Hare Majesteit Koningin Máxima bezocht van donderdag 29 november tot en met zaterdag 1 december de G20 top in Buenos Aires. Vrijdagavond woonde zij daarom een chic galadiner bij in een zijden japon met geborduurde bloemapplicaties van Natan. 

Nieuwe japon van Natan:

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Jrn

Jrn

zondag 02 dec 2018 - 10:55

Wonderschoon! Wat een geweldige outfits in Buenos Aires, een van de beste 'collecties' wat mij betreft en een mooie mix: Kors, Natan, Saab en De la Renta.
Cijfer voor deze jurk: 9,0

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

zondag 02 dec 2018 - 10:35

Ben niet overdreven enthousiast maar het gaat wel. De schoenen vind ik er niet mooi bij.

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

zondag 02 dec 2018 - 10:35

Ben niet overdreven enthousiast maar het gaat wel. De schoenen vind ik er niet mooi bij.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zondag 02 dec 2018 - 00:16

Wat leuk. En wat gaat t een beetje onhandig.
En wij hadden mooi aan kunnen schuiven. Lege plaatsen genoeg in de zaal.

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

zaterdag 01 dec 2018 - 23:12

Blijkbaar is dit gala in politieke kringen. Rutte zal wel in zijn nopjes zijn, door Maxima is hij er ook. Maxima heeft immers de goede connecties bij de VN en in Argentinië. Kleur, patroon zijn prima. Maar het model vind ik echt niet mooi staan. Het maakt haar zo breed en vormloos. Zo zonde. Maar met zo'n uitstraling zou ze er in een juten zak nog mooi bij lopen.

afbeelding van Merel

Merel

zondag 02 dec 2018 - 10:55

Meestal nodigt het gastland twee landen uit de regio uit. Zoals Duitsland, voor de G20 in Hamburg, Nederland en Noorwegen uitnodigde. Nu nodigde Argentinië Chili en Nederland uit. Argentinië lijkt hier dus te breken met een traditie, ten gunste van Nederland. Wel bijzonder dus. Ik weet niet goed weet ik ervan vind. Het is denk ik goed als je erbij bent (ook al is de EU natuurlijk altijd aanwezig). Maxima heeft overduidelijk een chemie met president Macri en zijn vrouw, dus wellicht heeft zij hiervoor gelobbyd. Maxima kan daar denk ik niet zijn, let wel: voor de sociale bijeenkomsten en een side event over financiële gelijkheid, dus niet bij de G20 (ze is, gelukkig, geen Ivanka), zonder de MP aan haar zijde. Aan de andere kant, je krijgt nooit iets voor niets.

afbeelding van JL

JL

zaterdag 01 dec 2018 - 20:05

Ik vind dit ook geen topoutfit. Ik vind kleur en dessin wel mooi. Maar lengte jurk vind ik minder en ook de breedte aan de onderkant van de jurk is niet zo mijn ding.

afbeelding van JL

JL

zaterdag 01 dec 2018 - 20:05

Ik vind dit ook geen topoutfit. Ik vind kleur en dessin wel mooi. Maar lengte jurk vind ik minder en ook de breedte aan de onderkant van de jurk is niet zo mijn ding.

afbeelding van Suus

Suus

zaterdag 01 dec 2018 - 20:00

Kleur staat haar prachtig. Jurk vind ik qua model niet mooi voor haar en ook wat tuttig/ouwelijk. Ze straalt prachtig!

afbeelding van 29novmode

29novmode

zaterdag 01 dec 2018 - 19:13

Prachtige kleuren en mooi dessin. Ook de stof heel mooi. De lengte wat minder, korter zou mooier staan.

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 01 dec 2018 - 19:06

Mooie stof en dessin. Alleen lijkt me de stof te stug. De lengte vind ik niet mooi. Zeker niet bij een stugge stof. Ze is helemaal in haar element; haar moederland en moedertaal. Geweldig!

afbeelding van Frederike

Frederike

zaterdag 01 dec 2018 - 18:38

Wat heerlijk moet dat zijn voor Máxima, zo’n top in haar moederland.
Ik ben niet zo weg van de outfit van deze avond. Het kan door de belichting komen, maar oo het ‘model’ vind ik de kleuren mooier, warmer, overkomen dan bij Máxima. Het dessin van de japon is wel mooi, maar de uitgesproken A lijn vind ik niet zo geschikt voor haar, met deze nogal stijve en wijd uitlopende rok. Ik heb geleerd dat dat niet zo goed past als je een X figuur (met een duidelijke taille) hebt. De schoenen vind ik zowel qua kleur als qua stijl minder goed bij de japon passen (die van het model staan er beter bij). Het haar is wel verzorgd, maar wordt niet goed uit haar gezicht gehouden, op het filmpje zie je meerdere keren dat ze de lange lokken aan de voorkant ‘naar opzij werpt’ zal ik maar zeggen.
Wel is aan de hele manier waarop ze zich beweegt en praat goed te zien dat zij zich goed op haar gemak voelt. Dat gun ik haar van harte!

afbeelding van Jantje R

Jantje R

zaterdag 01 dec 2018 - 18:34

Een beetje te apart. Ik vind het niet mooi. Doet weinig voor Maxima

afbeelding van jeannine

jeannine

zaterdag 01 dec 2018 - 18:23

mooie foto"s L G dank om ze te plaatsen hier

afbeelding van Lina

Lina

zondag 02 dec 2018 - 13:35

Kijk en daarom zou ik voor niks ter wereld met haar willen ruilen ;) Je kan niet eens meer rustig een ijsje eten

afbeelding van orchidee

orchidee

zondag 02 dec 2018 - 12:29

LG, dank je wel voor deze kink.
Het is toch te triest voor woorden, of misschien wel lachwekkend, ik weet het niet, maar je zult zo een ijsje moeten gaan eten. Ze had het beter naar haar hotel kunnen laten brengen.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 01 dec 2018 - 17:51

Wat een topoutfit. De Argentijnse pers is helemaal enthousiast over deze aparte jurk en ik ook! Hoop dat ze deze nog heel vaak draagt. En wat leuk dat ze op de groepsfoto een ereplaats heeft, achter het presidents paar.

afbeelding van Doro

Doro

zaterdag 01 dec 2018 - 17:48

Helemaal met je eens

afbeelding van Merel

Merel

zaterdag 01 dec 2018 - 17:30

Leuk stel :)

Geweldige kleuren, heerlijk dessin, en model nachthemd. De stof net te stijf, en ik mis een kneepje bij de taille. Zie ook Dries van Noten (als je dan toch per se iets van een Belgische ontwerper wilt dragen) voor hoe uit een gedessineerde stof een jurk met snit te maken (https://www.mytheresa.com/en-nl/dries-van-noten-printed-crepe-midi-dress... of mijn happy-place https://nl.pinterest.com/search/pins/?q=dries%20van%20noten%20dress&rs=t...)

Maar is ze prachtig? Jazeker is ze dat.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zaterdag 01 dec 2018 - 16:53

Mooi. Stijl.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?