Vanwege het overlijden van Inés Zorreguieta kon Máxima vrijdag 8 juni het protonencentrum in Groningen niet openen. Vandaag bracht ze alsnog een werkbezoek, waarbij ze ook een emotionele toespraak hield over het overlijden van haar zusje. De culotte en kanten top van koningin Máxima komen van modehuis Natan. Zoals ook wel te zien is op de video, is koningin Máxima diep bedroefd door het overlijden van haar geliefde en begaafde zusje. Daarom wil ik jullie vragen om kritische reacties op de kleding ditmaal achterwege te laten. 

Afbeeldingsresultaat voor natan new york site:modekoninginmaxima.nl

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Luisje61

Luisje61

donderdag 21 jun 2018 - 19:41

De laatste dagen hebben we het zoveel over "respect" tav Maxima omdat ze weer op pad is na het overlijden van Ines. Respect, lastig om dit hier te melden, maar ik ga het toch doen. Dat heb ik meer voor bv onze artsen en verpleegkundigen in mijn ziekenhuis die altijd maar klaarstaan, in echt hele moeilijke situaties. Voor de brandweer die onze medemensen uit benarde situaties moeten redden, met het nodige gevaar!

Waardering heb ik voor Maxima! Zelf weet ik ook hoe het voelt als iemand je ontvalt waar je van houdt. Maar ook wij moeten door gaan met ons werk, ik bagatelliseer Maxima,s werk zeker niet in de spotlight hoor, maar we moeten allemaal na 1 week er weer zijn jammer genoeg.

Dit wilde ik even kwijt op deze modesite, maar ik weet zeker dat het hier ook kan!

Het leven is soms gewoon even niet zo makkelijk, voor ons als MKM -ers en voor onze Maxima niet

afbeelding van Margreet

Margreet

woensdag 20 jun 2018 - 17:07

Wát een moedige vrouw! Echt met tranen in de ogen zitten kijken en luisteren. Knap hoor, dat zij dit op kon brengen nu de pijn van het verdriet nog zo scherp is! Grote bewondering..

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 20 jun 2018 - 15:44

Wat een verdriet. Ze heeft het mooi en moedig verwoord. Hoop dat mensen haar ook de ruimte blìjven geven om te rouwen, op haar manier.

(ik was gisteravond in Ziggo Dome, tegenover de Arena (daar speelde Roger Waters, mijn man is grote fan en ik moest mee, maar heb geen spijt, was prachtig), en heb heel veel gezinnen, papa's en mama's met jonge kinderen, dochters vooral, gezien die naar Beyonce en Jay Z gingen. Hippe kleren aan, vol verwachting. Was geweldig om te zien. Ik hoop dat ze een prachtige avond hebben gehad. Net als de andere 50.000 bezoekers in de Arena (en de 17.000 in de dome, plus de max. 6.000 bij Demi Lovato in AFAS, het was een bijzondere avond in Amsterdam Zuidoost, duurde ook een uur voor we de stad uit waren :) )

afbeelding van Margreet

Margreet

woensdag 20 jun 2018 - 23:59

Hi Merel, ik kocht in 1967 "Piper at the gates of dawn", práchtige Pink Floyd plaat! Roger moet al een ouwetje zijn, nu (net als ik!).

afbeelding van Merel

Merel

donderdag 21 jun 2018 - 15:04

Hij is in de 70 :) Hij speelde fantastische Pink Floyd nummers, maar ook zijn nieuwe werk is mooi, en de show was heel indrukwekkend, en lekker (Trump)kritisch :)

afbeelding van jeannine

jeannine

woensdag 20 jun 2018 - 14:17

De tijden van een heel jaar zwart te dragen en zes weken rouwen zijn al lang voorbij , voor hen die vinden dat het zo hoort ze doen maar . Ik vind dat Maxima het goed doet, ze laat ons niet met vragen zitten door ons te zeggen hoe zij het ziet , en met naar een concert gaan is niets mis .Je kan thuis een kaars branden en een foto plaatsen af en toe aan de overledenen denken ,maar ze geeft vind ik een goed voorbeeld door verder te gaan met haar bezigheden. Zolang je anderen niet lastig valt doet ieder zoals hij vind dat het hoort .

afbeelding van Margriet76

Margriet76

woensdag 20 jun 2018 - 13:17

Ik denk dat het een goede uitlaatklep voor de dames is. Misschien was Inez zelf wel van van Beyonce. We hoeven er geen reden achter te zoeken. Het is belangrijk dat ze afleiding hebben.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 20 jun 2018 - 13:16

In tijden van verdriet heeft de een behoefte aan uren op de bank in joggingspak onbedaarlijk huilen en de ander gaat het liefst erop uit ivm afleiding. Laten we geen oordeel vellen over Máxima's doen en laten privé. Alvast bedankt.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 20 jun 2018 - 13:17

Reactie nav gewiste discussie over het concert.

afbeelding van sandy

sandy

woensdag 20 jun 2018 - 16:16

Wat erg zeg, dat mensen over zoiets vallen. Ik begreep de kritiek ook niet over Maxima's keuze om een aantal dagen nog bij haar moeder te blijven.

afbeelding van orchidee

orchidee

woensdag 20 jun 2018 - 13:13

Volgens mij staat ze op de foto met Alexia.

afbeelding van Merel123

Merel123

woensdag 20 jun 2018 - 13:04

Volgens de AD was het hele gezin er.

afbeelding van Lina

Lina

woensdag 20 jun 2018 - 13:07

Ja dat lees ik nu ook daar, telegraaf had het dus alleen over Maxima en Amalia.

afbeelding van Margriet76

Margriet76

woensdag 20 jun 2018 - 09:37

Ps was ze bij het concert van Beyonce en Jaz Z lees ik dat op de foto die je stuurde Iris?

afbeelding van Margriet76

Margriet76

woensdag 20 jun 2018 - 09:29

Een brok in mijn keel bij het zien van deze beelden en dan te weten dat er alleen al in Nederland zoveel mensen met depressies te maken hebben. Ik heb zelf ook een dierbaar iemand in mijn omgeving en weet hoe zwart bepaalde periodes kunnen zijn. Sterkte Máxima bij dit verlies en de verwerking. Het is zoals je zegt, Ines heeft de innerlijke rust gevonden .

afbeelding van sandy

sandy

woensdag 20 jun 2018 - 03:03

Ik vond het aangrijpend om Maxima's toespraak te horen, vooral toen ze zei dat Ines niet kon genezen. Ik heb namelijk jarenlang aan depressies geleden. Maar in mijn geval hebben medicijnen zeer goed geholpen. Ik lijd er niet meer aan. Helaas heeft dit bij Ines niet geholpen. Vreselijk. Ik wens het koninklijk gezin veel sterkte toe.

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

woensdag 20 jun 2018 - 00:50

En ook is ze dinsdagavond met Alexander gespot in de Johan Cruyff Arena bij popconcert Beyoncé and Jay Z.

afbeelding van Marga

Marga

dinsdag 19 jun 2018 - 23:53

Hoe bijzonder is het dat Maxima alweer zo de brug kan slaan tussen het werkbezoek in het protonen centrum en het enorme verdriet om het verlies van haar zusje. Enorm veel respect voor u, Majesteit. Ik wens u en uw gezin ook voor de komende tijden heel veel sterkte toe!! Hopelijk helpt de aankomende zomervakantie om het verdriet de tijd te geven om te verwerken en een plaats te geven.

afbeelding van Suus

Suus

dinsdag 19 jun 2018 - 22:48

Wat krachtig dat ze toch naar Groningen is gegaan en een toelichting wilde geven. Heel, heel veel respect voor haar kwetsbaarheid. Het is intens verdrietig om haar zo te zien en het raakte mij zeer. Ik hoop dat ze de tijd neemt om met het verdriet om te gaan, op de manier die bij haar past. Wat mij betreft doet ze de komende periode wat ze wil (wel werken/niet werken/beetje werken: wat goed voelt).

afbeelding van karpathos

karpathos

dinsdag 19 jun 2018 - 21:44

Met tranen in mijn ogen heb ik naar de toespraak van Máxima geluisterd. Respect voor deze lieve vrouw die toch nog naar Groningen is gekomen en haar werk weer oppikt.

afbeelding van gambetta

gambetta

woensdag 20 jun 2018 - 03:01

Ja, dat is toch wel heel bijzonder dat ze zich zo uitspreekt op deze manier en in deze situatie. Ik hoop dat ze dicht bij haar gevoel kan blijven, en niet geforceerd vrolijk en opgewekt gaat doen omdat ze wellicht zou kunnen denken dat dat van haar verwacht wordt. Niet doen; ze merkt vanzelf wel wat weer lukt en wat (nog) niet. Ik wens haar en de families veel kracht en hoop ook dat ze rust kan vinden bij God en haar verdriet bij Hem kan uiten.

afbeelding van Maribrune

Maribrune

dinsdag 19 jun 2018 - 20:56

Helemaal eens met doro.
Hoop ook dat maxima na een herstelperiode de kracht kan vinden om aandacht te vestigen op de geestelijke gezondheid !!!
Gelukkig is er binnenkort de vakantie en dus tijd om met het gezin door te brengen...

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 20 jun 2018 - 11:42

Moedige Máxima!
Wat moet het moeilijk zijn om na het verlies van je vader en zusje hier zo te staan.. Heel veel respect, medeleven en sterkte...
Abrazo fuerte y muchisimo suerte por usted y su familia aquí y en Argentina...

We moeten natuurlijk allemaal aan het werk na zo’n ingrijpende gebeurtenis, maar als je zo in de spotlights staat, is het wel een uitdaging. Diep respect voor Máxima en haar statement en hopelijk kunnen zij en haar familie ook terug kijken op veel mooie momenten en herinneringen. En ik hoop dat ze hiermee een bijdrage kan leveren aan meer openheid en begrip voor deze ziekte.

Een opmerking over haar uiterlijk. Het valt me op het filmpje op dat de voorste lokken van haar haar prachtigop haar schouders vallen. Van mij mag ze alles op die lengte laten knippen. Staat super mooi.

afbeelding van Doro

Doro

dinsdag 19 jun 2018 - 17:51

Diep, diep respect en bewondering voor Maxima en haar familie.
Ik hoop dat ze het verdriet op termijn kan gaan gebruiken om, net als Harry, Meghan, William en Kate in de UK, zich hard te maken voor deze ziekte. Krachten bundelen. maar eerst een klein beetje helen.

blijf maar lekker thuis lieve Maxima

afbeelding van Mary

Mary

dinsdag 19 jun 2018 - 17:18

De rillingen lopen er van over m'n rug... liefdevol gesproken! Heel knap!!

afbeelding van Fina

Fina

dinsdag 19 jun 2018 - 15:54

Respect dat Maxima haar woord doet ook ik had tranen in mijn ogen.
De ziekte depressie moet veel beter en opener over gesproken worden het is zo'n ingewikkelde en ongrijpbare ziekte.
Buiten dat zag de koningin er ook goed uit, heb wel eens begrepen dat groen haar lievelingskleur is dus zal ze zich hier ook comfortabel in voelen.

afbeelding van Els

Els

dinsdag 19 jun 2018 - 15:43

Bewondering en respect dat de Koningin in staat is haar werk te hervatten na deze moeilijke periode.
En wat een mooie woorden over haar zusje en het begrip dat ze voor de beslissing van Inez heeft. Ik heb huilend naar het journaal gekeken.

afbeelding van car

car

dinsdag 19 jun 2018 - 15:26

Pfoee! Speechless! Je voelt de pijn en het verdriet..bij een tekst die ze inmiddels uit haar hoofd kon dromen! Goed om een verklaring te geven..ook al zou het niet moeten hoeven, nu is ze de pers en alle vragen voor!
Heel veel sterkte Lieve Maxima! Nu wordt je nog geleefd...maar de klap zal ongetwijfeld nog komen! ♡♡

afbeelding van jeanine68

jeanine68

dinsdag 19 jun 2018 - 14:46

Ik heb heel veel respect voor Maxima dat ze op deze wijze het Nederlandse volk toespreekt en bedankt! Wat zal dit ontzettend moeilijk geweest zijn voor haar. Heel veel sterkte Maxima en WA en ook sterkte voor de prinsessen!!

afbeelding van Helena

Helena

dinsdag 19 jun 2018 - 14:37

2 keer. Sorry.

afbeelding van Helena

Helena

dinsdag 19 jun 2018 - 14:36

Geweldig, koningin Maxima, dat u het zo heeft kunnen zeggen en al weer op werkbezoek gaat. Diep respect heb ik hiervoor.

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

dinsdag 19 jun 2018 - 14:24

Mooie ingetogen kleding en verzorgde coupe.
Dappere koningin om daar zo alleen haar emoties tr wille.

Mooie ingetogen kleding en verzorgde coupe.
Dapper majesteit dat u u zo emotioneel kon uiten.
Ik wens u nogmaals veel sterkte !

afbeelding van JokeGram

JokeGram

dinsdag 19 jun 2018 - 14:21

Wat dapper van haar dat zij dit aan iedereen zo kan zeggen. Het is zo moeilijk om alles weer een eerste keer te doen na een tragische gebeurtenis. Groot respect voor Maxima.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 19 jun 2018 - 14:21

Het is zo zwaar. En nog zo vreselijk vers. Velen zouden besluiten een tijdje niet te werken.
Zeer veel waardering voor onze Maxima. Voor altijd in mijn hart.
Er is hiervoor denk ik ook al veel verdriet en zorgen geweest om Ines haar situatie...maar dan houd je altijd hoop op een therapie of medicijn.

afbeelding van Lina

Lina

dinsdag 19 jun 2018 - 13:58

Ontzettend dapper dat Maxima dit doet, vooral omdat je ziet dat ze het er (dat kan ook niet anders) erg moeilijk mee heeft.

Ik hoef ook niet kritisch te zijn over de cullote omdat ik hem prachtig vind, hij is wat wijder waardoor het veel op een (broek)rok lijkt. De kleur vind ik ook erg mooi. Als ik hem in de winkel zou zien hangen zou ik hem direkt kopen.

Nogmaals, complimenten aan Maxima dat ze hier een persoonlijk verhaal verteld.

afbeelding van Arianne

Arianne

dinsdag 19 jun 2018 - 13:54

Ach, inderdaad tranen in mijn ogen. Nu kijk ik niet naar de kleding inderdaad, maar naar onze lieve koningin die in een hele moeilijke periode zit. Heel veel respect, sterkte.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

dinsdag 19 jun 2018 - 13:45

Tranen met tuiten na het bekijken van de verklaring van de Koningin.

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

dinsdag 19 jun 2018 - 13:38

De kleding en haardracht vind ik nu van ondergeschikt belang. Ik heb respect voor de mooie wijze, heel waardig en koninklijk waarop ze zich vanmorgen heeft uitgesproken!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 19 jun 2018 - 13:31

Wat ontzettend moedig, om zo persoonlijk de Nederlanders toe te spreken, en haar verdriet ook te laten blijken. Heb het gekeken met tranen in mijn ogen.

Overigens ook goed dat ze het zo heeft gedaan, het eerste bezoek zonder al te veel publiek en pers ed. Dat maakte het hopelijk heel iets 'makkelijker' voor haar.

afbeelding van Merel123

Merel123

dinsdag 19 jun 2018 - 13:30

Heel veel bewondering voor Maxima. Ik vind het echt bewonderenswaardig hoe ze daar staat om de pers toe te spreken.

afbeelding van Babs74

Babs74

dinsdag 19 jun 2018 - 13:27

Respect, alleen maar respect voor koningin Maxima.

afbeelding van Helena

Helena

dinsdag 19 jun 2018 - 13:23

Geweldig, koningin Maxima, dat u het zo heeft kunnen zeggen en al weer op werkbezoek gaat. Diep respect heb ik hiervoor.

afbeelding van Frederike

Frederike

dinsdag 19 jun 2018 - 20:30

Ik sluit mij aan bij de woorden van Helena. Sterkte koningin Máxima.

afbeelding van Emma

Emma

dinsdag 19 jun 2018 - 13:18

Respect. Ik kan er weinig meer over zeggen. Ik vind het alleen maar knap dat ze er is, en alweer de kracht heeft om anderen die ziek zijn te bezoeken in dit centrum. Ik kan me voorstellen dat zo'n bezoek altijd zwaar is om af te leggen, maar zeker ook nu.
Hier een mooi filmpje. De Koningin doet het ongelofelijk goed, wat moet het moeilijk zijn voor haar en dat zegt ze ook eerlijk. https://nos.nl/artikel/2237263-maxima-over-overlijden-zus-ze-kon-niet-ge...

Mooie oorbellen heeft ze ook in. Heb je enig idee wie ze ontworpen heeft Josine? Volgens mij kennen we ze al wel, juni 2013 in Eindhoven?

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

dinsdag 19 jun 2018 - 13:20

Oorbellen komen ook van Natan, maar zij kopen wel weer bij andere ontwerpers in. Daar zijn ze helaas heel gesloten over, dus concrete namen heb ik nog niet kunnen vinden.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?