Hare Majesteit Koningin Máxima is maandagochtend 12 maart in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag aanwezig bij de opening van de achtste editie van de nationale Week van het geld en de zevende editie van de internationale Global Money Week 2018. De Week van het Geld helpt basisscholieren zich voor te bereiden op financiële zelfstandigheid. De internationale variant richt zich daarnaast ook op jeugd en ondernemerschap. Minister Slob voor Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media en leerlingen van basisschool De Fontein uit Den Haag verrichten samen met Koningin Máxima de openingshandeling.

Outfit: koningin Máxima draagt een bekende japon met decoratieve plooien van modehuis Natan. Het collier met kralen en veren is nieuw. 

Bekende outfit:

Het is niet de eerste keer dat Máxima het startsein geeft van de Week van het Geld. Hier zie je haar looks van voorgaande jaren:

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Anne

Anne

dinsdag 27 mrt 2018 - 12:52

Haar schoenen zijn van Feraggio. Zo mooi!

afbeelding van 29novmode

29novmode

dinsdag 13 mrt 2018 - 08:51

Een misser en dat halssieraad maakt het nog erger.

afbeelding van Suus

Suus

maandag 12 mrt 2018 - 23:53

Tja.... ik begrijp er niets van, laat ik het daarop houden.

afbeelding van Frederike

Frederike

maandag 12 mrt 2018 - 22:21

Ik ben niet zo ‘kritisch’ als verschillende mede-schrijvers vandaag. Ik vind deze ‘veel’gedragen jurk prima voor het doel van vandaag. Zo mag ik het zien: kleding herdragen, ook als deze misschien niet overal even perfect zit, maar wél goed genoeg. En ik vind het halssieraad hartstikke leuk en verfijnd: let op de subtiele kraaltjes. Ik houd van dit soort originele items. Het haar heeft een borstel gezien: het zit goed. Sobere make-up, geen dure sieraden die de aandacht trekken, prima. Gisteren was er kritiek op de rode oorbellen en nu op dat ze niets draagt: doe het maar eens goed!

afbeelding van Jrn

Jrn

maandag 12 mrt 2018 - 20:45

Foei wat lelijk zeg, inclusief de glanspanty, jakkie bah!
2.0 punten (uit 10)

afbeelding van zara

zara

maandag 12 mrt 2018 - 20:40

Het halssieraad vond ik ontzettend leuk en grappig, uitstekend geschikt om een saaie jurk op te krikken. Maar nu krijg ik het "zieke emoe" op een "gebruikte theedoek" beeld echt niet meer uit mijn hoofd! Ohhaaha! De outfit uit 2010 (citroen- op goudgeel, én goudgele sandalen) is mijn favoriet.

afbeelding van Eyecatcher

Eyecatcher

maandag 12 mrt 2018 - 19:19

Ik ben het ook met Josine eens: het is net een gebruikte theedoek waar voor de vorm nog een knoop in is gelegd. De stof kreukt veel te snel en alles is zichtbaar!

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

maandag 12 mrt 2018 - 18:43

Vreselijk... Kleur is saai, jurk zit slecht, accessoires zijn raar gekozen, make-up en haar zijn amateuristisch. Brrr.

afbeelding van elise1

elise1

maandag 12 mrt 2018 - 18:14

Josine zegt niks. Die is verstandig. Maar ik zeg wel wat.Dit is vreselijk. Pasvorm van niks, rare veren om de nek en kennelijk had ze haast want oorbellen vergeten en net uit bed qua haar. Gauw vergeten.

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

maandag 12 mrt 2018 - 17:56

Ik ben door meerdere dingen gefascineerd op deze pagina.. de schoenen die ze droeg in 2010???!!!! En de veren die ze vandaag draagt om haar nek... erg bijzonder!!

afbeelding van Margot van de poelepetaten

Margot van de p...

maandag 12 mrt 2018 - 15:25

Nou ik ben het helemaal met Josine eens! Het is een draak van een jurk, ze trekt er zelf ook nog een keertje aan, zo slecht zit die. Terwijl er in haar kast een prachtig, strak grijs wollen jurkje hangt van La Dress met bijpassende ceintuur en eenzelfde mouwlengte. Ondanks haar prachtige figuur lijkt ze door die buikplooien wel zwanger. Er moet toch heel wat gebeuren voordat je een politierok beter vindt zitten dan een couturejurk!

afbeelding van Marja

Marja

maandag 12 mrt 2018 - 14:50

Wat een genoegen om naar te kijken. Door de eenvoudige japon krijgt het halssierraad alle aandacht die het verdient. Ik vind het echt een leuk ding om te zien, al zal ik het zelf niet snel dragen omdat ik bang ben voor het gekriebel van al die veertjes.
Alleen die glanspanty, daar houd ik niet van. Matte panties zijn gewoon mooier.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 12 mrt 2018 - 14:11

Bij deze saaie jurk draagt ze bijna iedere keer een wel heel opvallende ketting. Ook nu weer. Best een maf ding eigenlijk ;).

afbeelding van Maaike

Maaike

maandag 12 mrt 2018 - 21:12

Mijn eerste gedachte was: heeft ze nu een vogelnest om haar nek ?

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

maandag 12 mrt 2018 - 13:52

Ik heb het idee dat er kaartjes hangen aan de kledingstukken of dat er een computerprogramma gemaakt is voor haar van Wanneer ze Wat aantrekt. Niet nadenken, het wordt gewoon uit de kast getrokken voor haar.

afbeelding van Meike

Meike

maandag 12 mrt 2018 - 13:51

Ik vind het toch wel grappig staan het plaatje zo.

afbeelding van Maribrune

Maribrune

maandag 12 mrt 2018 - 13:15

Echt een misser deze jurk. Jurk is niet alleen flets van kleur ( is eigenlijk nog het minste) maar mi klopt ze aan geen kanten, schouders, taille, te kort..... en totaalplaatje is in dezelfde lijn.... weinig of geen sieraden en weinig of geen make up storen mij niet echt , al is het toch een beetje alles of niets bij maxima, maar de haren ..... hoop dat maxima daar toch eens een oplossing voor kan vinden...

afbeelding van Babs74

Babs74

maandag 12 mrt 2018 - 12:14

Geen bijzondere japon, maar niet verkeerd. Ketting vind ik niet mooi.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 12 mrt 2018 - 12:06

Ik had iets sprankelenders verwacht qua outfit. De ketting is typisch Máxima: lekker anders. Geen topper deze outfit, op de prachtige schoenen na, maar misschien kleedt ze zich voor het andere event van vandaag nog om.

afbeelding van Iris

Iris

maandag 12 mrt 2018 - 12:05

Ik denk dat Max zeer weinig tijd had vandaag. Ze heeft geen ringen en armbanden om, geen oorbellen in, en weinig make-up op (vooral weinig foundation). Daarbij zag ze er niet echt wakker uit, en het haar, nou ja....Het jurkje is prima hoor, de schoenen ook erg mooi, maar dat ding om haar nek dat is toch geen gezicht. Past ook totaal niet bij de stijl van het jurkje. Zucht, we zullen alles maar met een korreltje zou nemen omdat het maandagmorgen is, toch?

O ja, zoals ze er in 2010 (1e draagmoment) met dit jurkje uitzag met opgestoken haar en bijpassende ketting, dat had ze wat mij betreft weer mogen doen vandaag.

Die close-up foto is sprekend Ariane.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

maandag 12 mrt 2018 - 11:58

Dit jurkje hebben we nu wel gezien. Een beetje flets inderdaad. Vooral met bruin/cognac gecombineerd.... Als ze er nu felrode schoenen bij had gedragen, dan was het al een stuk beter! Ze ziet er uit alsof ze net wakker is...

De 2010 versie van deze jurk is echt horror.... Met ook nog die platte groene schoenen...! Wat betreft de Week van het Geld vond ik 2015 het meest geslaagd.

afbeelding van orchidee

orchidee

maandag 12 mrt 2018 - 11:35

Met de jurk straalt ze wel uit dat er zuinig omgegaan moet worden met geld.....
Maar die ketting: meestal houd ik wel van deze extravagante sieraden, maar deze.
Het lijken wel veren van een oude, zieke emoe in de rui. Zijn het eigenlijk wel veren, het doet me ook erg denken aan een soort fantasiegaren dat een tijdje geleden erg "in" was.

afbeelding van Merel

Merel

maandag 12 mrt 2018 - 17:49

Precies. Een zieke emoe. Om je nek. Laat dat even tot je doordringen. En ik krijg hier ook nog jeuk van.

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

maandag 12 mrt 2018 - 17:53

Kom niet meer bij...

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

maandag 12 mrt 2018 - 18:40

Ik lig hier echt helemaal in een deuk. Een zieke emoe, hahahahahaha. Fantastisch! Die blijft erin!

afbeelding van jeanine68

jeanine68

maandag 12 mrt 2018 - 11:22

Ik vind dit jurkje nu ze slanker is geen probleem. Kleur is inderdaad wat flets, maar met een vrolijke sjaal had het wat sprekender geworden. Maar wat heeft ze om haar nek.....daar wordt ik dan weer niet blij van. En dat kapsel...zo hoeft het zelfs op maandagmorgen niet te zitten!! Dit is dus een echt "bad hair morning".....Hopen dat ze er vanmiddag wat meer werk van maakt! Schoenen en tas zijn fantastisch.

afbeelding van Elles

Elles

maandag 12 mrt 2018 - 11:05

Niks mis mee,gelukkig geen sieraden,althans ,ik zie ze niet.Outfit geschikt voor het moment.

afbeelding van karpathos

karpathos

maandag 12 mrt 2018 - 10:49

Nee, van deze outfit word ik op de maandagmorgen niet echt vrolijk. Wat een saaie kleur en dat haar zeg! Wat heeft ze toch om haar hals/nek gehangen? De schoenen zijn prachtig. Jammer dat ze de oorbellen vergeten heeft. Nu maar hopen dat ze tijdens het middag programma iets anders draagt.

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

maandag 12 mrt 2018 - 10:12

Ik vind dit juist een leuke outfit. Niet too much, gewoon een leuke jurk. Zelfs de losse haren vind ik er leuk bij staan.

afbeelding van Carolina

Carolina

maandag 12 mrt 2018 - 10:08

De jurk vind ik niet veel, maar haar haar zit netjes!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

maandag 12 mrt 2018 - 10:05

waarom niet Josine? een goede jurk maar veel gedragen?
Leuk dat ze zich nog even omdraait naar de fotografen/publiek.
En inderdaad vroeg op.

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

maandag 12 mrt 2018 - 10:26

Dat een kledingstuk veel gedragen wordt, heb ik helemaal geen moeite mee. Maar de kleur en de pasvorm vind ik zo beroerd. En het haar netjes? Ik zie vast een ander filmpje dan.

afbeelding van Carolina

Carolina

maandag 12 mrt 2018 - 20:28

Ik reageerde op de foto die er vanochtend stond, toen leek haar haar netjes gefohnd. De foto's die er nu staan tonen inderdaad iets anders....

afbeelding van Siobhan

Siobhan

maandag 12 mrt 2018 - 10:34

de jurk is prima
past nu ze slanker is
beetje onopvallend qua tint maar verder goed
schoenen en tas ook ok
ik had een mooie jas er bij gezocht of sjaal maar ze is niet van de jassen
(heb niet naar t haar gekeken)

afbeelding van Maxi

Maxi

dinsdag 13 mrt 2018 - 01:13

Ha, ik snap dat dit je is bijgebleven..

afbeelding van Maxi

Maxi

dinsdag 13 mrt 2018 - 01:11

Kan me voorstellen dat dit je is bijgebleven!

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

maandag 12 mrt 2018 - 10:00

Ik zeg maar zo: ik zeg maar niets.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?