Vanavond wordt aan koningin Máxima de Duitse Mediaprijs uitgereikt in Baden-Baden. Voor de gelegenheid koos ze een prachtige avondjapon van Mattijs van Bergen, gecombineerd met juwelen uit de koninklijke kluis. Bij de aankomst vanmiddag droeg Máxima overigens nog een andere outfit. Op de beelden van SWR was te zien dat ze tijdens de reis naar Duitsland gekleed was in een midirok van modehuis NATAN, gecombineerd met haar camelkleurige winterjas. 

De aankomst:

Tijdens de prijsuitreiking. (Eerste foto)

 

Japon van Mattijs van Bergen, een Nederlandse (!!!) ontwerper. Fantastische keuze.

 

Het zilverkleurige tasje heeft Máxima al sinds 2002 en werd ook uitgeleend aan haar moeder in 2005. 

Foto's met dank aan: 

Twitter 
SWR

 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Nelleke

Nelleke

maandag 24 mrt 2014 - 16:01

De jurk vind ik qua kleur en materiaal erg mooi alsmede de juwelen. Vooral de broche voorop. Toch heb ik het idee dat de verhoudingen van de creatie niet helemaal kloppen. Bovenlijfje te kort, rok te lang? Wat me ook tegenvalt is het kapsel dat in mijn beleving meer weg heeft van een brandweerhelm; met name de onderlagen zijn wat piekerig en ik meen ook kleurverschil te zien met de bovenlagen. Jammer, als het bovenlijfje wat langer was geweest en Maxima haar haren had opgestoken zou het denk ik al een heel ander totaalplaatje zijn.

afbeelding van marinde

marinde

zaterdag 22 mrt 2014 - 23:08

Weet nog niet goed wat ik van de jurk vind. De kleur vind ik wel mooi.
Haar kapsel vind ik geweldig! Smaken verschillen dus.....

afbeelding van Carine

Carine

zaterdag 22 mrt 2014 - 20:07

Rood is echt haar kleur, maar de plise vind ik ook niet mooi. Beetje ouwelijk. Haar kapsel vind ik ongelofelijk plastic met al die haarstukken.

afbeelding van Elsfiederels

Elsfiederels

zaterdag 22 mrt 2014 - 16:42

Ik vind de japon prachtig. Hij zit goed en de kleur is warm, heel goed bij Maxima! De broche en de oorbellen zijn werkelijk adembenemend. Ik vind de make up niet zo mooi. Ze glimt heel erg onder de lampen en de lippenstift houdt onvoldoende. Allemaal niet zo erg, wel erg is het haar! waarom niet mooi op schouderlengte afknippen? heeft ze ook geen haarstukken nodig. Ik geef het een zeven maar met mooi haar zou het zo maar een acht of negen kunnen zijn....

afbeelding van Magda

Magda

zaterdag 22 mrt 2014 - 13:46

Ik zag net een foto van ons koningspaar met de Chinese president en zijn vrouw. Volgens mij draagt Maxima de rok van het bezoek aan Zweden met een donkere blouse en donkere kousen. Daarover een bruine? Mantel.

afbeelding van Magda

Magda

zaterdag 22 mrt 2014 - 13:36

Ik ben er vanmorgen eens echt voor gaan zitten en heb alle beschikbare foto's en tv-beelden goed bekeken. En ja , hoe langer je kijkt hoe meer ik de jurk ga waarderen. De kleur is super en hij zit als gegoten. Ook de sieraden zijn mooi en niet teveel. Het enige wat ik zelf minder vind is het korte lijfje en de overgang naar de rok. Op een foto zie je dat Maxima haar arm voor die overhang houdt en dan ziet het er heel anders uit.
Wat ik heel erg leuk vond is dat ze nu eindelijk weer eens voor een Nederlandse ontwerper heeft gekozen. ( goed gevonden Jolanda). En dat het geen Valentino is.
De haarstyle neigt naar Sylvie, en daar ben ik nu absoluut geen fan van. Een kapsel zoals ze droeg op het afscheidsfeest voor Beatrix zou zeker niet hebben misstaan.
Haar toespraak was indrukwekkend en ze was goed op dreef om "haar kindje" goed te promoten! Geweldig.

afbeelding van pdbakker2546

pdbakker2546

zaterdag 22 mrt 2014 - 14:13

Magda met wat jij schrijft ben ik het helemaal mee eens. .Misschien moest ik er eerst ook wel aan de jurk wennen.Natuurlijk geweldig dat ze voor een Nederlandse ontwerper heeft gekozen .

afbeelding van Dianne

Dianne

zaterdag 22 mrt 2014 - 13:02

super gave jurk!!!!!!!!!!!!!!

leuk dat het van een Nederlandse ontwerper is!!!

afbeelding van Carmen

Carmen

zaterdag 22 mrt 2014 - 11:51

Wat ik niet zo goed begrijp is de verontwaardiging van sommigen over de commentaren van mensen die de jurk minder geslaagd vinden. Iedereen mag toch vinden wat hij/zij wil? Ik vind die verschillende meningen juist altijd boeiend om te lezen. Respectloze uitingen ben ik niet tegengekomen. Of moeten we het met z'n allen maar hartstikke prachtig vinden omdat ze eindelijk een Nederlands ontwerp draagt en sommige mensen (ik overigens niet) daar al heel lang op wachten? Meningen verschillen en dat moet je accepteren en respecteren. En als de jurk, het kapsel of iets dergelijks je niet bevalt, wil dat nog lang niet heten dat je Maxima niet vindt stralen of haar werk en inzet niet waardeert.

afbeelding van Elsfiederels

Elsfiederels

zaterdag 22 mrt 2014 - 16:47

Amen Carmen!

afbeelding van Willie

Willie

zaterdag 22 mrt 2014 - 14:19

Van harte amen! Sommigen klagen nu over kritische meningen met de woorden: doet ze het dan nooit goed. Denken jullie daar ook zo over wanneer ze Natan draagt of het zelfde dan Mathilde wanneer jullie daar zo over lopen te klagen? Nee dan mag die kritiek blijkbaar wel. Ik beoordeel een outfit niet om wie de ontwerper is of van welke nationaliteit die is, niet omdat het mode is (plissé wat ik echt heel lelijk vind, mode of niet), niet omdat Maxima zo mooi straalt of zulk goed werk doet of zo een mooie speech geeft (hoe waar ik dit allemaal overigens vind), of omdat hij zo mooi zwiert of omdat de buren glitter en glamour zo mooi vinden (we misschien stiekem ook alleen dat maar mooi vinden), niet alleen om de kleur (een rode vuilniszak zouden we toch ook niet mooi vinden staan omdat hij rood is en dat haar zo mooi staat?). Nee ik kijk naar de jurk in zijn geheel en die beoordeel ik en in dit geval vind ik hem gewoon lelijk, het model, de stof en de plissé. En ja, ik had liever Natan gezien dan dit, ik durf het gewoon maar te zeggen. Iedereen die hem mooi vindt mag hem mooi vinden, mag ik hem aub lelijk vinden? En nogmaals, ja haar werk vind ik fantastisch, haar speech idem dito, en ja ze straalt, zou raar zijn als ze dat niet zou doen maar heeft allemaal niets met de jurk te maken wat mij betreft en dat is volgens mij wat we hier beoordelen; de kleding. En ik ben niet zo dweperig dat ik omdat ik Maxima verder een geweldig mens vind, allerlei dingen bedenk om alles goed te praten en alles maar mooi te moet vinden.
Zo, dit moest ik even kwijt.

afbeelding van Nova

Nova

zaterdag 22 mrt 2014 - 11:14

Eindelijk ben je daar Henny, ik miste je al. Helemaal mee eens dus!

afbeelding van Kaat Mossel

Kaat Mossel

zaterdag 22 mrt 2014 - 11:11

Ik verwoord het wat korter, ben niet zo welbespraakt misschien, maar ik ben het met je eens Henny.

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 22 mrt 2014 - 11:07

Na een nachtje erover geslapen te hebben en na veel kritische en veel minder positieve reacties verder ...................... ;))

Mijn persoonlijke mening (géén heiligmaking en verheerlijking;)). Ik zou er even voor gaan zitten. LOL
De kleur vind ik prachtig, het flatteert haar en de pasvorm is perfect.
In mijn ogen is het geen echte avondjurk, maar meer een hippe maxi(ma)-jurk; plissé is helemaal HOT. Je moet ervan houden. Zelf hou ik niet van plissé, maar bij zo'n lange rok in een soepel vallende stof vind ik het heel mooi en maakt het zwierig.

Persoonlijk vind ik de stoffencombinatie juist mooi. Het geeft meer structuur aan het geheel en maakt het eigentijds. Als het lijfje in dezelfde stof zou zijn als de rok, dan oogt het weer als een echte avondjapon. En ik denk dat dit niet de bedoeling is geweest van de schepper.
Dat de kleur van de rok wat afwijkt van de kleur van het lijfje komt, omdat er met twee verschillende soorten stof is gewerkt. Misschien is dit wel bewust gedaan om zo een ton sur ton effect te krijgen. Ik vind dit heel mooi. Ja ........ de taille: het lijfje eindigt wel in de taille! dus goed in mijn ogen. Het is ook vrij recht, maar dit past ook weer in het huidige modebeeld; veel recht toe, recht aan is de trend. Moet je ook weer van houden.

De accessoires, zoals clutch en schoenen, zijn goed gekozen. De sieraden zijn PRACHTIG en in de juiste dosering gedragen!
Het haar is prima verzorgd, hoewel ik zelf gekozen zou hebben voor een opgestoken kapsel. Maar het losse vind ik ook heel goed bij de stijl van de jurk passen.

Ik vond ze niet overdressed, omdat het geen echte galajurk is. Daarbij is ze koningin en was ze "in de hoofdrol"! Ik denk dat, als ze een korte jurk had gedragen, ze eerder uit de toon was gevallen. Ze zal niet zomaar voor een lange jurk gekozen hebben; daar zal heus wel over nagedacht zijn. Ik denk zelfs dat onze Oosterburen haar zo wilden zien.

Kortom, ik vind de jurk heel mooi, elegant en modern, 't heeft zelfs een beetje een seventies look. Weer helemaal Maxima.
Verder, ze heeft gekozen voor een Nederlandse modeontwerper, dat zou sommigen onder ons toch deugd moeten doen ;)). Ze heeft in ieder geval flair en daar hebben we respect voor.

Haar speech vond ik gepassioneerd en indrukwekkend. Ze doet het toch maar weer; kort daarvoor stond ze in Rijswijk in de regen te beitsen in haar werkkloffie, en een paar uur later weer helemaal in het mooi te speechen in Baden-Baden. Ze zal ongetwijfeld weer een heel goede indruk hebben achtergelaten bij onze Oosterburen, zowel met haar speech als met haar Koninklijke uitstraling.

Was niet de bedoeling zo'n lang verhaal, maar het moest er even uit. Hahaha.
Annetje, je hebt, gezien de lengte van mijn reactie, concurrentie gekregen ;))

afbeelding van Christa

Christa

zaterdag 22 mrt 2014 - 12:20

Ik ben het helemaal met je eens, Henny! Ik had het niet beter kunnen verwoorden!! ;-))
Ondanks dat ik later schreef dat ik vond dat ze beter de rode Valentino japon had kunnen dragen, was mijn eerste indruk toch de juiste! Ik vind de jurk van MB voor deze gelegenheid schitterend gekozen! En een Nederlandse ontwerper, wat willen we nog meer!! Chapeau Maxima!

afbeelding van jeanine68

jeanine68

zaterdag 22 mrt 2014 - 11:41

Henny, ik ben het helemaal met je eens!!
Lange speech? Jammer dan, anderen zeggen net zoveel maar dan etappes! haha ;))

afbeelding van elise1

elise1

zaterdag 22 mrt 2014 - 11:29

Heel erg mee eens Henny, op het haar van de Koningin na dan.....

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

zaterdag 22 mrt 2014 - 11:06

TOP! Mooie japon, taille op de juiste plaats. Deze jurk maakt haar niet breed om de heupen doordat hij lang is. Een korte plissérok zou dat effect wellicht wel hebben. De jurk zit goed, de kleur is mooi en de sieraden ook. Het losse haar stoort mij in dit geval niet. Jammer dat het wat piekt maar opgestoken haar....waar ik overigens fan van ben...zou het geheel misschien wat te streng hebben gemaakt. Fijn dat deze japon van een Nederlandse ontwerper is. Wat mij betreft: chapeau Màxima.

afbeelding van car

car

zaterdag 22 mrt 2014 - 11:02

Het id. ongeveer de kleur van haar VERLOVINGSJURK!!! :))

afbeelding van Nova

Nova

zaterdag 22 mrt 2014 - 10:37

Nog ééntje voor Ineke, dit is echt normaal als je beweegt. De geefster strekt haar arm iets naar voren en bij haar zit diezelfde 'trek' (dus) in het rugpand.

afbeelding van Sofia

Sofia

zaterdag 22 mrt 2014 - 10:26

Ik heb het even op me in laten werken.Deze japon is heel goed gemaakt .De kleur en stof zijn prachtig.Hij is volledig gevoerd met goudkleurig satijn ook de mouwen en het lijfje.Plissé is echt van nu.
Het is even wennen na de stijl van Natan waarbij alles even strak zit.Het is ook geen avondjapon maar eerder een maxi dag-japon.Ze kan hem bij wijze van spreken zo tot op de knie laten afknippen en hem dragen met een paar mooie pumps .
Juwelen keuze heel mooi!
Maar.....dat haar!!Aan de achterkant is het zo onregelmatig geknipt dat ik me echt zorgen ga maken over haar kapper.Ziet die goede man of vrouw dat nou niet!

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 22 mrt 2014 - 11:26

Inderdaad, dezelfde jurk in het kort lijkt me ook heel mooi en heel goed te dragen voor een werkbezoek.

afbeelding van Christa

Christa

zaterdag 22 mrt 2014 - 12:24

Maar idd de lengte wel (ruim) over de knie!! Ik heb overigens geen gouden voering kunnen ontdekken! Dat maakt het geheel ook nog eens spannend!! ;-))

afbeelding van Sofia

Sofia

zaterdag 22 mrt 2014 - 12:57

Christa.bekijk de foto's van Robin Utrecht maar goed .Er zijn foto's waar je duidelijk de voering in de mouw ziet zitten.En op de pagina van myroyals & hollywoodfashion zie je ook dat de rok met gouden satijn is gevoerd.Kan ook niet anders ,want dan zou het lijfje niet zo mooi zitten.

afbeelding van Christa

Christa

zaterdag 22 mrt 2014 - 13:04

Ja ik heb het gezien, erg mooi!
Mooie toespraak, heel ontspannen! TOP!!
;-))

afbeelding van Christa

Christa

zaterdag 22 mrt 2014 - 13:11

Wat een mooie foto's op MyRoyals!!

afbeelding van Christa

Christa

zaterdag 22 mrt 2014 - 13:23

Het lijkt erop dat het patroon in het lijfje iets doorzichtig is want daar schijnt een gouden glans van de voering (?) door.......

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 22 mrt 2014 - 11:52

Ik denk dat we Máxima met meer plissé rokken gaan zien de komende tijd. Staat haar super en is helemaal hip. Hopelijk kiest ze nog eens voor deze ontwerper!

afbeelding van mmiepke2

mmiepke2

zaterdag 22 mrt 2014 - 10:18

De bovenkant van de jurk lijkt meer op een olympisch schaatspak grrrrrrrrrr

afbeelding van Nova

Nova

zaterdag 22 mrt 2014 - 10:12

Ineke, dat is toch normaal als je je arm naar achteren beweegt? Het enige wat dat voorkomt is een ijzeren harnas, dat is wel een beetje ouderwets koninklijk LOL

afbeelding van fruitboom123

fruitboom123

zaterdag 22 mrt 2014 - 10:08

Nog even de fotoserie van Robin gezien.
Wat past het bovenstuk van de jurk perfect, nergens te strak of trekkerig.
Hier kan Nathan echt nog van leren, en inderdaad, plisse komt het mooiste uit als je loopt, zwierig en zeer elegant!!
Mijn enig minpuntje is het kapsel, wat zou het een mooi geheel zijn geweest met een lage knot ,dan kwam ook de broche beter tot zijn recht .

afbeelding van elise1

elise1

zaterdag 22 mrt 2014 - 09:53

Nou, nou, wat een commentaar allemaal.
Ik vind de jurk na alle opmerkingen hiervoor nog steeds mooi. Die hoge taille hoort gewoon bij het model. Plisse is deze zomer erg hip, dus ze is er ook nog eens zeer modern mee. En de jurk zit perfect, trekt nergens en je ziet geen onderkleding . Kortom: veel beter dan de meeste Natan-outfits die trekken rond de buste. Hulde dus voor deze verrassende keuze.
Enige minpuntje vind ik de keuze voor los haar bij dit model jurk. De jurk heeft een vrij hoge hals, dan is opgestoken haar veel mooier, dat maakt het allemaal net wat ranker.
Ben zeer benieuwd wat ze vanavond aanheeft tijdens det staatsbanket. Hoop niet dat die vreselijke soepjurk van Valentino ( die ze aanhad tijdens staatsbezoek Simon Peres) weer uit de kast komt, maar dat zal wel niet.En ik hoop ook dat ze Natan in de kast laat hangen (sorry, maar dat hebben we nu echt wel gezien).
Wie weet opnieuw een verrassend ontwerp van een Nederlandse ontwerper!!

afbeelding van fruitboom123

fruitboom123

zaterdag 22 mrt 2014 - 08:35

Wat een commentaren, met verbazing alles gelezen, kan Maxima het nu nooit goed doen??
Nu is deze jurk van een Nederlandse ontwerper en dan wordt er gezegd dat Nathan het toch beter had gedaan.??!!
Ik ben zeker niet kritiekloos maar gisteravond stond er wel een stralende Maxima,in een prachtige kleur rood, zwierig en mooi met hele mooie sieraden.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

zaterdag 22 mrt 2014 - 10:38

Ben het helemaal met je eens!! Ze straalde zo mooi gisteren!!! De kleur staat prachtig, nederlands ontwerp, (Nathan zit volgens velen ook nooit goed!). Prachtig opgemaakt, prachtige jurk(!), prachtige juwelen!
En, niet te vergeten, een heel trotse (!) man naast je!!!

afbeelding van Nova

Nova

zaterdag 22 mrt 2014 - 08:00

In één woord prachtig, ben er stil van (ook van sommige commentaren trouwens....). Afgelopen week ook al zo mooi, ben zo blij dat haar eerdere stijl terugkomt, mooie kleren zonder 'te veel', mooi juweel erbij en haar uitstraling doet de rest. Koninklijk!
En dames, vraag maar na bij kleermakers, (dat is Mattijs van Bergen duidelijk ook): je taille zit echt hoger dan de meesten denken, bij deze jurk zit hij precies goed, en niet te wijd maar precies-pas.
Ben het verder met Zara eens dat het meer een maxi-jurk is dan een avondjurk en dat maakt haar keuze ingeval deze kennelijk ruime dresscode helemaal goed: je onderscheidt je heel fijntjes als hoofdpersoon van de uitreiking.
En de das van de koning: we willen toch niet dat ze als paar qua kleuren op elkaar afgestemd zijn, hoe tuttig is dat??
Nee, mijn avond kon niet meer stuk bij het zien van dit prachtplaatje, maar ook heel trots dat Máxima's werk ook internationaal zo gezien wordt!

afbeelding van Verja

Verja

zaterdag 22 mrt 2014 - 09:34

Met Nova ben ik het eens. Laten we blij zijn dat ze voor een Nederlandse ontwerper gekozen heeft, anders dan wat we verwachten, wat misschien 'gebruikelijk' is, de kleur past bij haar, haar haren zijn gestyled, ze had weer een goed verhaal, een verhaal dat past bij haar missie/werk, straalde helemaal, visitekaartje voor Nederland! Op een afstandje zag het er perfect uit gecombineerd met passende sieraden!
Noot voor de ontwerper waar hij zijn voordeel mee kan doen: linkerschouder hangt iets af, onder de hals is mijns inziens de jurk te ruim, coupenaden hadden dieper ingenomen mogen worden, mouwen mochten iets korter zijn.

afbeelding van Henriet

Henriet

zaterdag 22 mrt 2014 - 07:54

Jammer dat er zo veel commentaar is; ik vind het een mooi geheel. Ik heb echter met studie gekeken naar een foto op http://www.newmyroyals.com/. Daar tilt ze haar jurk hoog op en het lijkt een goudkleurige broek die er onder zit....
het zal wel de voering zijn..maar dat vind ik dan weer niet mooi..... rare kleur...

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 22 mrt 2014 - 11:45

De gele voering viel me ook al op. Die is zelfs tot in de mouwen doorgetrokken, zag ik gisteren tijdens de speech, toen ze met haar armen bewoog. Waarom dit zo is .... ? Zal wel een reden hebben :))

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 22 mrt 2014 - 11:50

Ik vind het een heel mooi effect! Maakt de jurk sprankelend en daarmee helemaal Máxima.

afbeelding van Marije

Marije

zaterdag 22 mrt 2014 - 11:04

Idd een beetje apart.. Ik denk dat het de voering is, omdat bij de foto daaronder je ook het goud ziet in de mouw. Het heeft op zich wel iets grappigs, zo'n hele andere kleur, maar ik vind het toch niet echt heel mooi.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

zaterdag 22 mrt 2014 - 07:49

Als je het beeldmateriaal ziet zie je dat de jurk prachtig beweegt en dat ze echt straalt. Ik ben heeeel trots en vind dat ze een mooie wn. Verstandige keuze heeft gedaan. Er wordt wel vaker lang gedragen door winnaressen en ik denk dat Duitsland heel blij is met deze glitter en glamour :)

afbeelding van Marije

Marije

zaterdag 22 mrt 2014 - 10:59

Helemaal mee eens Josine! Ik vind dat ze er prachtig uit ziet en een Nederlandse ontwerper is top!
En als winnares (dus in het lang) mag je toch ook wat meer opvallen dan de andere dames?!:)

afbeelding van pdbakker2546

pdbakker2546

zaterdag 22 mrt 2014 - 07:56

Ik heb nog geen beeldmateriaal gezien,maar vanavond zal ze wel te zien zijn in Blauwbloed.
Misschien dat de jurk er dan anders uit zal zien.
Ik ben het met je eens dat Duitsland dol op onze glitter en glamour is.

afbeelding van HM

HM

zaterdag 22 mrt 2014 - 07:32

Jurk doet afbreuk aan haar figuur, dan zou Natan beter gepast hebben ;)
Lopen de mensen zo lang te zeuren dat ze een Nederlands designer moet gebruiken en dan kryg je dit! Hoef voor my niet meer, alleen van Jan T is meestel wel mooi.
Pas ook op Nederlandse ontwerpers sites gekeken om iets te zoeken voor Maxima media prys. Er is echt niks, heel veel van die vreemde ontwerpen waarvan gewoon niks van te maken valt.

afbeelding van pdbakker2546

pdbakker2546

zaterdag 22 mrt 2014 - 07:51

Nogmaals goed de foto`s bekeken,en de reacties gelezen ,maar ik vind ondanks de mooie kleur en plissé rok het boven stuk niet mooi.
Jeanine schrijft dat Maxima het nooit goed kan doen, en daar ben ik wel in zoverre wel mee eens dit is een Nederlands ontwerp,maar persoonlijk vind ik dit geen topper.
De Duitsers zijn dol op ons Koningshuis en ze ziet er ondanks onze kritiek inderdaad koninklijk uit.
Maar ik had liever gezien dat ze voor de creatie van Henny had gekozen,ook al omdat de andere dames in het kort waren.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

zaterdag 22 mrt 2014 - 06:36

Ik heb de foto's bekeken, eerst dacht ik van, oef...wat vind ik hier van, maar hoe meer foto's ik zie, hoe mooier ik de jurk ga vinden!
Echt heel koninklijk!!! De kleur rood vind ik echt geweldig!!! Prachtige stof!!!! Ook de plissé rok vind ik geweldig!!!
Maxima blijft ons altijd weer verrassen, en wat een prachtige juwelen draagt ze! Hele mooie broche!!
Ze straalt weer helemaal en daar doet de kleur van de jurk aan mee!
Als ze haar haar opgestoken had zou ik het mooier gevonden hebben, maar om te zeggen dat ik het lelijk vind...nee, dat kan ik ook niet zeggen.
Van voren gezien vind ik het heel mooi, maar van de zijkant iets minder.
Ik kan toch zeggen dat ik trots ben op onze Maxima!
En.....zoals ik meer gelezen heb hier, ze doet het nooit goed....kiest Maxima voor nederlands....en nu zijn er weer commentaren!
Ik vind dat ze er heel mooi uit zag!!!

afbeelding van Annetje

Annetje

zaterdag 22 mrt 2014 - 01:44

Nog steeds vind ik het lastig om in te loggen, Het zal ongetwijfeld aan mij liggen.
Onze Max heeft twee briljanten armbanden om. Haar nieuwe eigen, een meer dan prachtige armband, met haar eigen letters en die van haar kinderen en die van haar man? Die letters ?? . Gaaf! Deze armband. Maar wat een geld, kost dit. . En de tweede armband komt ongetwijfeld uit het koninklijke juwelenkistje.

afbeelding van Iris

Iris

zaterdag 22 mrt 2014 - 01:12

Lieve Annetje, zodra je je bericht geplaatst hebt, staat er een optie onderaan om het te bewerken, zodat je eventuele fouten kunt verbeteren. Of bedoel je dat niet?

afbeelding van Annetje

Annetje

zaterdag 22 mrt 2014 - 01:22

Vast! Dank je wel, lieve Iris. Vind je het goed dat ik er morgen naar kijk? Mijn ipadje is mijn vriendje of mijn vriendinnetje, zoals je wilt. Ik moet ermee leren te spelen, lukt soms niet. 65+ . En wel de boeken in huis en geen tijd ! Herken je dat? Of ben je nog niet zover?

Iris, is dat ook voor ietwat langere teksten? Voor zover dank, je wel !

afbeelding van Annetje

Annetje

zaterdag 22 mrt 2014 - 01:21

Vast! Dank je wel, lieve Iris. Vind je het goed dat ik er morgen naar kijk? Mijn ipadje is mijn vriendje of mijn vriendinnetje, zoals je wilt. Ik moet ermee leren te spelen, lukt soms niet. 65+ . En wel de boeken in huis en geen tijd ! Herken je dat? Of ben je nog niet zover?

Iris, is dat ook voor ietwat langere teksten? Voor zover dank, je wel !

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?