Hare Majesteit Koningin Máxima woont woensdag 28 september de viering bij van het tienjarig bestaan van de stichting Participatie, Integratie en Emancipatie Zoetermeer (Piëzo). Piëzo richt zich op mensen in kwetsbare situaties en geeft hen ondersteuning bij het vinden van hun weg in de samenleving. Van 2013 tot 2015 nam Piëzo deel aan het Oranje Fonds Groeiprogramma.

Bij het vertrek werd Máxima getrakteerd op een knuffel van een vrouw uit het publiek. Máxima werd er even door overvallen, maar reageerde enthousiast. 


Foto's met dank aan Josée Zwaga.

Outfit: een opvallende kledingkeuze voor Máxima vandaag. De koningin draagt namelijk haar outfit van Koninginnedag 2003. Ruim dertien jaar na dato past Máxima het witte complet van modehuis Natan nog steeds. Lang leve tijdloze kleding! 

 

 

De herkomst van Máxima's pareloorhangers is onbekend. Wel weten we dat ze op verschillende manieren te dragen zijn.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van zara

zara

donderdag 29 sep 2016 - 12:27

Mooi gedaan! Wat een leuk pakje. De parels (ook in gebroken wit) staan er wat mij betreft heel neutraal bij, en ze vallen mooi binnen de halslijn. De accessoire in slangenprint geven het geheel een moderne 'look'. Het roze hoedje vind ik iets te popperig, blij dat ze dat niet op heeft gezet.

afbeelding van Joanna.Gram

Joanna.Gram

donderdag 29 sep 2016 - 11:40

Mooi pakje, zeker het herdragen waard zo op bezoek. Idd hadden wat speelsere sieraden het meer van deze tijd gemaakt. Ben ook geen fan van parels! Schoenen en tas super! En van mij mag ze gewoon met dit haar komen hoor. Hoeft echt niet zo perfect als anderen wensen. Dit is Maxima....gewoon Maxima. Blijven zo en lekker af en toe je hand door je haar. Je bent geen koninging uit een sprookjesboek.

afbeelding van Janna

Janna

donderdag 29 sep 2016 - 11:50

Misschien vind je afgebladderde nagellak ook niet erg bij de koningin. Iedere vrouw die zichzelf respecteert zorgt er toch voor dat haar "grooming" verzorgd is, en in het bijzonder de vrouw van de koning. Het toont ook respect voor de mensen die ze bezoekt, die hebben allen hun best gedaan om er netjes uit te zien.
Maxima is niet meer "gewoon Maxima". Ze is koningin en geen kantoormeisje meer.

afbeelding van Mijtje

Mijtje

donderdag 29 sep 2016 - 15:50

Een beetje meer oog voor detail mag inderdaad wel. Toch heb ik liever Maxima, de hardwerkende moeder die benaderbaar is, dan een modepopje die de hele dag bezig is of alles aan haar uiterlijk perfect in orde is. Die gerust iets te laat komt om haar haar te fatsoeneren en n nieuw nagellakje op te doen....

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 29 sep 2016 - 15:34

Dat ben ik niet met je eens. Ik ken genoeg vrouwen die ik bewonder om bijvoorbeeld hun daden, maar die op modieus vlak de plank meer dan mis slaan.

afbeelding van zara

zara

donderdag 29 sep 2016 - 23:11

Ja, dat ben ik wel met je eens. Wel een beetje raar, maar ik moet hier onmiddellijk aan de in 1994 overleden Ien Dales denken. Ze was een geweldige en scherpzinnige politica, die echt wel haar best deed om er netjes uit te zien, maar op de een of andere manier zat haar kleding altijd scheef en in de kreukels. Of Erica Terpstra in haar reis-programma!

afbeelding van Mieke 47

Mieke 47

donderdag 29 sep 2016 - 10:54

Ze ziet er prachtig uit, mooie tas en schoenen, pakje is ook nog mooi na al die jaren, staat haar goed! De oorbellen en ketting vind ik ook schitterend. Maar ik ben het met elise1 en anderen eens dat het haar meer verzorgd had mogen zijn.

afbeelding van Jens

Jens

donderdag 29 sep 2016 - 09:56

Toch vind ik het pakje iets gedateerd. Komt het door de ronde halslijn misschien, of door de uitlopende mouwen. Ik vind het gewoon niet hip, maar ook niet echt klassiek. Ben met jullie eens dat de losse haren noch de parelketting- en oorbellen het pakje omhoog halen. Tas en schoenen zijn oké, panties zeker ook. Ik kan niet eens zien of ze ze wel draagt.
Wel fantastisch dat ze dit nog past, is mij helaas niet gelukt om de kilo's stabiel te houden......

afbeelding van Kate

Kate

donderdag 29 sep 2016 - 12:36

@Jens, ik had niet gereageerd gisteren ,want ik wil niet negatief zijn .
Maar gisteren zag ik foto's ( weliswaar klein ..) op AD verschijnen en ik dacht , huh wat een frommelig ouderwets jasje heeft ze aan??
Het valt me hierboven op foto's heel erg mee maar ook ik vind het gedateerd .
De stof is tijdloos maar dit model koop je volgens mij nu nergens meer .
En persoonlijk hoef je van mij geen kleding van zoveel jaar oud te dragen ,bij mij komt dan altijd de vraag naar boven ,waarom? Wil je laten zien dat je zuinig bent ( P of laten zien dat je niets aangekomen bent ? Herdragen ,helemaal oké maar zoveel jaar later ,nee laat maar fijn de nieuwe trends zien in een perfecte styling!

afbeelding van Jens

Jens

donderdag 29 sep 2016 - 13:15

Dan zijn wij het eens Kate. Herdragen oké, maar indien gedateerd: nee.

afbeelding van Merel

Merel

donderdag 29 sep 2016 - 07:35

Klassiek pakje, comfortabel, kreukt niet, lijkt me super handig om dit in allerlei stoffen en kleuren in de kast te hebben als je koningin bent! Leuk dat ze het 2016 intrekt met de slangenprint schoenen en tas. De parels doen dat weer te niet... (tuttig...) maar ik ben dan ook echt geen parelfan. Ik had een van haar maffe kettingen hierbij leuk gevonden. Bv. die met de grote gouden 'kiezels'.

afbeelding van Sjanine

Sjanine

donderdag 29 sep 2016 - 06:50

Wat moet je afgrijselijk aan een huidskleurige panty vinden??! Als ze hem al draagt!!

afbeelding van Maxi

Maxi

donderdag 29 sep 2016 - 18:52

Ik vind het geheel daardoor tuttig en ouderwets ogen. Beter kan ik het niet uitleggen, sorry!

afbeelding van Maxi

Maxi

donderdag 29 sep 2016 - 01:39

Ik vind de rok te kort en de kousen afgrijselijk, al weet ik niet wat je anders moet dragen bij dit witte complet.Verder zie ik Maxima niet genieten van de omhelzing. Integendeel. Niet dat ik dat wél zou doen ;-)

afbeelding van sandy

sandy

donderdag 29 sep 2016 - 20:49

Volgens mij heeft ze blote benen! Kijk goed naar de foto van haar benen.

afbeelding van marinde

marinde

donderdag 29 sep 2016 - 12:56

Ik zie het wel! Leuk toch, zo'n spontane omhelzing?

afbeelding van Eftichia

Eftichia

donderdag 29 sep 2016 - 13:01

marinde@ Ik snap werkelijk niet waarom Maxima mensen zou moeten omhelzen, een hand geven is meer dan genoeg, een beetje meer afstand zou hier wel op z'n koninklijke plaats staan!

afbeelding van Mijtje

Mijtje

donderdag 29 sep 2016 - 14:13

Maxima wordt spontaan een omhelzing ingetrokken. Wat wil je dan dat ze doet? Een ferme duw en een snauw om koninklijke afstand te houden?

afbeelding van Eftichia

Eftichia

donderdag 29 sep 2016 - 18:12

Mijtje@ Helemaal niet, Maxima kon er niet onderuit maar ik vind het nogal onbeleefd en brutaal om Maxima te willen omhelzen, een mens doet dat niet uit respect, een hand krijgen is al meer dan genoeg!

afbeelding van Trixedo

Trixedo

woensdag 28 sep 2016 - 23:56

O, schit-te-rend, van top tot teen !! Onvoorstelbaar chic, tijdloos elegant, ongelooflijk verfijnd ! ik weet niet wat ik hier eerst moet bewonderen !

afbeelding van Eftichia

Eftichia

donderdag 29 sep 2016 - 13:10

Trixedo@ Meestal deel ik jouw mening maar van top tot teen? Bovendien vind ik deze outfit niet tijdloos, oorbellen en collier mooi maar samen teveel van het goede, slangenprint tas vind ik mooi, de schoenen minder vanwege het plastic aan de voorkant dat vind ik zo goedkoop staan, zonde van de mooie schoenen!
Maxima heeft nog steeds niet haar draai gevonden en een geheel eigen stijl opgebouwd, het blijft rommelig!

afbeelding van Maxi

Maxi

donderdag 29 sep 2016 - 18:50

Hier ben ik het roerend mee eens.

afbeelding van elise1

elise1

donderdag 29 sep 2016 - 16:43

Grotendeels mee eens Eftichia, al vind ik het pakje prima!

afbeelding van Trixedo

Trixedo

donderdag 29 sep 2016 - 13:37

Dank voor je interessante reactie, Eftichia ! Ja - zo zie ik nu-, jij denkt hier duidelijk aan het totaalplaatje, ik aan de afzonderlijke onderdelen, zoals ze ons meestal ook verderop in het logje worden gepresenteerd. Toch vind ik hier het geheel wel prachtig bij haar staan; het enige punt waavoor ik andere royale jongedames bij vele gelegenheden de voorkeur geef, is nu eenmaal het (gebrek aan stijlvol) kapsel.
Tot weldra !

afbeelding van Trixedo

Trixedo

donderdag 29 sep 2016 - 16:31

...en zie nu ook mijn reactie van 15u32, te vinden op "Kroonprinses Mary op huwelijk Tatiana, 25 sept. 2016" .

afbeelding van Marga

Marga

woensdag 28 sep 2016 - 23:38

Wat een uitstraling heeft Maxima!! Een prachtige outfit en een enthousiaste koningin. Chapeau!!

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 28 sep 2016 - 23:19

Fantastisch!
Alleen een leuke frisse lipstick erbij was wel leuker geweest en haar wenkbrauwen te dik aangezet, maar maakt t uit pakje geweldig en losse haren ach tja niet zo erg.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

woensdag 28 sep 2016 - 22:37

Wat geweldig! Dit is echt prachtige outfit!! Super en dat na zooveel jaren. Mij zou dat niet lukken na 13 jaar ;-))
En die parels vind ik ook zooo mooi!
Ik vind dit geslaagd!!

afbeelding van Helena

Helena

woensdag 28 sep 2016 - 22:19

Ze is wel wattoegankelijker met losse haren. Ze wordt heerlijk omhelst, waar ze van geniet. De hoeden zitten dan in de weg.
Het pakje is mooi, ik had het nooit gezien. En die oorbellen, wat een prachtexemplaren.

afbeelding van Sjanine

Sjanine

woensdag 28 sep 2016 - 21:02

Prachtig plaatje,
Dit complet heeft niet veel nodig.
Oogt lekker rustig zonder al die opvallende grote accessoires!!
Die schoenen en tas zijn om te smullen.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 28 sep 2016 - 19:18

W A U W wat leuk dat ze dit pakje herdraagt. Destijds een van mijn favorieten en de schoenen die ze erbij draagt staan nog steeds in mijn kast (en draag ik nog steeds met veel plezier). De nieuwe Natan schoenen vind ik echt top. Deze parel oorhangers zijn niet mijn favoriet, ik vind de oorknoppen veel te groot. Blijkbaar vind Máxima ze erg mooi want ze draagt wel heel vaak.

afbeelding van Agnes

Agnes

woensdag 28 sep 2016 - 18:04

Super leuk dat ze dit herdraagt. Leuk zo met de hippe tas en schoenen! Ik maak niet vaak opmerkingen over haar losse haar omdat ik het regelmatig wel mee vind vallen of passend vind, maar dit kan echt niet. Het lijkt gewoon ongekamd en zonder fatsoenlijke scheiding zo hup achterover gegooid. Ik verbaas me daar echt over, als ze deze foto's ziet kan ze zichzelf hier toch niet prettig bij voelen? Kijk eens naar maandag, hoe super simpel die knot maar zo netjes verzorgd. Jammer.

afbeelding van Paula

Paula

woensdag 28 sep 2016 - 17:27

Leuk! Enig pakje, enige schoenen, enige parelsieraden! Fris, zomer, licht! Getailleerd: mooi! Alleen... kapsel op half 11...
Ach, die 'oude' foto's van Maxima, ik kan me nog zó goed herinneren dat ik steeds dacht: 'Als ze alles maar héél leuk vindt hier!'. Wat is zij een lot uit de loterij geweest. En nóg natuurlijk.

afbeelding van elise1

elise1

woensdag 28 sep 2016 - 16:45

Heel mooie tijdloze outfit. Staat nog altijd goed. Ook mooie oorbellen. Ik had het collier maar achterwege gelaten . Toch weer too much. En ik had een kam door mijn haar gehaald. Of beter nog: ik was naar de kapper gegaan.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

woensdag 28 sep 2016 - 16:48

elise1@ Hihihi........

afbeelding van Sandramaartje

Sandramaartje

woensdag 28 sep 2016 - 16:34

Wat een onwijs mooie outfit is dit toch, leuk gecombineerd met deze accessoires, lekker fris zo!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 28 sep 2016 - 16:15

Hè Josine! Toch nog een maximaatje tussendoor!
Mooie outfit. Ik houd van deze look. Goed weertje er voor.
En fijn dat we onze Queen nog even zien door al t staatsbezoekennieuws van haar collega's!

afbeelding van Jannie

Jannie

woensdag 28 sep 2016 - 15:41

Staat heel fris en charmant dit witte pakje! Wel schrik ik van de oude foto, ze heeft daar zo'n ander gezicht, zou bijna haar zusje kunnen zijn.

afbeelding van Suzanne

Suzanne

woensdag 28 sep 2016 - 18:02

Was toen net zwanger van Amalia, dan veranderd je gezicht en ook als je goed kijkt had ze toen hele stevige benen. Maxima is echt heel afgetraind nu.

afbeelding van Iris

Iris

woensdag 28 sep 2016 - 17:36

ha ha, ik begrijp wat je bedoelt, dit is een foto waar ze nogal onherkenbaar op staat, het lijkt iemand anders.

afbeelding van Iris

Iris

woensdag 28 sep 2016 - 14:56

Heel mooi gecombineerd met de parels en de enveloptas. Schoen heb ik nog niet kunnen zien. De mouwen van het pakje zijn nu helemaal in.

afbeelding van Iris

Iris

woensdag 28 sep 2016 - 17:24

Thanks! Mooi mooi mooi!

afbeelding van orchidee

orchidee

woensdag 28 sep 2016 - 18:29

Wat een mooie vondst !
De broche lijkt inderdaad erg veel op de oorbel.

afbeelding van Gerdien

Gerdien

woensdag 28 sep 2016 - 14:23

Leuk dat ze deze outfit weer herdraagt na 13 jaar. Het staat haar nog fantastisch!

afbeelding van JoJo

JoJo

woensdag 28 sep 2016 - 14:12

Ah wat tof! Heel mooi, elegant en tijdloos! Echt gaaf!
Ze straalt :)

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 28 sep 2016 - 13:59

Prachtig, elegant en tijdloos complet. Geweldig dat je na 13 jaar nog in dezelfde kleding past. Hoe doet ze dat toch? :-)

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?