Koningin Máxima opent vandaag het vernieuwde museum Ons' Lieve Heer op Solder en het nieuwe bezoekerscentrum van de Nederlandse bank. Ik verwacht rond een uur of drie beelden, maar ik ben dan helaas niet online. Vandaar alvast deze log, zodat de reacties niet teveel door elkaar heen gaan lopen. Ik hoop de log vanavond laat of morgenochtend even bij te werken. 

Koningin Maxima draagt een lichtblauwe japon van Natan, eerder gedragen tijdens het kennismakingsbezoek aan Spanje, een bezoek aan Colombia en een vergadering van de VN in New York. Voor meer beelden van het kennismakingsbezoek, klik hier.

In Spanje:


Foto: Spaanse hof 

In Colombia:


Foto: Ministerie van Financien in Colombia 

Foto's met dank aan: 

www.yvonnevanwoudenberg.com

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Eftichia

Eftichia

donderdag 24 sep 2015 - 18:04

jeannine@ Ja, we moeten met de tijd mee gaan, ik ben geen type om achter de geraniums te zitten en daar ik ook veel thuis ben vanwege mijn gezondheid is de computer een welkome afwisseling, ook bij slapeloze nachten. Goed voor je dat de homeopathie en deze website jou helpen, doorgaan zo!

afbeelding van jeannine

jeannine

donderdag 24 sep 2015 - 13:17

@Eftichia ik denk altijd dat de jeugd dat allemaal geleerd heeft en ik ben 60 en ken dat niet
maar onlangs las ik jou leeftijd en proficiat jij bent wel goed mee
ik heb hier al veel bijgeleerd deze site houd me jong ik ben de jeugd daar zo dankbaar voor maar deze mening moet ik nu ook weer herzien iedereen kan me wat leren
ik ben hier beginnen volgen toen ik enkele jaren geleden opeens allergie kreeg en van februari tot november binnen moest blijven dan doet deze site deugd om met iets bezig te zijn dat je boeit nu is het gelukkig veel beter dankzij homeopathie dank voor alle reactie's op maxima's kleding

afbeelding van jeannine

jeannine

donderdag 24 sep 2015 - 13:06

geweldig ik heb het genoteerd en mijn hoofd links en rechts gedaan het werkt wat een uitvinding dank jullie voor de toelichting

afbeelding van jeannine

jeannine

donderdag 24 sep 2015 - 12:10

o ik heb nog een vraagje bij verschillende merk ik dat ze soms een punt of ander leesteken plaatsen en dan een hoofdletter D of P dat ken ik niet ik ben niet mee met wat ermee bedoeld word iemand die het me verklaard?

afbeelding van Kaatje

Kaatje

donderdag 24 sep 2015 - 12:40

Dat zijn manieren om aan te geven welke emotie bedoeld wordt. Bijvoorbeeld :-) is een lachend gezichtje als je je hoofd even een stukje naar links kantelt. Of naar rechts als het er zo uitziet (-: Dan kun je ook een gezichtje met een knipoog maken ;-) Of een schaterend gezichtje :-D Of een gezichtje dat de tong uitsteekt :-P

Ik zie dat Janna ook al uitleg geeft! :-)

afbeelding van Janna

Janna

donderdag 24 sep 2015 - 12:37

@ Jeannine - het zijn codes voor smilies. Een voorbeeld :) is voor deze smilie ☺. Als je dit typt ;) krijg je een knipoogende smilie en :D weer een andere. Maar dat werkt niet op deze blog, dus moet het met leestekens en letters gebeuren.

afbeelding van jeannine

jeannine

donderdag 24 sep 2015 - 12:06

Margreet en allemaal ik vind het ook goed dat iedereen blijft zijn mening zeggen omdat ik dan ontdek wat voor anderen belangrijk is waar zij de aandacht aan geven dat is bij iedereen verschild de ene meer naar detail de andere accessoires andere meer naar het geheel of de harmonie dat is juist boeiend want dan heb ik eens een andere kijk op de dingen altijd boeiend en verrassend

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 23 sep 2015 - 20:25

Leon geeft als ervaren modedeskundige ook even zijn advies ;) : Hartstikke leuk. Mooie muts.

Dat dus :P

afbeelding van Paula

Paula

woensdag 23 sep 2015 - 22:25

'Mooie muts' haahhahaha. Heerlijk, typisch een vent :D

afbeelding van Margreet

Margreet

woensdag 23 sep 2015 - 21:21

Soms durf ik helemaal niet meer te reageren.... Vind ik iets gewoon mooi....vindt men het niks, of omgekeerd. Ik heb echt geen verstand van mode maar reageer puur gevoelsmatig. En...wie heeft dan "gelijk", als je van "gelijk" zou kunnen spreken?
Maar goed, ook vandaag weer verschillende meningen, vaak goed onderbouwd, neem ik aan. Ik leer wel veel, op deze site! Technische gegevens, zogezegd, lees ik graag. Dan snap ik het commentaar ook beter.
Fijn toch, deze verhalen?
Anyway, ik vind dit een prachtig jurkje, mooie kleur, mooie snit. De hoed en ketting ook super, ook de kleur passend. De handschoenen erg mooi, tas ietsje minder, schoenen.......wat een lelijke hak!
Maar een stralende vrouw en dat zie ik graag!

afbeelding van Kaatje

Kaatje

donderdag 24 sep 2015 - 12:43

Ik reageer ook vooral gevoelsmatig op wat ik zie. Iedereen bekijkt dingen toch vanuit zijn of haar eigen perspectief. (man, vrouw, geloof, cultuur, leeftijd, conservatief, modern etc etc etc) Precies dat vind ik dan weer heel interessant! Het toont de diversiteit van bezoekers van deze site. Dat is leuk en ik leer ook geregeld bij hier!!!

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 24 sep 2015 - 09:31

Oeps, 2x

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 24 sep 2015 - 09:25

:-) @Margereet, gewoon lekker blijven reageren. Ik reageer veelal gevoelsmatig. Het spreekt me aan of niet. Klaar! Daarom is het niet altijd makkelijk om iets goed te onderbouwen. Is ook niet zo belangrijk.
Ja, en wat is wat mode betreft "gelijk" hebben. Het blijft toch een kwestie van smaak. Bij de een is het al gauw too much en bij de ander mag ze lekker uitpakken. Ze doet het eigenlijk nooit goed. Zo moet je maar denken. It's just for fun :-)

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 23 sep 2015 - 23:13

Margreet, ook al is jouw mening voor je gevoel vaak anders dan die van anderen (wat mij overigens nog nooit is opgevallen), je mag gewoon vertellen wat je van de kleding vind! We leven gelukkig nog steeds in een vrij Nederland! Voel je hier dan ook vrij om je mening over de mode van Maxima (en personen uit andere logs) te vertellen. En dat geldt natuurlijk voor iedereen.

afbeelding van Iris

Iris

woensdag 23 sep 2015 - 23:01

Margreet aub gewoon blijven reageren, jouw mening wordt zeker op prijs gesteld, niet meer of minder dan de mening van iemand anders (dat geldt in ieder geval wel voor mij). Ieder zijn eigen smaak en mening, dat vind ik juist super aan deze site. En inderdaad, technisch gezien heb ik ook geleerd hier.

afbeelding van marinde

marinde

woensdag 23 sep 2015 - 21:57

Prima toch dat je je gevoel volgt? Volgens mij heeft niemand 'gelijk'. Smaken en meningen verschillen en dat mag. De onderbouwing daarvan neem ik vaak met een korreltje zout omdat ook de onderbouwingen heel erg kunnen verschillen.
En ik ben het met je eens dat Máxima een stralende vrouw is!

afbeelding van Liesbeth

Liesbeth

woensdag 23 sep 2015 - 19:20

Prachtige japon. Zelf zou ik bij deze hoed zorgen dat alle lange haren netjes gekamd op mijn rug hingen, of dat er twee netjes geföhne "plukken" losjes over de schouders naar voren hingen, maar niet zo piekerig als op deze foto's.
Combinatie van kleuren vind ik best mooi.

afbeelding van Gerdien

Gerdien

woensdag 23 sep 2015 - 17:01

Lichtblauw en donkerbruin zijn kleuren die niet vaak gecombineerd worden, maar heel mooi bij elkaar staan.
Maar in dit geval vind ik de bruine hoed iets te zwaar/te winters bij dit jurkje.
Verder vind ik dat ze er prima uitziet in een vertrouwde Maximalook. Mooi om te zien dat ze door de jaren heen een bepaalde vaste stijl ontwikkeld, met af en toe een mooie uitzondering.

afbeelding van jeannine

jeannine

woensdag 23 sep 2015 - 16:58

wow ja echt sjiek misschien een beetje zoals vroeger

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 23 sep 2015 - 16:49

Bedankt Eftichia voor de link. :-)
Inderdaad wat zien de dames er prachtig uit. Schitterende kleuren ook, vooral de kleuren van Sonja.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

woensdag 23 sep 2015 - 16:36

Prinses Beatrix en koningin Sonja van Noorwegen slaan woensdagmiddag in het Van Gogh Museum in Amsterdam andermaal de handen ineen voor het openen van de tentoonstelling ‘Munch : Van Gogh’. Eerder dit jaar deden ze dat al in Noorwegen. Ziehier een paar foto's:: http://robinutrecht.photoshelter.com/gallery/Princess-Beatrix-of-the-Net...
en bij https://www.anpfoto.nl/search.pp?eventid=1888111 en bij http://www.ppe-agency.com/ staan foto's. Wat zien de dames er mooi uit!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 23 sep 2015 - 22:21

Ja zien er super uit!! En veel lol samen!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 23 sep 2015 - 20:12

Ja zien er super uit!! En veel lol samen!

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

woensdag 23 sep 2015 - 15:05

Vind haar dit jurkje beter staan nu ze wat afgevallen is. Jammer van het piekhaar onder de mooie hoed..

afbeelding van hendrikje

hendrikje

woensdag 23 sep 2015 - 17:06

Die hoed had ze van mij mogen weglaten. Ze zou hem kunnen schenken aan een carnavalsvereniging, zou een leuke aanvulling op een piratenpak kunnen zijn.
Hij naar mijn smaak niet alleen te groot maar het dikke harige materiaal past ook helemaal niet bij een jurkje.

afbeelding van Kate

Kate

woensdag 23 sep 2015 - 13:48

Josine ,weet jij hoe het zit met handschoenen ?
Dacht ooit gelezen te hebben dat je ze uit moet doen met handen schudden ,behalve iemand zoals een koningin ,die mag ze juist aanhouden omdat ze zoveel handen moet schudden ?
Bij Maxima zie je dat ze de een altijd aan heeft en de ander ( volgens mij ?) nooit .
Hoe heurt het -?)

afbeelding van hendrikje

hendrikje

woensdag 23 sep 2015 - 17:14

Vrouwen houden hun handschoenen aan bij het handen geven, mits het geen dikke (gevoerde) exemplaren zijn.
Handschoenen over de elleboog mogen bij het eten aanblijven.
Doe je je handschoenen uit dan stop je ze in je tas, aan tafel leg je ze onder je servet.
Handschoenen horen om je hand en niet in je hand, behalve wanneer het niet anders kan. Zoiets als 'nood breekt wet'.
Zo heb ik het geleerd, mijn grootmoeder was gouvernante bij een adellijke Zutphense familie.

afbeelding van Maria

Maria

woensdag 23 sep 2015 - 14:33

Ze draagt de handschoen aan de linkerhand. Wanneer ze zo met 1 handschoen aan in een kring zit, ziet dat er toch 'vreemd' uit, i.m.o. Het is geen vlees en het is geen vis.

afbeelding van Jens

Jens

woensdag 23 sep 2015 - 12:56

Prachtige outfit, goed gedaan!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 23 sep 2015 - 11:35

Wat zou jij dan anders gedaan hebben?

afbeelding van Kate

Kate

woensdag 23 sep 2015 - 13:35

Diverse mogelijkheden lijkt me .
Eigenlijk vind ik de hoed best overheersend voor een dun wollen jurkje ,die zou ze af kunnen laten .(zie bv PPE)
Of een turban zo je toch een hoed op wilt ,en als je deze hoed wil dragen ,prima prachtig exemplaar trouwens, dan zou ik er of geen handschoenen of alles in dezelfde tint dragen .
De snake tas ,ook mooi ,maar wel onrustig hierbij ,draag dan de tas zonder handschoen en een pump ( oogt wat "luchtiger "dan een slee (toont wat zwaarder) in dezelfde kleur als de hoed .
Dan zou het hele plaatje chiquer en rustiger tonen ,nu is er zoveel dat alle items niet mooi uitkomen .
Mooi voorbeeld is bv Mary met haar offwhite broekpak ,daar zie je een prachtige prinses EN een prachtig pak ,daar hoef je niks aan toe te voegen .
De koningin is prachtig ,mooi jurkje en houd dan je accessoires ( van schoen tot hoed) in een kleur .
En dan hangt er ook nog een ketting bij ,ook mooi ,maar ook onrustig op foto's .
Heel verhaal kan het niet beter uitleggen -),maar niet van alles wat dragen ,maak het een geheel !

afbeelding van Kate

Kate

woensdag 23 sep 2015 - 11:07

Nee geen misser ,dat zeker niet .
Maar dit zie je heel regelmatig bij Maxima ,stuk voor stuk prachtige items ( tas ,handschoenen ,jurk ,ketting ,hoed ,zelfs de schoenen zijn mooi ....
maar de combinatie is het dan net niet ,het zou een zoveel mooier plaatje kunnen zijn ,in mijn ogen .
Jammer

afbeelding van karpathos

karpathos

woensdag 23 sep 2015 - 11:01

Weet iemand van jullie wie de ontwerper van deze tas is?

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 23 sep 2015 - 11:04

Het begint met een N ;)

afbeelding van karpathos

karpathos

woensdag 23 sep 2015 - 12:09

Dank je wel voor de eerste letter Josine. Heeft Máxima deze tas al eens eerder gebruikt?

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 23 sep 2015 - 12:19

Ja, ze heeft hem al wel een poosje. Ik zal eens zoeken naar een andere gelegenheid!

afbeelding van karpathos

karpathos

woensdag 23 sep 2015 - 19:00

Dank je wel Josine voor de linken!

afbeelding van Kate

Kate

woensdag 23 sep 2015 - 11:08

Duh .....laat maar ----)

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 23 sep 2015 - 10:27

Prima look. Geen topper, zeker ook geen misser. Handschoenen vind ik helemaal fantastisch met die knoopjes. Ik wil ze ook! Mag van mijn verjaardagsgeld van vorig jaar nog handschoenen uitzoeken, maar kan steeds geen leuke of goede vinden. Waar zou ze deze toch gekocht hebben?

afbeelding van Eftichia

Eftichia

woensdag 23 sep 2015 - 12:38

Josine Droogendijk@ Leuke foto's heb je toegevoegd zeg!

afbeelding van jeanine68

jeanine68

woensdag 23 sep 2015 - 09:30

Ik vind dit jurkje heel mooi staan bij Maxima!
Een mooi totaalplaatje! Mooie ketting! Goed gedaan!
Ik durf het bijna niet te zeggen, maar deze schoenen vind ik erg leuk. Weer eens iets anders als de pumps.
Ik vind de tas een beetje te groot. Als het een kleiner model was, zou ik hem mooier vinden.

afbeelding van jeannine

jeannine

woensdag 23 sep 2015 - 04:24

ook ik kan niet slapen en lig al enkele uren naar de regen te luisteren die met bakken uit de hemel valt hier in Belgie ik denk dat de volle maan er voor iets tussen zit ook zal het maandag een maansverduistering zijn dus word er wat wakkergelegen
en dank je het zijn mooie foto's Felipe is inderdaad een mooie man

afbeelding van Paula

Paula

woensdag 23 sep 2015 - 12:55

Het is me nou nooit opgevallen dat Felipe een baard had :O Het lijkt me een lieve man. Letizia ziet er uit alsof ze van Madame Tussauds-was is gemaakt. Ik kan haar echt geen stijlicoon noemen; daarvoor zie ik teveel witte bloesjes en te ruime rokjes. Ook houdt ze haar schouders onnatuurlijk ver naar achteren. http://imgur.com/ox2DKG9 http://imgur.com/0OR0xHe

afbeelding van Iris

Iris

woensdag 23 sep 2015 - 18:20

Inderdaad, die schouders vallen me ook altijd op. Ik weet dat "lipjes getuit en borstjes vooruit" op zich een goed gezegde is, maar dit is teveel van het goede.

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?