Hare Majesteit Koningin Máxima is woensdagochtend 14 november 2018 in Den Haag aanwezig bij de lancering van SchuldenlabNL. De Stichting SchuldenlabNL is een samenwerkingsverband tussen publieke en private partijen en heeft als doel Nederland schuldenzorgvrij te maken.

Volgens SchuldenlabNL zijn er meer dan 2 miljoen huishoudens in Nederland met betalingsachterstanden, waarvan bijna 1,4 miljoen met risicovolle of problematische schulden. De ernst, omvang en urgentie van problematische schulden wordt door publieke en private partijen onderkend. Zij investeren in (vernieuwende) preventieve en curatieve aanpakken om burgers schuldenzorgvrij te krijgen en te houden. De aanpak is effectief en de sociale impact groot, maar de huidige werkwijze van deze partijen is sterk gefragmenteerd en daardoor zeer kostbaar en tijdrovend. SchuldenlabNL gaat dit als onafhankelijk platform aanpakken door gezamenlijk te werken aan landelijke opschaling van succesvolle lokale projecten rond armoede en schulden. Doel is kwetsbare groepen schuldenzorgvrij te maken waardoor zij weer grip krijgen op hun financiële en persoonlijke situatie en zij hun toekomst weer positief tegemoet kunnen zien.

Outfit: na de maximale klokmouwen van de uitreiking van de Militaire Willemsorde is het vandaag de beurt aan maximale pofmouwen. Máxima's nieuwe top en pantalon komen uit de wintercollectie van Natan, die wordt gekenmerkt door ruitjes. 


Foto: PPE/Nieboer


Foto: PPE/Nieboer


Foto: PPE/Nieboer

Outfit van Natan:

Máxima's nieuwe clutch komt van het Franse Hermès. Informatie met dank aan Heaven. 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Moon

Moon

donderdag 15 nov 2018 - 18:04

Ik vind dit leuk, gedurfd en apart. Mooie stoffen en accessoires. Zelfs bij elkaar vind ik het leuk, maar ik zou echt een feestje in de kledingkast van Maxima hebben om allemaal nieuwe combinaties te maken.
Had de koningin laatst niet een geruite top aan zonder mouwen? Met een effen roestbruine broek. Ruil de top om met deze en voila een nieuwe wintercombi. En heeft ze niet een oranje broekpak, kan deze top niet bij die broek? Zwarte accessoires en voila. Of een charcoal broek, heeft ze ook nog wel ergens liggen? En ze heeft ook genoeg mooie tops in ecru, die met die pussybow bijvoorbeeld op deze broek, gaaf! Die blouse heeft ze ook in het zwart, hoppa! Volgens mij heeft ze gewoon ingeslagen om te combineren hoor. Deze stoffen kun je over 10 jaar ook gewoon nog aan, we gaan vast onderdelen terugzien in andere combi's!

afbeelding van Merel

Merel

donderdag 15 nov 2018 - 10:30

Ik heb helemaal niets tegen wijd op wijd, en ben gek op ruiten, en toch vind ik dit niet geslaagd:
De top: de mouwen zijn geweldig, maar het riempje is een suf riempje, en voegt extra plooi toe die dit architectonische ontwerp verpest. En de lage mouwinzet vind ik ook jammer: dit zou toch veel mooier zijn als de mouwinzet op de schouder zat.
De broek: die omslag. waarom?
De ruit op ruit: applaus, heerlijk om dessins te combineren. Helaas zijn dit twee vrij muffe ruitjes, die elkaar op geen enkele manier versterken. Dit soort ruitjes smeekt om een pittig accent. Creme of zwart kan, maar veel liever bordeaux, oranje, kobalt, citroengeel, grasgroen. Nog veel liever: een ruit (of twee) in die kleuren in plaats van blergh met blergh..
De clutch: geweldig minimalistisch onberispelijk vakmanschap. Zo geweldig prachtig dat die clutch het verdient om de ster van een outfit te zijn.

afbeelding van zara

zara

donderdag 15 nov 2018 - 10:06

Prachtige verzorgde look, met erg leuke details, zoals het riempje en de clutch. Maar het heeft ook iets kneuterigs en gezelligs, en de top met laag ingezette wijde ballonmouwen in ruitjesstof oogt wat massief. De broek vind ik prachtig. Een mooie slank gesneden donkere trui erop lijkt me ook heel mooi staan.

afbeelding van Sarah Kay

Sarah Kay

woensdag 14 nov 2018 - 21:06

Ik vind het een superleuk geheel!

afbeelding van Margriet76

Margriet76

woensdag 14 nov 2018 - 20:54

Wat een geweldig leuke look zeg. Echt een terugkomer nadat Maxima rustiger aan moest doen. Maar ze slaat terug en hoe! Chapeau!!!

afbeelding van Jrn

Jrn

woensdag 14 nov 2018 - 20:37

Heerlijke outfit, flamboyant herfstig en die clutch is TDF!

afbeelding van 29novmode

29novmode

woensdag 14 nov 2018 - 20:36

Ik schrik van die enorme pofmouwen, dat moet toch niet lekker zitten. De ruit patronen vindt ik mooi, maar niet bij elkaar gecombineerd. Het wijde model broek is niet mijn smaak. Haar kapsel is prachtig.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 14 nov 2018 - 20:35

Ruit op ruit, echt niet mooi, trend of niet...

afbeelding van Frederike

Frederike

woensdag 14 nov 2018 - 22:32

Mee eens! Ook de brede omslag vind ik bij deze broek niet mooi.
Maar wat ik wel mooi vind is hoe haar haar vandaag zit.

afbeelding van marinde

marinde

woensdag 14 nov 2018 - 19:17

Wat vind ik deze outfit lelijk. De mouwen van de top zijn zo ongelooflijk pompeus.....

afbeelding van Esther6

Esther6

woensdag 14 nov 2018 - 18:55

Hi Josine,

Weet je al meer over de andere accessoires? Riem, schoenen, sieraden... Kun je keer een blog over Maxima haar riemen collectie maken? Onderbelicht maar sterk aanwezig dank!

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

woensdag 14 nov 2018 - 18:21

Nee,als combinatie niks,maar de top op strakke pantalon kan heel goed.
Niet deze vreselijke pantalon,ook geen riempje daar is de blouse te wijd voor.
Net als de mouwen.
Haar is prima en ze is goed geluimd!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 14 nov 2018 - 18:21

Wat fijn om Maxima weer te zien. Hopelijk Gaat het weer beter met haar en is ze herstellende.
Wat een super trendy outfit! Dit doet ze weer goed. Ik denk dat de broek ook heel leuk is met een oranje bruine trui, maar met deze top helemaal leuk!

afbeelding van elise1

elise1

woensdag 14 nov 2018 - 17:27

Heel fijn dat ze weer aan het werk is. En ze heeft haar best gedaan op het kapsel. Ben weliswaar geen liefhebber van krullen en 'hulphaar' maar het ziet er mooi verzorgd uit.
Voor de rest van de outfit heb ik maar één woord: verschrikkelijk!

afbeelding van car

car

woensdag 14 nov 2018 - 16:57

Ik vind het, omdat het totaalplaatje helemaal verzorgd is, best een leuk lookje!
Maar wel twee kleine puntjes...wanneer je z'on wijde lange broek draagt tot op de grond dan moet je hem nooit omslaan...want dan lijkt het alsnog dat je korter bent dan de broek
Tweede puntje...ik denk dat ze handig gebruik heeft gemaakt van 12 dagen rust...want ze ziet er uitgestreken en gaaf uit....ik bedoel dus eigenlijk dat ze ondertussen lekker schoonheidsingreepjes heeft gehad!

afbeelding van Maxi

Maxi

zaterdag 24 nov 2018 - 03:45

Car, ik denk at je gelijk hebt!!

afbeelding van Marja

Marja

woensdag 14 nov 2018 - 16:16

Broek is leuk, top is leuk maar niet bij elkaar. Of een effen broek erbij of een effen top maar niet deze twee ruiten.

afbeelding van Johannetta

Johannetta

woensdag 14 nov 2018 - 16:12

Geinig!!!! De broek vind ik top! En de top eigenlijk ook. Ze houdt van gekke mouwen. Ik zou dit tenue ook wel eens in de kleuren van vsnochtend willen zien. Mooie zachte uitstraling.

afbeelding van LG

LG

woensdag 14 nov 2018 - 15:59

Ik hoop dat ze een keer zwarte korte sokken in haar peeptoes aanheeft met een culotte erboven en dan kijk ik al uit naar de reacties ;-)

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 14 nov 2018 - 18:20

tekst weggehaald want ik vond bij nader inzien toch dat ze er helemaal niet magertjes uitzag

afbeelding van Eyecatcher

Eyecatcher

woensdag 14 nov 2018 - 15:28

Kan niet vaak zeggen dat ze er naast zit maar dit is een misser! Je kunt met ruitjes stof deze dingen niet doen. En je moet Maxima heten om dit te durven, natuurlijk.

afbeelding van Catharina Afra

Catharina Afra

woensdag 14 nov 2018 - 15:04

Top top top! Alles! De clutch zou ik ook graag toevoegen aan mijn garderobe!

afbeelding van Pablaroughskirt

Pablaroughskirt

woensdag 14 nov 2018 - 15:02

Vreselijk tuttig! Die pofmouwen en het suffe ruitjes motief op de te lange broek met de te brede zoom.....ook die kleur is zo flets Is het typisch seventies of later? Het is in ieder geval retro.

afbeelding van Lina

Lina

woensdag 14 nov 2018 - 16:36

Nou nee geen 70tiger jaren, dat was de hippietijd, toen ik tiener was, toen had je dit soort kleding echt niet.
Die brede omslag aan de onderkant van de broek (ik kan het me niet zo goed herinneren) zal niet eerder dan de jaren 80 zijn geweest dan.
P.s.
Ik heb snel even wat oogezocht en vind er dit over:
“Ook deze trend heeft invloeden uit de jaren '90 en 2000. De omgeslagen of opgerolde broekspijp was toen namelijk super fashionable. De omgeslagen broekspijp zien we nu weer verschijnen in het modebeeld, onder de naam 'folded jeans'.”

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 14 nov 2018 - 15:50

Het is typisch seventies inderdaad, en ja: de seventies domineren de catwalk momenteel.

afbeelding van Maxi

Maxi

woensdag 14 nov 2018 - 15:00

Het is niet mijn smaak en de kleuren vind ik te flets, maar met wijd op wijd is naar mijn mening niets mis. Het is zelfs modieus! Wat hier dan weer wordt bedorven door het riempje, zoals hierboven al werd opgemerkt. Maxima heeft helaas geen geweldige smaak..

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 14 nov 2018 - 13:42

Ik heb het even moeten laten bezinken. :-)
De kleuren staan haar fantastisch. De top met pofmouwen kan ze met haar lengte best hebben. Alleen vind ik de omslag in de broek te zwaar ogen.
Voor de rest....... I like it.
Heur haar zit ook erg mooi. Het totaalplaatje is erg verzorgd.
Ze ziet er goed uit. Ik denk dat de waarschijnlijke darmontstekingen achteraf zijn meegevallen.

afbeelding van Marjan

Marjan

woensdag 14 nov 2018 - 13:14

Dit is het niet voor mij. En daar laat ik het maar bij.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 14 nov 2018 - 13:04

Fijn om haar weer te zien. En zo stralend ja. Een vlot plaatje en goed verzorgd. Met haar lengte kan ze dit goed hebben. Zoveel beter dan de outfit bij afscheid Donner.

afbeelding van Sietske N.

Sietske N.

woensdag 14 nov 2018 - 13:04

De items afzonderlijk vind ik wel mooi, vooral de top zou ik graag op een andere manier nog eens terug zien. Bij elkaar is het hem voor mij helaas niet. Ik vind het niet mooi dat het twee verschillende soorten stof zijn met ruit op ruit.
Josine, heb jij enig idee of WA en Maxima vanavond naar het feest van prins Charles gaan?

afbeelding van Anne029

Anne029

woensdag 14 nov 2018 - 16:55

Alleen Prinses Beatrix gaat naar het verjaardagsfeest van Charles, in Londen.

afbeelding van Sietske N.

Sietske N.

woensdag 14 nov 2018 - 18:00

Dankje!

afbeelding van Fina

Fina

woensdag 14 nov 2018 - 12:50

Helemaal Top, Prachtig de ruitjes en door het riempje prima in balans. En wat straalt Maxima weer fijn om te zien.

afbeelding van Mijtje

Mijtje

woensdag 14 nov 2018 - 12:45

Geweldige outfit, ik word hier helemaal blij van!

afbeelding van Sjanine

Sjanine

woensdag 14 nov 2018 - 12:44

Wouw.. ik vind dit hartstikke leuk..
Al moet ik zeggen dat die prachtige lokken deze outfit w.s. weet te redden..
Ik vind dit zo maximaal maxima.. ze kan dit prima hebben, zo modern maar ook een vleug vintage.. alles klopt en is eigentijds..

afbeelding van Arianne

Arianne

woensdag 14 nov 2018 - 12:42

Het haar is mooi verzorgd ja! Ruit op ruit vind ik ook niks en wijd op wijd ook niet. Maar de kledingstukken afzonderlijk zou ik ze graag in een andere combinatie, zoals hierboven beschreven, willen zien. Vooral die met die zwarte cowltrui!

afbeelding van Merel123

Merel123

woensdag 14 nov 2018 - 12:20

Ik moest even twee keer kijken om een mening te vormen.
Eerste reactie was uhhh wat is dit nu toch weer. Maar op hetzelfde moment vond ik het eigenlijk heel mooi.
Het staat haar echt heel goed. Foto 1 doet me zelfs aan de catwalk denken.
Door het riempje, haar slanke taille en haar lengte is het mooi in balans.

afbeelding van Jantje R

Jantje R

woensdag 14 nov 2018 - 11:58

Maxima is een mooie verschijning. Ze straalt op deze foto. Haar haar zit mooi. Maar deze kleding vind ik vreselijk. Zo jammer van Maxima.

afbeelding van Jens

Jens

woensdag 14 nov 2018 - 11:57

Prachtig! Helemaal van nu de ruit op ruit en dan dat kapsel er bij. Whow. Ik zou toch zo graag willen dat mijn benen lang genoeg zouden zijn voor zo'n model broek.
Daarnaast ben ik eens met Doro: broek ook graag een keer met zwarte coltrui en dito flaphoed.

afbeelding van jeannine

jeannine

woensdag 14 nov 2018 - 11:56

Dit is echt het pak voor een circusclouwn meer ga ik daar niet over zeggen ,mij krijgen ze zo niet op straat te lelijk

afbeelding van Helena

Helena

woensdag 14 nov 2018 - 11:55

ik vind het bijzonder dat je zo iets durft te dragen. Het is wel heel erg apart en opvallend.
Soms denkik, als je elke keer wat anders wilt dragen, dan kom je ook op zulke kleding terecht.
Ik vind ook dat ze eens kleding moet gaan combineren, dan hoeft ze zeker geen jaar meer iets nieuws te kopen. Misschien toch te moeilijk, om dit te verzinnen? Josine ga erop af.

afbeelding van Claire

Claire

woensdag 14 nov 2018 - 11:54

Mooi kapsel!

afbeelding van Krielie

Krielie

woensdag 14 nov 2018 - 11:50

V-R-E-S-E-L-IJ-K! en daar laat ik het bij

afbeelding van Adeline

Adeline

woensdag 14 nov 2018 - 11:40

Wat een leuke tuniek, het z.g.Higgins of Dave Berry ruitje als ik mij niet vergis!
Een zwarte pantalon had wat meer rust in het geheel gebracht.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 14 nov 2018 - 11:36

Op de eerste foto zie je trouwens wel gelijk waarom televisiemakers gruwen van ruitjes. Voor een tv-opname krijg ik ook altijd de vraag om geen ruitjes of fijne streepjes aan te doen. Ik heb al tien keer in mn ogen gewreven bij het bekijken van de foto. En ik heb goede ogen, want ze zijn vorige week goedgekeurd voor m'n rijbewijs. 100 procent goed en dat na 24 jaar diabetes. Ja, ik heb een rondedansje gedaan ;)

afbeelding van Margot van de poelepetaten

Margot van de p...

woensdag 14 nov 2018 - 11:32

Ik vind dat deze outfit in 2 verschillende kleurstellingen en patronen qua vormen haar prachtige figuur te niet doet. Overigens vind ik een broek voor Maxima wel aanbevelingswaardig. Mijn moeder zegt altijd bij dunne panties ‘kind doe toch een broek aan, zo krijg je nog buikklachten’. Ik weet niet of het waar is hoor!
T.a.v. het haar ik vind het mooi zitten en bij dunner wordend haar is kunstwerk of het nu lang of kort (bob) is onvermijdelijk.

afbeelding van Lina

Lina

woensdag 14 nov 2018 - 13:40

Margot, ik begrijp je moeder wel, vroeger dacht men dat je van kou blaasontsteking kreeg, ik kreeg ook nog wel van mijn moeder te horen dat ik als ik een kort rokje aanhad (jaren 70) als het niet al te warm was ik blaasontsteking zou oplopen, nu weten we dat een blaasontsteking van een bacterie komt en niet met kou te maken heeft.
Het enige wat er kan gebeuren is dat je dan vaker moet plassen als je buikstreek te koud wordt ;)

afbeelding van Aaltje73

Aaltje73

woensdag 14 nov 2018 - 11:34

Daar moest ik ook aan denken. Een lange broek tegen het optrekken van kou zei mijn moeder altijd. Misschien daarom ook de lange broek bij het afscheid van Donner?

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 14 nov 2018 - 11:32

Deze broek met een zwarte coltrui en grote oorbellen (en dan ook heel graag een zwarte borsalino of flaphoed a la Bianca Jagger)
Dat zou cool zijn!

afbeelding van Suus

Suus

woensdag 14 nov 2018 - 20:19

Helemaal mee eens Doro, dat zou echt gaaf staan! Ik vind de broek onwijs tof, maar dan wel met een aangesloten top erop.

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?