Hare Majesteit Koningin Máxima woont woensdagmiddag 11 april het congres van de Internationale MS Federatie (MSIF) bij in het MS-expertisecentrum van zorginstelling Nieuw Unicum in Zandvoort. Aansluitend brengt zij een werkbezoek aan het centrum. Het MS-expertisecentrum is een multidisciplinair behandelcentrum waar verblijf, zorg en behandeling van mensen met MS wordt gecombineerd.

Tijdens het congres worden nieuwe inzichten in de multidisciplinaire behandeling en zorg voor mensen met progressieve MS gepresenteerd. Koningin Máxima woont de presentatie bij van een promotieonderzoek over de meerwaarde van multidisciplinaire behandelinterventies bij progressieve MS. Ook is zij aanwezig bij de presentatie van de resultaten van het samenwerkingsverband op het gebied van onderzoek op initiatief van 12 landen, de Progressive MS Alliance.

Bij het werkbezoek van Koningin Máxima aan Nieuw Unicum spreekt zij met cliënten, onderzoekers en zorgprofessionals. In de zorginstelling worden ruim 140 mensen behandeld in de latere fase van MS. Nieuw Unicum biedt ook zorg aan circa 250 mensen die nog thuis wonen. Het centrum is actief op het gebied van wetenschappelijk onderzoek en werkt daarbij nauw samen met Stichting MS Research en diverse kennisinstituten. Dit zijn onder andere het VUmc MS Centrum Amsterdam en De Nederlandse Hersenbank voor MS. Wereldwijd hebben circa 2,5 miljoen mensen MS, waarvan één miljoen een progressieve vorm.

Outfit: koningin Máxima draagt vandaag een wijdvallende top van lurex en een kokerrok van scheerwol. Geen nieuwe outfit, want we zagen Máxima er al eerder mee in 2014, 2015 en 2017. 

Onze hartelijke koningin is gelukkig heel veel meer dan alleen een mooie buitenkant: 

Outfit van Natan:

1 outfit, 6 looks:

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Paula

Paula

zaterdag 14 apr 2018 - 08:31

Ik vind het een mooie combinatie dit. Grijs/zwart en die schoenen maken het zoals altijd helemaal áf. Die zijn ook een vondst zeg. Ik hou van kokerrokken, dus ondanks de wat sombere kleuren, vind ik het geslaagd.

afbeelding van Daisy

Daisy

vrijdag 13 apr 2018 - 13:06

De prachtige schoenen zijn van het merk Feraggio ,op hun Facebook staat een foto van Maxima waar ze een paar draagt in camel brown! Een model 22 kleuren,twee hakhoogtes.http://www.feraggio.com

afbeelding van Iris

Iris

donderdag 12 apr 2018 - 11:52

Wat me al vaker opgevallen is, is dat Maxima haar zijscheiding aan twee kanten draagt, soms links soms rechts. Ik kan dat niet heb hem altijd aan de linkse kant, als ik dat wijzig dan zit mijn haar heel raar. Apart.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

donderdag 12 apr 2018 - 08:58

Saai, en ik hou echt niet van die wijde top. Hals ook te hoog, en de openstaande plooi aan de achterkant vind ik echt helemaal niet mooi. Rokje iets te strak. Chanel-tasje oubollig. Kapsel weer slordig. Nee, dit is niet mijn outfit...

Schoenen: mooi!!

afbeelding van Johannetta

Johannetta

woensdag 11 apr 2018 - 23:17

Het is een outfit waarmee ze niet teveel op de voorgrond wilde treden. Lijkt me een terechte keuze. Waarschijnlijk zo'n winterse top om zonder jas te kunnen gaan.

afbeelding van Lina

Lina

donderdag 12 apr 2018 - 00:02

Dat kan echt niet de reden zijn lijkt me, in de winter als het vriest gaat ze gewoon in zomerjurkjes zonder mouwen naar dit soort gelegenheden zoals we allemaal weten. Dan hoeft ze nu echt niet voor die twintig stappen van de auto naar de voordeur terwijl het een warme dag is een dikke wollen wintertop aan te trekken.

afbeelding van Marja

Marja

woensdag 11 apr 2018 - 23:12

Prachtig! Misschien dat de hals wat lager mag, maar verder heel mooi om te zien. Beter dan de nachtpon van het koningsdagconcert.

afbeelding van Frederike

Frederike

woensdag 11 apr 2018 - 22:16

Goed zittende kleding, de top is mooi gemaakt, met schuingesneden patroon en een mooie stolpplooi achter (foto RBR) en staat mooi op de rok. ‘t Is zilverkleurige lurex met niet al te lange mouwen, zó warm was het toch ook weer niet vandaag dat dat niet zou kunnen. Voor mij straalt deze outfit uit: ‘ik heb moeite gedaan om er voor u goed uit te zien want ik weet dat ik hier vandaag zeer welkom ben, maar ik hoef vandaag niet het opvallende middelpunt te zijn, want dat bent ú’. Ik waardeer dus haar kledingkeuze ( inclusief de sieraden en inderdaad geen hoed) voor vandaag: representatief maar bescheiden.
En nee hoor, geen skinny’s voor Max wat mij betreft, laat haar dat maar dragen in haar vrije tijd.

afbeelding van Suus

Suus

woensdag 11 apr 2018 - 22:02

Ik vind het geen geweldige outfit, wel een geweldige warme aandacht. En kijkend naar de andere foto’s: wat een zegen dat de peeptoes verleden tijd zijn...

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

woensdag 11 apr 2018 - 21:58

De top vind ik wat breed, de kleuren winters en het haar hangt weer in pieken. En toch ben ik blij met hoe ze er uit ziet. Ik zie dit zilvergrijs liever dan het beige en bruin wat ze de laatste tijd droeg. Dit staat haar zoveel frisser. Het voordeel van een nette maar saaiere outfit is dat je haar mooiste sierraad beter ziet; haar lach.

afbeelding van Helena

Helena

woensdag 11 apr 2018 - 21:50

O maar de koningin is leuk!!!! Maar deze kleding niet en daar ging het om.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 11 apr 2018 - 21:30

Volledig eens met Josine haar opmerking boven de foto waar Maxima schaterlacht met 1 van de patienten. Onze queen brengt warmte en aandacht met haar wijze van bezoeken.

afbeelding van Lina

Lina

woensdag 11 apr 2018 - 21:56

Ik vind die top verschrikkelijk, heb het altijd al net zo’n ziekenhuisschort voor patiënten gevonden, het zit ook nog eens lelijk omdat het te strak zit van boven.
En net zoals de meeste vinden, heel vreemd en saai om op 1 van de eerste warmere lentedagen een grove grijze winterstof te dragen

afbeelding van car

car

woensdag 11 apr 2018 - 20:56

Hahaha pfff soms wordt ik er een beetje moe van ...scheerwol en een dik lijkende zware top....en dat met meer dan 20 graden....
No comment verder!

afbeelding van Fina

Fina

woensdag 11 apr 2018 - 20:28

Word hier niet echt blij van. Ben wel blij dat ze het zo naar de zin heeft.
Een skinny broek eronder lijkt mij beter staan.

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

woensdag 11 apr 2018 - 20:23

Ohh neeeeee.... grijs, Natan en .... polletje piekhaar. Jammer, jammer en ehh... oh ja: Jammer!

afbeelding van Margot van de poelepetaten

Margot van de p...

woensdag 11 apr 2018 - 20:18

Tsja,
de koningin is boven slanker dan onder dus als je wijd en smal combineert dan is het aardig als het accent en camoufleer gedeelte het beste naar boven haalt. Dus smal van boven en bijvoorbeeld een wijde midi rok eronder. Grijs vind ik ook niet echt haar kleur. De foto met de lente geklede mevrouw geflankeerd door 2 grijsgeklede dames is in meerdere opzichten geweldig!

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 11 apr 2018 - 19:37

Ik vind dit leuk. Wijd op strak, variatie in textuur en eenheid in kleur. Prachtige oorbellen en verder weinig toeters. Het is grijs op 11 april, dat is enige minpunt dat ik kan bedenken,

afbeelding van Meike

Meike

woensdag 11 apr 2018 - 19:09

Ach die foto, je begint toch gewoon te lachen. Kijk nou eens hoe spontaan.
Het is geen topoutfit, maar ik zie ook geen misser. Alles netjes op elkaar afgestemd. Ik vind het wel leuk hoor

afbeelding van jeanine68

jeanine68

woensdag 11 apr 2018 - 19:41

Mee eens, Meike!

afbeelding van Tina

Tina

woensdag 11 apr 2018 - 20:50

Ik ook.

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

woensdag 11 apr 2018 - 21:57

Helemaal mee eens!

afbeelding van Helena

Helena

woensdag 11 apr 2018 - 18:47

Gisteren zag ze er zo leuk uit en nu dit.
Wel een erg groot verschil.
Gisteren zo fleurig en nu top saai.
En geen hoed. Josine.

afbeelding van Carmen

Carmen

woensdag 11 apr 2018 - 18:36

Een behoorlijk hoog gaapgehalte vind ik deze outfit hebben. Er is niks mis mee, maar daar is dan ook alles mee gezegd. Als je dan voor zoiets kiest, doe het dan op een gure herfstdag in november. Nu wil ik graag de lente zien. Maar Maxima kennende komt ze op die gure herfstdag waarschijnlijk met een mouwloze jurk en sandalen ;D

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 11 apr 2018 - 18:31

Hoe leuk dat ze deze outfit weer herdraagt. Ik blijf het een leuke combinatie vinden met de kokerrok. Wat een prachtige pumps!.
Vond de outfit het mooist in Korea met de prachtige hoed erbij. Het is wel weer herdragen en herdragen... Worden we met Koningsdag hopelijk weer op iets nieuws getrakteerd.

afbeelding van Magda

Magda

vrijdag 13 apr 2018 - 10:07

Bedoel je die foto van 2014?
Oef, die hoed? Wat een vreselijk gedrocht was dat.
Zo zie je maar weer, smaken verschillen ;)

afbeelding van Luisje61

Luisje61

woensdag 11 apr 2018 - 18:21

Nee, ik vind er niets aan. Gisteren wel een mooie rode jurk!

afbeelding van Jantje R

Jantje R

woensdag 11 apr 2018 - 18:12

Die top maakt iedereen onnodig lomp. Jammer
Rok en schoenen vind ik wel mooi

afbeelding van karpathos

karpathos

woensdag 11 apr 2018 - 20:31

De outfit is prima, maar wel een beetje saai voor deze mooie lentedag. Helaas is het haar weer terug bij af! Het is na een aantal dagen weer coupe miserable.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 11 apr 2018 - 17:46

Op zich netjes...maar ik hoopte dat deze, en ze heeft nog zo'n oranje-rode wijde, al was afgevoerd.
Vol programma. Ik hoop dat ze volgend jaar de uitblinkers van deze blog uitnodigt!

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 11 apr 2018 - 19:35

Hahaha! Ja, en dan de volgende dag op www.koninklijkhuis.nl onze outfits afkraken (sorry, ik bedoel natuurlijk becommentariëren...). Hilarisch!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 11 apr 2018 - 20:28

ja dat zou echt gein zijn! want wat trekken wij dan aan?

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 12 apr 2018 - 07:48

Inderdaad Josine is de echte uitblinker, hoop echt dat ze een keer genodigd wordt!

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

donderdag 12 apr 2018 - 08:56

Eens! Maar ik heb het idee dat de uitnodiging voor de uitblinkerslunch altijd gelinkt is aan het winnen van een of andere prijs. Dus misschien dat we de "beste Maxima website ter wereld prijs" in het leven moeten roepen???

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

donderdag 12 apr 2018 - 09:06

Hahahaha. Ik denk dat ik dan maar oversla :P Ik heb een keer met een VanVollenhoven-prins geluncht, maar etiquette is niet echt mijn ding als je een bol ijs krijgt met helemaal eromheen vrij dikke en keiharde chocola. Ik wist me geen raad hoe ik dat ding moest vermorzelen en verorberen. Gelukkig mijn tafelgenoten ook niet, dus we hebben met z'n allen zitten klunzen :P

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

donderdag 12 apr 2018 - 09:44

Ik weet zeker dat, als je ooit een uitnodiging voor een uitblinkerslunch zou krijgen, je hem niet zou afslaan! :)

afbeelding van Merel

Merel

donderdag 12 apr 2018 - 11:59

Dat denk ik ook :)

Het zou je van harte gegund zijn Josine!

afbeelding van Margriet76

Margriet76

woensdag 11 apr 2018 - 17:41

Taalverwerking=kraagverwerking

afbeelding van Margriet76

Margriet76

woensdag 11 apr 2018 - 17:41

Saai. De kleur doet niet veel voor haar. Ik vind opgestoken haar mooier bij deze taalverwerking dan los haar. Nee geef maar met die rode jurk van gisteren. Veel sprankelender.

afbeelding van elise1

elise1

woensdag 11 apr 2018 - 17:34

Typische Natan-look. Netjes en saai. Nou ben ik een voorstander van simple chique, maar dit mist gewoon wat. Chique denk ik.

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 11 apr 2018 - 17:30

De koning heeft de das afgestemd op de benen van zijn vrouw zo te zien...ik vind de top best wel leuk maar dan op een lekkere skinny witte broek ofzo. Maar op deze manier doet het nogal winters aan vind ik.
De schoenen heel mooi maar ook die word ik een beetje zat geloof ik. Mag wel weer eens iets frivolers

afbeelding van elise1

elise1

woensdag 11 apr 2018 - 17:28

Wees blij Emma, dat je er niet op kunt lopen. Bederf je ook je voeten niet ....

afbeelding van Babs74

Babs74

woensdag 11 apr 2018 - 17:50

Dat valt reuze mee hoor. Ik loop er dagelijks op en totaal geen problemen!!

afbeelding van elise1

elise1

vrijdag 13 apr 2018 - 14:59

Komt nog wel.....Helaas!

afbeelding van Luisje61

Luisje61

woensdag 11 apr 2018 - 18:24

Sorry hoor Babs 74. Deze schoenen zijn superslecht voor ieders voeten! Mijn man komt de tenen dagelijks tegen in het ziekenhuis......

afbeelding van Babs74

Babs74

woensdag 11 apr 2018 - 20:18

Daar heb ik gelukkig geen last van, loop er al jaren op...en ben ook niet de jongste meer. De 4daagse loop ik er uiteraard niet op, dus geen zorgen! ☺

afbeelding van Lina

Lina

donderdag 12 apr 2018 - 00:00

Tja als jij denkt dat je het proces tegen kan houden wat alle vrouwen gaat overkomen op latere leeftijd die vaak hoge hakken dragen (ik heb er nu nog meer over gelezen) dan ben je een bijzonder wezen ;-)

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

donderdag 12 apr 2018 - 09:10

Maar onze Babs74 ís ook heel bijzonder! ;-)

Ik draag zelf trouwens ook graag hakken. Ik weet dat het niet goed is, maar ik voel me er zoveel gelukkiger mee. Idem dito met een rok/jurk versus een broek. Een goedzittende broek is fijn voor een rondje fietsen, maar ik voel me er gewoon minder goed in dan in een rok/jurk.

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?