Koningin Máxima bezocht vanmiddag in Lunteren de scouting. Tijdens het bezoek droeg ze een nieuw rood/paars jurkje van Tory Burch, gecombineerd met paarse accessoires. De tas zagen we voor het eerst in 2004 en de oorbellen gaan inmiddels ook al een aantal jaar mee.

Foto van koningin Máxima bij de scouting:

Jurkje van Tory Burch:

Klik hier voor een uitgebreide fotoserie. 

Bekende tas, eerder gedragen in 2004:

Bekende oorbellen:

Foto's met dank aan: 

Burgemeester Ede 
Tory Burch 
www.royalpress.nl 
www.dutchphotopress.com

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Sofia

Sofia

woensdag 23 apr 2014 - 18:18

Ineke.Klopt helemaal en dan krijg je dus een heleboel geleuter met een hoog RTL gehalte.

afbeelding van Imke

Imke

woensdag 23 apr 2014 - 14:05

foutje... ik bedoelde de combinatie met de platte pumps en de donkere tas.

afbeelding van Imke

Imke

woensdag 23 apr 2014 - 14:02

Nu er een nieuwe foto is geplaatst waarop de jurk van top tot teen te zien is heb ik een ander idee waarom hij niet zo goed staat. Als je hem vergelijkt met de donkerblauwe jurk met print die ze droeg op 10 april bij Meedoen is winnen, dan zie je dat die strakker gesneden is: de mouwaanzet is smaller, de mouwen en rok zijn minder wijd en daardoor valt het mooier om haar lichaam. Deze jurk is wat te breed voor haar waardoor het vormeloos wordt en er een plooi boven de taille ontstaat. Maar als ze een maat kleiner had genomen had hij op bepaalde punten misschien weer te strak gezeten. Kortom, geen flatteus model, de jurk ziet er op zichzelf hip uit maar hij valt lomp en maakt ouwelijk in plaats van het figuur te accentueren.
Daarnaast is de combinatie met de platte pumps en de donkere schoenen nogal suf, dus ze had kennelijk ook haar dag niet...

afbeelding van zara

zara

donderdag 24 apr 2014 - 14:32

Helemaal mee eens, Imke. De jurk is met name aan de bovenkant wat te groot en te wijd. Misschien kan ze het nog laten vermaken of innemen (of een vest of jas erover heen, dat kan natuurlijk ook, maar liever niet om de schouders hangen...), want het is verder een heel leuke en fleurige jurk.

afbeelding van mmiepke2

mmiepke2

woensdag 23 apr 2014 - 10:13

Lieve mensen, wat vinden jullie van die schoenen ???
Het lijkt wel of ze helemaal kaal zijn aan de voorkant of was het terein heel stoffig of zo??

afbeelding van Sofia

Sofia

woensdag 23 apr 2014 - 10:29

mmiepke2.Heb dit al eerder gezegd.Beter geen suède dragen .Ziet er al snel afgedragen uit!

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 23 apr 2014 - 10:23

Is me ook al opgevallen.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

woensdag 23 apr 2014 - 10:25

Ik denk dat het stoffig is. Het is in een bos/zand omgeving (scouting terrein) dus dan blijf je niet schoon...

afbeelding van Nova

Nova

woensdag 23 apr 2014 - 09:58

Op zich is het jurkje nog niet zo verkeerd. En voor de gelegenheid is de keuze voor schoenen met lage hak heel begrijpelijk. Dat het een beetje tuttig staat, tja. Vrij vertaald naar Elsfiederels: a girl wordt ouder! Wat eerder leuk en vlot stond kan ineens anders, een beetje vreemd, overkomen. Wie boven de 40 herkent dat niet???

afbeelding van BeccaD

BeccaD

woensdag 23 apr 2014 - 09:47

Op newmyroyals valt me op dat maxima er moe/oud uitziet. Volgens mij heeft ze haar ogen nauwelijks opgemaakt, want ze ziet er niet erg florissant uit.. Ook ik vind het jurkje niet mooi staan, haar buik (ja sorry daar ga ik weer) wordt benadrukt en dat is echt niet nodig.. De kleur roze vind ik mooi maar de handtas en platte schoenen maken het idd ouwelijk.. Jammer.. Maar à.s. Zaterdag staat ze vast weer in vol ornaat te stralen!

afbeelding van jeanine68

jeanine68

woensdag 23 apr 2014 - 10:13

Sorry, ik vind Maxima er niet moe/oud uit zien, hoor. Ze ziet er echt heel vrolijk uit! De vrolijke kleur van haar jurkje maakt zooo veel goed!

afbeelding van Wilma

Wilma

woensdag 23 apr 2014 - 09:34

Heb net de foto,s op newmyroyals bekeken en ben gewoon geschrokken van het totaal plaatje!Schoenen en tas staan absoluut niet bij de jurk.En waarom juist met het prachtige weer deze keus.Nu kan de koningin juist mouwloze zomerse jurkjes aan.Het haar blijf ik lelijk vinden......

afbeelding van AnneR

AnneR

donderdag 24 apr 2014 - 14:58

Ben ik toch niet met je eens dat de schoenen en de tas er niet bij staan. Op die foto's (van newmyroyals) was juist zo goed te zien dat het rood in de jurk overeenkwam met het rood van haar schoenen en het paars van haar tas en oorbellen met het paars in de jurk. Maar van afstand lijkt het met elkaar te vloeken. Verder kan ik BeccaD volgen in haar opmerking dat Maximá er moe uitziet. Dat vind ik ook in het totaalplaatje: alsof iets haar naar beneden drukt/trekt (figuurlijk dan). Het sprankelt niet. (Wat ik juist zo typerend vind voor Maximá: het sprankelende).

afbeelding van Elsfiederels

Elsfiederels

woensdag 23 apr 2014 - 08:27

Ik ben vast de uitzondering maar ik vind de outfit met de schoenen en sieraden geslaagd. Lekker kleurrijk, toch netjes maar ook nog informeel. Niet te strak ook. Hier staat een vlotte koningin die niet heel petite is maar volwassen, in haar 40er jaren met 3 kinderen. Niks mis mee!

afbeelding van jeanine68

jeanine68

woensdag 23 apr 2014 - 09:47

Sorry, ging 2x!

afbeelding van jeanine68

jeanine68

woensdag 23 apr 2014 - 10:10

Elsfiederels, ik ben het helemaal met je eens. Ik vind het ook een heel geslaagd jurkje!
Lekker vrolijke kleuren, lekker vlot, lekker informeel. Helemaal niks mis mee.
Gelukkig ook niet zo zwaar opgemaakt! Nogmaals, dat heeft Maxima helemaal niet nodig!
Kortom, ik ben heel erg tevreden!

afbeelding van Annick

Annick

woensdag 23 apr 2014 - 07:36

Ik vind juist de diversiteit van Maxima zo leuk......Van echte topoutfit tot missers alles komt voorbij....Ik heb al vaker gezegd het blijft verrassend wat ze weer aan zal hebben,ook wat betreft kleur is er weinig wat ze nog niet gedragen heeft.
Om de vergelijking door te trekken met Kate of Mary of Letitzia,zeker die dames zijn altijd keurig maar in mijn ogen ook een tikje saai,omdat je op voorhand al weet wat voor soort jurkje er gaat verschijnen,daarom vind ik het leuk dat maxima is zo ze is.
Zo te lezen zitten hier nogal wat fans van Kate misschien een idee om een blog over haar op te richten door een van de dames?? Dan kan het hier weer over Maxima gaan

afbeelding van Maxi

Maxi

woensdag 23 apr 2014 - 04:58

op Newmyroyals staan nog meer foto's van Maxima's bezoek aan scouting Lunteren. Jurk inderdaad een misser en volgens mij vloekten haar tas en schoenen erbij! Zie http://www.newmyroyals.com

afbeelding van Wilma

Wilma

woensdag 23 apr 2014 - 00:04

Als je haar maar goed zit...en ik blijf het ontzettend jammer en storend vinden.Zoals ik het vandaag zag....koningin onwaardig... ondanks haar geweldige uitstraling....zou niemand haar daarop attent maken?Of doet ze gewoon haar eigen ding...

afbeelding van Myrte

Myrte

dinsdag 22 apr 2014 - 22:58

Dat Máxima Kate niet is weet toch iedereen? Het zijn andere types, andere uitstraling, ander haar, andere leeftijd, ander figuur, etc. Maar daarom is het toch nog steeds wel leuk om je bij sommige kledingstukken af te vragen hoe het de één of juist de ander zou staan? Juist omdat het beiden koninklijke dames zijn (overeenkomst!!) die in hun rol hebben moeten groeien?? Ik vind af en toe vergelijken juist leuk, en natuurlijk moeten ze vooral zichzelf blijven. Zeker bij zo'n jurkje als vandaag ligt het voor de hand om aan Kate of Letizia te denken. Als beschermvrouwe van de scouting had onze koningin wat mij betreft voor een veel informelere outfit mogen kiezen. Haren netter, kleding informeler.... Maar dat is mijn mening.

afbeelding van Christa

Christa

dinsdag 22 apr 2014 - 22:23

Ja, de kritieken zijn weer niet mals.....arme Maxima!! ;-))) Maarrrr, het klopt wel een beetje, ik vind dit jurkje ook echt ouwelijk maken. Toch vind ik het tegelijkertijd wel een toegankelijke look. Ook prima, lagere hakken aangedaan, zo is ze in verhouding niet zoveel groter dan die leuke meiden en beter "bereikbaar" om het zo maar eens te zeggen!
Wat betreft Kate, dat heb ik al eens eerder ergens geschreven, Kate is Maxima niet, het zijn echt twee totaal verschillende types! En ja, ik vind Kate er prachtig uitzien tijdens de "tour" en ik ben fan van LK Bennett, dat jurkje is geniaal! Hun schoenen zijn ook top en de prijzen redelijk voor de kwaliteit die je krijgt!

afbeelding van Emmy

Emmy

dinsdag 22 apr 2014 - 21:23

Ik kan helaas geen andere foto's vinden van Maxima vandaag. De link van LG werkt niet. Iemand nog een andere link dat ik het beter kan bekijken?
Dank!

afbeelding van Christa

Christa

dinsdag 22 apr 2014 - 22:13

Ha Emmy,

Even op ppe-agency zoeken dan zie je de foto's van vandaag!

;-))

afbeelding van Emmy

Emmy

dinsdag 22 apr 2014 - 22:22

Dank, Carmen en Christa!
Nu ik meer beelden gezien heb kan ik meer zeggen over wat ik van de jurk vind.
En ik vind de jurk wel mooi. De kleurencombinatie is sprankelend. Verder is het een leuk jurkje, prima
voor dit bezoek.

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 22 apr 2014 - 21:10

Tja, wat moet ik er nog van zeggen. Ik heb niet gauw kritiek op Maxima's kleding, maar dit jurkje vind ik veel te ouwelijk voor haar en het doet echt niets met haar figuur. De schoenen vind ik er ook niet mooi bij. Ik kan er niets anders van maken, want dit is wat ik ervan vind.:)
Nu Kate toch hier ter sprake is gekomen: Kate en Maxima zijn twee heel verschillende types, die kun je niet met elkaar vergelijken. Kate moet lekker Kate blijven en Maxima moet lekker Maxima blijven. Prima zo.
Als dit jurkje voor Maxima ouwelijk is hoe zit het dan met Kate? Och, dat kunnen we haar toch niet aandoen. Nee, niets voor Kate.
Ik volg Kate tijdens de tour en ik moet eerlijk zeggen dat ze verschillende prachtige, elegante outfits aan had, die ook mooi afgestyled waren. Met name het prachtige jurkje van L.K. Bennett en de outfit op eerste Paasdag, om er een paar te noemen. Er zaten ook een paar minder mooie tussen. Ik vind Kate ook een heel elegante en stijlvolle prinses. :)
Maxima, met Koningsdag beter, zullen we maar zeggen ;)

afbeelding van Wilma

Wilma

dinsdag 22 apr 2014 - 20:48

Inderdaad:vrolijke ,ontspannen foto,s! Alleen weer jammer van het zeer onverzorgde kapsel.Ik vind dit echt niet kunnen. Het is net of het niet gekamd is ( zie ook bezoek aan Almere )Maxima is koningin en je kunt er heus vlot uitzien,maar er hoort ten alle tijden een verzorgd kapsel bij. Persoonlijk vind ik dat ze hiermee vaak de plank mis slaat. Let op de foto van 2004, toen was het losse haar verzorgder en zag het er ook gezonder uit!Ik ben het dan ook volledig eens met Elise1.

afbeelding van Imke

Imke

dinsdag 22 apr 2014 - 20:22

Hmm, mijn eerste gedachte bij de foto was: Akela, wij doen ons best... Ze ziet er inderdaad wat ouwelijk uit, ondanks het losse haar.
De jurk is in closeup wel mooi, maar hij maakt haar wat propperig. Misschien door de combinatie van de kleur en het dunne aangesnoerde ceintuurtje in de taille. De pumps die je op de andere foto's ziet maken het ook niet echt vlotter. Onlangs droeg Máxima volgens mij een soortgelijk hemdmodel jurk maar dan in donkerblauw, en dat vond ik wel mooi staan. Misschien deze bewaren voor als ze ietsje is afgevallen of een herkansing als blouse - stukje eraf knippen en een mooie donkere leren rok eronder bijvoorbeeld?

afbeelding van zara

zara

woensdag 23 apr 2014 - 05:56

Ik vind dit jurkje Máxima erg leuk staan! Vrolijke frisse kleur, interessant patroontje in de stof, en een mooie roklengte. De kraagloze halslijn met split staat haar ook prima. Dat het wat massief oogt, komt volgens mij ook doordat de schoudernaden wat afhangen. De platte dichte schoenen vind ik er niet zo mooi bij staan, want té netjes. Maar met een meer open schoen of sandaaltje in een wat minder sombere kleur ben ik helemaal óm voor dit TB jurkje! (wat een super vrolijke en opgewekte foto's trouwens!)

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 22 apr 2014 - 19:13

Leuke jurk, maar geen topper qua model. De kleur is wel helemaal Máxima.
Ik begrijp niet dat ze bij een bezoek aan Scouting voor een jruk kiest. Een skinny jeans met leuke trui en stoere laarzen past veel beter bij een dergelijk bezoek. Wel leuk dat we haar steeds zo onverwacht overal zien en dat ze zo enthousiast met iedereen op de foto gaat!

afbeelding van Annelie

Annelie

dinsdag 22 apr 2014 - 18:54

Ik vind dit op zich best een leuk jurkje, maar hij is inderdaad niet erg geschikt voor Máxima. Daar kan zij ook niets aan doen, maar ze kan de volgende keer beter een ander model kiezen:)
Kate zou dit jurkje misschien wel aan kunnen, haar figuur is hier wat geschikter voor. Of geheel mooier staat weet ik niet.
Ik vind dat Kate er de laatste dagen erg mooi uit ziet, vooral die wit/blauwe jurk van LK Bennet vind ik ook erg mooi!

afbeelding van Marije

Marije

dinsdag 22 apr 2014 - 18:53

Ik vind de kleur echt super mooi, maar als jurkje vind ik het niet zo geslaagd. Ik had het denk ik mooier gevonden als dit een blouse was geweest en dan op een mooie rok (ik vind de 'portret-foto's van Maxima namelijk wel leuk, alleen 'ten voeten uit' vind ik het jurkje gewoon niet zo mooi).

afbeelding van elisah.

elisah.

dinsdag 22 apr 2014 - 18:42

Ineke , dit jurkje is geweldig, mooie stofverwerking ik had Kate er al mee gezien, het staat haar fantastisch en absoluut niet stijf of tuttig !!
Zoiets moet Maxima toch ook staan? leuk te combineren met pumps en clutch, kan met dopje, maar zal ook met een grote hoed
heel mooi zijn, en zonder hoed natuurlijk ook,.ha ha !!
En als ik de prijs zie..................,heel redelijk!!!

afbeelding van Marjanneke

Marjanneke

dinsdag 22 apr 2014 - 18:28

Helaas, de outfit van vandaag is nogal ouwelijk voor onze Koningin, vind ik. Zeker bij een activiteit van Scouting.
Er zijn veel vlottere te vinden, dit is meer een jurk voor haar schoonmoeder, zonder te willen kwetsen.
Snel opsturen dus naar Drakesteyn

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

dinsdag 22 apr 2014 - 18:24

Ineke, helemaal met je eens. Zo ouwelijk..vreselijk. Kate ziet er altijd leuk en koninklijk uit, evenals Letizia van Spanje en Mary van Denemarken. Geen van de dames heeft een berg juwelen nodig om er representatief uit te zien, het haar altijd keurig verzorgd. Kan Maxima echt wel wat van leren.

afbeelding van Willie

Willie

dinsdag 22 apr 2014 - 20:05

@ Marianne en anderen: helemaal mee eens!!!

afbeelding van Royal

Royal

dinsdag 22 apr 2014 - 19:55

Bah wat wordt hier weer afgegeven op Maxima, de mooiste koningin ooit!

afbeelding van Willie

Willie

dinsdag 22 apr 2014 - 20:06

@ Royal, smaken verschillen, gewoon nuchter blijven ook ten opzichte van Maxima

afbeelding van elise1

elise1

dinsdag 22 apr 2014 - 20:05

Nou, nou, de mooiste koningin ooit? Dat lijkt me sterk overdreven. Er zijn meer mooie koninginnnen. Maxima is er een van. Een hardwerkende en enthousiaste koningin met veel inzet voor ons land. En een koningin met een verrassende kledingstijl zullen we maar zeggen. Soms geweldig mooi en stijlvol en soms slaat ze de plank ook helemaal mis (zoals vandaag, hoewel ik de kleur van de jurk erg mooi vind). In ieder geval niet vaak saai!

afbeelding van elise1

elise1

dinsdag 22 apr 2014 - 18:50

Helemaal mee eens!

afbeelding van Helena

Helena

dinsdag 22 apr 2014 - 17:45

Dit is het niet, volgende keer beter. Ik vind Kate er ook erg mooi uitzien, elegant en jong.

afbeelding van Carmen

Carmen

dinsdag 22 apr 2014 - 18:00

Vind ik ook Helena!

afbeelding van Sofia

Sofia

dinsdag 22 apr 2014 - 17:40

Ach jee....een opoe-jurkje. Leuk kleurtje maar de stijl is niet echt Maxima.Doet niets voor haar.Is ok als je of heel jong bent of juist een heel stuk ouder.Alles daar tussenin maakt alleen maar ouwelijk.

afbeelding van Carmen

Carmen

dinsdag 22 apr 2014 - 17:40

Leuk jurkje, maar helaas staat het Maxima niet zo mooi. Niet gunstig voor haar figuur en ondanks de leuke kleur doet het niks voor haar.
Maarrrr...Lieve Koningin Maxima, mocht u deze reacties lezen: niet afslanken hoor! Uw figuur is prachtig en zo vreselijk dun is echt niet mooi, ook al kunnen dit soort jurkjes dan misschien wel. Gewoon ander modelletje kiezen de volgende keer! :)

afbeelding van mmiepke2

mmiepke2

woensdag 23 apr 2014 - 10:05

Ik ben het ook he-le-maal met je eens!!!!

afbeelding van Jadita

Jadita

dinsdag 22 apr 2014 - 18:26

ben het helemaal met je eens Carmen.

afbeelding van Anouk

Anouk

dinsdag 22 apr 2014 - 17:15

Haar kapsel stoort me niet zo, maar dat jurkje maakt haar figuur enorm en grof...hoewel het wel een leuk jurkje is! de kleur staat haar mooi, het model alleen jammer genoeg niet

afbeelding van elisah.

elisah.

dinsdag 22 apr 2014 - 17:12

Afschuwelijk!!
Het hele plaatje is lelijk.
Kate is echt te jong voor dit jurkje, ook al vinden sommigen dat Kate stijfjes is gekleed.
De afgelopen dagen heb ik Kate in leuke jurkjes en pakjes/jassen gezien, het is in ieder geval koninklijk wat ze draagt en dat mis ik wel eens bij Maxima.

afbeelding van Royal

Royal

dinsdag 22 apr 2014 - 19:54

Kate is helemaal niet koninklijk, duizend in een dozijn burgermeisje met een aardig toetje...

afbeelding van LG

LG

dinsdag 22 apr 2014 - 22:04

Royal, that’s a little harsh isn’t it.

Just wondering if I would use your words and wrote "Maxima is helemaal niet koninklijk, duizend in een dozijn burgermeisje met een aardig toetje..." what would your thoughts be?

In my opinion Maxima is a beautiful woman who happens to have a huge budget for clothing and accessories and has access to a treasure trove of jewelry.

In spite of all that she doesn’t seem to care spending some of her budget on her hair (just my impression).

I wonder how you would feel if Kate (or other royals/women) would appear at official functions with hair like Maxima's;-)

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?