Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn vanavond bij een concert van Sting op Paleis Soestdijk. De koningin draagt tijdens de feestelijke gelegenheid een nieuwe jurk van Tory Burch, gecombineerd met een spijkerjasje. Wat een supertoffe look! 


Screenshot uit de video van Rick Evers 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van JokeGram

JokeGram

dinsdag 10 jul 2018 - 22:16

Ik kan mijn niet voorstellen dat de komst van Maxima zogezegd ‘De redding van het Koningshuis’ is! Dat is teveel eer voor haar alleen! Samen geven zij op een prima invulling aan het Koningschap. De koning op zijn eigen wijze en Maxima is gewoon wie zij is. En daar is zij vast niet op uitgezocht maar hele fijne bijkomstigheid dat het zo goed uitpakt!
Dat het de monarchie fataal zou kunnen worden vind ik toch wel doemdenken. Amalia zal een zware taak krijgen, maar dat zeiden ze ook bij het aantreden van de huidige koning. De tijd zal het leren...

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

dinsdag 10 jul 2018 - 19:29

Het is heel makkelijk om haar woorden verkeerd te begrijpen. Net zoals met dat de "Nederlander" niet bestaat. Dat werd compleet uit het verband gerukt. Zo kan dat hier ook. Willem-Alexander en Maxima doen het nu voornamelijk met zijn tweeën. Willem-Alexander heeft aangegeven dat het koningschap geen duobaan is. Natuurlijk niet, bepaalde dingen kan, zal en mag ze niet overnemen, maar een heleboel andere dingen kan ze prima doen. Publieke taken zoals werkbezoeken, lezingen, openingen, maar ook interne zaken die bij een koningschap horen zoals het voorzitten van Koninklijke stichtingen, voorbereiding van bijvoorbeeld staatsbezoeken over het programma, doorspreken draaiboek Prinsjesdag etc. In die zin hebben ze samen, dus ook Maxima, Beatrix wel degelijk opgevolgd en had ze dat ook gedaan als ze prinses was. Ik zou trouwens ook niet willen dat ze zich zou moeten inhouden of te veel in een keurslijf geperst wordt. Je hebt met Claus gezien wat voor impact dat op een persoon kan hebben.

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

dinsdag 10 jul 2018 - 20:02

Sorry maar moet hier even op reageren MrsDuck, dat keurslijf en de negative impact op Claus is een geregiseerde informatie komende uit het Koninklijk huis zelf, maar er was met Claus veel en veel meer aan de hand. En dat houden ze liever in de familie. Dat kan ik zeer goed begrijpen. Alexander was nooit zo populair (de media vond hem arrogant etc.) Populariteit van het Koninklijkhuis was wat tanende totdat de beste man kwam aanzetten met een Argentijnse dame die over een behoorlijk portie flair beschikt. Zij is eigenlijk zijn /hun “redding”. en dat weten ze en vooral zijn moeder Beatrix.

Ik wil absoluut niets afdoen aan hun beider tomeloze inzet hiermee hoor want ze doen echt hun best maar zo zat/zit het wel.

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

dinsdag 10 jul 2018 - 23:43

Persoonlijk denk ik dat het feit dat Willem-Alexander ging settelen al een positief iets was. Hij werd eindelijk volwassen, legde zich bij zijn toekomst neer en werd daardoor ook beter in zijn publieke taken. Natuurlijk heeft Maxima een grote invloed op de populariteit en Willem-Alexander, maar ik gok dat als hij met Emily was getrouwd en zij het bedrijf in ging, dat ook gebeurd was. Trouwen, kinderen, nieuwe prinses met leuke mode... allemaal dingen die positief zijn voor een koningshuis. Verandering van spijs doet eten... En ik geloof meteen dat er met Claus meer aan de hand was, daarom heb ik het ook over de impact, niet als oorzaak van zijn lijden. Als lijf en geest het al moeilijk hebben dan is dergelijke druk en een keurslijf niet aan te bevelen. Maar verder ga ik daar niet over oordelen, ik ben zijn arts of vertrouweling niet geweest.

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

dinsdag 10 jul 2018 - 15:28

Ik zie wat flarden discussie... Het is buiten, een popconcert en privé. Leuke jurk, prima jasje, goede tas. Niets anders dan wat de gemiddelde 40+ Nederlandse vrouw zou doen naar een dergelijke gelegenheid. Prima dus! Had ze in een Nathannetje aangekomen met een grote hoed dan hadden we commentaar gehad over dat ze te opgedirkt was en daar als de koningin van Soestdijk had gezeten. De titel is maar een naam, had ze prinses gebleven dan had ze niets anders gedaan dan ze nu doet.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

dinsdag 10 jul 2018 - 09:59

De temperatuur daalt weer. Hopelijk onder deze blog ook ;) Enkele reacties/discussies zijn verwijderd, de blog over de Engelse doop staat online en om 14.00 uur komen er weer nieuwe beelden van Máxima aan. Enjoy!

afbeelding van Elles

Elles

maandag 09 jul 2018 - 18:59

Helemaal eens ,Elise1!!!

afbeelding van elise1

elise1

maandag 09 jul 2018 - 18:42

Ik vind de outfit van Maxima erg leuk. Leuke jurk, leuk jekkie, toffe schoenen: kortom helemaal geschikt voor de gelegenheid. En het past bij haar.
En de rest van de discussie hierboven kan me gestolen worden. Eerlijk gezegd vind ik het nogal geneuzel....

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

maandag 09 jul 2018 - 16:31

Josine al foto’s van de Engelse doop??

afbeelding van Lina

Lina

maandag 09 jul 2018 - 18:44

Moet je op internet kijken...Daily mail enzo.

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

maandag 09 jul 2018 - 19:36

Ach ja tuurlijk :-) Bedankt Lina fijn dat je meedenkt!

En wat geweldig zien ze er weer uit, Koninklijk Engeland met een hoofdletter! Mooi kleur van Meghan leuk hoedje en Kate mooi ook mooie neutrale kleur, beide dames chique as ever! (is mijn persoonlijke mening)

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

maandag 09 jul 2018 - 16:30

Aannames, aannames en nog eens aannames. “ik denk” pffff
Er is nog nooit een kok gevonden die koken kon naar alle monden!
Nog een, :ieder vogeltje zingt zoals het is gebekt maar wel met respect. Het gaat om de foto’s die hier geplaatst worden die vind dit en de ander weer dat van datgene wat geshowed wordt op de foto’s en in dit geval : tas past er mijns inziens niet bij. Als mensen daarom niet meer zouden reageren zitten ze op de verkeerde site. Punt.

afbeelding van Babs74

Babs74

maandag 09 jul 2018 - 16:43

'Maar wel met respect' staat in mijn ogen haaks op 'pffff' en de toon die gebruikt wordt.

Zal wel aan mij liggen. Hier laat ik het maar bij.

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

maandag 09 jul 2018 - 17:07

Heel verstandig!

afbeelding van Snijders

Snijders

maandag 09 jul 2018 - 16:28

Vind ook dat die discussies hier niet thuishoren. Moet m. i. voornamelijk over haar kleding en eventueel activiteiten gaan.

afbeelding van Margreet

Margreet

maandag 09 jul 2018 - 18:01

Hallo Babs en Snijders,
Ik had mijn vraag op de Ledenlog MKM moeten stellen, dat klopt. Die is bedoeld voor van alles en nog wat.
Maar het klopt niet dat zulke duscussies niet op deze site thuishoren/geplaatst mogen worden. Daar hebben Josine en Twor immers de Ledenlog voor ingevoerd?

afbeelding van Babs74

Babs74

maandag 09 jul 2018 - 16:18

Wat een bijzondere discussies hier de laatste tijd. Van het meenemen van een tas, het hebben van een titel tot het van Nederlandse afkomst zijn.

Ik wordt er soms moe van. En doordat ik.de laatste tijd wat vaste bezoekers die reageren mis, denk ik dat meerderen er zo over denken.

afbeelding van Helena

Helena

maandag 09 jul 2018 - 15:35

Leuke kleding. Ik denk dat dit haar persoonlijke smaak is. Ja, inderdaad, zoals zovelen van die leeftijd.
Maar als je er nu lekker bij voelt, wat geeft dat nou. Ze hoeft er toch niet zoals Beatrix uit te zien?
Die heb ik ook wel eens gezien in een eenvoudige jas en hoedje, toen ze op het werk van mijn man op werkbezoek kwam. Een heel gezellige vrouw.
Laat Maxima toch met haar verkleedkleding. Het is ook moeilijk. Wat moet ik nu weer aantrekken. Al heb je er zoveel geld voor. Maar voor ons is het leuk om naar te kijken, als ze weer wat anders aan heeft.

afbeelding van Henny

Henny

maandag 09 jul 2018 - 13:19

Ik hou hier wel van; loshangend haar, maxi jurk met spijkerjasje en bijpassende bril. Alles met een knipoog naar de seventies. De outfit past ook goed bij zo'n concert. Voor deze outfit heb je echt geen styliste nodig. Als je hiervoor al een styliste nodig hebt, dan zouden toch heel veel vrouwen niet weten hoe ze zich zouden kleden. Bovendien is een spijkerjasje multifunctioneel en dat is al zolang het spijkerjasje bestaat.
Ik begrijp de discussie over haar tasje echt niet! Ik beschouw een tas altijd als een onderdeel van mijn outfit, ook al zou er niets in zitten.

afbeelding van Hema

Hema

maandag 09 jul 2018 - 10:06

Wat ziet onze lieve,dappere koningin er weer prachtig uit!!

afbeelding van Jens

Jens

zondag 08 jul 2018 - 22:50

Spijkerjack van Hilfiger volgens mij.

afbeelding van Fina

Fina

zondag 08 jul 2018 - 22:09

Heerlijke outfit!

afbeelding van Mary

Mary

zondag 08 jul 2018 - 21:13

Koningin Beatrix wel eens gezien (op foto's) tijdens privé bezigheden? Dan was haar outfit van Sheila, Therese, etc. ook maar een 'uniform' / verkleedpartij.
De koning en Máxima zijn heel goed in het contact maken maar wel op koninklijke wijze.

afbeelding van Margriet76

Margriet76

zondag 08 jul 2018 - 21:04

Dick Jan jij verwoordt het precies: de consistentie mist bij Máxima. Dan weer Koninginnelook dan weer Bohémien en losjes waardoor de looks als Koningin nogal opgedirkt tonen. Nathan sluit dan ook niet aan bij haar eigen losse stijl. Misschien een leuke zoektocht voor ons allen; een ontwerper die outfits maakt die als Koningin te dragen zijn maar dan dichtbij Máxima zelf blijven.

afbeelding van Adeline

Adeline

zondag 08 jul 2018 - 21:01

Ha AA helemaal ons.profiel hoor, zelfs aan de Mediterrannee!

afbeelding van Margreet

Margreet

zondag 08 jul 2018 - 20:07

Kort jasje op lange jurk? Super leuk!
Warrig haar? Heerlijk toch, als je een concert bezoekt!
Ik hoop dat ze genoten hebben! Ik kan me nog goed aan de eerste hits van The Police (met Sting) herinneren. Roxanne....enz. Sting is, denk ik, van mijn leeftijd.
Kijk, en dat ik dan de jurk qua kleur en motief niet zo mooi vind, doet er eigenlijk niet toe.
Ik heb net zelf met pijn in mijn hart (en alle andere organen) mijn prachtige, flodderige, duizend keer herstelde spijkerjasje weggedaan.....snik... Mijn dochter kon de stof nog gebruiken voor "iets" maar nu loop ik dus weer met een nieuw spijkerjasje, dat wel! Gewoon doorgaan Margreet, dan wordt het vanzelf weer oud!

afbeelding van Jantje R

Jantje R

zondag 08 jul 2018 - 19:33

Maxi jurk staat Maxima goed.Ook de combi met schoenen en spijkerjas en tas vind ik leuk. Het patroon op de maxi jurk vind ik niet mooi. Niet mijn ding.

afbeelding van Leana

Leana

zondag 08 jul 2018 - 18:25

Dit is het stijl dat het dichts in mijn beleving bij Maxima staat. Ik kan volgen wat hierboven is gezegd over haar "koninginnen look" Het lijkt me ook niet makkelijk om ineens van burgermeisje tot vrouw van de koning te worden gelanceerd. Dat ook nog in een ander land met andere gewoonten dan waar je zelf vandaan komt. Ik houd van Maxima in haar authentieke staat, zonder alle opsmuk. Wat deze look betreft: Helemaal gepast voor de gelegenheid. Vind de print niet echt flatteus qua positionering van de diagonale streep. Ik draag zelf ook graag een spijkerjasje met een maxi jurk, dus deze look is helemaal mijn smaak. De sleehakken staat er mooi bij. Zelf had ik voor de platte zwart sandalen gekozen.

afbeelding van gambetta

gambetta

maandag 09 jul 2018 - 10:09

Even een kleine correctie misschien Leana: Máxima is echt niet 'ineens' van burgermeisje tot koningin gelanceerd. Ze heeft voldoende tijd gehad erover na te denken, voor WA was het zelfs een vraag of hij het haar wel aan kon doen met hem te trouwen, ze heeft voldoende adviseurs gehad en nog denk ik + ze is een volwassen vrouw die na kan denken over wat ze doet.
En gewoontes van een ander land: ze reist de hele wereld over; dan ben je echt wel in staat te beseffen wat de gewoontes in een specifiek land zijn en hoe je daarin ingroeit. Niets persoonlijks over haar, maar het is wel waar je over na moet denken als je de 'koningskeuze' maakt.

afbeelding van Leana

Leana

maandag 09 jul 2018 - 20:29

Klopt gambetta. Toch denk ik dat het idee over iets toch anders is dan de werkelijkheid. Kan je echt jezelf er helemaal op voorbereiden? Ik denk dat het altijd een lastig pakket blijft, met alle voordelen van dien. :-)

afbeelding van Carolina

Carolina

maandag 09 jul 2018 - 08:47

Zonder opsmuk: je bedoelt de verkleedpartij-opsmuk dan denk ik? Ik zie nl. een vermogen aan juwelen....

afbeelding van Leana

Leana

maandag 09 jul 2018 - 20:58

Ja de koninginnenlook of "verkleedpartij"Carolina.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zondag 08 jul 2018 - 17:02

Wat een super leuke outfit! En nog leuker hen hier onverwacht te zien. Super toffe locatie voor een top artiest. Dus ik Sno helemaal dat ze hier in zijn.

afbeelding van Jane

Jane

zondag 08 jul 2018 - 16:06

Wat leuk om te zien wat Maxima aanhad gister! Ik was er gister zelf ook. Was erg grappig, er ging een gejuich en geklap op en wij dachten dat Sting op kwam, maar toen zagen we een groep aankomen bij de andere tribune en kwam het bericht dat WA en Maxima er ook waren. Iedereen opstaan (iemand zei nog achter me, oh ja dat hoort zo, maar volgens mij wilden we het allemaal gewoon zien ;) en de mobiels gingen de lucht in. Mijn fotos zijn alleen niet zo goed (understatement). De afstand was nogal groot en ik ben nogal fan van Sting, dus ik heb er verder niet veel aandacht meer voor gehad. Na het concert stonden ze in het hoekje van de tuin nog wat na te praten en zijn toen tussen de coulissen door weer verdwenen. Zag er uit als een heel leuk (vrienden?)clubje! Van een afstand dan ;)
Ikzelf had me drie keer omgekleed voordat ik redelijk tevreden was van mijn outfit. Het was toch een mix van picknick, rockconcert (van Shagy !) en koninklijke ambiance. De variatie in kledij van de bezoekers was dus ook enorm. Van blote voeten (ja echt) tot cocktailjurkjes... Ik vind de keuze van Maxima geweldig. Het echt helemaal begrepen!

Uiteraard waren Sting en Shagy grandioos. En ik hoop dat WA en Maxima een net zon geslaagde dag/avond hebben gehad als ik, hoewel ik denk dat dat toch moeilijk voor hun te evenaren zal zijn ;)

afbeelding van Adeline

Adeline

zondag 08 jul 2018 - 15:28

PS Ik ben Française dus misschien een ander gezichtspunt!

afbeelding van Adeline

Adeline

zondag 08 jul 2018 - 15:26

Nou AA Ik vind.tuttig voor.Mathilde.een goede.benaming, maar heel prettig tuttig wel.
Van een aangename bescheidenheid ook!

afbeelding van Lina

Lina

zondag 08 jul 2018 - 14:36

Ik denk dat het anders gezien moet worden. Een minister, een secretaresse op een sjiek kantoor, obers in een sjiek restaurant etc. etc. die moeten ook allemaal keurig gekleed gaan in een stijf “tenue”.
Maar in hun vrije tijd gooien ze dat ook uit en trekken ze een gescheurde spijkerbroek aan, worden die dan niet meer serieus genomen in hun baan omdat ze in hun vrije tijd een spijkerbroek dragen?
Dus waarom zou Maxima dat niet mogen?
Als ze in haar rol is als koningin dan moet ze het koningshuis representeren en op bezoek in het buitenland Nederland. Logisch dat je je dan netjes aankleed.
Je kunt niet van haar verwachten dat ze in haar vrije tijd ook met hoeden en handschoentjes gaat lopen.

afbeelding van Dick Jan Peters

Dick Jan Peters

zondag 08 jul 2018 - 14:50

Beste Lina......dat laatste verwacht ik zeker niet, eerder het omgekeerde; Ik vind dat koninginnerige vaak te overdreven, niet echt bij haar passen; En doordat alle ogen op haar gericht zijn, gaat de vergelijking met andere mensen niet helemaal op, ministers, secretaresses etc. Maxima ligt natuurlijk onder een vergrootglas. En nogmaals, ze doet het ook niet echt verkeerd, maar ik haalde die titulatuur erbij, vanuit de gedachte: als zij nou eens niet `Majesteit`genoemd zou worden, en qua kleding wat meer bij zichzelf zou blijven ( zie vrije tijdskleren, zie VN-outfits), zou er een wat consistenter beeld ontstaan. Daar komt nog bij dat ze dan iets minder aandacht zou genereren, zodat haar man, die uiteindelijk het staatshoofd is, de centrale figuur zou zijn.

afbeelding van Margriet76

Margriet76

zondag 08 jul 2018 - 14:34

Dick Jan eens met jouw reactie. Wilden WA en Maxima zelf niet graag de titel Koningin hebben? Was toentertijd nog een Kamerdebat over toch?

afbeelding van Dick Jan Peters

Dick Jan Peters

zondag 08 jul 2018 - 14:52

Klopt, het schijnt dat vooral Alexander dat graag wou; Er was een groep jursiten, die tegen was, en wets- en grondwetsbepalingen erbij gehaald hebben. Het feit dat dit in de 19e eeur gebrukkelijk was( de echtgenotes van de eerste drie koningen), maakt niet onmiddelijk dat het nu ook zo zou moeten.....een monarchie kan toch moderniseren? Kijk maar naar de titel prins van Oranje/ Prinses van Oranje. Beatrix was nooit `prinses van Oranje, Amalia is het wel;;

afbeelding van Maribrune

Maribrune

zondag 08 jul 2018 - 14:20

Dick jan, lang verhaal maar kan u perfect volgen.....
Mis zelf ook die "distinctie" bij maxima..... en heb zelf ook niets tegen haar als persoon..... maar had een rok met print over de volledige breedte beter en neutraler gevonden.... denk aan het rokje gedragen op werkbezoek in indonesie....
Om nu toch maar te vergelijken: "buurvrouw" mathilde komt steeds "neutraal" voor de dag ook in haar vrije tijd. Daardoor straalt ze meer " klasse" uit dan maxima ook in haar vrije tijd.

afbeelding van Snijders

Snijders

zondag 08 jul 2018 - 14:32

Koningin Mathilde is denk ik een klassiek type. Maxima denk ik meer flamboyant en hip. Kleedt zich wel voor officiële gelegenheden klassiek.

afbeelding van Lina

Lina

zondag 08 jul 2018 - 14:39

Snijders, of beter gezegd, Mathilde is van zichzelf gewoon een tuttiger type dan Maxima.

afbeelding van Margriet76

Margriet76

zondag 08 jul 2018 - 13:54

Best grappig om te merken dat Máxima privé best losjes casual of bohemian gekleed gaat terwijl ze in de rol als Koningin dan opeens veel stijvere pakjes draagt. Ik vind haar privé collectie eigenlijk leuker om te volgen....helaas beschikken we bijna nooit over beelden van haar privé collectie.

afbeelding van Dick Jan Peters

Dick Jan Peters

zondag 08 jul 2018 - 13:50

Maxima ziet er modern en vlot uit, helemaal zichzelf, althans zo ziet het er uit. Er is een onoplosbaar probleem, waar zij ook niet veel aan kan doen: Als ze er zo naturel uitziet, verschilt ze weing van iedere andere vrouw van die leeftijd. Doordat we dit best vaak zien, worden , althans in mijn ogen, haar `koninginne-outfits`, minder geloofwaardig, hoe mooi soms ook. Een beetje zoals de meeste bruiden: Opgedoft en prinsesserig, voor 1 dag; Koningin -zijn is dan een `rol`geworden, in plaats van een hoedanigheid. Haar ( belangrijke) werk voor de VN, onderstreept eveneens, dat voor haar het koningin-zijn, een rol is. Ik denk dat dit bijdraagt aan haar populariteit....veel meisjes en dames kunnen zich daar iets bij voorstellen, mede gezien de afkomst van Maxima. Vanweg dit alles vind ik de huidige burgermeisjes die zich koningin noemen, een andere, een aparte categorie. Dit past niet in het rijtje: Wilhelmina-Juliana-Beatrix......; Beatrix is altijd koninklijk, heeft altijd die combinatie van vriendelijkheid en afstandelijkheid......beter gezegd: distinctie. Daarom vind ik het een gemiste kans, dat Maxima haar `titre de courtoisie` van koningin is gaan gebruiken. Zoals wij allen weten, is zij geen koningin, maar prinses der nederlanden. ( zie staatscourant uit 2001 en Grondwet). Was het niet charmant geweest, haar aan te duiden met prinses-gemalin ? Enne....voor de duidelijkheid....ik heb niets tegen haar als persoon, vind haar veelzijdig, interessant, en charismatisch. Wat een uiteenzetting.....kwam weer bij me op, toen ik vooral die bewegende beelden van Rick Evers zag......

afbeelding van Carolina

Carolina

zondag 08 jul 2018 - 18:11

Volkomen met alles wat je schrijft eens Dick Jan. Ik vermoed zo dat de distinctie weer terugkeert als Amalia Koningin is.

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

zondag 08 jul 2018 - 14:28

Wat een interessante reactie Dick Jan. Ik denk ook dat Máxima's populariteit grotendeels te danken is aan haar charisma en het feit dat veel vrouwen zich kunnen identificeren met haar.

afbeelding van Suus

Suus

zondag 08 jul 2018 - 14:39

Ik denk dat jullie gelijk hebben, mooi verwoord en zelf vind ik het juist een toonbeeld van een moderne monarchie. Dat aanraakbare roept bij mij een warm gevoel van betrokkenheid op, meer dan distinctie. Gezag zit hem voor mij ook minder in kleding en meer in hoe mensen zich opstellen/gedragen. Trouwens heel fijn dat er ook eens door een man gereageerd wordt! Wel zo verfrissend.

afbeelding van Dick Jan Peters

Dick Jan Peters

zondag 08 jul 2018 - 14:57

Ja, mannen zijn schaars op dit forum.....en mijn discussie gaat ook maar zijdelings over kleren, hoort hier dus misschien niet helemaal thuis; Ik heb het zeker met Suus eens, dat gedrag het belangrijkst is, en niet de outfits; Maar waar ik een beetje bang voor ben, is kort gezegd: Als de distinctie verdwijnt, is dat uiteindelijk het failliet van de monarchie. Als iedereen zich compleet ( kan) identificeren met de royals, komt daarna de vraag: vanwaar hun uitzonderingspositie, hun hoge toelages...etc, en uiteindelijk: wat moeten we ermee, hebben we ze nu echt nodig. En dat zou ik jammer vinden......het moeten toch mensen blijven waar we een beetje tegenop kunnen kijken, en die nou net niet precies zijn, zoals we zelf zijn........

afbeelding van Suus

Suus

zondag 08 jul 2018 - 23:39

Daar heb je misschien wel een punt. Hoewel ik me afvraag of de jongere generatie daar ook zo naar kijkt. En ben het helemaal met je eens: zou het koningshuis voor geen goud willen missen! Met de Engelse vorm van invullen heb ik helemaal niets: mis daar toch de warmte, het is zo afstandelijk en keurig (lees: saai?!)

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?