Koningin Máxima is op dit moment in Friesland om het nieuwe Friesland Museum te openen. Dankzij Twitter kunnen we de opening volgen en komen de eerste plaatjes al de wereld in. Ideaal, want zo zien wij al dat koningin Máxima haar groene mantelpakje van modehuis Natan draagt. We zagen het eerder tijdens het kennismakingsbezoek aan Luxemburg, evenals de bijpassende hoed. De pasvorm van het jasje vind ik niet ideaal, ze krijgt er een onnatuurlijke houding in waardoor ze wat breder lijkt. Wel mooi vind ik de schitterende kleur en stof van het mantelpakje, waar Máxima ook een langere jurk van heeft. Ook leuk vind ik Máxima's keuze voor de vogelbroche, die al enkele jaren uit beeld was. Leuk om te zien dat alles blijkbaar toch goed wordt bewaard en wellicht over twintig jaar opnieuw verschijnt bij Máxima of een van haar dochters. 

Máxima met het mantelpakje in Luxemburg:

Ook in Londen en Brunei zagen we de hoed al opduiken:

De vogelbroche:

Bekende armband:

Foto's met dank aan PPE en Twitter.  

Ps. Bij de vorige log over Máxima's bezoek aan Kuala Lumpur liep de situatie wat uit de hand bij de reacties. Ik was zelf helaas niet beschikbaar om goed te modereren vanwege het feit dat ik zwanger was van een niet levensvatbaar kindje. Inmiddels is de zwangerschap/miskraam achter de rug en gaat het gewone leven weer verder, maar dat was de reden dat ik niet zoveel tijd heb geschonken aan de hele discussie en de rest van de website.

Ik hoop dat we voortaan gewoon weer gezellig door kunnen gaan met reageren, want normaal gesproken haal ik hier juist altijd veel plezier uit. Kritiek mag (en dat gaat over het algemeen ook hartstikke goed!), maar respectloze reacties waarin termen vallen als golddigger of iets dergelijks gaan direct de prullenbak in. Als je een hekel hebt aan Máxima moet je hier simpelweg niet komen, er zijn zat republikeinse websites waar plek is voor deze beledigingen. 

Groetjes, 

Josine 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Els

Els

zondag 15 sep 2013 - 15:01

Josine, veel sterkte bij het verwerken van het verlies van je kindje.
Kun je misschien weer bovenaan laten vermelden hoeveel reacties er zijn? Het zijn er soms echt heel veel en sommige reacties gaan niet eens over het betreffende onderwerp. Dan sla ik de reacties liever over als het er meer dan 20 zijn.
Overigens is de kleur van het pakje zeer flatteus, maar heeft nog niemand opgemerkt dat er een opening in de stof zat ter hoogte van haar buik? Een scheur of opengevallen knoop? Maw het topje zat gewoon te krap en is opengescheurd. Slechte zaak. De combinatie met de hoed is zeer mooi.

afbeelding van Christa

Christa

zaterdag 14 sep 2013 - 20:22

Ik vind dat Max er deze keer heel mooi uitzit, ondanks dat het model misschien niet zo goed "zit"! Blij dat ze "normale" pumps draagt, staat zoveel beter dan die lelijke plateauzolen! ;>) En de hoed staat deze keer ook beter, misschien ligt dat aan de manier waarop ze haar haar heeft gedaan!?

afbeelding van Christa

Christa

zaterdag 14 sep 2013 - 20:19

Héél véél sterkte Josine! En laat je niet van de wijs brengen door negatieve reacties.....je hebt het goed verwoord hierboven! Dus, als je het niet leuk vindt hier, blijf dan maar liever weg!

afbeelding van zara 2

zara 2

zaterdag 14 sep 2013 - 09:10

Beste Josine, heel veel sterkte met dit droevige verlies. Dat je ondanks alles toch de website draaiende hield en ons in de afgelopen weken zoveel plezier hebt bezorgd, vind ik ongelofelijk knap. Heel erg bedankt daarvoor.
(Die paar negatieve scheldreacties heb ik ook wel gezien, maar ik vond ze te onbenullig om op te reageren. Inderdaad, als ze deze website maar niks vinden, kunnen ze beter wegblijven....)

afbeelding van Jadau

Jadau

zaterdag 14 sep 2013 - 06:29

Veel sterkte toegewenst. Je maakt elke dag weer wat leuks van de site. En over dit pakje, een ingezette mouw vind ik ook mooier vallen dan een raglan mouw. De schouders komen dan wat mooier uit. En inderdaad, de kledinglijn van Mart Visser is ook erg mooi.

afbeelding van Fina

Fina

vrijdag 13 sep 2013 - 23:44

Wat ik mooi vind aan Maxima vandaag is haar uitstraling. Het jasje zit inderdaad niet mooi de kleur kan ze goed hebben, de vogelbroche vind ik ook niet mooi.
De armband daarentegen wel en de hoed vind ik ook leuk.

afbeelding van Willem van Duin.

Willem van Duin.

vrijdag 13 sep 2013 - 23:34

Na de trieste berichten omtrent het overlijden van Friso,en het nieuws dat prins Bernhard een vorm van kanker heeft,komt dit trieste nieuws van jou en jou man voor mij als zeer verdrietig over. ik weet wat het is om iemand te verliezen want ik heb een broer verloren,die nog maar 39 was. Ik wens jullie heel veel sterkte toe. Over de outfit zeg ik dat ik het een leuke outfit is.

afbeelding van Eleonore

Eleonore

vrijdag 13 sep 2013 - 21:23

Heel veel sterkte, Josine. Ik weet hoe dat voelt en het breekt je hart. Je gelooft het nu nog niet, maar straks ben je gewoon weer zwanger en zet het helemaal door. Goed aansterken en positief blijven, meissie. Goed weekend toegewenst xx

afbeelding van Elsfiederels

Elsfiederels

vrijdag 13 sep 2013 - 20:39

Josine, ook ik wens je sterkte, niet niks, kalm aan doen hoor.
Ik vind de groentinten de koningin prachtig staan maar de snit is een beetje moeizaam. Misschien is twee bollende stukken teveel en zou bijvoorbeeld een bollend jasje op een strak gesneden rok beter gaan of andersom een bollende rok met een strakkere top?
Persoonlijk vind ik de broche erg groot en zou ik liever wat vaker die mooie diamanten libelle zien.

afbeelding van Fina

Fina

vrijdag 13 sep 2013 - 20:04

Josine ik wens je veel sterkte met het verlies.

afbeelding van Emmy

Emmy

vrijdag 13 sep 2013 - 19:52

Josine, het spijt me te horen dat je een miskraam hebt gehad. Sterkte!
Ik vind de kleur zo ontzettend mooi bij Maxima dat ik het geheel ook mooi vind. Maar ik snap de opmerkingen (deels) wel.
Wat mij betreft mag ze het gewoon blijven dragen!

afbeelding van Willie

Willie

vrijdag 13 sep 2013 - 19:48

Heel veel sterkte.

Pakje op zich mooi maar zit inderdaad slecht, lijkt wel of het bij de armen nog meer trekt dan toen ze het in Luxemburg aan had.
Hoed qua kleur wel mooi maar model houd ik niet van, schoenen heel mooi.
Vind de broche en oorbellen die ze in Luxemburg erbij aan had mooier bij het pakje.
Wat mij trouwens op valt is dat ze de laatste paar weken geen handschoen meer aan heeft maar ze allebei in haar tasje heeft zitten.

afbeelding van Magda

Magda

vrijdag 13 sep 2013 - 19:38

Josine, ik wens je heel veel sterkte toe, triest dat jullie je kindje hebben verloren.
wat betreft het pakje. Ik ben met Ineke helemaal eens. De kleur is fantastisch, maar de vorm is absoluut verkeerd. Ook de foto van Luxemburg toont dat het jasje niet goed zit. Ik zou nog graag eens het pakje terug zien wat ze in Engeland droeg bij de bruiloft van W & K.

afbeelding van Anne Sophie

Anne Sophie

vrijdag 13 sep 2013 - 18:55

Wat een stralende koningin!
Mooie make-up, mooi kapsel, met de opmerkingen over het pakje ben ik het eens, maar toch: een heel prettige aanblik!

afbeelding van Kerstin

Kerstin

vrijdag 13 sep 2013 - 18:46

Ineke - bedankt voor deze Closeups! :-)

Happy weekend to everyone!

afbeelding van Nelleke

Nelleke

vrijdag 13 sep 2013 - 18:46

Mooie kleur groen is dit pakje! Alleen de tulbandhoed vind ik niet zo geslaagd.

@ Josine: wat triest dat je je kindje hebt verloren. Veel sterkte!

afbeelding van Karin

Karin

vrijdag 13 sep 2013 - 18:38

Josine ik wens jou en je man veel sterkte met het verlies van jullie kindje.
Kleur van het pakje is mooi, inderdaad vreemde mouwen volgens mij noemen ze dat aangeknipte mouwen...??
Hoed ben ik niet weg van.
Sieraden mooi.

ps. Ik ben niet de Karin van de posting 12.12 uur.

afbeelding van Annelie

Annelie

vrijdag 13 sep 2013 - 18:18

Oh, Josine, wat erg voor je! Het lijkt mij echt moeilijk om zo'n klein kindje te verliezen. Ik vind het echt dapper van je dat je (bijna)gewoon weer de draad op pakt. Ik kan het heel goed begrijpen dat je het even wat rustiger aan wilt doen en je lichaam en gedachten de tijd gunnen. Ik hoop voor je dat je ons in de toekomst een keer blij zult kunnen maken met de geboorte van een kindje!:)
Ik vind dit echt een super mooi pakje. De kleur staat haar geweldig en die hoed en schoenen passen er ook precies bij. Het vlinderbroche vind ik toch mooier bij het groene staan, dan de vogelbroche die ze vandaag op had.
Veel succes met je site!

afbeelding van Lisa

Lisa

vrijdag 13 sep 2013 - 17:35

Wat een verdrietig nieuws.. Sterkte Josine!

afbeelding van Janna H.

Janna H.

vrijdag 13 sep 2013 - 16:58

Veel sterkte Josine! Ik hoop dat je je niet laat ontmoedigen door verdrietige en negatieve gebeurtenissen zowel in je privéleven als in je werkzaamheden.
Goed dat je je even hebt laten horen over niet ter zake doende reacties op deze leuke blog over royale kleding, juwelen en accessoires.

afbeelding van Sietske N

Sietske N

vrijdag 13 sep 2013 - 16:58

Hoi Josine, wat een naar bericht voor jullie. Vanaf mijn kant ook heel veel sterkte gewenst voor jou en je man!
Ik hoop en bid dat jullie Gods troost en nabijheid in deze periode mogen ervaren.

afbeelding van Sanne

Sanne

vrijdag 13 sep 2013 - 16:44

Ontzettend veel sterkte gewenst Josine, wat een verdrietig nieuws! Doe maar lekker rustig aan, geef jezelf en je lichaam de tijd het te verwerken! Wij redden het wel, een paar dagen zonder logs, jijzelf en je gezondheid gaan voor! Maar wat een bikkel ben je zeg, dat je wel telkens nieuwe logjes plaatste op je website! Petje af!
Wel weer een leuk log zeg. De koningin zag er mooi uit, hoewel ik het er mee eens ben dat het niet zo mooi zit bij de mouwen!

afbeelding van Kerstin

Kerstin

vrijdag 13 sep 2013 - 16:30

I really am very sorry to hear from your loss, Josine. I hope you'll get some rest and then go on with your life. Best wishes ♡!

Is there closeup from Màximas Earrings to get?
I love the green of the dress, but I do not like this sort of hats.

afbeelding van Annette

Annette

vrijdag 13 sep 2013 - 16:03

Hallo Josine, wat goed dat je zo openhartig bent over je verdrietige periode. Erg veel sterkte en kracht toegewenst.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 13 sep 2013 - 15:07

Oh wat naar voor je Josine! Wat bijzonder dat je het nare bericht over je zwangerschap met ons wil delen. Veel sterkte!

Ik vind de kleur en stof van het pakje geweldig, maar het model had koninklijker gekund. Ineke heeft helemaal gelijk, een wat rechtere rok staat haar zoveel mooie dan alle plooien. Leuke broche en alhoewel ik de hoed mooi vind, is het niet mijn favoriete combinatie. Ik zou bij deze outfit voor een fashionater gaan, iets van een mooie groenen bloem en/of wat veren a la de de hoed die ze in Denemarken droeg staan hier zoveel mooier bij. De broche is bijzonder, leuk deze weer te zien! Samengevat: mooi koninklijk plaatje, maar net niet helemaal top. Vraagje: weet jij of de oorbellen die ze draagt nieuw zijn Josine?

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 13 sep 2013 - 15:20

De oorbellen zijn niet nieuw en combineert ze steeds bij deze broche. Zou het een set zijn?

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 13 sep 2013 - 22:08

Ik ben heel benieuwd wie de ontwerper is. Super mooi!

afbeelding van pdbakker2546

pdbakker2546

vrijdag 13 sep 2013 - 14:30

Josine heel veel sterkte en pas goed op jezelf. Doe maar even rustig aan. Geweldig dat we ondanks alles toch elke dag weer kunnen genieten van deze mooie website. Ik ben het met Ineke eens ga naar een andere couturier.Die rokken hebben bijna altijd hetzelfde model. De kleur groen vond ik prachtig ,maar de lange rok stond haar beter.

afbeelding van Kitty

Kitty

vrijdag 13 sep 2013 - 14:23

Wat dapper dat je jouw verhaal van je kindje wil delen met ons. Hoe heet je kleintje? Ik steek een kaarsje aan voor het zieltje.

De kleur groen vind ik prachtig maar net zoals velen hier, de pasvorm genadeloos.

afbeelding van Carmen

Carmen

vrijdag 13 sep 2013 - 14:12

Heel veel sterkte toegewenst Josine. Het feit dat je toch nog elke dag iets plaatste vind ik ongelofelijk knap.. Ik hoop dat je deze verdrietige gebeurtenis een plekje kunt geven.
Ik ben nooit zo kapot geweest van deze outfit. De kleur en de stof zijn inderdaad mooi, maar het model is heel ongunstig. Ineke, ik vind dat jij het goed verwoord hebt.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 13 sep 2013 - 13:54

Dank voor de vele lieve reacties!

@Marleen Dreesens: Ja, ze droeg hem eerder tijdens een seminar in Amsterdam, zie laatste foto. Merk weet ik helaas niet, maar misschien komen we daar vandaag wel achter :)

afbeelding van Marleen Dreesens

Marleen Dreesens

vrijdag 13 sep 2013 - 13:52

Hallo Josine,

Ik wens je veel sterkte met het verlies van jullie kindje. Dapper dat je zo hard door werkt.
Ik geniet altijd weer van je blogs. De armband van Maxima ken ik niet. Heb jij die wel al eerder gezien?

afbeelding van Elly

Elly

vrijdag 13 sep 2013 - 13:36

Josine, ten eerste heel veel sterkte met dit verlies. Wat een verdriet zal dit geven. Bijzonder dat je toch zo deze site hebt onderhouden. Modereren is moeilijk. Je hebt het prima samen gevat. En idd, als je niet van onze koningin houdt, dan zijn daar andere site's voor.
Nu prins Friso is overleden komt er ruimte voor verwerking en rust. Nu kunnen ze gaan loslaten. Ik herken dit uit mijn eigen situatie. De tijd voor het sterven kost gewoon zoveel energie...knap hoe ze het weer oppakken.

Prachtig staat deze kleur haar. Het is weer een plaatje. Maar idd, Natan mag wel eens wat minder en Mart Visser zou een heel goede keus zijn

afbeelding van Sofia

Sofia

vrijdag 13 sep 2013 - 13:23

Veel sterkte Josine.
Ineke , Ik kan het niet beter verwoorden. Ben het helemaal met je eens!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 13 sep 2013 - 13:20

Ja, die slanke rok was prachtig! Evenals het gele jurkje in Monaco. Dan lijkt ze gelijk veel slanker :)

afbeelding van karpathos

karpathos

vrijdag 13 sep 2013 - 18:06

Gisteravond heb ik nog eens de foto's van de oranje jurk in Monaco bekeken. Dat was een zeer goed passende jurk. Van dit model mag Máxima wat mij betreft wel meerdere kleuren bestellen. Josine weet jij toevallig van welke ontwerper dat jurkje was?

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 13 sep 2013 - 22:07

Ontwerp van Natan, hij kan het dus wel. Wat mij betreft 1 van mijn favoriete jurken van Máxima. Kleur en model staan haar geweldig. (ik vind het trouwens meer oranje dan geel)

afbeelding van Krissi

Krissi

vrijdag 13 sep 2013 - 13:12

Beste Josine, geef dit grote verdriet een plaatsje en verg niet teveel van jezelve. Bedankt dat je het ons laat weten
Gun je lichaam en gedachten veel tijd,ben er zeker van toekomst gericht dat we zeker heuglijk nieuws van je mogen verwachten.
Denk aan je
Ps toch weer een mooi relaas over Maxima

afbeelding van Ria

Ria

vrijdag 13 sep 2013 - 12:58

Josine, wat een verdrietig bericht. Heel veel sterkte gewenst om dit alles een plekje te geven. Neem de tijd hoor! Het is niet niks. Ik hoop dat je bezigheden je afleiding geven.

afbeelding van Bianca

Bianca

vrijdag 13 sep 2013 - 12:53

Beste Josine, heel veel sterkte de komende tijd om dit verlies te verwerken. Petje af dat je je toch met deze website kan bezighouden!
De kleur van het pakje staat Maxima geweldig. Ik ben geen fan van dit soort hoeden, maar ze staan haar wel heel goed. Volgens mij vallen de mouwen van het pakje zo vreemd omdat ze niet zijn ingezet, maar als een geheel aan het jasje zitten (zonder armsgaten). Ik hoop dat jullie weten wat ik bedoel. De stof zorgt er wel voor dat er een vreemd beeld ontstaat door de schaduwen. De broche is prachtig. De vlinderbroche vind ik trouwens ook heel mooi.

afbeelding van Manon74

Manon74

vrijdag 13 sep 2013 - 12:43

Over het pakje, mee eens dat de kleur en stof mooi is, maar dat de pasvorm niet flatteert.

Wat mij de afgelopen 2 weken opvalt op de diverse foto's, is dat ik vind men (Maxima, Beatrix en Willem-Alexander) stralen en er meer ontspanning in de gezichten zichtbaar is. Alsof er toch een last is weggevallen... is dit meer mensen opgevallen?

afbeelding van Christa

Christa

zaterdag 14 sep 2013 - 20:09

Ja, dat is mij ook opgevallen! Er is een bepaalde lichtheid in hun gezicht, het viel mij het meest op bij Beatrix! Kijk maar eens naar de foto's van haar concertbezoeken na de begrafenis? Prachtige en toch nog stemmige kleding en bééldschone parelsieraden! Kijk even op PPE!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 13 sep 2013 - 12:45

Die opmerking kreeg ik ook al diverse malen via het contactformulier en het viel mij ook al op. Het is ook niet niks om je zoon/broer/zwager te zien lijden.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

vrijdag 13 sep 2013 - 12:28

Sterkte, Josine, wat een verdriet.

Dit is helaas een slechtzittend pakje. Ik vond het al niet geslaagd in Luxemburg (het minste van al haar koninklijke kennismakingsbezoeken), en dat vind ik nog steeds.

Ben het met je eens dat het met name ook de mouwen zijn die heel vreemd zitten.

De kleurencombinatie van groen met de oud-roze accessoires vind ik wel goed gevonden!

afbeelding van Iris

Iris

vrijdag 13 sep 2013 - 12:21

Ik ben niet zo weg van dit pakje, ik weet niet precies waarom. Komt misschien ook door de tulbandhoed, hou ik helemaal niet van. Deze hoed vond ik het mooist staan bij het pakje dat ze droeg in Londen.

afbeelding van Jannemieke Den Besten

Jannemieke Den ...

vrijdag 13 sep 2013 - 12:18

Sterkte Josine!! Wat betreft Máxima, ze ziet er prachtig uit!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 13 sep 2013 - 12:18

Ik zit te denken waarom ze de broche draagt. Is er een link tussen Friesland en het ijsvogeltje?

afbeelding van Anna laura

Anna laura

vrijdag 13 sep 2013 - 12:18

Wat een mooi mantelpakje! De hoed past er ook heel mooi bij! Die broche valt goed op, op deze manier heel bijzonder.

Josine, ik wil je op deze manier heel veel sterkte wensen bij dit verlies en het verwerken van dit grote verdriet!

Groetjes

afbeelding van karpathos

karpathos

vrijdag 13 sep 2013 - 12:16

Josine, wat ziet Máxima er stralend uit. De kleur groen staat haar goed. Geweldig dat ze de vogel broche weer een keer draagt.

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?