Koningin Máxima is woensdag 30 oktober 2019 aanwezig bij de lancering van de Nederlandse Schuldhulproute in de Verkadefabriek in 's-Hertogenbosch. De Schuldhulproute is een publiek-private samenwerking tussen SchuldenlabNL, Geldfit.nl, fiKks, Moedige Dialoog en de Nederlandse Vereniging van Banken.

Nederland telt zo'n 1,4 miljoen huishoudens met risicovolle of problematische schulden. Dergelijke schulden brengen hoge maatschappelijke kosten met zich mee en veroorzaken veel persoonlijk leed. De Nederlandse Schuldhulproute moet bijdragen aan het voorkomen van problematische schulden. De route is een landelijke infrastructuur waarin bedrijfsleven, overheid en schuldhulporganisaties samenwerken om mensen schuldenzorgvrij te maken door hen grip te laten krijgen op hun financiële en persoonlijke situatie.

Ook de gemeente 's-Hertogenbosch doet mee met deze route en start het Schuldenlab073. Wethouder Huib van Olden spreekt tijdens de bijeenkomst over de lokale aanpak in de gemeente: de Eerste Hulp Bij Geldzaken (EHBG). Na afloop van de lancering spreekt Koningin Máxima met enkele partners en ervaringsdeskundigen.

Mode
Outfit: donkerblauw deux-pièces met pantalon. 
Eerder gedragen: Nee 
Ontwerper: Natan
Accessoires: waaier-oorbellen van JAR

De top hangt ook in het wit in haar kast: 

Oorbellen van Jar Fan:

Afbeeldingsresultaat voor jar fan site:modekoninginmaxima.nl

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Jens

Jens

zaterdag 09 nov 2019 - 23:02

Dit zou ik zo graag in mijn werkkledingkast willen hebben hangen. In welke bui je ook bent ‘s morgens, dit past altijd.

afbeelding van elisah.

elisah.

donderdag 31 okt 2019 - 12:28

Ik hou erg van ton-sur -ton, maar dan liever in andere uitvoering dan wat de modellen dragen.

afbeelding van nettyroyal

nettyroyal

donderdag 31 okt 2019 - 09:42

De ontwerper van de oorbellen is JAR. Fan is het Engelse woord voor waaier :-)

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

donderdag 31 okt 2019 - 09:45

Je hebt helemaal gelijk. Dit foutje is er ingeslopen omdat ik niet zeker wist of het hier ging om JAR Paris of JAR van de Fan-oorbellen. Ik moet dat nog eens uit gaan zoeken en tot die tijd laat ik het even zo staan.

afbeelding van Eyecatcher

Eyecatcher

donderdag 31 okt 2019 - 12:55

Je bent ondertussen een encyclopedie geworden Josine, wat jij allemaal weet over mode en modemerken. Petje af!

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

donderdag 31 okt 2019 - 09:41

De kleur is inderdaad donkerblauw. Op elke foto lijkt het weer anders, maar ons forumlid Amaliaatje was erbij en heeft met eigen ogen gezien dat het geen zwart was. Dus tekst in het artikel is aangepast.

afbeelding van Babs74

Babs74

donderdag 31 okt 2019 - 09:39

Mooie verzorgde outfit.

Ik zag een foto op IG voorbij komen en daarop was de combinatie blauw. Zo zie je maar weer hoe een foto vertekent...en wij hier met z'n allen de foto's maar beoordelen terwijl het in het echt er heel anders uit kan zien.

afbeelding van Marly

Marly

donderdag 31 okt 2019 - 08:55

Op de dailymail is duidelijk te zien dat het gewoon donkerblauw is, ook de broek, ook smiddags bij ANP prachtige stijlvolle foto’s, ik ben het dus totaal niet eens met sommige reacties, niks begrafenis en waarom altijd kleurige kleding, dat donkerblauwe staat zo chique en past goed bij de gelegenheid, ik hou ervan. De top is echt prachtig en de broek, niet mijn smaak met wijde pijpen maar het geheel daar gaat het om, ik heb ook wel eens mooiere oorbellen gezien maar who cares...ze ziet er echt uit zoals ik haar graag zie, niet over the top maar klasse. Jammer dat sommige reacties vrij scherp zijn, is niet nodig naar mijn mening. Ik zal wel ouderwets zijn Josine, maar loshangend haar vind ik niet meer zo mooi staan bij ouderen, mits je natuurlijk een volle bos haar hebt, zoals Mary. Maar Maxima staat opgestoken haar het allermooist, ze wordt er knapper van.

afbeelding van Marly

Marly

donderdag 31 okt 2019 - 08:50

Op de dailymail is duidelijk te zien dat het gewoon donkerblauw is, ook de broek, ook smiddags bij ANP prachtige stijlvolle foto’s, ik ben het dus totaal niet eens met sommige reacties, niks begrafenis en waarom altijd kleurige kleding, dat donkerblauwe staat zo chique en past goed bij de gelegenheid, ik hou ervan. De top is echt prachtig en de broek, niet mijn smaak met wijde pijpen maar het geheel daar gaat het om, ik heb ook wel eens mooiere oorbellen gezien maar who cares...ze ziet er echt uit zoals ik haar graag zie, niet over the top maar klasse. Jammer dat sommige reacties vrij scherp zijn, is niet nodig naar mijn mening. Ik zal wel ouderwets zijn Josine, maar loshangend haar vind ik niet meer zo mooi staan bij ouderen, mits je natuurlijk een volle bos haar hebt, zoals Mary. Maar Maxima staat opgestoken haar het allermooist, ze wordt er knapper van.

afbeelding van Birchwood

Birchwood

woensdag 30 okt 2019 - 21:45

Dit is inderdaad een keurige en stijlvolle look met als gezellige uitschieter de oorbellen. Helemaal niets mis mee en absoluut niets op aan te merken. Ook geschikt voor de gelegenheid.
Ik ben het wel met Josine eens; iets meer schwung in d’r look kan ik absoluut waarderen. En ik word ook graag verrast door haar outfit en dat gebeurt vandaag niet echt.

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 30 okt 2019 - 22:47

Ik draag heel graag kleurrijke kleding maar soms word ik heel heel blij van een geheel zwarte of blauwe outfit en staat mijn gezicht niet naar kleur. Kan me voorstellen dat Máxima dat ook heeft. Net als mensen die heel soms opeens een kleur dragen.
Een verrassing an sich

afbeelding van Marie...

Marie...

woensdag 30 okt 2019 - 21:14

Heel mooi, heel stijlvol en rustig Een verademing zelfs. Soms vind ik dat losse haar, al die accessoires, veel kleur (go big or go home dus) enorm afleiden van het event. Dan gaat het vooral om Maxima en volgens mij is dat niet altijd de bedoeling.

afbeelding van Snijders

Snijders

woensdag 30 okt 2019 - 22:05

Helemaal eens met deze reactie.

afbeelding van 29novmode

29novmode

woensdag 30 okt 2019 - 19:32

Het pak staat haar goed, jammer dat ze er geen broche of ketting bij draagt.. Maxima 's haar zit goed.

afbeelding van karpathos

karpathos

woensdag 30 okt 2019 - 19:02

Dat dacht ik ook al op meerdere foto's te hebben gezien. Het is echter wel heel donker blauw. De tas van Natan lijkt zwart, maar heeft een donkerblauwe "gloed". Wel wil ik er even bij vermelden dat ik de goudkleurige oorbellen niet passend vind bij de ring.

afbeelding van elisah.

elisah.

woensdag 30 okt 2019 - 17:07

De top is volgens mij echt blauw, en tegenwoordig is blauw met zwart wel in.
Kan dus een combi zijn .

afbeelding van oranjefan

oranjefan

woensdag 30 okt 2019 - 16:50

Ik zou het leuker hebben gevonden als Maxima een mooie broche zou dragen en kleurige accessoires.

afbeelding van Marja

Marja

woensdag 30 okt 2019 - 15:43

Wat een mooie set. Prachtige zakelijke look. Wat zou zo'n scuba top nou kosten? Ik zou 'm zo in mijn kast hangen.

afbeelding van Margot van de poelepetaten

Margot van de p...

woensdag 30 okt 2019 - 15:34

Hoewel ik zelf scuba niet snel zal dragen, is het wel lekker onkreukbaar vormvast. Het is een mooie top. Is die camelkleurige met broek van de VN niet hetzelfde model? Ik vind die waaier oorbellen echt geweldig vooral bij een zakelijke outfit. Mooie knot zo op afstand gezien, maandag leek er nogal gepriegeld met de speldjes.

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

woensdag 30 okt 2019 - 15:06

Mooie verzorgde look,vooral de top is erg chique
Gewoon netjes !

afbeelding van Iris_c

Iris_c

woensdag 30 okt 2019 - 14:57

Passend voor de gelegenheid, het is wel erg black beauty nu. Zelf had ik wel nog iets gekleurds toegevoegd want het is geen uitvaart vandaag toch? Wellicht schoenen in een knalkleur want die heeft ze genoeg. Ik kan me wel voorstellen dat je het na 20 jaar wel eens even gehad hebt met je elke dag in iets spectaculairs moeten hijsen en stilzitten als ze je haar en make-up doen. Soms word je wakker en wil je je gewoon in 'het eerste het beste dat je tegenkomt in je kast' hijsen toch?

afbeelding van gambetta

gambetta

woensdag 30 okt 2019 - 16:40

Wat betreft je laatste twee zinnen: daar kan iedereen wel eens behoefte aan hebben en de koningin ook. Alleen dan wel in haar vrije tijd.
Als je 'in functie' komt als koningin kan dat niet, en heeft ze zorg aan haar uiterlijk te besteden, ook al zit ze al 20 jaar bij de kapper en de make up. Het hoeft niet altijd spectaculair of nieuw te zijn wat ze draagt; juist niet. Maar als ze in functie is hoort ze er netjes, representatief uit te zien, al is het alleen al vanuit respect voor haar functie en de mensen die haar ontvangen (en die zelf wellicht zich netjes kleden voor haar komst).

afbeelding van PK020

PK020

woensdag 30 okt 2019 - 23:04

Mee eens, zoals ik schreef; Men zit niet te wachten op de doorsnee gemiddelde NL buur/vrouw, maar op koningin Maxima; een sprankeling doet leven!

afbeelding van Johanfrederik

Johanfrederik

woensdag 30 okt 2019 - 23:00

....helemaal mee eens, Mevrouw.

afbeelding van Marjet

Marjet

woensdag 30 okt 2019 - 14:09

Ze ziet er mooi uit vandaag. Ik lees hieronder dat het mooier zou zijn wanneer er geen kleurverschil zou zijn tussen de tinten zwart. Daar kan ik mij wel in vinden. Tegelijkertijd vind ik het heerlijk dat het niet perfect is en ook niet hoeft te zijn en dat Maxima het gewoon lekker dit setje zo draagt. De oorbellen vind ik echt toppers! Zou ze zo dragen! Wel wat prijzig zag ik op het web, wie weet vind ik dan ongeveer zulke mooie ;)

afbeelding van Jantje R

Jantje R

woensdag 30 okt 2019 - 14:03

Ik vind de look van vandaag niet zoveel bijzonders. Netjes. Top vind ik redelijk maar de broek vind ik niks.
Máxima heeft bijna altijd dat model aan. En dat model broek maakt haar breed.
De look past wel bij het onderwerp

afbeelding van Marly

Marly

woensdag 30 okt 2019 - 14:00

Het is heel netjes en verzorgd, op de foto lijkt de top wel donkerblauw maar dat zal wel niet. Niets op aan te merken en haar kapsel: wederom heel mooi!

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 30 okt 2019 - 13:56

Helemaal eens met Orchidee! Heel passend en smaakvol.

afbeelding van Fina

Fina

woensdag 30 okt 2019 - 13:54

Netjes hoor en door de bijzondere top krijgt de outfit toch wat extra's en de oorbellen, schitterend.

afbeelding van Meike

Meike

woensdag 30 okt 2019 - 13:38

De top is top! Ik had in plaats van de zwarte broek liever iets anders gezien!
Verder keurig ingetogen, ook wel een keer mooi om te zien.

afbeelding van Meike

Meike

donderdag 31 okt 2019 - 11:36

Correctie op bovenstaande; nu ik de foto’s heb gezien waar je kunt zien dat het om donkerblauw ga, vind ik het erg mooi staan! Alhoewel ik nog steeds liever een rok zie dan een broek!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 30 okt 2019 - 21:27

Zeer verzorgd zo met haar haar en lekkere warme top. Die had ze vandaag op een wollen witte of rode pencilrok kunnen dragen. Zo heel erg donker is erg donker. ..
na de laatste fotos denk ik ook dat t donkerblauw is. Als queen gaat ze niet snel in zwart...

afbeelding van Merel123

Merel123

woensdag 30 okt 2019 - 12:51

Prima outfit voor de gelegenheid.
Keurig, niets op aan te merken.

afbeelding van orchidee

orchidee

woensdag 30 okt 2019 - 12:21

Ze ziet er goed uit. Wanneer je komt naar een project over schuldhulp, moet je niet met veel accessoires, vrolijke kleuren en loshangend haar verschijnen. Althans, niet naar mijn mening.
Dit vind ik heel gepast.

afbeelding van Maria04

Maria04

woensdag 30 okt 2019 - 11:20

Heel goed gekozen, het is toch een soort van werkbezoek, dan kom je niet met goud en glitter, is mijn mening

afbeelding van HENDRIKABM

HENDRIKABM

woensdag 30 okt 2019 - 11:06

Zo op de foto te zien verschillende kleuren zwart

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

woensdag 30 okt 2019 - 11:08

De top is gemaakt van scuba, en de pantalon niet. Ik denk dat dat meespeelt.

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

woensdag 30 okt 2019 - 11:06

De koningin kiest steeds vaker voor een monochrome look. Moet zeggen dat het haar goed staan. Rustige, ingetogen look met mooie oorbellen: top!

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

woensdag 30 okt 2019 - 11:07

En toch, maar dat is vast niet iedereen met me eens, hou ik veel meer van haar Máxima-look met loshangend haar, veel accessoires, veel kleur, oftewel: go big or go home. Maar ik snap wel dat ze dat als koningin voor de look van vandaag kiest.

afbeelding van PK020

PK020

woensdag 30 okt 2019 - 22:06

Josine, ik sluit me bij je aan.
Lijkt me iedere keer weer een uitdaging een balans te zoeken, outfit in combi met het doel/werkbezoek.
Maar laten we wel wezen,
stemmig geklede buur/vrouwen, daar 'val je over' in Nederland. Maxima is de koningin van Nederland, en daar is er maar 1 van..... Kan me voorstellen dat je als cliënt van de hulp-schuld-sanering niet zit te wachten op een bezoek van een te/sobere koningin, van je chique buurvrouw. Ook geen over de top Maxima maar.... wellicht wat meer sprankeling? = HOOP voor een ieder!

Top: Marine blauw, TOP top, wat staat haar dat goed. En ook haar durf om broeken te dragen, HULDE!
Tip: Combi-kleur oorbellen zijn niet favo bij mij, maar ik heb deze set wel eens beter gedragen zien worden. En ja, waar is 'the sparkle'?

Verder; bij de filmpremière deze week volop plezier, energie en genieten.
Vandaag ervaar ik een Maxima die een beetje moe lijkt, kan me daar best iets bij voorstellen overigens, wellicht heb ik het mis.

Ik groet U,
Peter

afbeelding van Suus

Suus

woensdag 30 okt 2019 - 13:33

Daar ben ik het mee eens! Even los van de discussie of haar haar dan verzorgd zit of niet etc, ik vind die looks gewoon meer eigenheid uitstralen. De look van vandaag is keurig en beschaafd, maar daardoor mijn inziens ook zo door iedere vrouw te dragen, en daardoor vind ik het saai. De sprankelende Maxima look maakt ook jonger.

afbeelding van PK020

PK020

woensdag 30 okt 2019 - 21:53

Suus, ik lees jouw reactie nu, dat bedoel ik dus ook :-)

afbeelding van elisah.

elisah.

woensdag 30 okt 2019 - 12:45

Ik denk dat dit ook heel persoonlijk is,.als ik jou in een tv programma.zie, is dat ook meestal met loshangend haar en vrolijke accessoires, niets mis mee, gewoon fleurig en leuk .!!
Maar ik vind deze monochrome look voor een koningin mooi en stijlvol.
Ik begrijp de terughoudendheid vandaag met de sieraden, maar een mooi juweel op deze top zal zeker niet misstaan .

afbeelding van HENDRIKABM

HENDRIKABM

woensdag 30 okt 2019 - 12:28

Dat is helemaal waar, al vind ik deze look ook mooi.....de bovenkant dan ......1 kleur moet ook echt 1 kleur zijn ....anders lijkt het bij elkaar geraapt.....

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 30 okt 2019 - 12:24

Ik ben het helemaal met je eens. Categorie stijlvolle niets mis mee look, maar wat vind ik dit saai... Ze kan natuurlijk alles dragen, het staat haar allemaal even mooi. Maar doe mij maar Máxima in een kleurige outfit!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?