Koningin Máxima was vandaag op pad in Hilversum om de Week van het Geld te openen. Voor de gelegenheid koos de koningin een felblauwe peplum van modehuis NATAN, gecombineerd met een grijze rok en bijpassende blauwe accessoires. Het haar was voor de verandering een keer opgestoken, wat erg mooi stond in combinatie met de lange blauwe oorhangers van Maison van Belle. Hoewel deze peplum wat mij betreft niet Máxima's mooiste punten benadrukt, vind ik het totaalplaatje wel leuk en prima geschikt voor de gelegenheid van vandaag. Ik ben benieuwd naar jullie mening! 

Peplum van modehuis NATAN: 

Met de outfit bij een congres over voedselstabiliteit, november 2012: 

Nieuwjaarsreceptie 2013: 

In Rome, maart 2013:

Foto's met dank aan: 

IFAD 
www.dutchphotopress.com 
www.royalpress.nl via www.ppe-agency.com

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Iris

Iris

dinsdag 11 mrt 2014 - 12:47

Ha ha, je moest eens weten hoe vaak ik kritisch naar mezelf in de spiegelijk kijk. Maar dat doet er op deze site helemaal niet toe, hier gaat het over Maxima die een publiek figuur is, hier mogen we onze mening kwijt over haar mode (of die reacties altijd realistisch zijn dat is een andere zaak) en er wordt ons niet vantevoren gevraagd of we ook wel eens naar ons zelf kijken. Ik ben het wel met je eens dat Maxima zeker niet dikker is geworden.

afbeelding van Carmen

Carmen

dinsdag 11 mrt 2014 - 13:36

Iris, je haalt me de woorden uit de mond!

afbeelding van Gert

Gert

dinsdag 11 mrt 2014 - 12:14

let wel: ik ben niet iemand die alles mooi vindt van Maxima, integendeel. Maar om nu te zeggen dat zij dikker geworden is gaat mij veel te ver. .

Ik zou niet graag in de schoenen staan van Maxima: iedereen heeft een mening over haar, over haar kleding, over haar kapsel en nu ook nog een keer dat zij dikker geworden is. Ik zou er oprecht doodongelukkig van worden.

Een reactie als 'hier heeft ze zelf voor gekozen, ze wist waar ze aan begon' is iets te voorspelbaar overigens... ik hoef eigenlijk geen reactie, maar wil dit toch graag vermelden. Wordt soms moet van al die reacties hier, omdat iedereen het altijd allemaal zo goed weet. Maar kijken wij zelf weleens kritisch in de spiegel naar onszelf..?

afbeelding van Kleurstudio Ede

Kleurstudio Ede

dinsdag 11 mrt 2014 - 08:02

Het nadeel van foto's is dat zowel positieve als negatieve punten uitvergroot worden. Wanneer ik Maxima in bewegend beeld zie, dan zie ik vaak een nog veel charmanter beeld dan op de foto. Dit even ter relativering. Het lijkt erop dat Maxima wat kilo's is kwijtgeraakt sinds november 2012. Hierdoor staat de kokerrok haar beter, alhoewel een gerende (zeker met peplum) of rechte rok haar figuur beter flatteert. De kleurencombinatie vind ik haar prachtig staan.

afbeelding van Christa

Christa

dinsdag 11 mrt 2014 - 11:07

Dat ben ik niet helemaal met je eens, ik vind juist dat ze is aangekomen en daarom trekt de rok zo in plooien! Ook haar armen zijn wel wat steviger, als ik tenminste naar de foto's kijk van de laatste dag in Peru bij de ontvangst bij de president. Maar foto's zijn een momentopname en dan is bewegend beeld toch beter, daar ben ik het weer helemaal mee eens!! ;-))

Nu ik nog eens goed kijk zijn haar armen gewoon heel gespierd, maar op een foto geeft het wel een heel vertekend beeld! Maar ze is wel wat dikker in de heupen. Het kan ook niet anders dan dat haar figuur ook veranderd met de tijd, dat is bij iedereen zo! Wat je leuk stond en goed zat een paar jaar geleden, zit nu waarschijnlijk niet meer zo goed, ook al kom je geen kilo aan!
;-))

afbeelding van Sjanine

Sjanine

maandag 10 mrt 2014 - 21:35

Deze kleur blauw staat Maxima mooi, leuk dat de schoenen er goed bij matchen en het haar is opgestoken.
Maar verder ben ik niet positief..

afbeelding van Elsfiederels

Elsfiederels

maandag 10 mrt 2014 - 21:19

Kapsel, oorbellen en kleur waren top! Erg mooi, rok en peplum waren wat minder maar over het geheel genomen best een aardige outfit voor de gelegenheid. Het mooiste blijft haar uitstraling, zoveel energie. Na zo'n week in Zuid-Amerika, met jetlag en al nu al weer aan de slag, niet niks. Ik waardeer het harde werken wat ze doet, ze legt echt haar hart erin en dat siert haar, dan mag van mij de rok best vijf cm te kort zijn (voor deze keer :-)).

afbeelding van Liesbeth

Liesbeth

maandag 10 mrt 2014 - 20:54

Kleurencombinatie mooi. Ik vind peplums altijd iets extra's geven. Rok is te kort. Ik snap de rode riem niet helemaal. Haar kapsel zit prachtig.

afbeelding van Marije

Marije

maandag 10 mrt 2014 - 19:57

De haar is super, de kleur blauw is prachtig en ik vind de schoenen ook top!
Alleen de 'mouwtjes' vind ik minder en ook de grijze jas/mantel vind ik niet zo mooi (maar die had ze wss alleen bij aankomst aan?).

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 10 mrt 2014 - 19:55

Alhoewel dit nu mijn favoriete outfit is (ik vind deze kleurcombinatie niet mooi) staat het haar erg goed! Mooi gedaan, past prima bij de gelegenheid. Knap dat ze al weer zo loopt te stralen terwijl ze vast een jetlag heeft. Ik blijf het toch minder vinden dat Mathilde dezelfde jurk heeft...

afbeelding van Magda

Magda

maandag 10 mrt 2014 - 19:44

Nou ik vind dat Maxima er leuk uitziet. Mooi dat blauwe shirt met peplum op die d.grijze rok. Alleen is de rok veel te kort. Dat is wel een minpunt. Ze moet echt geen rokken meer dragen boven de knie, dat ziet er niet uit.Verder vind ik het haar prachtig zitten, veel beter dan die losse slierten. En aub geen grijze kousen met grijze pumps. Het is geen winter meer. De kleur kousen die ze hier draagt is prima en de schoenen zijn echt heel leuk. Mooi die oorbellen. Precies goed. Kijk zo kan het dus ook.

afbeelding van Truike

Truike

maandag 10 mrt 2014 - 19:37

@josine: ik vind je blog geweldig. Al vanaf jouw beginjaren volg ik je want wanneer ik thuis kom na een dag werken geeft mij dit even ontspanning. Heerlijk. Ik hoop dat ik dit nog heel lang kan doen. Om dit ontspannen moment te kunnen blijven behouden ga ik wel stoppen met het lezen van alle reacties. Persoonlijk vind ik het de laatste tijd op het forum te heftig en dan is het goed om een keuze te maken en de reacties niet meer te lezen. Maar ik blijf wel de topics volgen hoor :)

afbeelding van Iris

Iris

maandag 10 mrt 2014 - 17:08

Dat lila pakje wat ze in Peru droeg was dan toch ook te kort? Op een van die foto's staat ze voorovergebogen en volgens mij kijkt degene die achter haar staat zo tegen haar bips aan. Volgens mij zou ze bij bovenstaande rok minder inkijk hebben omdat hij strak is.

afbeelding van Christa

Christa

dinsdag 11 mrt 2014 - 10:59

Ja veeeeel te kort!!! ;-))

afbeelding van LG

LG

maandag 10 mrt 2014 - 18:10

Iris I cannot remember the last time I heard or read the word "bips", it made me laugh:)

afbeelding van Kaatje

Kaatje

maandag 10 mrt 2014 - 18:49

;-)))

afbeelding van Carmen

Carmen

maandag 10 mrt 2014 - 17:16

Viel mij ook op! Volgens mij buigt ze op die foto voorover naar een kindje als ik me niet vergis. Zag er nogal vreemd uit inderdaad en de mensen die achter haar stonden hadden vast een mooi uitzicht...:)

afbeelding van Jantineloveyou

Jantineloveyou

maandag 10 mrt 2014 - 16:57

Ik vindt hem wel mooi staan,dat het misschien wat korter is,is juist wel leuk,maar het moet netjes blijven maar dit is gewoon netjes..Sieraden ook leuk :)ook. Mooi kapsel en make-up :) Top!!

afbeelding van Sofia

Sofia

maandag 10 mrt 2014 - 16:52

Vreselijke jurk! Te kort,te strak......

afbeelding van Kaatje

Kaatje

maandag 10 mrt 2014 - 16:22

Grappig, ik vind dat mouwtje aan de peplum juist weer leuk....

afbeelding van Annelie

Annelie

maandag 10 mrt 2014 - 16:01

Leuk dat ze hem weer uit de kast heeft gehaald! Staat haar erg goed. Prima geschikt voor deze gelegenheid

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

maandag 10 mrt 2014 - 15:23

Deze kleur blauw vind ik Maxima erg mooi staan. Dat is ook meteen het meest positieve wat ik van deze outfit wil zeggen.

De korte mouwtjes vind ik zo raar staan: zo gek weggesneden. In combinatie met de peplum en de te korte en te strakke kokerrok, vind ik de verhoudingen helemaal zoek. Heel iel aan de bovenkant, heel breed aan de onderkant.

Geen succes. Zelfs aan het opgestoken haar is niets speciaals, dit is echt een doe-het-zelf knot. Dan zie ik het persoonlijk liever los.

afbeelding van Christa

Christa

dinsdag 11 mrt 2014 - 10:55

Nou dat is toch ook toevallig!! Is het precies hetzelfde jurkje?? Ik vind toch eigenlijk dat dat niet kan! Er zijn zoveel mogelijkheden dat het niet nodig is dezelfde kleding te kiezen!!
;-))

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

dinsdag 11 mrt 2014 - 11:37

Helemaal mee eens, dit kan echt niet.

afbeelding van Henny

Henny

maandag 10 mrt 2014 - 14:52

Het lijkt wel of haar rokken steeds korter worden ;) De lengte hiervan vind ik een minpunt. Zelf zou ik gekozen hebben voor een donkere (dikkere) kous en donkere schoenen (hoewel ik blauw dan ook goed vind kunnen); dit gezien de lengte van de rok. Maar het mooie opgestoken haar - ik was hierdoor zelfs blij verrast :-))! - de prachtige top (wat een mooie kleur voor haar (ook mijn lievelingskleur) en de oorbellen maken het geheel voor 98% goed :)). Ze straalt weer!

afbeelding van jeanine68

jeanine68

maandag 10 mrt 2014 - 14:52

Ben het helemaal met je eens, Henny!

afbeelding van Kaatje

Kaatje

maandag 10 mrt 2014 - 14:48

Te krap, te kort, maar verder een goed plaatje helemaal passend bij de gelegenheid. Blauw staat haar mooi, maar dat wisten we sinds de kroning natuurlijk al! ;-)

afbeelding van car

car

maandag 10 mrt 2014 - 13:58

Jaaaaa te kort... puntenaftrek min 2!! Dus we komen op een cijfer 8! ;) nou ruim voldoende duss

afbeelding van Carmen

Carmen

maandag 10 mrt 2014 - 13:46

Kapsel, oorbellen en make-up zijn prima en de kleur staat haar ook goed. De rok is helaas te kort en de peplum is heel onflatteus voor haar figuur. Ik ben niet enthousiast, helaas.

afbeelding van Ria M

Ria M

maandag 10 mrt 2014 - 13:43

Mooie kleuren, mooie oorbellen. De diamanten armband lijkt wel een "A" te bevatten.

afbeelding van Christa

Christa

maandag 10 mrt 2014 - 14:14

Heeft als het goed is 3 "A"'s, je bedoelt toch die witgouden met diamant, Ria M??
;-))

afbeelding van jeanine68

jeanine68

maandag 10 mrt 2014 - 13:42

Ja, de peplum is mooi! Staat prima, kapsel is mooi, oorbellen zijn heel mooi, schoenen ook helemaal prima!
Maar het rokje is veel te kort! Moet echt langer wil het mooi zijn!
Op zich ben ik tevreden, de kleur staat erg fris! Het ziet er in zijn geheel verzorgd uit!

afbeelding van Willie

Willie

maandag 10 mrt 2014 - 13:27

Eens met bovenstaande reacties

afbeelding van Krissi

Krissi

maandag 10 mrt 2014 - 13:17

De dames hierboven hebben het al allemaal vernoemd, te korte rok, kreukt, en beter andere kousen vhb grijze met grijze pumps. Haar heel mooi eveneens de oorbellen.

afbeelding van elisah.

elisah.

maandag 10 mrt 2014 - 13:17

De kleuren combinatie is mooi, maar het geheel maakt haar erg plomp.
De rok moet echt langer,je ziet zoveel plooien dat de rok volgens mij een beetje te strak zit.
Grijze pumps met grijze panty had al veel goedgemaakt volgens mij. Kapsel en oorbellen staan haar goed, lekker fris !!!

afbeelding van elise1

elise1

maandag 10 mrt 2014 - 13:13

Inderdaad, beetje kort. Knieen zijn nu eenmaal niet het mooiste aan een vrouwenlichaam. Donkere kousen waren inderdaad beter geweest. Maar verder vind ik de look wel ok, ook de blote armen hoor (kan met dit weer). Verder mooi opgestoken haar, oorbellen komen zo goed uit. Heel verzorgd allemaal.

afbeelding van Annetje

Annetje

maandag 10 mrt 2014 - 13:06

Ik heb bij een eerdere dag mijn berichtje geplaatst. Als eerste was ik op je site en blog van de dag, maar ik wist niet hoe ik bij reacties moest komen. Ik zei het al I- pad nerd.

afbeelding van Christa

Christa

maandag 10 mrt 2014 - 14:18

Nu staat het er wel!! ;-))

Annetje
maandag 10 mrt 2014 - 12:16

Dit bericht zou eigenlijk moeten staan onder vandaag bezoek Hilversum. Ik heb het berichtje van Josine gelezen, ik wil iets schrijven, maar het lukt mij niet. Computernerd. Liever gezegd i-pad nerd. Wat doe ik fout of wat verzuim ik te doen?

Ik vind onze Max er leuk uitzien vandaag, gewoon leuk, lekkere kleur dat blauw. Eerlijk gezegd ontgaan de details mij nu wat , maar dat zien we vandaag in de loop van de dag wel. Las op Twitter dat het hele gezin gesignaleerd was in Rotterdam: Holiday on ice.

beantwoorden

afbeelding van Annetje

Annetje

maandag 10 mrt 2014 - 14:32

Klopt, maar als eerste iets schrijven lukt mij niet. Vandaar op een andere pagina.

afbeelding van Christa

Christa

maandag 10 mrt 2014 - 12:25

Beetje veel te kort zie ik nu......dat is niet mooi! Denk dat het echt beter is als ze nu iets langere rokken gaat dragen. Het lijkt op de foto's van het ANP dat ze hele dikke bovenbenen heeft (of heeft gekregen).....ook bij het rode jurkje in Peru lijkt het net of ze een beetje dikker is geworden....

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

maandag 10 mrt 2014 - 12:20

Nee, het staat haar niet echt mooi. De kleur wel maar de rok is te kort, de peplum maakt haar breed en daarbij weer mouwloos. De oorbellen en clutch zijn mooi, evenals het opgestoken haar. De blauwe pumps had ze beter door donkergrijze kunnen vervangen en samen met donkere kousen kunnen dragen. Dat verlengt optisch. Dit geheel maakt haar propperig.

afbeelding van Nelleke

Nelleke

maandag 10 mrt 2014 - 12:15

Ik vind deze kleur blauw en de peplum goed bij Maxima werken. Eigenlijk zelfs nog beter dan de kleur groen. Zeker met een opgestoken, verzorgd kapsel. Die blauwe sleehakken zou ik wel in mijn collectie schoenen willen hebben.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 10 mrt 2014 - 20:25

Op de foto's van Robin Utrecht kun je zien dat het geen sleehakken, maar mooie pumps zijn.

afbeelding van Nelleke

Nelleke

maandag 10 mrt 2014 - 21:01

Oja, nu zie ik het! Idd, mooie hakken.

De rok vind ik persoonlijk in het totaalplaatje niet te kort. Komt denk ik door de blauwe pumps die voor mij een eye-catcher zijn.

afbeelding van Christa

Christa

maandag 10 mrt 2014 - 12:14

Ja Maxima! Zo is het weer goed, alleen een beetje te kort!! ;-))

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?