Hare Majesteit Koningin Máxima houdt dinsdagmiddag 9 oktober de openingstoespraak van het Jaarcongres van MKB-Nederland in de Grote Kerk in Den Haag. Het thema van dit jaar is ‘Het MKB Digitaliseert’. Koningin Máxima spreekt in haar hoedanigheid van lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap. Minister-president Rutte sluit het jaarcongres af.

Het MKB-Jaarcongres wordt bijgewoond door circa 1000 ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf. Koningin Máxima gaat in haar toespraak onder meer in op de noodzaak voor ondernemers om hun bedrijf te vernieuwen en aan te passen aan veranderingen in de markt. Staatssecretaris Keijzer van Economische Zaken en Klimaat gaat in gesprek met ondernemers over het thema digitalisering en ondernemerschap. De voorzitter van MKB-Nederland, Jacco Vonhof, vertelt wat hij de komende tijd voor ondernemers wil bereiken. Ook spreken diverse ondernemers over hoe zij met digitalisering bezig zijn in hun bedrijf.

Het Nederlands Comité voor Ondernemerschap is ingesteld door het ministerie van Economische Zaken en Klimaat om ondernemerschap in Nederland te stimuleren. Daarbij richt het comité zich op versterking van het groeipotentieel van het midden- en kleinbedrijf. Elk jaar geeft het comité een trendanalyse uit in de vorm van het ‘Jaarbericht Staat van het MKB’.

Outfit: wollen top met watervalhals en een gepailleteerde rok van modehuis Natan. De twee spinnenbroches komen van de Argentijnse sieradenontwerper Celedonio. 


Foto: PPE


Foto: PPE

~~advertentie~~

~~advertentie~~

Máxima heeft de outfit eerder gedragen, onder andere in 2012 (links en midden).

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Pablaroughskirt

Pablaroughskirt

donderdag 11 okt 2018 - 11:18

Die spinnen zijn griezelig. Verder valt mij meteen op dat er iets aan haar gezicht veranderd is (op de laatste foto uit 2018). Het lijkt wel of een een Botox glimlach heeft. Of zie ik het verkeerd. Het lijkt meer op een grimas. Zou zo jammer zijn.

afbeelding van Frederike

Frederike

woensdag 10 okt 2018 - 20:16

Netjes deze outfit, ik vind het glitterrokje leuk en de hele combinatie wordt opgehaald door de (naar mijn smaak) geweldige broches. Goed voor deze gelegenheid en ook heel goed dat kleding uit 2012 die nog prima voldoet herdragen wordt.

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 10 okt 2018 - 15:04

Ik vind hier juist de combinatie van glitter met wollig wel heel geslaagd. Zelf voor een congres. De spinbroches vind ik op deze outfit echt meerwaarde hebben. Zou ze zelf nooit dragen (want spin), maar kan dit soort mafheid bij een ander zeer waarderen.

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 10 okt 2018 - 09:35

Eens! En ik vind het ook wat ongeïnspireerd om deze trui altijd met dezelfde rok te dragen.
Maar ik hoop dat ze de Nina Ricci zwarte glitterjurk weer eens aantrekt

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 10 okt 2018 - 15:06

Ja, dat vind ik ook. Ik zou graag een keer op een regenachtige dag nieuwe combinaties maken in haar kledingkast/kamer//opslaghal. Josine: misschien kan je daarvoor een spel of app op de markt brengen! Dat je elke ochtend Maxima mag 'aankleden'.

afbeelding van Dorie

Dorie

woensdag 10 okt 2018 - 18:19

Leuk idee :) !!

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

woensdag 10 okt 2018 - 09:14

Tja, glitterrokken. Het zal mode zijn, maar ik vind het alleen op kerst, carnaval of bij het uitgaan naar bepaalde gelegenheden passend. De opening van een theater mag bijvoorbeeld wel wat glitter en glamour hebben, maar bij het jaarcongres van het MKB verwacht ik geen glitter. De trui, broches, schoenen, haar en zo zijn wel mooi. Maar ik had een andere rok gekozen; leer of zo of een grijs/wit/blauw ruitje. Net wat zakelijker dan glitter.

afbeelding van Fee

Fee

woensdag 10 okt 2018 - 12:16

Inderdaad een glitterrok op een zakelijke bijeenkomst, zou je niet verwachten. Maxima heeft zo'n enorme kledingkeuze, dan kan ze vast wel beter afstemmen op de gelegenheid waarvoor ze uitgenodigd wordt. Ook om gastheren en gastvrouwen niet in verlegenheid te brengen.

afbeelding van Doro

Doro

dinsdag 09 okt 2018 - 22:58

Wie is BB!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 09 okt 2018 - 23:20

Blauw Bloed

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 10 okt 2018 - 09:34

O hahaha dank

afbeelding van Leana

Leana

dinsdag 09 okt 2018 - 22:28

De glitters kan mij niet bekoren. Ze ziet er netjes uit, maar niet bijzonder. Ben ik de enige die mij afvraagt of ze iets aan haar gezicht heeft gedaan. Het ziet er een beetje onnatuurlijk uit op de foto's?

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 10 okt 2018 - 08:52

Op foto's van fans zie ik de verandering niet, maar op de foto's van de pers wel regelmatig. Ik denk dus dat de kwast van photoshop ook een van de schuldigen is. Momenteel werken de meeste fotografen met heel veel contrast. Dus na het fotograferen maken ze de contrasten sterker. Het levert niet altijd de meest mooie beelden op, mijns inziens.

afbeelding van Pablaroughskirt

Pablaroughskirt

zondag 21 okt 2018 - 18:40

Bij het bekijken van Blauw bloed tijdens het bezoek aan Zeeland zag ik overduidelijk dat er inderdaad iets veranderd is aan het gezicht van Maxima. Het lijkt helaas heel erg op een 'Botox grimas'. Het waren beelden dus geen photoshop.

afbeelding van Leana

Leana

woensdag 10 okt 2018 - 14:36

Oh gelukkig Josine. Ik was al bezorgd, want in mijn beleving is ze prachtig zoals ze is. Er hoeft geen rimpel minder. Integendeel, het geeft karakter.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 10 okt 2018 - 11:23

Wat een leuke outfit is dit! De trui en spinnenbroches vind ik al heel lang leuk en de combinatie met de paillettenrok is super trendy. Ik word heel blij van het kapsel, zo mag ze het van mij veel vaker dragen. Zijn de oorbellen nieuw?
Something old, something new... ik hoop dat we tijdens het bezoek aan Duitsland weer met een mooie nieuwe outfit verrast worden...

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 09 okt 2018 - 22:12

Ik hoop ook op een nieuwe queen- like set in Duitsland. Met dunne wollen jas.
BB heeft de 'Duitse' outfits op een rijtje gezet.

afbeelding van Margot van de poelepetaten

Margot van de p...

dinsdag 09 okt 2018 - 21:29

Mooie top met halslijn en spinnen leuk. Een iets donkerder en langere kokerrok (van leer of zo) ware beter geweest. Maxima heeft een slanke bovenkant en relatief een iets zwaardere onderkant dus glitters en te korte rokken zijn dan gewoon niet zo’n goed idee. Ik vind het haar geweldig en van mij hoeft ze niet elke dag naar de kapper dus als ze zelf dit zo in elkaar knutselt is het prima. Ik weet uit eigen ervaring hoe lastig het is om ook bij een staart of knotje het weinige haar eerlijk te verdelen over het hoofd, voor je het weet valt er weer een scheidinkje waar je het niet wilt.

afbeelding van elise1

elise1

dinsdag 09 okt 2018 - 20:25

Netjes. Ik zou zelf geen glimrok naar een zakelijk congres aandoen maar ja, ik ben geen Maxima. Leuke paardestaart. Staat haar goed.

afbeelding van Jantje R

Jantje R

dinsdag 09 okt 2018 - 18:08

Grijs staat Mexima goed. De top vind ik erg mooi. Die spinnen vind ik eng en ik houd er niet van. De rok vind te glimmend en als ik de foto’s zo zie. Misschien is dat een vertekend beeld. Haar zit leuk, lekker simpel en het staat Maixma goed.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 09 okt 2018 - 16:54

De top wordt door de griezelspinnen opgehaald. Keurige set verder, geen wow.
Staart zit mooi. En nu op naar Duitsland?

afbeelding van Carolina

Carolina

dinsdag 09 okt 2018 - 16:43

Ik kan het slecht zien op de twitterfoto's, maar het haar in de staart is natuurlijk een verbetering; ik vind wel dat het erg lijkt alsof ze het even zelf in een staart heeft gefrommeld, dat kan ruim netter en beter volgens mij. Toch wel weer jammer hoor.

afbeelding van Fee

Fee

dinsdag 09 okt 2018 - 17:49

Wat zou ze bedoelen met de spinnen als versiering op de schouder?

afbeelding van karpathos

karpathos

dinsdag 09 okt 2018 - 20:07

Misschien is het een verwijzing naar de herfst?

afbeelding van Fee

Fee

dinsdag 09 okt 2018 - 17:47

Met het haar in een staart ziet ze er vele malen beter uit dan met piekhaar in verschillende lengtes. Haar gezicht komt zo mooi uit.

afbeelding van Margriet76

Margriet76

dinsdag 09 okt 2018 - 16:26

Ja! Mooi, gekleed en weinig poespas. Het haar in een staart staat ook goed verzorgd. Leuk die broches!

afbeelding van Margriet76

Margriet76

dinsdag 09 okt 2018 - 16:26

Ja! Mooi, gekleed en weinig poespas. Het haar in een staart staat ook goed verzorgd. Leuk die broches!

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

dinsdag 09 okt 2018 - 16:20

Hoe weet jij dat van die rok heb tot nu toe aleen de bovenkant gezien

afbeelding van karpathos

karpathos

dinsdag 09 okt 2018 - 16:35

Op de site van ANP staan foto's.

afbeelding van karpathos

karpathos

dinsdag 09 okt 2018 - 16:34

Op de grijze top heeft Máxima 2 spinnen broches bevestigd en ze draagt een grijze glitter rok. Het is dezelfde kleding die ze op 26 november 2012 in Amsterdam droeg bij de uitreiking van de Prins Bernhard Cultuurfonds prijs. De combinatie is ook gedragen op 24 september 2012 in New York. De grijsblauwe pumps zijn niet nieuw. Ze droeg ze voor het eerst op 6 oktober 2015 in Amsterdam. Al met al een prima outfit met een keurig verzorgde paardenstaart.

afbeelding van Jens

Jens

dinsdag 09 okt 2018 - 15:12

Grijze outfit, kan het niet goed zien door het tegenlichtopname maar ik meen dit eerder gezien te hebben. Lederen rok,
top met aan de voorkant verticaal een lederen bies. Nette staart in het haar.

afbeelding van Doro

Doro

dinsdag 09 okt 2018 - 15:04

Ik hoop op haar rode broekpak met bordeau blouse dat ze vorig jaar bij de VN droeg

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?