Koningin Máxima was woensdagmiddag 10 juni aanwezig bij het eindconcert van de tweede editie van Kinderen Maken Muziek in de Jaarbeurs in Utrecht. Aan het concert deden ruim 2.000 kinderen mee. Samen voerden zij met muziek en zang een speciaal geschreven sprookje op.


Tijdens het eindconcert droeg de koningin een nieuwe zijden top en korte broek van modehuis NATAN en bijpassende nieuwe slingbacks, eveneens van het Belgische modehuis. 

Prachtig kapsel:

Broek uit de collectie van Natan Couture:

Foto's met dank aan: 
Josee Zwaga
&
yvonnevanwoudenberg.com

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 12 jun 2015 - 11:02

Gelukkig heeft ze vandaag een prachtig zwart - wit jurkje aan dat haar perfect past en mooi staat, dus laten we daar de aandacht op vestigen!

afbeelding van amybb

amybb

vrijdag 12 jun 2015 - 11:16

Precies! Op het eerste blik ziet ze er uit als een ware koningin!

afbeelding van Kaatje

Kaatje

vrijdag 12 jun 2015 - 11:10

Ja, helemaal top!

afbeelding van jeannine

jeannine

vrijdag 12 jun 2015 - 09:49

ik denk dat imke gelijk heeft
die rok zal bij nathan wel mooi aangepast hebben maar door die plooi erin te strijken word de stof van het midden weggehouden
bij die zonder plooi valt hij rond en zie je de middennaad niet dan is het mooier

afbeelding van Paulien

Paulien

vrijdag 12 jun 2015 - 00:52

Altijd maar Natan, laat dat aan Mathilde! Zoveel goede nederlandse ontwerpers! Veel vlotter ook!

afbeelding van Paulien

Paulien

vrijdag 12 jun 2015 - 00:52

Altijd maar Natan, laat dat aan Mathilde! Zoveel goede nederlandse ontwerpers! Veel vlotter ook!

afbeelding van elisah.

elisah.

donderdag 11 jun 2015 - 20:38

Een goed model broekrok moet een ruim en langer heupdeel hebben, het klinkt een beetje raar, maar het kruis moet veel lager zitten dan bij een gewone broek............
Bandplooien , schuine steekzaken, en wijde pijpen, maar niet te gerend en zeker niet te kort.
Het model wat Maxima draagt lijkt op een slecht ; verbouwde; broek...........als ontwerper zou ik mij diep schamen als ik iemand dit had verkocht !!

afbeelding van zara

zara

donderdag 11 jun 2015 - 15:48

Het model van de broekrok van Natan zal naar mijn mening bijna niemand mooi staan. Visueel wordt de taille en het breedste heupgedeelte verlaagd, waar geen enkele vrouw mooier van wordt. De rok is daarbij ook nog aan de korte kant tot net op de knie. Als de rok wat langer was geweest had het wat meer schwung gehad. De broek-rok trekt bovendien bij het kruis; dat ziet er op de foto's spectaculairder uit dan in werkelijkheid, hoop ik maar. Wat mij betreft een misser van Natan. (Maar broekrokken hoeven voor mij sowieso niet, al kan ik me voorstellen dat ze handig en praktisch zijn.)

afbeelding van Paula

Paula

donderdag 11 jun 2015 - 21:31

Dat de broekrok trekt bij het kruis dat doet de das om. Dat staat niemand, dat tekent af. En door de stugge stof wordt het nóg erger. De broekrok is in dat opzicht gewoon te klein. Als dat in orde was geweest (ruimvallend, in één lijn naar beneden) was het een redelijk aardige broekrok geweest. Al vind ik stugge stof er niet echt geschikt voor, maar goed, dat kan ook weer vernieuwend zijn. Een onbegrijpelijke misser is dit.

afbeelding van Imke

Imke

donderdag 11 jun 2015 - 21:50

Waarschijnlijk hebben jullie allebei gelijk: de pasvorm is te krap, waardoor het cameltoe-effect ontstaat, terwijl het model juist ruim is bij de heuppartij wat sowieso niet flatteert. Als ik nog eens naar de Natan-modellen kijk (waar de maat wel goed is) vind ik het eigenlijk ook lelijk. Bij Máxima zijn er dan ook nog eens flinke plooien in gestreken.

afbeelding van Merel

Merel

donderdag 11 jun 2015 - 20:27

Denk ik ook Zara. Dit is echt het meestdesastreuze model broekrok ever, en dan ook nog in een lastige stof. Een aansluitend bovengedeelte kan wel, zelfs in een stevige stof, maar dan moet de ruimte in de pijpen pas onder de heup/billen komen (ik vind dat het mooiste model, zeker als de taille ook wat hoger is, en rits in zijnaad), anders krijg je altijd zo'n V in het kruis. En de ingestreken plooi en stijve stof versterkt dat nog. De modellen staan ook iets afgewend/getorst bovenlichaam en handen in de zakken. Niet voor niets denk ik...
Wijd kan ook, maar dan echt wijd, met bandplooien bv, en met de taille in zicht (dus top erin). En dat vraagt dan weer wat taille, anders ziet het er ook niet uit.
Dit model van Natan zit ertussenin. Echt niet mooi.

afbeelding van Imke

Imke

donderdag 11 jun 2015 - 18:32

Dit vind ik wel interessant, hoe het komt dat die broekrok zo lelijk staat. Aan de foto's van hippe broekrokken in de link van Josine hierboven zie je dat een broekrok leuk KAN staan. Kan zelf niet goed beoordelen wat er eventueel schort aan het model van Natan, behalve dat ik denk dat je met zulke diepe plooien al gauw een soort 'gootje' krijgt aan de binnenkant dat niet zo charmant is. Verder heb ik zelf de ervaring met gewone korte broeken dat als de maat net verkeerd is, bijv. net iets te groot, of de heupnaad te kort (trekkerig effect) dat het dan gelijk afschuwelijk staat. Dan wil je het ding zo gauw mogelijk uittrekken, net als wanneer je de verkeerde bikini aanpast, ook zo'n ramp, je wordt er bijna depri van. Blijkbaar luistert dat nauwer dan bij andere kledingstukken zoals blouse of lange broek.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 11 jun 2015 - 15:34

Toen de peplum in de mode werd zei ik dat ik noooooit een peplum zou dragen, maar ze hangen nu toch echt in mn kast :P Mode is soms zo onbegrijpelijk.

afbeelding van Jadau

Jadau

donderdag 11 jun 2015 - 13:41

Meestal vind ik dat ze er mooi, goed uitziet. Over deze combinatie ben ik ook niet enthousiast. Een broekrok kan wel leuk zijn maar Natan maakt veel gebruik van zijde die niet soepel valt. Zelf vind ik het mooier bij een wijde top een strak iets eronder en andersom bij een wijdere broek, rok een strakkere top.

afbeelding van orchidee

orchidee

donderdag 11 jun 2015 - 13:11

Wanneer een broekrok goed ontworpen en gesneden is, kan het prachtig zijn.
Zeker voor de dames met een maatje meer is het heel fijn voor de zomer, het lijkt een rok maar is een broek waardoor de binnenkant van de bovenbenen niet tegen elkaar komen. Het voorkomt dan heel veel plakkerigheid en zelfs stukgelopen benen. Nu zal wel weer iemand zeggen: dan moeten ze maar afvallen, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.
De culottes zoals die nu in de mode zijn, zijn geen broekrokken, maar een broek met ruim gesneden pijpen. Wanneer die van soepele stof gemaakt wordt, is het heel mooi, zie de link die Josine plaatste. Is de stof echter te dik of te stug, krijg je een heel lelijk effect.

afbeelding van Emmy

Emmy

donderdag 11 jun 2015 - 12:56

Ik vind een broekrok nog niet mooi, maar ik denk dat als je jong, hip en slank bent het er echt super mooi uit kan zien. En dan na een tijdje doen de niet meer al te jonge (slanke) meiden > dames dat ding ook aan en dan ik misschien ook ooit nog eens.
En eigenlijk hoop ik dat Maxima zo'n ding nog eens aandoet en dat het er dan gewoon helemaal te gek uitziet. ;-)

afbeelding van Annet

Annet

donderdag 11 jun 2015 - 12:48

Oei, ik ben nog niet gewend aan de broekrok. Een aantal dagen geleden zag ik foto's van Charlene die ook een broekrok droeg. Schijnt weer mode te worden. Moet er nog heel erg aan wennen. Maar al eerder heb ik geroepen 'dat zal ik nooit aantrekken' en trok ik vervolgens een aantal maanden later toch dat kledingstuk aan. Ga je een bepaald kledingstuk vaker zien, dan wen je er toch aan. Overigens schijnen mannen een broekrok afschuwelijk te vinden. Ben nog niet één man tegengekomen die dit een leuk kledingstuk voor een vrouw vindt.

afbeelding van Kaat Mossel

Kaat Mossel

donderdag 11 jun 2015 - 12:06

Over de broekrok van Maxima is al veel gezegd. Maar, een beetje off topic, hoe is dat bij jullie? Het schijnt echt hip te worden, zo'n culotte. Zelf moet ik lang wennen aan een nieuwe trend, maar uiteindelijk denk ik dat ik het toch mooi ga vinden en waarschijnlijk ga ik ze ook dragen. In de jaren 80 droeg ik ze ook.

afbeelding van Iris

Iris

donderdag 11 jun 2015 - 12:41

Die van Natan zijn in ieder geval oerlelijk, zoals je kunt zien op de foto die the world of royals plaatste, (http://imgbox.com/2E6LKmt0) die zal ik in ieder geval al nooit dragen. En eerlijk gezegd kun je de broekrok van nu vind ik alleen als je verder ook een heel trendy uiterlijk hebt en ook heel slank bent en natuurlijk als de broekrok goed gemaakt is.

afbeelding van Emmy

Emmy

donderdag 11 jun 2015 - 12:54

Ik krijg een hele andere pagine dan die die jij wrs wil laten zien. Virus?

afbeelding van Iris

Iris

donderdag 11 jun 2015 - 13:05

Emmy, in de 6e reactie van boven van deze pagina (de reactie van the world of Royals) staat de link ook, misschien werkt deze wel.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 11 jun 2015 - 15:14

k Heb de collage van de broekrok uit de collectie van Natan ook even toegevoegd in de log, dan is het gelijk goed zichtbaar voor iedereen.

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

donderdag 11 jun 2015 - 11:09

Het haar is mooi verzorgd. De top is wel leuk, maar de broekrok is een afknapper...Gruw..

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 11 jun 2015 - 11:06

Máxima is een volwassen vrouw en heeft het geld om een spiegel te kopen, dus dit lijkt me een bewuste keuze van haar om te dragen. Het kan niet leuk zijn om dan negatieve reacties te lezen, maar dat (naar mijn mening) is het risico dat je neemt bij gewaagde kledingkeuzes. En zoals iemand al opmerkte: het ligt vooral aan de beroerde naden waardoor het slecht overkomt en absoluut niet aan Máxima of haar prachtige figuur. Maar laten we inderdaad over gaan tot de orde van de dag en genieten van haar mooie kapsel enzo ;) Er komt later vandaag nog een log over haar grijze jurk van laDress, maar eerst even andere zaken afhandelen.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 11 jun 2015 - 11:07

Wijs gesproken!

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 11 jun 2015 - 10:39

Het goede nieuws is dat wellicht koningin Mathilde niet zal besluiten dit ook aan te schaffen en dat ze wellicht weer wat kritischer naar Natan zal kijken.

Wel eens inderdaad, ze kan zich niet verdedigen, maar he, het normaal gesproken allemaal heel erg positief wat we schrijven, ze zal hier toch zelf ook mee eens zijn denk ik!

afbeelding van Emmy

Emmy

donderdag 11 jun 2015 - 10:49

Er is een verschil tussen de inhoud van wat wordt geschreven en de mate waarin dat gebeurt / de vorm waarop de inhoud wordt weergegeven. Nee, Maxima zal het hier (mijn opmerking ging over de mate / de vorm) vast niet mee eens zijn.

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 11 jun 2015 - 11:25

Jij denkt dus dat ze dit wel een geslaagde broekrok vindt? Nou wie weet!

afbeelding van Emmy

Emmy

donderdag 11 jun 2015 - 12:13

o, ik geloof dat ik het beter moet uitleggen. Ik denk dat Maxima het niet leuk vindt HOE er in deze log wordt geschreven over haar. Ik kan me - en dat is niet in tegenstelling hieraan - voorstellen dat zij de broekrok ook niet zo mooi vindt (bij nader inzien).

afbeelding van dijksite

dijksite

donderdag 11 jun 2015 - 19:29

Er wordt niet over haar geschreven...!!!!; we lezen deze blog allemaal ( mijns inziens) omdat we haar hartstikke leuk vinden, het ging over de broekrok......!!!!!! en als ze dat nu onthoudt, kan ze er alleen maar haar voordeel mee doen. Laat ik zeggen, als iemand mij attendeert op iets waardoor ik er niet uit zie, en ik proef eruit dat dat niet om mij is, maar om hetgeen ik draag, dan lach ik net zo hartelijk met deze persoon mee, en ben ik hem heeeel dankbaar. Een beetje zelfreflectie en jezelf niet al te serieus nemen....

afbeelding van orchidee

orchidee

donderdag 11 jun 2015 - 10:44

Erg nare opmerking!

afbeelding van Eftichia

Eftichia

vrijdag 12 jun 2015 - 16:14

orchidee@ Heb je soms last van de hitte?? Zo ja, neem dan even snel een koude douche!

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 11 jun 2015 - 11:23

Ga je dit onder ieders reactie hier boven zetten orchidee, of alleen onder die van mij. Denk dat er naardere opmerkingen staan namelijk!? Ik ben het met je eens maar ook wat josine schrijft, dat schrijf ik ook maar ze heeft mogelijkheden genoeg om in de spiegel te kijken en te realiseren dat met afwijkende pasvorm je een risico loopt kritiek te krijgen.

afbeelding van orchidee

orchidee

donderdag 11 jun 2015 - 11:33

De opmerking: goed nieuws voor Mathilde, vind ik een nare opmerking. Na de stukjes boven dat van jou, vind ik het nog even weer zeggen hoe slecht je het vind..

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 11 jun 2015 - 11:44

Ik vat het op als 'een positieve draai geven' aan het verhaal :)

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 11 jun 2015 - 12:08

Zo was het inderdaad bedoeld Josine! als Orchidee graag nog een tik wilde uitdelen dan tja

afbeelding van orchidee

orchidee

donderdag 11 jun 2015 - 10:18

Wordt het niet tijd dat we weer over gaan tot de orde van de dag.
Allemaal genoeg gelachen, genoeg vervelende opmerkingen naar Maxima gemaakt.
Inderdaad, het is een miskoop, maar om daar nu zolang en zo confronterend over door te gaan. Het lijkt wel "Hotter then my daughter". Wanneer hier eens iets vervelends over wie dan ook geschreven wordt, komen er al snel opmerkingen dat dat niet gepast is. Eigenlijk vind ik het niet gepast zoals hier over Maxima geschreven wordt. Wanneer ze dit leest moet het toch ook voor haar erg vervelend zijn. We kunnen beter allemaal naar Natan schrijven dat hij de juiste stoffen voor culottes moet gaan gebruiken, want dat is het grootste probleem hier. Wanneer de stof soepeler geweest was, was deze "tekening" niet gekomen.
Dus BOEH! Natan.

afbeelding van Emmy

Emmy

donderdag 11 jun 2015 - 10:17

De bovenkant vind ik prachtig; prachtige top, mooi haar en tas en sieraden maken het helemaal af. Over de broekrok is genoeg gezegd.

Eerlijk gezegd vind ik de veelheid van negatieve reacties die elkaar in toon overtreffen en de meligheid eromheen niet kunnen. Geef mij maar liever Maxima in deze kleding - hebben wij nooit modemissers? - dan de reacties op deze log. Er zal van alles te zeggen zijn over mijn reactie, maar sorry - dames - ik vind dit een vorm van online pestgedrag. Ze wordt regelrecht (een soort van) afgemaakt.

afbeelding van HM

HM

donderdag 11 jun 2015 - 15:34

Nee hoor zo erg is het nie. We vallen de broek aan en niet haar als persoon toch?

afbeelding van Eftichia

Eftichia

vrijdag 12 jun 2015 - 16:12

HM@ Zo is het maar net, Maxima wordt beslist niet aangevallen door mij!!

afbeelding van LG

LG

donderdag 11 jun 2015 - 15:30

Emmy ik ben een dikke modemisser (in more ways than one). Mode staat voor mijzelf niet bovenaan, voor mijn werk en speciale gelegenheden zie ik er representatief uit maar voor de rest geef ik mijn geld liever aan iets anders uit zoals reizen bijvoorbeeld. Misschien als ik een budget had zoals Maxima dan zou ik er anders over denken maar dan zou ik niet zoveel hoeven te sparen voor reizen;-)

afbeelding van Eftichia

Eftichia

vrijdag 12 jun 2015 - 01:43

LG@ Mocht de culotte te klein van maat zijn dan krijg je dit, het is zo geinig!
Jammer het lukt niet om een link te sturen, ik wil je graag iets toesturen, , eigenlijk naar meerdere mensen! Ik heb het plaatje aan Josine gestuurd misschien dat zij de link wel kan plaatsen.
Je mag mijn adres opvragen hoor, een ieder andere geinteresseerde ook!

afbeelding van orchidee

orchidee

vrijdag 12 jun 2015 - 09:10

Jou reacties zijn niet meer geinig maar ronduit beledigend.
Emmy heeft groot gelijk, het is inmiddels pestgedrag geworden.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

vrijdag 12 jun 2015 - 16:13

orchidee@ Stel je niet zo aan! Nou ja zeg, wat een kort lontje heb jij! Als je het plaatje zou zien zal je wel anders piepen!

afbeelding van HM

HM

donderdag 11 jun 2015 - 15:32

De broeken die modellen aan hebeen staan best grappig, 100 porsies beter dan die van Maxima.
Is ook ander stof, dit wat ze nu aan had blinkt veel te veel. vindt ik.

afbeelding van BeccaD

BeccaD

donderdag 11 jun 2015 - 11:36

Ja maar die vind ik wel heel leuk! Mooie laarsjes erbij voor het najaar, prima! Maar dit.. Het is echt geen gezicht.. Ik moet wel lachen hoor, de afgelopen weken hebben we het constant over maxima die zo mooi slank is (geworden) doet ze (ons) dit aan ;-))

afbeelding van Sofia

Sofia

donderdag 11 jun 2015 - 10:48

Josine. Het is inderdaad "hot "deze zomer en najaar. In de jaren 70 heb ik diverse broekrokken gehad. Zelfs in een tweedstof.Maar het model was 10 keer beter dan waar Natan nu mee te voorschijn komt.

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

donderdag 11 jun 2015 - 10:22

Als je het leuk combineert kan zo een broek ook best leuk zijn. Deze set had ook leuk kunnen zijn, mits die broek niet zo gek had gezeten bij het kruis en op de bips...

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 11 jun 2015 - 09:55

Eh... weten jullie dat Natan dit 'gewoon' in de collectie heeft? Die broekrok? Althans in de couture collectie. http://imgbox.com/2E6LKmt0

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?