Hare Majesteit Koningin Máxima opent donderdagmiddag 6 december 2018 in Amsterdam het nieuwe kantoorgebouw van de Goede Doelen Loterijen.

Het gerenoveerde gebouw is uitgevoerd volgens de hoogst haalbare standaard van de BREEAM-NL (2014) beoordelingsrichtlijn voor duurzaam verbouwen (Building Research Establishment Environmental Assessment Method). De verduurzaming bestaat onder andere uit een dak dat voorziet in hoog rendement zonnepanelen en dat ook regenwater verzamelt voor gebruik in het pand. Dit maakt het pand water- en energieneutraal. Het isolatiemateriaal is gemaakt van schimmels van agrarisch afval. Het gebouw is verder uitgevoerd met innovatieve elektriciteit opwekkende ramen.

De Goede Doelen Loterijen (Nationale Postcode Loterij, VriendenLoterij en BankGiro Loterij) zijn non-profit loterijen die fondsen werven voor goede doelen die zich onder andere inzetten voor een rechtvaardige en groene wereld.

Koningin Máxima opent het gebouw, krijgt een rondleiding en spreekt met betrokkenen.

Outfit
Voor de opening schafte Máxima een nieuwe outfit aan bij modehuis Natan. Het ensemble bestaat uit een top en midi-rok van een tweezijdige jacquardweefsel. Voor de top is de ene kant van de stof gebruikt en voor de rok de andere zijde. 


Foto: PPE/Vd Werf


Foto: PPE/Vd Werf


Foto: PPE/Vd Werf

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Elles

Elles

zaterdag 08 dec 2018 - 13:54

Haha,outfit NS.
Ik vind de outfit mooi,vooral de schoenen.

afbeelding van Jrn

Jrn

zaterdag 08 dec 2018 - 12:36

Ook een goede outfit voor de NS, qua kleurgebruik.
Niet slecht, maar zo'n uitwaaierende rok maakt altijd wat ouder en minder slank. Op de laatste foto staat de koningin overigens prachtig.
Score: 7,0

afbeelding van Lina

Lina

zaterdag 08 dec 2018 - 14:34

Dat ligt aan je figuur of een uitwaaiendere rok minder slank maakt.
Ik bijvoorbeeld heb een beetje een buik, als ik een strakke kokerrok aantrek valt die heel erg op en zie ik er dik uit, met een uitwaaierende rok zie je die buik niet en lijk ik juist veel slanker ook omdat ik nog wel een taille heb en ik dan juist een mooi zandloper figuur krijg.
Maar buiten dat vind ik dat een uitwaaiendere rok eigenlijk nooit dik maakt, míts je taille te zien is en je er een wat gladder aangesloten top op draagt.

afbeelding van Petra_68

Petra_68

vrijdag 07 dec 2018 - 19:55

Mooie kleuren, verzorgde look. Maar toch kan ik het niet mooi vinden. Het is te stijf, te tuttig voor Máxima. Ze had bij deze rok beter een top van soepele stof kunnen kiezen.

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

vrijdag 07 dec 2018 - 19:10

Het is zeker zeer koninklijk en verzorgd. Maar toch vind ik het ook wat veel glim in een vrij stug verwerkte stof. Ook de overgang van de gele top met riempje naar de blauwe rok vind ik niet flatteren. De pasvorm lijkt bij de armen ook niet mooi. Dat kan aan de stof liggen, maar dan moet je de stof niet op deze manier gebruiken, meneer Natan...

afbeelding van elise1

elise1

vrijdag 07 dec 2018 - 18:03

Ik vind het helemaal niks. Mooie stof hoor, maar meer voor een bank of een stoel. Of voor een theaterkostuum. Ben niet van de glim en deze stof is ook nog eens veel te dik. Deze look zit dus voor geen meter. En dan ook nog zo'n suf riempje erbij. Gauw vergeten dit.....

afbeelding van Maria04

Maria04

vrijdag 07 dec 2018 - 13:34

Schitterend gekleed, en wat een uitstraling.
ik ben trots op onze koningin

afbeelding van Carolina

Carolina

vrijdag 07 dec 2018 - 13:25

Het staat haar goed, ze ziet er mooi uit.

afbeelding van Margreet

Margreet

vrijdag 07 dec 2018 - 13:06

Wát weer een mooi plaatje! Heel elegant en die kleuren, geweldig!

afbeelding van Moon

Moon

vrijdag 07 dec 2018 - 12:17

Gruwelijk tuttig, vreselijk ouwelijk, truttig, gordijnstof??? Ik zie zo totaal iets anders. Prachtige kleurcombinatie, netjes afgestyled, mooi rustig patroon in de stof, erg elegante combinatie en zo wil je je koningin op visite hebben bij een feestje. Het zal wel zoiets zijn als die ene wereldberoemde jurk, de een ziet het in wit-goud de ander blauw-zwart. Ik denk dat ik maar stop met lezen, wordt er soms zo onrustig. Ga ik zitten zoeken wat jullie toch in vredesnaam bedoelen....

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 07 dec 2018 - 12:39

Smaken verschillen en dat zal altijd zo blijven. Ik vind de look van gisteren ook prachtig :)

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

vrijdag 07 dec 2018 - 10:05

Mooi geheel.

afbeelding van Christal

Christal

donderdag 06 dec 2018 - 23:46

Mooie kleuren, staan Maxima erg goed. Als geheel imo behoorlijk truttig: Maxima verkleed als koningin. Nou ja, zo wordt het toch nog een leuke outfit.

afbeelding van Stijl

Stijl

donderdag 06 dec 2018 - 23:24

Ziet er als geheel prima uit, maar toch een beetje gordijnstofferig.

afbeelding van Johannetta

Johannetta

donderdag 06 dec 2018 - 23:16

Ik heb twee opmerkingen als de ik foto's zo bekijk.
1. Het geel is zonnig en staat fantastisch maar wat jammer van die zware en donkere rok eronder. 2. Deze lengte in combinatie met de vleeskleurige panty's geven iets vreselijk ouwelijks. Dat doet Maxima vaker en dat vind ik zo jammer.

afbeelding van Adeline

Adeline

donderdag 06 dec 2018 - 22:56

Leuk pakje en de kleuren staan Maxima erg goed. Mooi matchende schoenen ook. Dat alles op het eerste gezicht en van veraf. Echter bij nadere beschouwing, die top... de mouwtjes moeten toch enorm knellen als je de armen buigt?

afbeelding van Sjanine

Sjanine

donderdag 06 dec 2018 - 22:52

Mooie kleuren.. maar daar is alles mee gezegd..
Ik vind dit toch zo gruwelijk tuttig.. en dan ook nog de turban in dezelfde stof als de top.. Alsof Natan nog stof over had en heeft bedacht er een hoedje van te maken.. Een clutch had misch ook nog gekund , maar dan weer van de blauwe zijde ;-)
Nee ik vind het niks.. ja leuk voor Mathilde.. die kan het hebben.. niet onze flamboyante koningin..

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 06 dec 2018 - 22:01

Het is wel mooi, maar net zoals die rode jurk laatst staat alles een beetje af. Ruimte tussen huid en jurk bij de hals.
De panty is niet mooi, te licht. De pumps vind ik te iel bij dit ensemble.
Iets langere rok en dan laarzen eronder!
Maar qua kleur prachtig en wat een energieke uitstraling van deze knapperd!

afbeelding van Lina

Lina

vrijdag 07 dec 2018 - 09:44

Dat er ruimte zit tussen de top en de hals dat is het model, dat hoort zo :-)

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 06 dec 2018 - 21:19

Prachtige verschijning!

afbeelding van Merel

Merel

donderdag 06 dec 2018 - 21:10

Mooie kleuren en mooie print. Mooie vrouw. Maar als ik goed kijk naar de kleding: de top past niet mooi (trekt in de taille en bij de buste, daarom die bolling, en de schouders lijken ook net te krap, ze ‘hangt’ er een beetje in), de brede plooien in de taille van de stijve wijde rok vind ik niet mooi, en die bulk niet handig bij de top met een riempje die daar net over heen valt, de rok net over de knie beetje vlees noch vis, en de glanzende stof in spiegelbeeld gebruikt voor top en rok beetje suf.
Pauw maakt korte getailleerde jasjes in dit soort glanzende stoffen. Gecombineerd met een wijde soepele effen rok, van meerdere lagen mousseline bv, geeft dat een klassiek elegant beeld.

afbeelding van 29novmode

29novmode

donderdag 06 dec 2018 - 20:50

Onze koningin ziet er prachtig uit vandaag ! Ik wist niet dat donkerblauw en geel zo mooi bij elkaar kleuren. De stof is ook heel mooi, Ook de hoed, schoenen en oorbellen allemaal goed.

afbeelding van Tineke

Tineke

donderdag 06 dec 2018 - 20:28

Wat mooi dat okergeel met donkerblauw, Maxima ziet er heel mooi uit.

afbeelding van ElsbethH

ElsbethH

donderdag 06 dec 2018 - 20:11

Grappig, de een noemt het Koninginnelook. Ik vind het Natan bekledingstoflook. Stug en glanzend, en meestal problemen bij de figuurnaden. Als je snel kijkt staat er een leuk verzorgd plaatje, maar onze prachtige Maxima heeft zo toch een soort van uniform aan

afbeelding van Jantje R

Jantje R

donderdag 06 dec 2018 - 19:36

Deze outfit staat Maxima prachtig. Aparte combi, prima zo.
Maxima kan veel kleuren hebben. Zelfs okergeel.

afbeelding van Suus

Suus

donderdag 06 dec 2018 - 19:34

Geel staat Maxima altijd goed en gecombineerd met dit blauw komen de kleuren goed tot zijn recht. Ik vind het alleen wel te tuttig en de stof doet me denken aan gordijnstof. Totaalplaatje wel heel verzorgd, mooie pumps erbij en prachtige oorbellen!

afbeelding van Frederike

Frederike

donderdag 06 dec 2018 - 19:14

Wat een prachtige combinatie, okergeel met nachtblauw, past goed in deze donkere periode van het jaar. Haar ook mooi, turban goed, oorhangers en schoenen dito. En toch... de top is bij de buste zo vormeloos, vind ik dar nou alleen? Of ligt dat aan de stof, dat dat niet mooier kan vallen? De naden zitten er toch wel goed in verwerkt, waar ligt het dan aan?

afbeelding van orchidee

orchidee

vrijdag 07 dec 2018 - 13:13

Frederike,
dat ben ik ook met je eens. Ik verval weer in herhaling, wat betreft de stofkeuze van Natan. Volgens mij zijn dit prachtige stoffen, maar niet om op deze manier te verwerken. Niet alleen de top heeft niet voldoende coupe gekregen, waardoor het zo met een rol lelijk valt, maar ook de rok staat door de stugge stof erg uit. Het riempje is nodig om er nog een mooie taillelijn in te krijgen, wat zeker ook met een goede naad gelukt zou zijn. Jammer hoor.

Door haar charismatische uitstraling, komt ze er wel mee weg, maar echt goed gemaakt is het zeker niet.

afbeelding van sandy

sandy

donderdag 06 dec 2018 - 20:09

Ik snap precies wat je bedoelt. De top is te breed tussen de armsgaten. Ik kan het niet goed uitleggen, maar het voorpand is te breed.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 07 dec 2018 - 12:47

Jacquardzijde leent zich ook niet zo goed voor een hele strakke pasvorm, dus zou het daar ook niet mee te maken hebben?

afbeelding van Merel

Merel

vrijdag 07 dec 2018 - 18:42

Ik ben geen expert, maar leent deze stof zich niet juist voor een strakke pasvorm? Een avondjurk met strak lijfje, stof op het korset gemaakt (daar is vast een mooie naam voor). Een aansluitend getailleerd jasje. Vraagt wel om perfecte coupe. Bij dit jasje is dat vind ik alleen mooi gelukt bij de opstaande hals. De stof leent zich naar mijn idee juist niet voor een los model, waarbij de stof moet ‘vallen’.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

zaterdag 08 dec 2018 - 14:52

Qua uitstraling wel, maar ik bedoel het technisch.

afbeelding van Merel

Merel

zaterdag 08 dec 2018 - 18:04

Ik ook... misschien schrijven we langs elkaar?
Ik bedoelde dat de stof me geschikt lijkt voor aansluitende kledingstukken zoals deze jurk van A McQueen (prachtig...):
https://www.lanecrawford.com/product/alexander-mcqueen/rose-jacquard-sil...
En dit jasje van Armani:
https://www.neimanmarcus.com/en-nl/p/giorgio-armani-double-breasted-flor...
Of dit jasje van Pauw:
https://pauw.com/nl/vrouwen/kleding/jasjes/short-woven-jacket-pauw-18201...

afbeelding van Frederike

Frederike

zaterdag 08 dec 2018 - 22:16

Ow wat mooi allemaal! Kijk, dat valt toch heel anders...

afbeelding van Lina

Lina

zaterdag 08 dec 2018 - 18:33

Dat jasje van Pauw is van polyester, ieuw, en dat voor die prijs, absurd.

afbeelding van Geertje

Geertje

donderdag 06 dec 2018 - 19:14

Super mooie outfit! Vind het heel mooi staan bij haar. De kleuren matchen goed en het geheel ziet er verzorgd uit.

afbeelding van karpathos

karpathos

donderdag 06 dec 2018 - 18:34

Dit is echt een schitterende outfit. De gele top en de turban maken van het geheel een vrolijk plaatje in deze donkere dagen.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 06 dec 2018 - 18:32

Niet erg vernieuwend, die okergele top van Natan, maar door de print toch wel weer anders dan de verschillende okergeel/grijze outfits die zij en Mathilde hebben. Het staat haar erg goed, en de kleuren zijn helemaal van nu. Hier staat echt een Koningin, wat een mooi en verzorgd plaatje!

afbeelding van Magda

Magda

donderdag 06 dec 2018 - 18:22

Wow, wat mooi zeg. Prachtige uitstraling.

afbeelding van car

car

donderdag 06 dec 2018 - 18:04

Leuk wel! Turban had ik graag in effen donkerblauw gezien! Top beetje stugge stof..maar tis de koninginne look dus :( hahah
Een mooie 7.5 krijggt ze ;)

afbeelding van MrQQQU

MrQQQU

donderdag 06 dec 2018 - 20:45

Idd, iets of 2 delen hadden anders gemogen. 3x dezelfde stof, 3x glans is to much en daardoor te bedacht en weinig spannend. Overigens had ze de outfits van de loterijen en de Prins Claus Prijs beter kunnen omwisselen. Maarja niemand had echt uitgepakt voor de Prins Claus Prijs.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 06 dec 2018 - 17:58

Oh, wat staat okergeel mooi bij donkerblauw. Heel chic totaalplaatje, dat mooi is gecombineerd met donkerblauwe pumps van Gianvito Rossi (hiep hoi) en een perfect matchende turban. Het is klassiek, zonder saai te zijn. Chapeau!

afbeelding van Jens

Jens

donderdag 06 dec 2018 - 17:44

Wellicht ben ik de enige die dit over een jaar of tien vroeg genoeg vindt voor onze koningin. Niet lelijk maar een beetje ouwelijk en glimmend en dat stofje vind ik erg lijken op dat van de gele duster van vorige week.

afbeelding van Yoeri1983

Yoeri1983

donderdag 06 dec 2018 - 17:23

Ik vind deze outfit zó mooi. Ik lees hier dat het voor sommigen moeilijk te begrijpen valt dat je je in verschillende stijlen heel goed voelt. Ik ben als 35-jarige man veel met mode bezig. Ik moet zeggen dat ik me heel goed voel, stijfjes in das en pak;, met handschoenen en hoedje; en diezelfde avond in trendy casual ripped jeans stijl. Het is een wereld van verschil, maar ik denk dat Koningin Máxima dit brede spectrum ook aankon. Het heeft, denk ik, ook te maken met persoonlijkheid en met durven. Althans, bij mij speelt dat wel wat.

afbeelding van Marjanneke

Marjanneke

donderdag 06 dec 2018 - 17:05

Prachtig, wat een plaatje! Ik heb alleen de bovenkant gezien, vind dat ze er zo mooi uit ziet!
Echt weer een koningin.
Inderdaad een heel verschil met de outfits in Argentinië van vorige week.
Maar daar was zij VN-afgezant.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 06 dec 2018 - 17:02

Wat een schitterende outfit!
Zo fraai. Ja echt een koningin. Maar zo wil je haar ook als ze bezoek komt voor een opening of jubileum. Tenminste ik wel. Wie houdt anders een koninginnelook in de lucht.? Het is al vaak informeel/casual tegenwoordig. En ze wisselt vaak genoeg af van stijl. Dat is het leuke van onze queen.

afbeelding van MrQQQU

MrQQQU

donderdag 06 dec 2018 - 18:26

Wel sneu als Willem dan komt... ;-)

afbeelding van jeannine

jeannine

donderdag 06 dec 2018 - 16:34

vorige week was mooi daar is het zomer , en een ander cultuur dit is ook heel mooi hier is het winter ,dus ja een verschil dat vind ik normaal. Dit is echt heeeeel mooi nu vind ik de rose en groene stofjes op de foto er goedkoop uitzien .Zo is ze echt een moderne koningin.

afbeelding van WA

WA

donderdag 06 dec 2018 - 15:52

Wow! Heel mooi!

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?