - 10:20

Ik vind het erg leuk dat de Van Vollenhovens erbij zijn. Het maakt het geheel van zo'n Koningsdag nét wat sportiever en spectaculairder. Met vier heren en vier dames erbij, prachtig gekleed, wat zou het kaal zijn zonder hen.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 28 apr 2017 - 09:54

Log is aangevuld met beeldmateriaal en info! Wat was het weer genieten! Van mij mogen de Vollenhovens wat vaker in beeld zijn, maar dat is ongetwijfeld ijdele hoop! Ik hoop dat we de komende dagen nog wel meer beelden van het feest van de Koning te zien gaan krijgen.

afbeelding van zara

zara

vrijdag 28 apr 2017 - 09:28

Fantastisch dat ze toch maar weer ieder jaar op komen draven, en allemaal zo enorm hun best doen om er 'representatief' uit te zien! Mijn voorkeur gaat uit naar de okergele Oso-outfit van Anita; de jas en jurk hebben een simpel model, maar de applicaties maken het zo feestelijk! En dan het losse haar erboven, super-mooi, en absoluut niet tuttig! Laurentien's outfit staat bij mij op nr. 2. Als prins Constantijn zijn overhemd en das beter op haar outfit had afgestemd, was het waarschijnlijk nr. 1 geworden... Jurk en jasje zijn multi-functioneel, dus ik hoop dat we de Missoni-jurk nog vaker gaan zien, en dan bijvoorbeeld met die gele muiltjes van de foto. Die donkerblauwe Kors jurk zou Laurentien ook prachtig staan onder haar leren jasje!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 28 apr 2017 - 09:56

Ik vind Anita er ook geweldig uitzien. Leuk dat ze deze ontwerper zo promoot. Achmed Oso komt uit Syrie, hij leerde het vak in eerste instantie van zijn moeder. Ik vind hem een geweldige ontwerper. Fijn dat hij hier zo'n prachtige nieuwe carrière heeft weten op te bouwen. Binnenkort hoop ik een log te plaatsen met meer info over deze ontwerper, evenals over de oorhangers van Marthje, waarvan Anita er inmiddels verschillende heeft gedragen.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

vrijdag 28 apr 2017 - 08:54

Alle prinsessen hadden echt hun best gedaan om er leuk uit te zien!
Ik vond Anita er het leukst uitzien. de kleding van Aimee is ook niet echt mijn ding. De jas van Marilene vind ik ook echt geweldig.
Ik neem mijn petje af voor al die hoge hakken de hele morgen!! Dat geldt ook voor Maxima...ze zullen wel zere voeten gehad hebben aan het eind.

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 28 apr 2017 - 08:37

Wat een prachtige jurk draagt Laurentien. En dit i.c.m. het leren jasje is geweldig. Het jasje zou ik ook wel willen.
De rest van de prinsessen en hun mannen mooi en verzorgd. De outfit van Amée is niet mijn smaak.

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

donderdag 27 apr 2017 - 23:41

Eerlijk gezegd vraag ik mij af waarom afdeling Apeldoorn nog mee komt. Eens per jaar draven ze op hun best gekleed op als loopgroep in de optocht. Ze behoren niet meer tot het Koninklijk Huis, hebben op Maurits na ook geen hoffunctie. Zeker nu de prinsessen oud genoeg zijn om een dag als deze aan te kunnen, voelt het een beetje als "overbodig".

Laurentien vind ik er modern en fris uit zien. Net als Annette eigenlijk, mooie vrouw. Al is haar kapsel iets te volumineus. Marilene en Anita zijn goed, maar wat blijven hangen in hun stijl terwijl ze geen 35 meer zijn en we nu in 2017 leven. En Aimee wil iets te graag de prinses zijn en in de schijnwerper staan en is zwaar overdressed.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 28 apr 2017 - 10:33

Er komt een moment dat de van vollenhovens gaan afvallen denk ik.
De kinderen van Constantijn zouden dan aan kunnen schuiven.... Maar zij hebben geen landelijke herkenbaarheid.
Zouden ooit hun huwelijken via tv worden uitgezonden zoals dat bij de apeldoornse prinsen t geval was?

afbeelding van juliette

juliette

vrijdag 28 apr 2017 - 09:10

Ik vind het juist wel leuk dat ze er nog steeds bij zijn.
De groep wordt al steeds kleiner!
Nu kunnen we nog genieten van alle mooie outfits.
Ook zijn de prinsen en prinsessen wat losser dan het koningspaar
Ze doen mee aan alle sporten en activiteiten zoals hardlopen, touwtjespringen en basketbal en dat maakt het extra leuk om te zien.

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 28 apr 2017 - 09:57

Helemaal mee eens, Juliette. Zo vond ik het ook altijd leuk en gezellig dat bijv. Margriet en haar man erbij waren in de tijd dat Beatrix nog koningin was. Nu is het aan de volgende generatie en dus op de manier, zoals de koning het wil. :-)

Dat de koning en koningin nu minder los zijn kan ik me in hun positie wel begrijpen. Een met toiletpotten-gooiende-koning zou niet kunnen, vind ik. Past niet bij de functie. Dit laat de koning liever over aan zijn broer en neven. :- ) Zo wordt die traditie toch in stand gehouden.

afbeelding van Jens

Jens

vrijdag 28 apr 2017 - 09:01

Hahaha, loopgroep in de optocht. Ik ben het eigenlijk wel met je eens maar voor het publiek is het wel leuk dat de groep groter is dan vijf personen.
Een keuze voor het gezin van 'Tijn & Tien' met kinderen was misschien beter geweest. Ook gezien de taken die dat gezin op de schouders gaat krijgen als onze prinses Beatrix later wegvalt.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 27 apr 2017 - 23:41

Laurentien ziet er goed uit. Verstandig met lederen jackje gelet op t weer. De blauwe jurk van Michael Kors mag ze erbij kopen van mij.
Marilene nog steeds de mooiste en meest stijlvolle. ..Maar haar jurklengte moet echt langer. Een schitterende jas!
Annette ook in mooie jas...lengte had ook langer gekund of haar haar los.
Anita en Aimee.... Het net niet helemaal.

afbeelding van Paula

Paula

donderdag 27 apr 2017 - 21:18

Ik vind de kapsels van Annette, Marilene en Aimee feestelijk. Ik hou ervan. Anita spreekt me niet zo aan, ook haar kleding niet. De kleur die zij vandaag droeg vond ik haar niet zo goed staan. Marilene altijd zo goed gekleed, maar dit keer was toch wel haar jas te kort. Aimee inderdaad, zoals hierboven al genoemd, wat popperig. Ik vind haar kleding enig, maar elk jaar weer gewoon te koud voor die dag. En dan ziet het er wat verloren uit. Annette is toch een hele mooi vrouw hoor en met een kekke jas dit keer. De knalkleur was erg fleurig. Ik vond 'm wel wat volumineus overkomen. Laurentien zag er heel anders uit als anders, ik kon haar niet goed zien eigenlijk.

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

donderdag 27 apr 2017 - 19:36

De mooiste outfit, ook qua kleur, vond ik van Annette! Gewoon een mooie mantel. Ze heeft heel mooi haar en een leuke uitstraling. Alleen vind ik de kapsels van haar en Marilene te veel getoupeerd.
Marilene vind ik de laatste jaren wat minder leuk gekleed, ik denk dat een sprekende kleur haar beter staat dan fletse pasteltinten.
Aimee ook leuk maar wel wat popperig door de heel wijde rok.
Laurentien: echt een leuke kleurige jurk met super leuk jasje. Lengte van de jurk ook chique. Haar kapsel zat ook goed.
Anita: heel erg feestelijk, had iets minder geborduurd hoeven zijn van mij. Het viel mij op dat de kleur van haar jas bijna overeenkwam met de loper! Haar kapsel vond ik het mooist.

afbeelding van Trixedo

Trixedo

donderdag 27 apr 2017 - 19:19

Mijn voorkeur gaat uit naar Marilène : wat een verfijnde chic ! Ze droeg ook een prachtig kapsel en (zag ik beter op tv) discrete, heel mooie oorhangers !

afbeelding van Merel

Merel

donderdag 27 apr 2017 - 18:33

Laurentien!!! Die jurk is al super en met dat leren jackje echt te cool. Fleurig, hip, mooie luxe materiaalcombinatie en perfect voor haar figuur.

De andere prinsessen zijn beetje 'verkleed' in mijn ogen... stuk voor stuk mooie vrouwen in sjieke kleding maar naast Maxima en Laurentien wat oubollige Disney-prinsessen romantiek. Niet mijn smaak.

afbeelding van Els

Els

donderdag 27 apr 2017 - 17:35

Laurentien had een geweldige outfit aan vandaag. Missoni heeft goede ontwerpen voor haar. De ontwerpen die ze vaak op Prinsjesdag draagt (naam is me even ontschoten) met die zware stoffen, laat die voortaan maar in de winkel hangen.
Dit past haar veel beter.
Bij Marilene vind ik de roklengte altijd te kort. Ze is inmiddels ook 49 jaar en dan mag het best op de knie, ipv daarboven.
Hoe mooi je benen ook mogen zijn, roklengte moet ook bij je leeftijd passen, vind ik.
Alle vier de schoondochters van Margriet zijn gekleed zoals altijd, hier zit nooit een verrassing tussen.
Jammer, want mooie dames zijn het wel.

afbeelding van juliette

juliette

donderdag 27 apr 2017 - 17:30

Laurentien: mooi, modern en precies haar stijl.
Vele mooie kleuren maar toch een rustig geheel.
Marilene: mooie lente kleuren met een prachtige jurk eronder
Minpunt is dat de jas niet aansluit op het jurkje dan zie je echt dat persoonlijk gemaakt toch beter werkt.
Anita : ik vind het borduurwerk met de bloemen veel maar wel heel erg mooi en de kleur vind ik voor haar vernieuwend.
Anette : wat heeft ze me toch prachtig haar en een simpele maar mooie outfit voor haar .
De kleur komt mooi tot zen recht in combinatie met haar huid en haar.
Aimee: dit is zoals Aimee is en ik ken haar niet anders. Enorm klassiek en erg popperig.
Addy weet precies wat bij haar past en het staat prachtig ,het komt net uit een Hollywood film.
Ook vond ik het erg leuk dat Floris zen dassen afstemt op Aimee haar outfit

afbeelding van Channa

Channa

donderdag 27 apr 2017 - 16:13

Laurentien vind ik ook het mooist gekleed; goede combinatie van kleuren, eigentijds ook.
Daarna Anita, al heeft de jurk wel wat veel applicaties, maar als ensemble met de jas vind ik het prachtig. Ook kwa kleur. Dat geel staat haar heel goed.
Aimee te overdressed, als een 'prinses' inderdaad. Marilene en Annette okay, allebei een iets te korte jas, wel goede kleuren.

afbeelding van Magda

Magda

donderdag 27 apr 2017 - 15:36

Ik ben helemaal weg van de outfit van Laurentien. Prachtig en zonder toeters en bellen. Eindelijk, ik hoop dat ze zo doorgaat. Compliment!

afbeelding van Suus

Suus

donderdag 27 apr 2017 - 15:02

Laurentien GOED GEDAAN. Wat mij betreft verdiend ze (eindelijk) eens een groot compliment! Apart, stoer, feestelijk en mooi afgestyled.

afbeelding van Jens

Jens

donderdag 27 apr 2017 - 14:51

Laurentien ziet er ge-wel-dig uit. Complimenten! Mooi, fris, eigentijds, stoer, geen frutsels of fratsen.
Aimee is over de datum in haar prinsessenjurk met Bambi make-up. Te gekunsteld, te fake, altijd gestationeerd achter Maxima op het podium om zoveel mogelijk in beeld te zijn. Annette mooie outfit maar kapsel te ouwelijk, Marilène mooi maar het jasje te kort, Anita wel heel veel applicaties. De heren zien er keurig uit.

afbeelding van sandy

sandy

donderdag 27 apr 2017 - 15:11

Jens, ik schrik een beetje van je venijnige opmerkingen richting Aimee. Ik vind haar juist heel erg mooi uitzien en dat ze achter Máxima zou staan om aandacht te trekken? Niks ervan gemerkt.

afbeelding van Jens

Jens

donderdag 27 apr 2017 - 15:15

Bekijk de beelden maar van de afgelopen jaren bij de afscheidsspeeches van Beatrix en WA.
Fijn dat jij haar outfit wel mooi vind, je zult vast niet de enige zijn :). Smaken verschillen.

afbeelding van Gerdien

Gerdien

donderdag 27 apr 2017 - 14:34

De dames Van Vollenhoven zien er zoals bijna altijd goed gekleed uit. Laurentien is echt Laurentien met deze outfit. Mooi dat ze dicht bij zichzelf blijft ondanks de kritische kijk van derden op haar kleding. Ik vind haar outfit helemaal fantastisch!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 27 apr 2017 - 14:13

Prinses Marilene draagt een jurk en mantel van Sage & Ivy!

afbeelding van Merel123

Merel123

donderdag 27 apr 2017 - 14:06

Vaak heb ik commentaar op de kledingkeuze van Laurentien. Dit keer geef ik haar een groot compliment, vind haar het mooist gekleed van alle prinsessen.

Aimee vind ik erg overdreven, meer een outfit voor bruiloft.

afbeelding van elise1

elise1

donderdag 27 apr 2017 - 13:47

Laurentien steekt er van de prinsessen voor mij met kop en schouders boven uit. Mooie jurk, leuk jasje, fijne uitstraling. Mooi, tamelijk eenvoudig èn lekker modern. Fijn om naar te kijken.
Annette vind ik ook mooi in haar eenvoudige outfit. De blauwe jas van Marilene is ok maar jammer dat er eens stuk van de jurk onderuit komt. Dat vind ik persoonlijk niet zo mooi.
De outfits van de andere twee prinsessen hebben voor mij teveel toeters en bellen. Vooral de jurk van Anita. En de outfit van Aimee vind ik te gekunsteld.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 27 apr 2017 - 12:12

Anita draagt Oso Couture!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 27 apr 2017 - 11:31

Laurentien draagt japon van Missoni, jack van Michael Kors Collection en pumps van Armani Collezioni. Complete outfit via Hardies uit Den Haag!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 27 apr 2017 - 11:39

Ze zien er allemaal weer vrolijk uit. Super leuke outfit van Laurentien en Marilene als altijd een klassieke schoonheid. Aimee mooi, maar wel weer een tikje overdreven. Wat heeft Annette toch prachtig haar en Anita als altijd geraffineerd. Ik vind haar outfit echt het mooiste.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?