Koningin Máxima heeft woensdagmiddag 8 juli een werkbezoek gebracht aan de toeristische sector in de provincie Zeeland. Het werkbezoek stond in het teken van de impact van de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan op bedrijven in het toerisme en het vrijetijdsdomein.

Het werkbezoek startte bij klimbos Zeeuwse Helden in Westenschouwen waar Koningin Máxima sprak met ondernemers, de provincie Zeeland en ondernemersorganisatie Impuls Zeeland. Tijdens het gesprek werd ingegaan op de beperkingen tijdens het voorseizoen vanwege de coronamaatregelen, het stapsgewijs weer opstarten van het toerisme en de verwachtingen voor de korte en de lange termijn. Tijdens een rondleiding door het klimbos kreeg Koningin Máxima een toelichting op de aanvullende regels om iedereen veilig te kunnen laten klimmen, het reguleren van bezoekersstromen en de verschillende parcoursen in het bos.

Aansluitend bezocht Koningin Máxima camping Ons Buiten in Oostkapelle. Tijdens een wandeling kreeg Koningin Máxima uitleg over de investeringen die zijn gedaan voor meer capaciteit aan sanitaire ruimtes en over de activiteiten die in de buitenlucht aan kleine groepen worden aangeboden. Door de coronacrisis heeft de camping de investeringen aangepast en op bepaalde onderdelen versneld en is ingezet op verdere digitalisering. Koningin Máxima sprak met vertegenwoordigers van onder meer de provincie, de veiligheidsregio en de GGD. In dit gesprek werd onder andere gesproken over de economische impact van de coronacrisis op de Zeeuwse vrijetijdseconomie, de knelpunten in de toeristische sector zoals het tekort aan geschoold horecapersoneel en de initiatieven om ondernemers aan elkaar te koppelen.

Mode 
Outfit: geel broekpak met zwarte accenten 
Label: Zara 
Eerder gedragen: Ja, in mei 2019


Foto: Rick Evers van Royal Insider 

Pak van Zara: 

Máxima is niet de enige beroemdheid die voor de gele broek viel. 

Máxima's tas met bamboe-hengsel komt van Susain Gail, en gaat inmiddels al meer dan twintig jaar mee. Hier lees je er meer over. 

Máxima's gouden oorringen doen inmiddels ook alweer 13 jaar dienst en komen van Cartier. Hier lees je er meer over.

Máxima's schoenen kennen we oa van de Sinterklaasintocht van 2012. 

Shoppen à la Máxima 

Blazer €34,90 van ONLY, pantalon €27,90 ONLY. 

Gele blazer van Y.A.S. €89,99 en zwarte top van Cartoon €44,90. 

1. Gouden oorringen van Casa Jewelry €99,95
2. Gouden oorringen van Ania Haie €59,-. 
3. Gouden oorringen van Gas Bijoux €125,-. 
4. Gouden oorringen in kleiner formaat. Wouters & Hendrix. €201,-.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van MrQQQU

MrQQQU

vrijdag 10 jul 2020 - 22:09

Ik moet zeggen dat ik de items op deze site minder aantrekkelijk vindt als er shoppingsadviezen bij staan. Dit om meerdere redenen. Het is toch meestal maar een slap aftreksel van wat Maxima draagt en ik vind dat je een koningin niet moet willen kopiëren. Daarnaast irriteren mij 2 zaken. Enerzijds de continue druk van consumeren en kopen die je overal door de strot wordt geduwd. Is dat echt nodig? Ik gebruik de modekoningin vooral als inspiratiebron. Wat me anderzijds stoort is het genderstereotype dat mode alleen iets is voor dames. Dat gebeurt bijvoorbeeld ook door de lezers van deze site te benoemen als dames. Dat is niet inclusief. Sowieso is het in mijn optiek ouderwets dat de koninginnen en prinsessen zo onder het meetlint worden gelegd of zelf(?) ervoor kiezen modieus te willen zijn en dat de heren nietszeggend voor de dag kunnen komen en er geen haan kraait naar hoe hun haar zit of als zij hun schoenen voor de zoveelste keer herdragen. Ik zal wel wat te progressief zijn. Toch wil ik het graag aankaarten.

afbeelding van Jens

Jens

zaterdag 11 jul 2020 - 14:36

Misschien een andere site bezoeken?

afbeelding van Maura

Maura

zaterdag 11 jul 2020 - 12:05

Ik vind de shop-adviezen wel leuk hoor. En regelmatig beter dan de versie van Maxima. Er is ook niks mis met het ‘kopiëren’ van een koningin, Maxima op haar beurt kopieert de catwalk weer.
Maar met een ding ben ik het met je eens, ‘de continue druk van consumeren en kopen die je overal door de strot wordt geduwd’. Om deze reden zouden we helemaal de mode van Maxima op dit blog niet moeten volgen. Want als er een continu nieuwe kleding consumeert, dan is het Maxima. Ze geeft dat aangaande een slecht voorbeeld. Desalniettemin is het leuk te volgen hoe Maxima brave pakjes of jurken afwisselt met gewaagde uitschieters. Daardoor besef ik dat het niet om mode gaat, maar om expressie.

afbeelding van Doro

Doro

vrijdag 10 jul 2020 - 23:35

Ik ben het met je eens, de shoppingadviezen -hoe attent bedoeld ook Josine- vind ik ook niet zo leuk.
En wat goed je hart zo te luchten.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

zaterdag 11 jul 2020 - 11:30

Helaas is het niet mogelijk om het iedereen volmaakt naar zijn/haar zin te maken. Deze week kreeg ik klachten over de advertenties, de cookies, de onderwerpen, de kwaliteit van de foto's, de shopadviezen en het weglaten van de titel koningin. Begrijp me goed: ik ga graag in gesprek over verbeteringen, maar zolang er geen suikeroom is die even een flink bedrag wil neerleggen om de site draaiende te houden, zul je soms wat ongemakken tegenkomen. Het is niet anders.

En los van de kosten is er ook nog verschil in interesse en inzichten. Aan de cijfers zie ik dat de shopadviezen door een deel erg gewaardeerd worden. Daar vallen jullie dus niet onder en dat is niet erg. Scrollen doet gelukkig geen pijn ;)

afbeelding van Marie...

Marie...

donderdag 09 jul 2020 - 16:13

Leuk en zonning. Ik vind alleen de blazer wat lang en breed. Een iets strakker design was mooier geweest.

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

donderdag 09 jul 2020 - 13:47

Vrolijke kleur broek, maar ik vind hem het leukste staan bij de presentatrice op de foto hierboven. Leuk met zwarte top en mooie schoenen.
De lange blazer voegt voor mij niets toe, ik vind het lijzig staan.

afbeelding van Jansje

Jansje

donderdag 09 jul 2020 - 10:16

Ik zal blij wezen wanneer er weer officiële gelegenheden komen of andere momenten. Het is de laatste tijd veel flodderkleding, geen verzorgd haar en rommelige uitstraling. Ik had dit stelletje graag los van elkaar gezien.

afbeelding van Birchwood

Birchwood

woensdag 08 jul 2020 - 22:11

Leuk, zonnig pak op deze druilerige dag. Ik vind de schoenen te winters, rest van de accessoires zijn goed gekozen en vind ik mooi.

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

woensdag 08 jul 2020 - 21:51

Ik zou dit zelf echt nooit uitkiezen, maar ik vind het Maxima heel leuk staan. De schoenen zijn misschien niet heel mooi, maar ik vind ze wel heel tof en doordat ze hooggesloten zijn ook praktisch. De tas en creolen vind ik schitterend en zou ik ook wel willen hebben:)

afbeelding van Suus

Suus

woensdag 08 jul 2020 - 21:32

Dit staat haar ook nu weer goed. Ook de pasvorm is mooi vind ik voor zo’n relatief goedkoop pak. Mooi gecombineerd met zwart.

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 08 jul 2020 - 20:12

Jajajajajajaja! Top pak en tas. Schoenen vreselijk.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 08 jul 2020 - 20:06

Goed pak. Draagt denk ik lekker. De tas vind ik ook nog steeds mooi. Schoenen niet.
Fijn dat we haar zo toch blijven zien en zo leuk dat ze allerlei branches bezoekt.
...maar ik mis ook de bling bling... ook bij de andere royal ladiez...maar las wel vandaag dat queen Elisabeth weer veel paleizen opent voor t publiek..

afbeelding van Senna

Senna

woensdag 08 jul 2020 - 19:55

Mooi totaal plaatje. Vrolijke kleur en goed gecombineerd met het zwart, gave schoenen en tas!!

afbeelding van Maria48

Maria48

woensdag 08 jul 2020 - 19:51

Oei ik ben de enige die dit pak niet mooi vind, het ene geel is het andere niet, maar goed, zo was ze goed zichtbaar, dat is ook veel waard.

afbeelding van Krielie

Krielie

donderdag 09 jul 2020 - 14:09

Nee hoor ik vind het een zoutzakpak. Zag een foto in de krant en de pasvorm is niet goed. Zoom van blazer krult. Een seizoen en dan naar de 2e hands winkel.

afbeelding van Wiekie2004

Wiekie2004

woensdag 08 jul 2020 - 19:13

Lekker zonnig! Ik vind de schoenen heel gaaf, maar ik snap dat niet iedereen ze leuk vind.

afbeelding van Hennie64

Hennie64

woensdag 08 jul 2020 - 18:54

Ja leuk! Echt een gezellig pak, daar wordt je gewoon vrolijk van, tenminste als men even.... niet naar de schoenen kijkt :-( De tas is chique.

afbeelding van Tony

Tony

woensdag 08 jul 2020 - 18:43

Wow! Het mooie gele pak weer aan! Schoenen gewaagd maar erg geslaagd als geheel.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 08 jul 2020 - 18:03

Super leuk pak. Staat haar cht heel goed. De schoenen vind ik wat minder mooi maar ze lopen vast heel lekker dat ze ze na al deze jaren weer draagt.

afbeelding van Maggie

Maggie

woensdag 08 jul 2020 - 17:38

Ik zou verschillende schoenen en broeken dragen. Maar mooi en helder

afbeelding van Marly

Marly

woensdag 08 jul 2020 - 17:01

Staat haar goed deze kleur en het is een mooi pak! Heel goed dat ze overal verschijnt en interesse toont. Wel jammer dat er geen staatsbezoeken en gala’s zijn, ik mis de bling bling.

afbeelding van Babs74

Babs74

woensdag 08 jul 2020 - 16:49

Mooie frisse look. Mooie schoenen!

afbeelding van oranjefan

oranjefan

woensdag 08 jul 2020 - 15:53

Staat heel goed ook met alle accecoires! Ik zou de schoenen zelf niet kiezen, maar ze staan haar wel, zitten stevig om de voet, wel hoge hakken voor in het bos!

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

woensdag 08 jul 2020 - 15:47

Prima gedaan !!alles staat prima bij elkaar!!
lekker zonnig op deze sombere dag.
En wat een mooie schoenen!!

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 08 jul 2020 - 15:32

Ik vind lange blazers zo niet mooi. En die schoenen zijn ook niet mijn smaak. Gelukkig, smaken verschillen. :-)
De kleur geel, toch wel een tricky kleur, kan ze heel goed hebben.

afbeelding van Jens

Jens

woensdag 08 jul 2020 - 15:26

Heerlijk pak, stralende Koningin. Niets voor Maxima om bamboe oorringen bij haar bamboe tas te dragen, veel te bijpassend ;- Lelijk die schoenen zeg.

afbeelding van Carlaz

Carlaz

woensdag 08 jul 2020 - 15:05

Maxima dacht vanochtend toen ze in haar inloopkast stond ; Deze druilerige dag, vraagt om een zonnige uitdossing. En gelijk heeft ze!
Prima pak, stralende koningin.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?