Hare Majesteit Koningin Máxima heeft maandagochtend 10 september in het Spaansche Hof in Den Haag de opening bijgewoond van de High Level Workshop on the Financial Inclusion of Forcibly Displaced Persons van het Global Partnership for Financial Inclusion (GPFI) van de G20.

De workshop richt zich op het belang van goede toegang tot financiële diensten voor mensen die noodgedwongen hun thuis moeten verlaten. Koningin Máxima is speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling (UNSGSA) en erevoorzitter van de GPFI.

Outfit: gebloemde blouse van en zwarte culotte van Natan. 


Foto: PPE/Nieboer

Máxima droeg de blouse eerder tijdens een zakelijke bijeenkomst in juni 2018: 

Outfit van Natan: 

 

 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Fee

Fee

woensdag 12 sep 2018 - 11:24

Staat een gastvrouw vooraan op een foto? Je laat dan toch de gasten vooraan staan? En zeker als een van de gasten een (geboren) prins is.

afbeelding van Fee

Fee

woensdag 12 sep 2018 - 11:26

Koningin Máxima draagt regelmatig schoenen met open neus tijdens bijeenkomsten met allerlei hoogwaardigheidsbekleders. Zelfs wanneer zij de koning vergezelt op Prinsjesdag.
Vergelijk dit eens met medewerkers op kantoor, en zeker de medewerkers die contact hebben met externe partijen. Dan is het dragen van open schoenen, sandalen (en helemaal slippers) not done, want het is niet respectvol naar je gesprekspartners. Dat geldt voor mannen en vrouwen. Vrouwen dragen pumps of gesloten lage schoenen.
Hoe kan Máxima dan wegkomen met zo'n outfit? Omdat ze Máxima is en 'lekker zichzelf is'? Ook Máxima heeft zich te houden aan het decorum, zeker omdat ze altijd koningin is, ook als zij op een bijeenkomst als VN-vertegenwoordiger komt. Máxima heeft een voorbeeldfunctie en representeert altijd het koningshuis.
De blouse heeft mooie kleuren. Ook het patroon en model is mooi. Die zie ik graag weer terug op een strakke rok of broek.

afbeelding van Jannie

Jannie

dinsdag 11 sep 2018 - 22:49

Ze heeft al enkele culottes gedragen en ik vind het nog steeds niet echt een succes. De blouse is prima. Het geheel is op de een of andere manier een beetje 'doorsnee'.

afbeelding van Merel

Merel

dinsdag 11 sep 2018 - 17:41

Heel mooie blouse. Staat haar ook prachtig. Culotte niet. Schoenen ook niet. Blouse op een strakke(re) broek met elegante punt pump (donkerblauw met een oranjerood versierseltje svp).

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

dinsdag 11 sep 2018 - 12:29

Vreselijke culotte.

afbeelding van Els

Els

dinsdag 11 sep 2018 - 09:13

Geef helaas vaker commentaar op haar, vind los echt niet mooi omdat het zo dun is. Misschien nu nog dunner en brozer omdat ze in vakantie vaak in chloorwater gezwommen heeft? Een staart erin is echt niet veel meer moeite, maar staat toch stukken beter.

afbeelding van zara

zara

dinsdag 11 sep 2018 - 08:31

Op de foto hierboven valt de culotte wel mee, maar op foto's elders kun je goed zien waarom dit type kledingstuk op de 'no-go' lijst staat. Het maakt enorm breed en massief door het 'lampenkappen'effect rond de benen. Ik kan me wél goed voorstellen dat zo'n broek heerlijk draagt en dat de culotte daarom toch goed verkoopt. Conclusie: alleen aandoen als je niet op de foto hoeft! De blouse daarentegen vind ik superleuk! Het glanzende donkerblauw met de grote bloemmotieven staat Máxima prachtig!

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

maandag 10 sep 2018 - 22:56

Ochtendjas-achtige blouse, zeker met het loshangende haar lijkt het alsof ze net uit bed komt.
De broekrok vind ik niet flatteren en de peeptoes zijn het ook al niet... Nee, gauw vergeten deze look!

afbeelding van Jacolien

Jacolien

maandag 10 sep 2018 - 22:21

Oooh het haar.. lijkt wel alsof ze uit het zwembad komt.. :(
Vlotte outfit wel maar vind dat de vorm en lengte haar figuur geen goed doet. Vind het haar korter en 'lomp' lijken

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

maandag 10 sep 2018 - 20:33

Brrrr... de broekrok. Ik kan er de kijk nog niet op krijgen. Zeker niet met zo'n losse top. Het is wat vormloos en slobberig allemaal zeker als je dat combineert met een los kapsel komt het wat te basic over. Ik mis ook een mooie ketting. Ze hoeft er bij een dergelijke VN-bespreking niet als de koningin rond te lopen, maar iets meer aandacht voor de kleding mag ook wel. Ze is er niet de secretaresse maar gastvrouw, pleitbezorger en getrouwd met een koning.

afbeelding van Frederike

Frederike

maandag 10 sep 2018 - 20:05

Waarschijnlijk heeft Máxima een gezellig weekend gehad. Haar moeder is/was in Nederland, ik kwam haar moeder gistermiddag tegen, wandelend / winkelend met nog 4 andere mensen (waaronder een baby in een wandelwagen) op het Noordeinde, helemaal ontspannen en genietend van het najaarszonnetje. Ze vielen me op omdat ze Spaans spraken en toen zag ik het. Fijn voor Máxima.

afbeelding van Elles

Elles

maandag 10 sep 2018 - 19:38

Mee eens Helena,ophouden over dat haar.
Maxima naturel,met sproeten.

afbeelding van Jantje R

Jantje R

maandag 10 sep 2018 - 19:30

Dit vind ik echt niet mooi. Bloemenmotief is altijd erg moeilijk. Broek vind ik ronduit lelijk. Donkerblauw staat Maxima echter zeer goed. Haar haar vind ik meevallen op deze foto’s. Ze heeft gewoon dun haar

afbeelding van elise1

elise1

maandag 10 sep 2018 - 18:36

Haha, ze heeft zich verslapen. Dus snel douchen, geen tijd om je haar te fohnen of te drogen, snel iets van de stoel gegrist en aangedaan, geen tijd meer voor oorbellen en hups de auto in. Gelukkig wel met een opperbest humeur zo te zien!

afbeelding van Lina

Lina

dinsdag 11 sep 2018 - 22:04

Elise, klinkt grappig ;) Maar dat wordt echt wel allemaal vantevoren uitgekozen en klaargelegd door een hofdame (of hoe dat tegenwoordig heet) zodat ze op de dag zelf niks meer hoeft uit te zoeken.

afbeelding van Margriet76

Margriet76

maandag 10 sep 2018 - 18:27

Helena, het gaat om het totaalbeeld om als Modekoningin door te mogen gaan toch? Het haar is onderdeel van dat plaatje. Kijk eens naar haar optreden van dezelfde middag. Prachtig en verzorgde coupe. Super dus

afbeelding van Helena

Helena

maandag 10 sep 2018 - 16:08

Leuke koningin met leuke kleding, precies voor haar leeftijd. Houdt nu eens op over het haar, heeft geen enkele zin.

afbeelding van Marga

Marga

dinsdag 11 sep 2018 - 00:43

Vind het erg jammer dat velen weer over haar haar beginnen. Kijk is met wat een uitstraling Maxima voor de dag komt!! Heerlijk gewoon. Super leuke blouse trouwens.

afbeelding van Carlaz

Carlaz

maandag 10 sep 2018 - 16:11

Mee eens ;)

afbeelding van 29novmode

29novmode

maandag 10 sep 2018 - 15:58

De blouse vindt ik leuk, mooie kleuren, leuke print. Alleen jammer van die broek en schoenen. Niet mijn smaak en het staat Maxima ook niet vindt ik. Het haar oogt onverzorgd. Waarschijnlijk wordt het dunner en futlozer bij het ouder worden, dat ervaar ik zelf tenminste wel.

afbeelding van Margriet76

Margriet76

maandag 10 sep 2018 - 15:37

Ik vind het een leuke look maar dat haar!! En als ze naast minister Kaag staat moet je goed kijken wie de Koningin is....

afbeelding van Cathelijne-Victoria

Cathelijne-Victoria

maandag 10 sep 2018 - 15:34

Ze oogt moe. Verder geen fan van de culotte, de blouse in principe prima voor deze gelegenheid. Zonder sieraden vind ik wel heel verrassend trouwens, zelfs on-Maxima ;-)

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 10 sep 2018 - 15:20

Bij dit soort events gaat het wat mij betreft meer om haar enthousiasme en inzet, dan haar uiterlijk. Ik ben geen fan van deze outfit. Vind het donkerblauw haar niet zo mooi staan en zie haar liever in een mooi broekpak met haar in een staart. Gelukkig trekt Máxima zich daar niets van aan en kiest ze de kleding en kapsel die zij graag draagt.

afbeelding van Carlaz

Carlaz

maandag 10 sep 2018 - 15:06

Prima totaalplaatje. Normaal houd ik niet van dit soort broeken, maar deze vind ik goed te doen. Blouse is vrolijk met die blommetjes erop.
Haar haar? Tja, niet iedereen is nou eenmaal gezegend met een dikke bos krullen. Waarschijnlijk heeft ze al kwetsbaar haar, en dan doet dat gefrutsel met lak, haarstukjes en hoeden ook niet veel goeds.
Het is niet anders.

afbeelding van HC

HC

maandag 10 sep 2018 - 14:27

Mooie set voor een dergelijk bezoek maar zoals eerder commentaren al schreven: het haar is erg onverzorgd. Dun en ongelijk en lijkt inderdaad afgebroken. Een staart was al beter geweest. Een kapsel 10 cm korter, mooi met ronde borstels geföhnd zou haar fantastisch staan!

afbeelding van Catharina Afra

Catharina Afra

maandag 10 sep 2018 - 14:13

normaal gesproken houd ik helemaal niet van een cullote maar deze
heeft een goede lengte en de stof beweegt lekker mee. Mooi
totaalplaatje voor deze gelegenheid!

afbeelding van Iris

Iris

maandag 10 sep 2018 - 13:49

Tsjonge jonge, dat kapsel zeg (foto's op andere sites).

afbeelding van Sjanine

Sjanine

maandag 10 sep 2018 - 14:15

Nou idd.. ik zag het ook!! Is daar nu helemaal niets aan te doen? Zo dun, afgebroken en ongelijk... Zouden vitamine supplementen oid.. niet helpen?? Dit is toch om te huilen!!! :-(
Van kleding vind ik alleen de blouse leuk!!

afbeelding van Iris

Iris

maandag 10 sep 2018 - 14:31

Nou, voor mij hoeft ze niets aan de kwaliteit van haar haar te doen, daar kan ze niets aan doen. Even netjes blowen of gewoon een staart dat scheelt gewoon alles. Het is inderdaad om te huilen. Ik zou me verschrikkelijk voelen met zo'n kapsel. Het verbaast me dat hier gewoon nog serieus op de outfit van Maxima wordt gereageerd als ze zo'n kapsel heeft, ik kan haar dan echt niet meer serieus nemen hoor, dan houdt het op.

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

maandag 10 sep 2018 - 13:46

Het geheel oogt "te groot" ze verzuipt erin lijkt het wel...
Wel vrolijk motief op blouse

afbeelding van Siobhan

Siobhan

maandag 10 sep 2018 - 13:45

ze heeft dacht ik vandaag nog een event. Wat zit er in de rode tas? toch nog sieraden? of zijn t dossiers?

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

maandag 10 sep 2018 - 15:24

Ja opening van theater in Veghel

afbeelding van Doro

Doro

maandag 10 sep 2018 - 13:43

Iets van een klein kettinkje en kleine oorbelletjes was wel leuk geweest, iets fijns. Nu ziet ze er wel erg ‘on-af’ uit vind ik.
Lipstickje doet ook wonderen voor een was frisser beeld.

De cullotte vraagt naar mijn idee om een top met wat meer belijning overigens

afbeelding van Lina

Lina

dinsdag 11 sep 2018 - 13:33

Ze draagt een ketting

afbeelding van orchidee

orchidee

dinsdag 11 sep 2018 - 13:48

Volgens mij zijn dat strikbandjes van de top.

afbeelding van Lina

Lina

dinsdag 11 sep 2018 - 14:28

Haha inderdaad, nou zie ik het ook en ik dacht dat ik het al goed bestudeerd had ;)

Trouwen, er wordt altijd geklaagd over te veel sieraden en nu heeft ze dat eens niet en wordt er weer geklaagd over te weinig sieraden. Ze kan het dus echt nooit goed doen.

afbeelding van Bea

Bea

maandag 10 sep 2018 - 15:29

En ze heeft oorbellen in :) Zie de tweede foto. Even later ingedaan?

afbeelding van Cathelijne-Victoria

Cathelijne-Victoria

maandag 10 sep 2018 - 15:31

Dat is een foto van juni 2018 ;-)

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

maandag 10 sep 2018 - 13:51

Ze heeft rose lippenstift op!

afbeelding van Merel123

Merel123

maandag 10 sep 2018 - 13:17

Prima outfit voor een workshop.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

maandag 10 sep 2018 - 12:52

Ik denk dat dit blauw is of komt dat door de foto?

afbeelding van Jens

Jens

maandag 10 sep 2018 - 13:43

Lekker eigentijds en toch zakelijk( vlgs mij is de broek donkerblauw). Ja, hier hou ik van. Geen oorbellen en ketting: dat zien we zelden.
Nog eens beter gekeken: ze ziet er goed uit, geen zware make-up. Haren lekker los. En is die ring met blauwe steen nieuw Josine?

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?